تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۶۴ اسلاید مدیریت پروژه مراحل پروژه شکست کار انواع شکست کار الزامات تعیین فعالیت ها الزامات زمانبندی نکات مهم در تعیین مدت زمان مدیریت زمان و بهره وری از زمان بهینه دلایل محدودیت زمانی روش های کاهش مدت زمان اجرای پروژه راهکارهای کاهش زمان عوامل تاثیر گذار در تاخیر هر پروژه محاسبه سود و زیان هر پروژه کنترل پروژه انواع پیشرفت انواع گزارشات عملیات ساختمانی دسته بندی عملیات ساختمانی حصارکشی محدوده عملیاتی تجهیز کارگاه پیاده نمودن نقشه بریدن و خم کردن میلگرد آرماتوربندی فنداسیون مدیریت نیروی انسانی و ماشین آلات در پروژه های عمرانی و……

ppt.ir

صفحه 1:

صفحه 2:
مدیریت پروژه مدیریت پروژه کاربرد دانش و دانایی. مهارت ها و فنون در اتجام فعالیت های طرم پروژه به منظور تمقق اهداف. نیازها و انتظارات عوامل ذینفع از طرع یا پروژه یا حوزه های پروژه

صفحه 3:
مراحل پروژه or <> <> "در مديريت يروثه حرفه اى هر يك از این مرامل از تعدادی فرآیند تشکیل می شوند لذا عنوان گروه فرآیندی به آنها اطلاق می شود.

صفحه 4:
pis cuss 7 بی شک اساسی ترین گام در استقرار سیستم برنامه ریزی و کنترل در یگ پروژه. تعریف سافتار شکست کار پروژه است. * علیرغم سادگی ظاهری این مرمله. به دلیل وابستگی بیش از مد مرامل بعدی به این گام. این مرمله از مساسیت بالایی برفوردار است و لذا صرف تجربه و وقت در بزشقری زامعریزلطلیپروه همواره مطرع بوده که یک فعالیت باید تا چه میزان به فعالیت‌های کوچکتر شکسته شود. برای رفع این مشکل می‌توان از تکنیک ۸۰ ساعت استفاده کرد. این تکنیک می‌گوید فعالیت‌هایی که بیشتر از ۸۰ ساعت کاری یا ۲ هفته به طول می‌اتجامند باید به فعالیت‌های کوچکتر شکسته شوند * به طور کلی دو نع تکنیک برای ساختار شکست کار پروژه ها وجود دارد: 0 اساس موقعیت اجرایی

صفحه 5:
انواع شکست کار

صفحه 6:
انواع شکست کار

صفحه 7:
الزامات تعیین فعالیت ها 7 روش امرای عملیات نیز رکن اصلی دیگر برنامه ریزی پرویْه است و به خصوص در پروژه های سافتمانی که از تنوع بالایی در نموه اجرا و ترتیب فعالیت ها برفوردارند اهمیت دوچندانی پیدا می کند. 1 در مقیقت این روش امرای عملیات است که تعیین کننده روابط پیش نیاز ما بين فعاليت ها می شود و از این رو هماهنگی با سرپرست های اجرایی کارگاه و استفاده از تمربیات پیشین در اين زمينه ضرورى است. ‎Qa‏ در كنار تبعيت از الكو 9 روش اجراى عمليات . توجه به ياره اى نكات ريز در تعريف روابط پیشنیازی حانْز اهمیت می باشد. مثلا زمان لازم برای تست ایزولاسیون خضاهای خیس, یا زمان لازم جهت خشک شدن سیمانکاری یا نقاشی برای انجام مرمله بعد ( مثل نقاشی). ‏در کنار موارد بالاه توجه به محدودیت فضا جهت عبور و مرور در ممل ها با فضای کوچک از ‏دیکر مسائلی است که بایستی در تعریف روابط پیش نیاز مورد تومه قرار داد.

صفحه 8:
الزامات زمانبندی 7- علاوه بر آنچه تاکنون گفته شد. برای دستیابی به زمانبندی پرویه یک گام اساسی دیگر نیز ممود دارد. آنهم تعریف اکیب کاری و تعیین واهد پایش و راندمان نوع فعالیت هاست. ‎١‏ ۱۳:۰ هر اکیپ کاری عبارتست از تیروی انسانی متخصص واجد شرایط که با امکانات و تمهیزات ‏براى مدت زمان لازم برای اتجام خدمات مورد نظر به محل کارگاه اعزام و يا در آنجا مستقر می شود. ‎1١‏ ۱۰۰۷ عبارت است از مقطع و یا واهد انجام فعالیت ‎٠‏ ۰۰۰ عبارت است از میزان بازدهی اکیپ کاری تخصیص داده شده در واهد پایش خود ‎Eas ‏قیفه چیتی وتصب ساب فییم... کیب بتانی ۷ نقره ‏لوله كذارى تاسيسات ‎S58‏ اكنب الكتريكال 7 تقزم مت مديع تبرت ‎rN‏ ‏کچ کار ی دنور کیب کج کاوی ۳ ‎ont‏ مترمرمع 4 اجرای سرامیک کف اكيب ستك کار ۳ نقره متر مريع 1

صفحه 9:
لقا نكات مهم در تعيين مدت زمان ار تعيين مدت زمان فعاليتها نكات كليدى وجود دارد كه در نظر نكرفتن آنها باعث كاهش دقت برنامه زمانبندى شده و كارايى آن را كاهش مىدهد. ” ابتدا برنامه زمانبندى كلى (! تهيه كنيد به نحوى كه تمامى فازهاى يروثه در كن مشخص شده باشند. " برنامه زمانيندى زا به دوردهاى نط تا ؟ ماهه تقسیم کرده و فعالیت‌های مریوط به اولین دوره را ‎ay‏ برنامه زمان‌بندی اضافه کرده و مشفصه‌های فعالیت‌ها را تا مد ممکن دقیق تعیین کنید هنگامی که اطلاعات شما در مورد دوره بعدی به هد مطلوبی رسید فعالیت‌های دوره بعدی ۱ نیز به همین ترتیب وارد کنید و این کار را آنقدر ادامه دهید تا برنامه زمان‌بندی شما تکمیل شود. ۳ برای تعیین مشخمه‌های فعالیت‌ها بسته به سافتار سازمانی و اندازه پرویّه به ده صورت عمل می‌شود. در پروژه‌های کوهک مدیر يروثه با مراجعه به افراد تيم يروثه كه همان مناب پروژه هستند فعالیت مربوط را شرح داده و ميزان كار لازم براى تكميل فعاليت را از آنها سوال می‌کند. در پروژه‌های بزرگ یا سازمان‌هایی که تیم تمت سرپرستی یک فرد قرار دارند میزان کار لازم از سرپرست واهد یا تیم سوال می‌شود.

