صفحه 1:
صفحه 2:
eee ee ene ee اك
* از جه جيزى سخن نمى كوييم!
ا pete م
ا ا 00
ا 00
نانو ذراتی که کاربرد شناسایی دارند مانند نانو حسگرها
Beep RCT Ra ep cer Ca Cr He
صفحه 3:
ایمنی نانو موادها در ers eh
صفحه 4:
ایمنی نانو موادها در صنایع غذايى
صفحه 5:
صفحه 6:
۱ 1
#نانو ذرات مورد استفاده در صنایع غذابی
eee Tee Le ree ee
Reiss cere oa ۱
be yok ©
" ترکیبات فلزی مانند پلاتینیوم
Ch ا Rep cr Sap Oe ee
" به صورت به هم پیوسته با اندازه های گوناگون
oa ۱
1
ete
Sn Sec EN ES race ie eee se ee
صفحه 7:
صفحه 8:
ایمنی نانو موادها در صنایع غذایی
ee
جدید اجازه ی ارزیلبی و پیش بینی خطرات ّن ها بر محیط و eases cae
سلامت را نمی دهد.
,کاخ عرضه ی ۰ ... . در حال افزایش بوده و سامانه های گوناگونی همانند محیط های آبی, *
3200000
Pere ا ل ا
بيمارى هايى همجون آسم. برونشيت و نارسايى هاى عروقى. باركينسون. آلزايمر و سرطان را
سبب مى شود
صفحه 9:
eee Slee eee
صفحه 10:
صفحه 11:
ایمنی Sees تن غذایی
#به محض استنشاق نانوذرات توسط انسان؛ توده هلییبا اندازه های گوناگون در مجاری تنفسی
می سازند.
Larry UPA Sey ee 000 550000
0 nC
See oer re sae kee tee Oe eee Tae ere
Ser Re eS toy aa tee oad
ال از طریق لوله های گوارشی به درون
DS Lie BU ttt al ee ee DRC Ia اس سا
Berd Sate ceetosy acl eae
Ber pprar i] Somer yc ore
صفحه 12:
صفحه 13:
eee ee nee
pie eC ens ee Reet nts oes eke eee ae
eG ا ا ا
ES ae er ا ا ا ا ا a nos
التهاب. تصلب شريان» رشد تومور و كسترش ميكروبى است.
Rene ا Eevente Seat Se NOs Ro Sito ees Cae nyo
CO ay ess Ie ee tS) EST mes)
سطوح مولکولی امری دشوار است.
#براى هر نانو ذره بصورت ويرّهء در مورد زمان و غلظت لازم جهت ايجاد تغييرات
30#
© به عنوان مثال در معرض قرار كرفتن نانوذرات 7 110
٠ ٠١9 ميلى كرم در متر مكعب
ae eae لت
١١١9 ميلى كرم در متر مكعب
صفحه 14:
eee ee nee
* نانوذرات زيست نجزيه يذير نبوده و در محيط تجمع مى يابند.
* اكر به صورت ناخواسته در محصول غذايى و با منابع آبى رها شوند, با تركيبات
موجود در اكوسيستم ها ممكن است واكنش كرده و يا از طريق موجودات زنده
مصرف شوند.
0 ل ct Sioa cee Tc ee eee
می شود
۱۳ er eee eet We RST Ide eer SS eae
برای قانونمندسازی آنها تصویب شود.
صفحه 15:
eee ee nee
*قوانین استفاده از نانوذرات
1۱ Be Por shag Poe Be] Jerome cm noe OC
ا doo ne Seeker ec تك
نانوذرات تدوين شده اند.
ا ا ا ا ات ل ل ا
keene! ا ل ل
0 0 لال ا اللا Cor ce
استانداردهايى براى استفاده از نانوذرات و توليد آن ها تدوين كرده است
صفحه 16:
eee eed
- 5 - 9
‘Transportation Manufacture of goods
۱
"RE
‘Consumption by plants and animals
Deposition in soil and aquifers
صفحه 17:
ايمنى نانو موادها در صنایع ise
0
ا ا 0000000
بواقع مطالعات مربوط به سمیت نانوذرات متناسب با توسعه ی آن ها نیست.
1 pene Aaa
1۱ neve Ur Seem (OVR Ao ecg AES Eyer pr Re er eae
مطالعه با كليد واه ى "منيت نانو ذرات غذايى” وجود دارد "0
ا ل ل
ع نا
3
1
صفحه 18:
ایمنی نانو موادها در صنایع ise
* اکسیدهای فلزی
۱
ل ۱
Cet et REST ee Teh aan Te pete ا
Se ee ele ees eerie tc Bed Sy ere Rel ST ee Re learen Lae
مقایسه با مطالعات نانوذرات وجود دارد.
