صفحه 1:

صفحه 2:
‎eee ee ene ee‏ اك ‏* از جه جيزى سخن نمى كوييم! ‏ا ‎pete‏ م ‏ا ا 00 ‏ا 00 ‏نانو ذراتی که کاربرد شناسایی دارند مانند نانو حسگرها ‎Beep RCT Ra ep cer Ca Cr He ‎

صفحه 3:
ایمنی نانو موادها در ‎ers eh‏

صفحه 4:
ایمنی نانو موادها در صنایع غذايى

صفحه 5:

صفحه 6:
۱ 1 #نانو ذرات مورد استفاده در صنایع غذابی ‎eee Tee Le ree ee‏ ‎Reiss cere oa‏ ۱ ‎be yok ©‏ " ترکیبات فلزی مانند پلاتینیوم ‎Ch‏ ا ‎Rep cr Sap Oe ee‏ " به صورت به هم پیوسته با اندازه های گوناگون ‎oa‏ ۱ 1 ‎ete‏ ‎Sn Sec EN ES race ie eee se ee‏

صفحه 7:

صفحه 8:
ایمنی نانو موادها در صنایع غذایی ee ‏جدید اجازه ی ارزیلبی و پیش بینی خطرات ّن ها بر محیط و‎ eases cae ‏سلامت را نمی دهد.‎ ,کاخ ‏عرضه ی ۰ ... . در حال افزایش بوده و سامانه های گوناگونی همانند محیط های آبی,‎ * 3200000 Pere ‏ا ل ا‎ ‏بيمارى هايى همجون آسم. برونشيت و نارسايى هاى عروقى. باركينسون. آلزايمر و سرطان را‎ سبب مى شود

صفحه 9:
eee Slee eee

صفحه 10:

صفحه 11:
ایمنی ‎Sees‏ تن غذایی #به محض استنشاق نانوذرات توسط انسان؛ توده هلیی‌با اندازه های گوناگون در مجاری تنفسی می سازند. ‎Larry UPA Sey ee‏ 000 550000 0 nC See oer re sae kee tee Oe eee Tae ere Ser Re eS toy aa tee oad ال از طریق لوله های گوارشی به درون ‎DS Lie BU ttt al ee ee DRC Ia‏ اس سا ‎Berd Sate ceetosy acl eae ‎Ber pprar i] Somer yc ore

صفحه 12:

صفحه 13:
eee ee nee pie eC ens ee Reet nts oes eke eee ae eG ‏ا ا ا‎ ES ae er ‏ا ا ا ا ا‎ a nos ‏التهاب. تصلب شريان» رشد تومور و كسترش ميكروبى است.‎ Rene ‏ا‎ Eevente Seat Se NOs Ro Sito ees Cae nyo CO ay ess Ie ee tS) EST mes) ‏سطوح مولکولی امری دشوار است.‎ #براى هر نانو ذره بصورت ويرّهء در مورد زمان و غلظت لازم جهت ايجاد تغييرات 30# © به عنوان مثال در معرض قرار كرفتن نانوذرات 7 110 ‎٠ ٠١9‏ ميلى كرم در متر مكعب ‎ae eae‏ لت ‎١١١9‏ ميلى كرم در متر مكعب ‎

صفحه 14:
eee ee nee * نانوذرات زيست نجزيه يذير نبوده و در محيط تجمع مى يابند. * اكر به صورت ناخواسته در محصول غذايى و با منابع آبى رها شوند, با تركيبات موجود در اكوسيستم ها ممكن است واكنش كرده و يا از طريق موجودات زنده مصرف شوند. 0 ‏ل‎ ct Sioa cee Tc ee eee ‏می شود‎ ۱۳ er eee eet We RST Ide eer SS eae برای قانونمندسازی آنها تصویب شود.

صفحه 15:
eee ee nee ‏*قوانین استفاده از نانوذرات‎ 1۱ Be Por shag Poe Be] Jerome cm noe OC ا ‎doo ne Seeker ec‏ تك نانوذرات تدوين شده اند. ا ا ا ا ات ل ل ا ‎keene!‏ ا ل ل 0 0 ‏لال ا اللا‎ Cor ce استانداردهايى براى استفاده از نانوذرات و توليد آن ها تدوين كرده است

صفحه 16:
eee eed - 5 - 9 ‘Transportation Manufacture of goods ۱ "RE ‘Consumption by plants and animals Deposition in soil and aquifers

صفحه 17:
ايمنى نانو موادها در صنایع ‎ise‏ 0 ا ا 0000000 بواقع مطالعات مربوط به سمیت نانوذرات متناسب با توسعه ی آن ها نیست. 1 pene Aaa 1۱ neve Ur Seem (OVR Ao ecg AES Eyer pr Re er eae ‏مطالعه با كليد واه ى "منيت نانو ذرات غذايى” وجود دارد‎ "0 ا ل ل ع نا 3 1

صفحه 18:
ایمنی نانو موادها در صنایع ‎ise‏ * اکسیدهای فلزی ۱ ل ۱ Cet et REST ee Teh aan Te pete ‏ا‎ Se ee ele ees eerie tc Bed Sy ere Rel ST ee Re learen Lae ‏مقایسه با مطالعات نانوذرات وجود دارد.‎ “اكسيدهاى فلزى و فلزات, ‎,(174)Ag‏ ۹ (102)5171 , 1620, 18351(5102)ممكن است به صورت تصادفى در تماس با مواد غذایی قرار گیرند..