صفحه 10:
محیبیت. نملن و بهبد هبی لز ‎ele‏ بچینه

صفحه 11:
دلايل محدودیت زمانی !- شرايط اقتصادی, سیاسی و اجتماعی : شرایط اقتصادی. سیاسی و اجتماعی یا تفییر آنها ممکن است در ایجاد هالت محدودیت زمانی مدثر باشد. امکانات و منابع: میزان امکانات و منابع در اختیار برای اجرای پروژه یا ایجاد تغییر در ‎GST‏ ‏ممکن است در مدت زمان اجرای پروژه موثر باشد. هر قدر محدودر باشد مدت زمان تکمیل پروژه نیز طولانی‌تر خواهد بود. چنانچه در هین اجرای پروشه. امکانات یا منابع افزایش یا کاهش یابند. مدت زمان پرویّه نیز از این موضوع متاثر خواهد شد. + تظریات و تصمیم‌های مسیولین پرویٌه :نظریات یا تمدمیم‌های فردی مسئول یا مسئولین پروژه ممکن است نقش ‎Ques‏ کننده‌ای در مدت زمان انجام پروژه داشته باشد. همچنین تغییر این نظریات و تصمیم‌ها در مین اجرای پروه. در مدت زمان انجام بفش باقیمانده پروژه و در نتیجه مدت کل پروژه تاثیر دارد. ياد شده شديدتر 1 تافیر : كاهى اوقات در ابتدای پرویه. ممدودیتی در مدت زمان اجرای آتن وجود ندارد؛ اما در اثر تافیر به وجود آمده در امرای بخشی از پرویه. برای انجام باقیمانده آن محدودیت زمانی يديد می‌آید. شایان ذکر است که معمولاً در قراردادهای اجرایی, تافیر در ختم پروئه دارای جریمه است و تعمیل در آن مشمول پاداش می‌شود. بنابراین گاهی اوقات تاکید بر اتمام پروژه تا موعد مقرر, به منظور جلوگیری از پردافت جریمه است .

صفحه 12:
روش های کاهش مدت زمان اجرای پروژه چنانچه هیم محدودیت زمانی برای اجرای پروئثه ومود نداشته باشد. فعالیتها و در نتیجه پروژه در مدت زمان عادی یا معمولی خود انجام خواهند شد؛ اما اگر محدودیت زمانی وجود داشته باشد برنامه زمان‌بندی اولیه که متضمن اجرای يروثه در مدت زمان عادی است. قابل قبول نیست. برای اینکه برنامه گفته شده به یک برنامه زمان‌بندی قابل قبول تبدیل گردد, باید به نموی تغییر یابد تا مدت زمان اجرای پروژه کاهمش پیدا کند و به میزان قابل قبول برسد. به روشهای گوناگونی می‌توان این کاهش زمان را انجام داد. بعضی از این روشها عبارتند از : ”افزايش منابع: اغلب با افزايش تعداد يا مقدار منايع_براى اجراى هر فعاليت می‌توان سرعت انجام فعاليت را اضافه كرد و در نتيجه مدت زمان كن را كاهش داد. از كن رو كه مدت ‎shal als)‏ يروثه. تابعى از مدت اجراى فعاليتها است. با كاهش مدت زمان. فعاليتهاء با استفاده از دو اکیپ بنایی, سریعتر از حالتی انجام می‌شود که فقط یک اكيب بنايى در آن كار کند.

صفحه 13:
روش های کاهش مدت زمان اجرای پروژه ¥ افزایش ساعات کارد در این روش, تعداد ساعات کار روزانه افزایش می‌یابد (به صورت اضافه‌کاری) و در نتیمه میزان کار انجام شده در هر روز اضافه می‌شود و نهایتاً مدت زمان اجرای فعالیت کاهش مريابد. در این روش می‌توان روزهای تعطیل را نیز به روز کاری تبدیل کرد. اين روش به نوعی افزایش منابع نیز محسوب می‌شود. ” تغيير زوش اجراء مدت زمان امرای هر فعالیت به روش امرای آتن بستگی دارد. بنابراین, با تغییر روش اهرای فعالیت_می‌توان مدت زمان ن را نیز تغییر داد. افزایش اتوماسیون در انمام یک فعالیت. یکی از راه‌کارهای مهم برای کاهش مدت زمان آن است. افرایش بهردوری: نظر به اینکه بهره وری» میزان بهره‌گیری از منابع است. با افزایش بهرهوری در اهرای فعالیتها می‌توان مدت زمان اجرای آنما (۱ کاهش داد. انتغاب نیروی انسانی مجرب و ماهر و همچنین آموزشهای مورد نیازن از جمله تمهیداتی است که برای افزایش بهره‌وری می‌توان صورت داد.

صفحه 14:
راهکارهای کاهش زمان 7 یکی از مبامث عمده در رمند اجرای پرویه های عمرانی تأمین به موقع اعتدارات_است که در صورت تحقق می تواند به اتمام سریع تر پروژه. انتفاع بهره برداران و جلوگیری از اتلاف ‎le ajo)‏ عمرانی به علل مختلفی همچون همم زیاد پرویّه ها با منابع اعتباری کم تصویب شده اند و تخصیص نیافتن به موقع اعتبارات و نبود پیمان کاران قوی از یک سو و مهدود شدن به منابع اعتباری دولتی از سوی دیگر سبب تأغیر در اجرای پروژه ها شده است. ‏" علاقه پیمان کاران به تأغیر در پرویٌه ها و اصلام و تعدیل قراردادها نیز مزید بر علت شده ‏است. ‎

صفحه 15:
عدم تحريل تموقع ناب ای کار عدم مين يموقع عبات پر ده ای نی از یب کی تن / تلد و لم وسعامن ممديايس

صفحه 16:
محاسبه سو و زیان هر پر در هر مقطع زمانی از پرویّه می توانید با استفاده از روش زیر سود و زیان هر پروثه را به طور مجزا محاسبه کنید. 1. سیستمی را ایجاد نمایید تا کارکرد روزانه هر فرد در آن ثبت شود. بسته به میزان دقت این "سیستم می توان فعالیت ‎slo‏ روزانه را دسته بندی و کدبندی کرده و در کاربرگ روزانه قرار داد ۲ بانک اطلاعاتی تهیه نمایید تا کلیه اطلاعات ثبت شده در کاربرگ روزاته به آن منتقل شده و میزان ساعات صرف شده روی هر پروثه به تفکیک افراد تیم پرویٌه با استفاده از تن قابل محاسبه باشد. ۳. هزیته های بالاسری و مستقیم شرکت را به طور ماهانه مماسبه کنید. هزینه های مستقیم هزینه مقوق هر فرد عضو تیم پرویه (تیم اجرایی) بوده و سایر هزینه های شرکت هزینه های بالاسری هستند. ۴ در هر ماه برای هر یک ساعت کار شرکت. هزینه بالاسری را محاسبه کنید. ۵ با تومه به مدت زمان پروژه در ماه های گذشته. میزان کارکرد هر فرد روی هر پروژه را در ‎Gobo‏ ساعتی وی و هزینه بالاسری معادل هر ساعت کار در شرکت ضرب کرده و هزینه کل هر پروژه را مماسبه کنید. 4 هزینه مماسبه شده را با مبلغ قرارداد ‎ampli‏ کنید.