“اكسيدهاى فلزى و فلزات, ,(174)Ag ۹
(102)5171 , 1620, 18351(5102)ممكن است به صورت تصادفى در
تماس با مواد غذایی قرار گیرند..
صفحه 19:
ايمنى نانو موادها در صنایع ise
ا تا
* يودرهاى سفيد و مات با فعاليت فوتولايتيكى بالا در دماهاى زياد (بيشى از 1٠١١ درجه
سانتیگراد) هستند.
1
۱
|
۳
* برای مصرف کننده استفاده از تا ۲ میلی گرم از ننوذرات در هرکیلو گرم وزن بدن قابل
قبول است.
صفحه 20:
eee ee nee
* سمیت سلولی نانوذرات اکسید تیتانیوم را ۶۶۵ میکروگرم بر سانتی متر مربع بر آورد شده است.
ا ل eS rit cere es 0
دانسته که این عمل از طریق تولید گونه های واکنشی 18605 صورت پذیرفته است.
1
اکسیژن. قطبی شدن مجدد و افزایش زمان فاز تأخیر است.
ا ۱
at Sone ic Se ean ی
1 cen PL ne Jerry
صفحه 21:
ise ايمنى نانو موادها در صنایع
ReneS ROMS CE TODS TCLS nent a Sel ere Aone ot ona
Rep wm eee ep ur eer Resi pe Nes] WL pe Poel oeeeenc Re el Care ne a
را دارند.
Feb] pone ا ل PRTSIH O20: ORAS
(كروه؟) در نظر مى كيرد.
0070 اا ال DY
00 ۰ اا م ل
Rey ا لا ال Ser epee Ber LEY
بدنخود در هر روز از آزدویافشماید
صفحه 22:
صفحه 23:
صفحه 24:
صفحه 25:
صفحه 26:
صفحه 27:
ایمنی نانو موادها در صنایع ی
Sg 7 صورت قرار گرفتن در معرض نلنو ذرات روی پارامترهای آنتی اکسیدا:
اتغيير كرده و اين سبب تشكيل تركيبى به نام /-هيدروكسى "-دى |
Hees Teen ees eds ال 0 ا
© 204 نانوذرات روى را در رده ى 6845 قرار داده حال آنكه 5554 اين
OS ee م ا aera
ایا
صفحه 28:
صفحه 29:
صفحه 30:
صفحه 31:
صفحه 32:
صفحه 33:
صفحه 34:
صفحه 35:
صفحه 36:
صفحه 37:
ایمتی نانر موادها در صنایم غذایی
۵
۳
غذایی امروزه به یک امر متداول تبدیل شده است. زیرا اینها در بهبود
نكهدارى مواد غذايى و ارتقاى سطح كيفى محصولات نقش دارند. مسيرهاى كوناكونى
ene ل ee ع ا ee
Re NU SROs ل ا ا يل"
طريق انتقال نانوذرات از حسكرهاى زيستىء از رأه بسته بندى و يا از طريق زنجيره هاى
2
هسكن با لين حال درام رك ia oe One مخلوطى )0 دركيباك
برای بهبود es) هاى محصول بطور معمول به كار a روند. تاثير نانوذرات بر انسان
وابسته به ویژگی های فیزیکوشیمیایی توده های نانوذرات است.
صفحه 38:
ی ای ی بر
0 بری از لین تانوفرات در گذشته بدون منعل بوده است اما امروزه سازمانها
بیش از پیش به خطرات مصرف آنها پی برده اند. نلئو ذرات ممکن است سبب
Pree st pe cea ee
الهاى اخير به سرعت رشد كرده كه منجر به ايجاد محدوديت هليى بوسيله ى
Bey oy Per Neh ee eli een) aero (PSO
این نانوذرات سبب افزایش توانایی های فناورانه می شود.
صفحه 39:
انع نانو موادها در تان عدا له كر
ضرورى است كه محدوهيت هليى براى قرار كرفتن در معرض نانوذرات تصويب
شود. مهم ترين ملنع و نكرلنى دركسترش توليد نانوذرات. فقدان وجود داده
هاى كافى است.
Reon ME TPT CS PO Ree Tey ا ا ا OO
نانوذرات در محیط است.
روش هاى موجود براى اندازه كيرى نانوذرات در اتمسفر. براى ذرات كوجىف
غیر نانو است.