صفحه 19:
ايمنى نانو موادها در صنایع ‎ise‏ ا تا * يودرهاى سفيد و مات با فعاليت فوتولايتيكى بالا در دماهاى زياد (بيشى از ‎1٠١١‏ درجه سانتیگراد) هستند. 1 ۱ | ۳ * برای مصرف کننده استفاده از تا ۲ میلی گرم از ننوذرات در هرکیلو گرم وزن بدن قابل قبول است.

صفحه 20:
eee ee nee * سمیت سلولی نانوذرات اکسید تیتانیوم را ۶۶۵ میکروگرم بر سانتی متر مربع بر آورد شده است. ا ل ‎eS rit cere es‏ 0 دانسته که این عمل از طریق تولید گونه های واکنشی 18605 صورت پذیرفته است. 1 اکسیژن. قطبی شدن مجدد و افزایش زمان فاز تأخیر است. ا ۱ ‎at Sone ic Se ean‏ ی ‎1 cen PL ne Jerry

صفحه 21:
ise ‏ايمنى نانو موادها در صنایع‎ ReneS ROMS CE TODS TCLS nent a Sel ere Aone ot ona Rep wm eee ep ur eer Resi pe Nes] WL pe Poel oeeeenc Re el Care ne a ‏را دارند.‎ Feb] pone ‏ا ل‎ PRTSIH O20: ORAS ‏(كروه؟) در نظر مى كيرد.‎ 0070 ‏اا ال‎ DY 00 ۰ ‏اا م ل‎ Rey ‏ا لا ال‎ Ser epee Ber LEY بدن‌خود در هر روز از آزدویافشماید

صفحه 22:

صفحه 23:

صفحه 24:

صفحه 25:

صفحه 26:

صفحه 27:
ایمنی نانو موادها در صنایع ی ‎Sg 7‏ صورت قرار گرفتن در معرض نلنو ذرات روی پارامترهای آنتی اکسیدا: اتغيير كرده و اين سبب تشكيل تركيبى به نام /-هيدروكسى "-دى | ‎Hees Teen ees eds‏ ال 0 ا © 204 نانوذرات روى را در رده ى 6845 قرار داده حال آنكه 5554 اين OS ee ‏م ا‎ aera ایا

صفحه 28:

صفحه 29:

صفحه 30:

صفحه 31:

صفحه 32:

صفحه 33:

صفحه 34:

صفحه 35:

صفحه 36:

صفحه 37:
ایمتی نانر موادها در صنایم غذایی ۵ ۳ غذایی امروزه به یک امر متداول تبدیل شده است. زیرا اینها در بهبود نكهدارى مواد غذايى و ارتقاى سطح كيفى محصولات نقش دارند. مسيرهاى كوناكونى ‎ene‏ ل ‎ee‏ ع ا ‎ee‏ ‎Re NU SROs‏ ل ا ا يل" طريق انتقال نانوذرات از حسكرهاى زيستىء از رأه بسته بندى و يا از طريق زنجيره هاى 2 هسكن با لين حال درام رك ‎ia oe One‏ مخلوطى )0 دركيباك برای بهبود ‎es)‏ هاى محصول بطور معمول به كار ‎a‏ روند. تاثير نانوذرات بر انسان وابسته به ویژگی های فیزیکوشیمیایی توده های نانوذرات است.

صفحه 38:
ی ای ی بر 0 بری از لین تانوفرات در گذشته بدون منعل بوده است اما امروزه سازمانها بیش از پیش به خطرات مصرف آنها پی برده اند. نلئو ذرات ممکن است سبب ‎Pree st pe cea ee‏ الهاى اخير به سرعت رشد كرده كه منجر به ايجاد محدوديت هليى بوسيله ى Bey oy Per Neh ee eli een) aero (PSO این نانوذرات سبب افزایش توانایی های فناورانه می شود.

صفحه 39:
انع نانو موادها در تان عدا له كر ضرورى است كه محدوهيت هليى براى قرار كرفتن در معرض نانوذرات تصويب شود. مهم ترين ملنع و نكرلنى دركسترش توليد نانوذرات. فقدان وجود داده هاى كافى است. ‎Reon ME TPT CS PO Ree Tey‏ ا ا ا ‎OO‏ ‏نانوذرات در محیط است. روش هاى موجود براى اندازه كيرى نانوذرات در اتمسفر. براى ذرات كوجىف غیر نانو است.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
39,000 تومان