صفحه 17:
7 پس از تهیه یک برنامه زمانبندی مدون و نیز رفع ابهاماتو مشکلات برنامه, نویت به اجرا و کنترل پروژه بر طبق برنامه زمانبندی است. کنترل پروژه نیز به نوبه خود از دو قسمت مانبتورینگ و کنترلینگ تشکیل شده كه اين دو قسمت كاملا از هم منفک و مکمل یکدیگر می باشند. تقاوت مانیتو‌رینک و کنترلینک: آنهه امروزه ما بنام كنترل يروثه مى ناميم در واقع همان مانيتورينك يروثه مى باشد . مانيتورينك بمعناى مشاهده تفاوت ميان آنهه برنامه ریزی شده (3/1/م ‎dwla (Actual ) Jac ys agit 9 (Plan & Base line‏ شده می باشد. پر واضع است که انواع گزارشات پروژه ای در حقیقت خروجی های بفخش مانیتورینگ می باشند و نه کنترل پروژه. الیز خروجى هاى بفش مانيتورينك يروثه جهت رفع تاخيرات و ساير مشكلات بومود آمده !- آنهه كنترل يروثه ناميده مى شود در واقع نتايج (/5/23 07/غع4) حاصل از در خين أخرا مى باشد.

صفحه 18:
ax &> po ‏سس‎ t 2 PDCA Cyrele in Procedures Improvement Cricyle life of Project

صفحه 19:
تواع ييشرقت [-پیشرفتر ‎«Duration progress) cits)‏ "بیان می کند که اولا کارها جقدر به موقع شروع شده اند و ثانيا از لطاظ زمان اهر در چه مرهله ای_هستند. پیشرفت وزنی ( 5 ۷۵۱۸۱۶ ۲60و۷۷6): بیان می کند که فعالیت ها از لهاظ ارزش وزنی (هزینه ای) در چه مرهله ای هستند. "مثلا پیشرفت ۵۰ یک فعالیت. با ارزش یال بسیار ارزشمندتر از پیشرفت ۵۰ یک فعالیت دیگر با ارزش ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال می باشد. [- پیشرفت فیزیکی (0۳09۲۵55 ‎(Physical‏ " این پیشرفت موید حجم فیزیکی (قابل رویت) از یک فعالیت است.

صفحه 20:
انواء گزارشات ل کزارشات روزانه ‎(Daily reports)‏ این گروه شامل گزارشاتی می شودکه توسط گروه اجرايى يروبه و مهت مشخص شدن عملیات روزانه بکار میرود. این گزارشات در واقع پیش نیاز مهمی از تهیه گزارشات بعدی بشار میرود. نگته: بهتر است ‎Cross‏ گزارشات روزاته بر مبتای فعالیت های برنامه [مانبتدی تهیه شود. در این گزارش ذکر عملیات روزانه بر طبق برنامه زمانبندی ؛ میزان مصالع وارده ؛ میزان مصالع مصرفى. + تعداد نیری انسانی مستقر در سایت و وضعیت جوی ضروری بنظر می رسد. !— کزارشات هفتکی (۲۵۵0۲۲5 ۷۵۷ اين گروه شامل كزارشاتى ميشود كه توسط واحد كنترل يروثه و مهت مشخص شدن روند عمليات د كشف به هفته_سپری شده می باشد. این نوع گزارشات جهت مشخص شدن تافیرات موردی و نی موقع تافیرات ( که ممکن است در ادامه سبب بروز پاره مسائل اساسی گردد) بسیار مفید است. نکته؛ بهتر است قرمت گزآرش هفتگی بر مبتای فعالیت های برنامه زمانبندی تهیه شود) در این گزارش بهتر است عملیات انجام شده در طی هفته با عملیات برنامه ریزی شده در برنامه زمانبندی مقایسه شود

صفحه 21:
انواء گزارشات - کزارش ماهانه (86۵0۲6 ۱۸۵۵۲۷ گزارشات ماهانه ممترین و جامع ترین نوع گزارشات در طی یک پروژه می باشند. این گزارشات توسط تیم. کنترل پروژه و جهت. شدن وفعیت پروژه از لماظا داده شده و میزان اعتبارات مورد نیاز در ماه آتی می باشند. نکته؛ این گزارشات مبنایی جهت تهیه برنامه ۳2۳ پروژه می باشد. در اين كزارش ذكر فعالیت های انجام شده در طی ماه ۰ میزان تافیرات ۰ میزان پیشرفت/ تافیر از لماظا بودجه اى. ميزان مصالح وارده در طی ماهء میزان مصالع مصرفی, تعداد نیروی انسانی مستقر در سایت . نمودارهای آنالیز علل تافیرات و ... مدنظر است. yearly Reports) ‏کزارش سالانه‎ 1 گزارشات سالانه گزارشاتی هستند که در انتمای هر سال (میلادی با شمسی) جهت مشخص شدن وضعیت هر پروثه و نیز مشخص شدن وضعیت سازمان در کل[ از دیدگاه پیشرفت پروه های مومودا تهیه می کردد. نکته: این گزارشات بسیار کلی تر از گزارش ماهلنه بوده و بیشتر جهت مشخص نمودن موانع و کسری های موجود و تافیرات کلی انمام می شوند.

صفحه 22:
کی مر __

صفحه 23:
دسته بندی عصلیات ساختصالی شروع عملیات ساختمانی حصار کشی و تجهیز کارگاه " تفریب. " فاکبرداری " اجرای سازه نگهبان "ين ريزى " اجراى اسكلت فلزى يا بتنى “ اجراى سفت كارى " اجرای نازک کاری " اجرای تاسیسات مکانیکی " اجرای تاسیسات برقی " اجرای نما کاری " محوطه سازی (گفسازی پیاده رو) پایان عملیات ساختمانی

صفحه 24:
حصارکشی محدوده عملیاتی 1 مصار کشی: عبارت است از تعیین ممدوده عملیاتی به دلیل منع ورود افراد متفرقه و ایمتی در زمان گودیرداری و یا خطر سقوط مصالح . هزینه تمام عناصر دیوارهای محوطه و ‎Lojban‏ با هر ارتفاع بصورت متر طول اندازه‌گیری می‌شود. انواع مصار : در اتتخاب انواع مصار باید به آیتم های زیر توجه نمود:ء مدت انجام عملیات؛ محل کارگاه؛ میزان امنیت؛ مفارج پیش بینی شده " با توجه به موارد وق می توان از نوع پیش سافته یا خنس و ورق استفاده نمود. محاسبه [مان: با توجه به موارد فوق و پس از نتفاب حصار مورد نظر و مهیا نمودن تجهیزات لازم و با توجه به مترازٌ پرویّه پس از گرفتن مجوزهای لازم عملیات حصارکشی شرمع می شود. در صورت استفاده از مصار پیش سافته با توجه به اکیپ کاری دو نفره و همچنین جرثقیل ۳۰۰ متر مصار در روز بسته می شود اما اگر حصار مورد نظر از نوع فنس يود اين میزان به یک هفته نیز خواهد رسید.

