صفحه 1:
صفحه 2:
1۳ 7
:دسترسی همه ۰ ۴ e
نات بهغذای
لم به منظورزند
صفحه 3:
صفحه 4:
J
صفحه 5:
م ایمنی و کنترل مواد غذایی
بررد کشون علاوه بر کمک به
صفحه 6:
ware Shey oye
۸۱۱ ی ناشی از غذا یا آب سبب مرگ
پویژه کودکان در سال ۲۰۰۶ شده
صفحه 7:
صفحه 8:
؛ ر ممکن است در اثر ضعیف J)
ستم كنترل كيفى موادغذايى باخطر
اين امر باعث كاهش ميزان حجم
ر شود نیزو بر صنعت توریسم
صفحه 9:
تمام ا ال
الى را از بين برد. ولی =
صفحه 10:
غذاپیرییبردی Fie برای ار J
بیری از بیماربهای غذازاد است (۷).
ل» یکی از جنبه های ایمنی غذا ایجاد
بت که از رشد نوکسین ها (سموم) و
د غذایی پا با سموم. پا غذا و آب
و آب آلوده. جا 0
صفحه 11:
ي مد + اناد 9938 (VY)
صفحه 12:
بیماریهای غذازاد (با منشأً غذا)
x, (Food-born Diseases)
مصرف غذای آلوده به عوامل بیماری زای
..) و یا ترکیبات سمی حاصل از آنها ایجاد
تقسیم می شوند AB)
صفحه 13:
صفحه 14:
صفحه 15:
صفحه 16:
صفحه 17:
بهداشت محیط و عدم دستری
مناطق. یا استفاده از آب نامناسب
صفحه 18:
. اختلاط فاضلاب ها ( خانگی. صنعتی) با J)
فی کشاورزی و افزايش آلودگی
دمیوم (۱و۲)
درو کربنهای کلردارازکارخانه های
صفحه 19:
صفحه 20:
نقش سازمان های بین المللی تخصصی در “a
بمنى ه اد غذاد در کشورهای عضو
صفحه 21:
الب آموزشی ۲
صفحه 22:
صفحه 23:
۰ _سازمان بین stad استاندارد fl
International Standards Organi
رک کدکس غذایی سازمان خواروبار و کشاورزی جهانی
صفحه 24:
استاندارد(180)»
9 ۱
ده اد استاندارد در جهان به و بنظور:
صفحه 25:
صفحه 26:
و تحفیقات صنعتی ایران: تهیه mal
نیت کالاهای تولیدی .
موادغذایی: صدور پروانه. نظارت بر واردات و
امور تولید موادغذایی, اداره فنی اداره تدوین
صفحه 27:
صفحه 28:
مینه کنترل آفت کشها:
کت بخش خصوصی
صفحه 29:
, توسط اداره استاندارد درمور
ن باقی مانده در محصولات
صفحه 30:
صفحه 31:
J
9
صفحه 32:
صفحه 33:
صفحه 34:
نظام كنترل مواد غذايى... J
Food Control System
نظام الجزيه وتحلیل عوامل خطرزا
صفحه 35:
۳ 6 صيد “يت Seman پیببپیر ار
مسادل و Ou مو جوت ور دودمم ۱
‘ 3 9
5 اثل
صفحه 36:
۳ م سد سل
عداد کافی
عد م کارایی واحدهای تبد پلی .
2 های ob ست نوزیع
صفحه 37:
نظام كنترل مواد غذايى... J
Food Control System
نظام الجزيه وتحلیل عوامل خطرزا