صفحه 25:
۴ تجهیر !- تجهیز کارگاه : عبارتست از عملیات, اقدامات و تدارکاتی که باید بصورت موقت برای دوره امرا انجام شود. انواع تجهيز: تجهیز اولیه - تجهیز ثانویه " تجهیز اولیه: اقدامات اولیه برای تجهیز کارگاه اصلی امکانات ضروری تجهیز اولیه : ابزار الات ؛ محل اسکان و دفاتر کار : تسهیلات لازم جهت تهیه غذا ؛ انبار لوازم ؛ ایجاد راههای اولیه دسترسی . نکته : مدت آمان تمهیز کارگاه اولیه یک سوم با یک ههارم مدت زمان تمهیز ثانویه است " تجهیز ثانویه: مجموعه عملیات جهت انجام آمور موضوع پیمان در ادامه تجهیز اولیه و تکمیل کننده آن بوده ؛ تامین محل اسکان و دفاتر کار با برپایی ؛ ساختمانهای دام و پیش سافته ؛ عریض تر نمودن راههای دسترسی ؛ سازماندهی و داشتن برنامه مدون در آمر تجهیز کارگاه در جهت کاهش هزینه ها و سرعت بخشیدن کارها .

صفحه 26:
تجهیر 2 انواع کارگاه از نظر ‎splay)‏ " کارگاههای بزرگ : دارای بیش از ۱۰ مرهله شاخص اصلی و ۳۰۰ فعالیت کاری می باشد. " کارگاههای متوسط: دارای حداکثر + مرمله شاخص اصلی و تا ۳۰۰ فعالیت کاری می باشد. " کارگاههای کوچک: دارای کمتر از ۴ مرمله شاخص اصلی بوده و سقف فعالیت های آن از ۰ ایتم تجاوز نکند. انواع کارگاه از نظر مکان: کارگاههای ثابت کارگاههای متمرک پروژه های سد سازی. پروژه های راه سازی پروژه های سافتمان سازی پروژه های شبكه آبيارى محاسبه زمان: در عملیات تجهیز کارگاه حجم پروژه و ابعاد کارگاه مورد اهمیت است. که با در نظر گرفتن زمان اغذ مجوزهای لازم در کارگاه های بزرگ یک تا دو ماه ؛ کارگاه های متوسط تا ده ‎aide‏ ؛ کارگاه های کوچک تا یک هفته به طول می انجامد.

صفحه 27:
بیاده نمودن نقسه أ پیاده كردن نقشه: منظور از پیاده کردن نقشه یعنی انتقال نقشه ساختمان از روی کاغذ بر روی زمین به وسيله ابزار آلات در دسترس با ابعاد اصلى به طوری که محل دقیق پی ها و ستون ها و ديوار ها و عرض يى ها زوى زمين به خوبى مشفص باشد. بايد دقت داشت كه اين مرمله يكى از مهمترين مرامل. سافت می باشد چرا که كووكترين اشتباهات در این مرمله قابل صرفنظ نبوده و اكر اين خطاها ا( مقدار مجاز آيين نامه اى بيشتر باشد . بايد اقدام به تخريب كل سافتمان كرد. 7 انواع روش هاى بياده نمودن تقش سافتمان های بزری سافتمان های كوك بياده كردن نقشه با دوربين ‏ بياده كردن با متر و ریسمان محاسبه زمان: پیاده نمودن نقشه پس از آماده سازی زمین با روش دستی با استفاده از متر و ریسمان انجام می شود که مبنای محاسبه آن متر مربع می باشد. یک اکیپ متشکل ازيك سركاركر و دو كاركر روزانه مى توانند ۲۰۰مترمربع نقشه را پیاده کنند. روش دیکر که در ساختمان های بزرک مرسوم است با دوربین نقشه برداری اتمام می شود.در این مرمله حضور نقشه بردار و کمک نقشه بردار در زمين الزآمی است. این نوع پیاده کردن نقشّه دقیق تر بوده و زمان کمتری در برابر پیاده کردن نقشه دستی می برد.

صفحه 28:
بريدنا و كم كردن ميلكرد 1 همفتول ها و ميلكرد ها را بايد به روش های مکانیکی برید (معمولا بوسیله گیوتین) بعد از بردين ميلكردها طبق نقشه اجرايى. مرمله خم كردن كن ها آغار مى شود. در این مرهله ميلكردها را بر روى ميزى قرار داده. به کمک دستگاهی كه آچار ۴ نام دارد خم كردن آنها را انجام مى دهيم. درهنكام فم كردن بايد به سرعت فم كردن توجه داشت تا خم ميلكرد داراى شماع انحناى ثابتى بوده و تنش های ایجاد شده در میلگرد به صورت یکنواخت باشد. تکته: در صورت ومود فقنای کارگاهی و زمانی که بریدن و خم کردن میلکرد را انماهم مى دهيم اند فضان: مناسب با شرابط . ا ناشت محاسبه زمان: واهد يايش آرماتور كيلوكرم مى باشد اما به دليل وجود ميلكردهاى مصرفى با وزن های مفتلف در سافتمان نمی توان زمان آن را بر پایه کیلوگرم محاسبه نمود. لذا برای محاسبه زمان میلگرد نمره ‎Po‏ را مد نظر قرار داده و بالاتر و پایین تر از تن را بررسی می کنيم. در صورت. وجود کارگاه با وسعت مناسب می توان عملیات خم و برش میلگردها را از همان شروع پروژه در نظر گرفت. در غير اينصورت بايد بعد از بتن مكر اين فعاليت انجام شود. با در نظر گرفتن اکیپ کاری ده نفره متشکل از کارگر و کمک آرماتوربند برای ۳۰۰۰کیلوگرم میلگرد با نمره ‎Pe sth‏

صفحه 29:
آرماتوربندیر - آزماتوربندی: آرماتوربندی یکی از مساس ترین و در ‎JLo Osc‏ تخصصی ترین مرمله ‎hal ys‏ سازه های بتنی می باشد که در این مرمله میلگرد ها به طول های مورد نیاز که در نقشّه های سازه مشخص شده است بریده می شود و به صورت خامجت یا سایر اشکال مورد استفاده قرار می گیرد. واهد پایش آرماتور کیلوگرم می باشد. ۲ نکته: آرماتوربندی با تومه به نوع استفاده و مقطع موردتظر متفاوت می باشد. محاسبه زمان: برای محاسبه زمان آرماتور بندی همانطور که گفته شد مقطع مورد استفاده آن مهم است. با تومه به نوع فنداسیون . مقاطع مختلف تیر و ستون بتنی زمان های مختلفی دارد. اکیپ در نظر گرفته شده ‎shy‏ این مرمله از کار متشکل از سرآرماتوربند. آرماتوربند. کمک آرماتور بند. سرکارکر . کارگر ساده می باشد. آرماتور بندی در پی منفرد ‎Wooo po‏ کیلوگرم در مدود ۵روز ء در فنداسیون گسترده در دود ۳ روز و در فنداسیون نواری هدودا ۲ زوز يه طول مى انجامد.

صفحه 30:
ننداسیون "-پی : وظیفه پی انتقال بار ساختمان به زمین است.پی بیشتر نیروهای فشاری ۱ تحمل می کند. ۲ امنفرد ۲نواری ۳۲:کسترده (رادیو ژنرال) محاسبه زمان: زمان مورد نیاز برای فنداسیون به فعالیت های کوچک تری مانند سافت آرماتورها. آرماتوربندی, بتن ریزی شکسته می شود. با توجه به وجود دستگاه ها و مصالح لازم برای بتن ريزک

صفحه 31:
جرای اسکلت فلزیر 1- امرای اسکلت فلزی: قبل از بندی ستونها در روی زمین آماده می شوند. باتوجه به ارتفاع فاصله دو ارتفاع و فاصله دو پروفیل ستونها نصب گردند توس جوشکاران و با توجه به نقشه ت که در یک ستون شرکت دارند آنها قبلًبه ارتفاع مورد نظر بریده شده و روی پروفیل قرار داده می شوند واین پروفیلها عمود بر هم هستند تا پروفیل ستون که جوشکاری می شود از زمین فاصله داشته باشد و رامتر بتوان تن برگرداند تا دو طرف ن جوشکاری شود. بعد ا دو پروفیل مورد نظر در محل قرار گرفت با توجه به اینکه چه پلیتهایی روی تن جوشکاری شود که معمولاً در طبقات پائین برای ساختمان چند طبقه از پلیت سرتاسری استفاده می شود . عملیات جوشکاری انجام ‎G6‏ ‏گیرد . محاسبه زمان: در محاسبه زمان به دو بخش ساخت تیر و ستون و همچنین نصب تیر و ستون شکست داده می شود. در مرهله ساخت دستگاه های جوش, سنگ ساب آهن, اره برقی توارییه و در مرمله نصب دستگاه جوش, مرثقیل, تیرآ هن مورد استفاده است. مرمله امرای بیس پلیت است. وامد تن کیلوگرم است اما نمی توان برای محاسبه زمان از تن وامد بهره برد به دلیل وزن های مختلف تیرآهن. که به سه دسته معمولی دویل, زنبوری تقسیم بندی می شود.

صفحه 32:
" اجرای عایقکاری در موارد زیر لازم است: الف) بامهای تفت شیبدادقواسی وگنبده) ب) اوانگاها وایوانیا ج) کفها(در تماس با زمین نمناک «کف سرویسها وآشپز فانه د) شالوده ها در تماس با زمین نمناک «) دیوارما زیر زمین ودیوارهای در تماس با آعب و) سایر قسمتها از قبيل كف ينجره هاى در تماس با محیط اطراف ,در پوش ودیوار جان پناه. دود کشها,. بدنه وکف استفرها و منابع آب. نماهایی که در معرض بوران قرار دارند. محاسبه زمان: برای محاسبه زمان عایق کاری با توجه به نوع عایق ( قیرگونی یا ایزوگام) زمان متفاوتی را خواهیم داشت. با توجه به اکیپ کارآمد و متخصص و همچنین با عنایت به ضوابط اجرا اين ميزان از روزانه ۳۰ متر قیرگونی و ۱۰۰ متر ایزوگام متغیر است.

صفحه 33:
نیروی انسانی و ماشین 5 بر وه ۱ ۳ الات ای در پروژه های عمر

صفحه 34:
نیروعمدیریتکارگاهی-2 نیرویب شتیبانی(دفتر مرکز -3

صفحه 35:
عاجرلیی1 و مدت نیروی مورد نیاز از روی فعالیتهای پروژه با توجه به حجم عملیات و بر و 1 1 5 2 ]رس تسام پذیرد مشخص ميشود. با مشخص ثسغل و تعداد کارگران مورد نیاز در پروژه, می توان بر اساس منحنی برداری = 2 ‏ى كاركران‎ why ١ Soar متيل تلوط كف واماشه + شماره ( 1) بطور نمونه نيروى اجرايى مورد نياز ر

صفحه 36:
امل تاأتیر کذار بر عملکرد نیروی انسانی: ززیابی آثار تحمیلی فیزیکی بر کارگران, مسائل بسیاری وجود دارد. در ی به عمل آمده روشن شده است که حداکتر آهنگ مصرف انرژی رگر بطور متوسط در دراز مدت با انرژیی که صرف راهپیمایی ‎een lanes‏ و ستگین تر؛ به خستگی فیزیکی و کاهش ‎eee‏ ان نبازهای فیزیکی کار باید طوری ۲ ۳ کارت کارگر هماهنگ باشد. خستگی فیزیکی از شتن یک جسم به مدت زياد و در موقعيت ثابت وهمجنين فعاليت بيش كاركر ايجاد ميشود 1 1 ان داده اند که بهره دهی کارگران با تداوم لا ساب ‎tee‏ کاهس می بابد. به نظر می رسد که هفته حدود 44 ساعته, مدت کار بهینه کارگران کار ساختمانی باشد. معمولاً دهی کار در هفته اول به شدت کاهش یافته لیکنِ در سه هفته بعدی تا کر بس روه نزول گذاشته تا آتکه پس ازجدود 9 به پایین ترین سطح کارایی می رسد. روحیه کارگران و انگیزه آنها از ‎eee‏ ما ‎xc) aca‏ تداخل کره‌هفاه کارهر

صفحه 37:
- ‏رای به کارگران‎ ee < ‏و زر ناوردهای کارگران‎ - bbs ‏بل عوامل تشویق کننده نیز وج «اوجوکه ولارد‎ ل کارایی موثر باشد , بعضی ‎iA Seah‏ خوب بین کارکتان حرفه ها و مات رگران در گروه ‎(fis 10 Lb‏ عدم اج © صحيخ و دفیق در پزوزه مه های توجیهی وآموزشی تآوردهاو عدم وجود بر امه های ایمنی مناسب ومطابق با به کار ولذت بخش بودن کار - ناتوانی در به ره مهارتهای کارگران خت به موقع و مناسب به کارگرالا و اس سای وب ‎sad‏ ۳ همیاری ‎VBS ow‏ حرف ای م eee sles oe ee ‏دیساوردهای‎ se ‏بر و ارج‎ ن هدفهای واضح ومشخص در پرونیود هداد کارگر بیش از حد در محوطه : مه ریزی صحیح پروژه ها - عدم ارزیابی صحیح کارکرد کارگر و پردا: ارى ارتباط بين بخشى از درآمد ‎١‏ ل فرهنكى و اخلاقى كا 5 تشسائل شخصى ومشكلات : 4 ركبازرتستى و ارزشيابى - ال راط ارسا بين عنار پروزه و ء وجود شرايط غير ايمنى كارى - ‏عدم توجه به نظرات و پیشنهادات کارگرا ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏روحیه ۰ مذهیی و اگا هیهای کار

صفحه 38:
جدول نار (0) نيروى مديريت كاركاهى بر حسب مدثى كه در طول موافقسامه ذر كاركاه حضو رد ۳ تجهيز | اجرا | رقع تقض 3 مله | اماه ماه ماه ماه ‎why) 1‏ 7 0 دوم اه + و || - ‎wfe]‏ ‎yr |w]yde ۶‏ ۳ بعمدیریتیکا گام - 2 ۵ ۱ | ۲ ‎vo‏ ‏انسانی ثابت کارگاه شامل رئيس گالگاه | | با ار بردار, تکنسین های مختلف, بدا 7 | ات 2 || & و کارگران خدماتی چون راننده و اب باشد | ۰ | - | - | ۲ 3 ۰ ۱۲| اس از ‎wf] 0‏ ۳ ‎pis] ve‏ ۱ صاع إدإ|س ۳ | کیک انار ۱ 7 7 ‎sags] ov‏ بو م۲ اه ری ‎wf =] = fw] = |v]‏ ۶ | توسل بارفنده ۲ | هصرع ۷ ش‌خت,لبلرهی | ۱ | ۲ |« | م | مه ‎aes‏ || ۲ 2

صفحه 39:
جدول شماره ‎AVY‏ نبروی مدبریت کارگاه بر حسب مدتی که در طول موفتتامد در کارگاه 1 ۹۹ نوع کار: راهسازی 1 مبلغ پیمان: یک میلیارد مدت اجرای کار: 22 ماه 3 مدت رفع نواقص: 4 ماه مدت برجيدن كاركاه 1 = ماه بعد از رفع نواقص اه واجرای کار طبق پرنامه ّ .انجام شود

صفحه 40:
جدول شماره(4۴نروی پشتیانی[دفترمرکزی] بر حسب میزان کارکرد سالیانه مجموعه Mee | wae | Lge SEs ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ | ۰۷ ۳ 3 tea | wea | wpa 1 5 i: (asi) ۰ 3 wena | easy (ep | besyy | pepsi ۳ Gis. ‏ریپ شتیبانی(دفتر‎ (epiy | vepar | eps ‏انسانی دفتر مرکزی شامل/ رم‎ = = ۱ ‏امور مالی, مدير فنی, مدیر|پرو‎ Pf de ob a i a id ‏سن‎ ‎' : ‏نيروهاى خدماتى و “ما ا‎ 5 ۱ ۱ 1 1 ۱ ۱ 7 ۳ ۳ ۱ ¥ ۱ ۱ ۱ ۱ ۱ ۱ 8 1 ۱ 7 1 ۱ ۱ " 1 1 + 2 ۱ + + ۳

صفحه 41:
ماشین آلات ساختمانی ه ماشین آلات نقش مهمی در چگونگی اجرا, هزینه ها و سرعت طرحهاى 1 نى ايفا مى نمايند. حضور ماشين الات ييشرفته و با قابليتهاى بالا در ت زمينه را طراحی و اجرای مان بزرك فراهم مى سازد. اكوك تملك و ‎te 6‏ 3

صفحه 42:
اید و تملک حهای بزرگ معمولاً خرید بعضی ماشین آلات از نظر اقتصادی توجیه پذیر سر و تملک ماشین آلات باید عوامل زیر مد نظر قرار گیرد 1 ‏لنتظار از ماشین‌و شین‌موجود در طرح و زمان-‎ es 1 ‏ن‎ فید ماشیرو کارلییآن- 2 رن 3 1 ارعماشین- 4 تاسقاطی‌ماشین- 5 ۲ ه بردارعاز دستگاه و مدیرینو برنامه ریزعآن- 6 به شش عامل فوق و با استفاده از روابط ساده ریاضی می توان توجیه خرید : تگاه ‎sly‏ طرح یا طرحهای خاص را ارزیابی کرد. معمولا برای ‎aly‏ شیرکط تملک ‏حهای متعدد را اجرا م یکنند خرید ماشی نآلات به صرفه می باشد ‏5 داكا | دو كريد در مدت معين وبا برنامة مالی تنظيم مى كررز

صفحه 43:
ره ماشین آلات که خرید ماشین آلات از نظر اقتصادی توجیه نایذیر باشد اجاره ‎wo‏ تواند مشكل 5 نماید. در اجاره ماشین آلات بسته به نوع قرارداد اجاره باید هزینه شده اعم از یه و هزینه تعمیر و نگهداری و حمل و نقل و غیره مد نظر قرار گیرد یک از روشهای فوق دارای مزایا و معایبی است که در هر مورد بايد بررسى هاى لازم بر روى 2 از روشها صورت گرفته و ‎la 9 ۲‏ ‎sot: ۳‏ عبت از شواک فحق را 0 داده = 1 جنک ماثون للا مدوم ناز ‎2st.‏ ‏جداول ‎

صفحه 44:
نامه ‎SH‏ استفاده از ماشین آلات ترین عوامل در افزایش کارایی ماشین آلات و کاهش هزینه, ريزى صحيع استفاده از ماشین آلات است. صرف وجود ماشين: هزينه هاى شده را كاهش 1 دهد بلكه نحوه استفاده از ان است كه در اين كاهش موثر مى لا ماشین آلات ساختمانى به صورت متوالی و پیوسته با یکدیگر کار نند و برآورد صحیح از میزان کارایی هر یک به ننظیم برنامه بهینه ميكند. د زر يق رمين متوسط دو ه بلدوزر با یک دستگاه لودر و چند دستگاه کا ۲ نها را زبسه تسیتمسافسسم ان‌به دقندقیقه 5 ثانيه تنظيم کرد بطوریکه ماشین آلات بیکار و یا با فشار کار بیش ازه وجود 1 ا ‎ee‏ قار | ود اه تمه نگ ماشده ‎ey aol pb‏

صفحه 45:
مه ریزی تعمیر و نگهداری ‎WS‏ تعمیر و نگهداری ماشین آلات سهم عمده ای در یش يا کاهش کارایی و عمرمفید ماشین الات دارد. به قیمت بالای اینگونه دستگاهها تنظیم برنامه صحیح ‏و نگهداری طبق دستورالعملهای کارخانه سازنده ‏ری ‎wo‏ باشد. ‎sly‏ هر دستگاه سنگین باید شناسنامه 7 ۲ ۱ : نگوذازی تنظیم و کلیه اقدامات انجام روی دستگاه بر حسب نوع, مقدار و زمان درج گردد. د و عمر ماشین آلات را معمولاً با ساعت کار ‎sade‏

صفحه 46:
اری سوابق ماشین آلات که یک دستگاه ماشین ساختمانی خریداری ميشود, باید مشخصات برای بين کرد تا در مدت عمر آن مورد استفاده قرار گیرد. صاحب ماشین بايد داراى ۱ معینی جهت نگهداری سوابق هزینه هر دستگاه ماشین آلات اصلی . سوابق هر ِ ۲ وا : کارتهای مناسبی که برای آن تهیه لشود یادداشت گردد. این اطلاعات مالک را در جریان تاریخچه مالی شین قرار می دهد ين بايد مقايس هاى بين هزينه های مالکیت و بهره گیری ماشین خریداری شده از ۱ ‎es‏ 1 1 ا كبر تا بتوان از آن به عنوان راهتما در انتخاب ن آلات ‏ده نمود. این اطلاعات در تعیین عمر اقتصادی ماشین آلات موثر ‏. سابقه بايد ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 47:
ل شماره 8 نشان دهنده فرم گزارشی است که ‎ole‏ الات مورد استفاده در يروزه تعيين شده فرم هرهفته به منظور انتقال این اطلاعات به اصلی سوابق هر دستگاه ماشین به اداره مرندزی ل سی کردد

صفحه 48:
جدول شماره (۸): گزارش استفاده از ماشین‌آلات ش کار شلات

صفحه 49:
اشماره ( 5) نمونه مناسبی جهت نگهداری سوابق مخارج استهلاک هر دستگاه ماشین را میدهد جدول (۵ سایق استهلاک ماشین آلات ‎se‏ ‏ابقه استهلاك ین ‎us‏ هزينه كل استهلاك «ریال) أرزش باقيمائده هزیه کل درل fates ‏نش‎ 5 ay meth ae ‏إمزان مامه‎ © BRE Me dete wer [ean | Wey [mer | pyar | wr [eer [ary ۳۳ fan year | fase | eer ۳۳ 1۵۲۱۳۳۲ ۲ 1۳ vara | afivey | evar ۳۳۳ ۱۳۹/۸ ‏5د‎ THAT 1 ۸ | eae TAN wena | Were 17 ‎ne nem‏ | دی ‎wens | Yaa ER ‎Tt | Arar 2 ‏ميزان استهلاك 19 فرصد در سال ‎

صفحه 50:
ل شماره ( 6) نمونه مناسبی برای نگهداری سوایق اجاره دستگاه ماشین آلات را نشان می دهد ری که صاحب ماشین آلات است باید میزان ماهیانه ای ين آلات خود در نظر بگیرد جدول شماره ( 6) ممکن است در صورت تمایل به رت اجاره روزانه يا هفتگی اصلاح گردد ازمان اجاره کمتر از یک ماه باشد ممکن است در فرم به ن نحوی که نشان داده شده عمل گردد

صفحه 51:
شرح» كاتربيلار ۳3 ل تاريخ اجاره 7 = جاور | ‎ae”‏ خروج ورود | خروج مله | ويل مد | ميال | اجاره | روز | ۱۸۵-۰۰ | 1۸۵-۰۰ | ۷۵ | ‎ve‏ ‎per‏ | روز | | ‎ve fom fevers‏ ‎ago | ۶‏ | لتعصر | تصصد | صم | مع ۸۵ | روز | ‎ane | oon fevers fares‏ ‎ree‏ | سرون | ها | سم

صفحه 52:
شماره ( 7) نمونه مناسبی جهت نگهداری سوابق تعمیرات و ساير هزینه های بهره گیری ستگاه ماشین را نشان میدهد ‎dle Wire‏ مخارج و بهرء كيرى ماشين الات ‎ ‎ ‎ ‎ ‏شرح :رتور کاپ ا ماشين لوله كذار شماره ماين الات ‎oe‏ مرجع عمیر | نگیداری | یمه ‎ester | oe [oe]‏ ‎nov ۱‏ ۳ ۱ عردم و ‎year vrean yy‏ ۱ دستمزد كاركر يراى تعمير يدنه كتاره | ۱۳۶۷ ۱ ۳ کارگر جهت تعمیرماشین | ‎years year‏ ‎heer yea a ۳‏ ‎rere 2 renee‏ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 53:
ماشین آلات مورد نیاز لین آلات مورد نیاز در مراحل اجرایی پروژه از روی پنهای پروژه, با توجه به حجم عملیات و نوع آن و بر تجزیه و تحلیل فعالیتهایی که می بایست انجام پذیرد. خص میگردد شدن تعداد و نوع ماشین آلات مورد استفاده در ی پروژه. می توان بر اساس منحنی برداری, شبکه اتی و فعالیتهای پروژه. مدت زمان احتیاج به هر نوع شين رأ تعيين نمود 7 ل شماره [9) برنامه ماشین آلات مورد نیاز یک پروژه را ر نمونه نشان می دهد

صفحه 54:
جدول (8: برنامه ماشین آلات مورد نياز أشين قرم دهتدم روسازی بتتی. aia ald

صفحه 55:
ب نوع ماشین آلات ساختمانی انتخاب مناسبترین ماشین آلات مسئله ای است که پیمانکاران برای اجرای پروژه ار وت ريد ماشين آلات به كار مى رود بايد به مثابه ‎i‏ ۱ 1و ى ناد ا مقدارى سوددر مدت طول عمر مفيد ماشين ‎ee ee‏ إلى ‎oy Ses‏ ماشين نميبردازدء بلكه قيمت آن رااز ‎1٠1‏ 205 آل بردآخت ميكند. بنابراین اگر در ابتدا مشخص شود و اه گذاری کمترامی شود چنین ماشینی تباید اری گردد 1 ۱ ار هرگز نباید دنبال آن باشد که تمام انواع و اقسام ماشین آلات (از نظر نوع و ) مورد نیاز پروژه را خریداری کند. ولی امکان دارد به وسیله خریداری ماشین اكد سور استفاده است ا هر روزه ب» (از نظر نوع و اندانه) افیب زرگن باشد ن میت وان‌ق بلاز پایان‌آن‌هزینه ماشین‌را برگشنهاد و نیز ‎wll Ge Testes iets‏ روزه ‎ae‏ روف دا خرید ندر لین‌مورد معقول‌ن میب اشد 0 20502 1 که بتواند در پروژه به کارگیرد ولی راندمان آن ‎emt‏ 5 00 ار برو ات کفتر باشد و پیمانکار مطمئن باشد که می ‎wee ees)‏ ۰ 5 کار گمارد باید اقدام به خرید آن نماید زیرا ‎ee es‏ ول ول از رامی نواند.در چند پرو:ه مستهلک

صفحه 56:
‎sou‏ ماشین آلات ساختمانی ‏ماشین آلات ساختمانی به دو دسته, سبک و نیمه سنگین و ماشین آلات ین تقسیم می شوند ‎OY! guile sau‏ به دو دسته فوق در پروژ ههای مختلف ابنیه, راه, ازی و غیره متفاوت خواهد بود. بعنوان مثال تقسیم بندی ماشین آلات در و ها راهسازی با ‎ ‎ ‎ ‎eee‏ اد کر قیرباش, بونکر, تراکتور: مینی بوس: , وانت, موتور جوش, جرثقیل ن آلات سنگین ‏ره لودر, گریدر, بیل مکانیکی, غلطک, فینیشر, اسکریپر, کمپرسور, ژنراتور. شن اکن, دریل واگن, کارخانه ات شنک شک كوبيت» الواتورء سرند, ‎i‏ ‏پمپ بتن, حفار تونل, دستگاه حفاری, بچنیگ پلانت

صفحه 57:
هزینه ماشین آلات زاى هزينه ماشین آلات 00000200 کار سكب انواع اصلی ماشین آلات ساختمانی ا 0 ۱ تس هزینه ساعتی عملیات یک واحد از ماشین 1 5 وهای هستند که کاربرد آتها در صنعت تما ‎en eee ane‏ بای ممکن نیستند پرداخته میشود مه اين بخش روشن خواهد شد که برآورد بسیاری از عوامل مانند مصرف ت و عمر لاستیک ضروری می باشد. بهترین راه برآورد چنین عواملی ‎ted‏ لا ‎eles‏ دس الللعانى كه در شرايط مشابه فراهم شده ميباشد. اكر جنين اطلاعاتى در دسترس نباشد مى توان با سازنده ماشين تماس گرفت ‎a‏ ۲ ۳ 1 شین آلات همانطور که از نام آن بر می آید از های عملیاتی و هزینه های مالکیت تشکیل شده است. هزینه های مالکیت ‎eel‏ ۰ ۳ ماشین کار بکند و چه کار تکند باید آنها را , ولی هزینه های عملیاتی را فقط زمانی باید پرداخت که از ماشین ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 58:
سرمایه گذاری- 2 بیمه, مالانو لنبارداری- 3 محاسبه هر کدام از اين اقلام در ادامه شرح داده شود

صفحه 59:
استهلاک - 1 ين روشهایی که برای محاسبه استهلاک به کار میروند عبارتند از روش مستقیم, معدت ار الها 2 روس خط دوكانه تعاذل ) روش خط مستقيم ال 00000 1 مسد استهلاك يكنواخت به ازاى هر سال از غمر ‎ml ee ne‏ | ار يلاف سالیانه عبارت است از مبلغ مستهلک شونده ‎ee‏ ال تلف که مستهلک می شود پرابر است با هزینه شین منهای ارزش اسقاطی (که در مورد ماشینهای چرخ لاستیکی هزینه از آن کم میشود) وش مجموع شمار سالها ‎eg lee eee‏ ۲ اسهلای. استهلای غیر یکنواخت:ماشین مورد ‎art Il‏ 205 200 ادن روش بدشترین استهلای مربوطه یه سال ‎ae‏ ات ور البای بعد به تدریج از آن کم می شود. مبلغ مستهلک 1ن 57120 ‎٠‏ روس خط مستقيم به كار برده ميشود. استهلاک هر ‎eames‏ راحب اث له در صریب استهلای به دست می آوریم.

صفحه 60:
روش خط دوگانه تعادل يق روش خط دوكانه تعادل؛ مانند روش مجموع شمار سالهاء اد و سال عصر ماشين به دست مى آيدء اما با ا كا ال می توان میزان استهلاک سال را با ضرب کردن ضریب استهلاک در ارزش دفتری ابتدای سال ‎etene‏ ریب استهلاک ساليانه را از تقسیم 2 0 ) به عمر ماشين بر حسب سال به دست می آوریم. بنابراین, 1 201 5 شاله” برایر است با 0/4 يا 40 درصد ن استهلاک به روش خط دوگانه تعادل بر خلاف دو روش دیگر ستهلاک ارزش دفتری ماشین خود به خود ازش اسقاطی ‎guile‏ در پایان دوره استهلاک تحویل نمی شود. از که ارزش دفتری ماشین نباید کمتر از ارزش اسقاطی ‎awl yl‏ قت کرد با رسیدن به ارزش اسقاطی محاسبه استهلاک متوقف

صفحه 61:
سرمایه گذاری- 2 سرمایه گذاری (یا سود) عبارت است از هزینه سالیانه ای که ماشین می شود(که به هزینه ساعتی تبدیل مي شود). این هزینه رتی که وجه آن قرض گرفته شده باشد, صرفاً بدهی بهره ای 5 سل کارت سس آيد. به هر حال اكر ماشين اطه از سرمایه شرکت خریداری شده باشد, باید نرخ بهره ای به ب هزینه گذاشته که معادل با نرخ بازده سرمای هگذاری شرکت است, بنابراین, ۲ ۱ ۶ برع بهره دز ارزش ماشین آلات می كه به هزینه در ساعت تبدیل می شود. هزینه سرمایه گذاری ‎Ino aire‏ | ]الستفاده از روش متوسط هزينه يه كذارى ماشين در آن سال محاسبه ميكنند

صفحه 62:
بیمه» مالاث انبارداری- 3 بیمه, هزینه های بیمه آتش سوزی, دزدی, تصادف, و تعهد وسیله را شامل می شود. هزینه مالیات معرف هزینه مالیات مالکیت ن آلات و جواز بهره برداری از آن است. هزینه انبارداری عبارت از نگهداری و اجاره محوطه انبار وسیله نقلیه و امکانات موجود در ستمزد نگهبان ها و کارکنانی که به جابجا کردن وسایل در داخل و ا ا بلاسری مستقیم مربوطه به آن شد ا 1 5 1ن ‎uns‏ توان بر مبنای ساليانه معلوم اين هزينه ها را در اين مورد بر تعداد ساعت اجراى عمليات در سال تقسيم م يكنند تا هزينه ساعتى به دست آيد. هزينه هاى ارى معمولاً به صورت هزينه ساليانه براى كل ماشين آلات محاسبه شود. هزينه بيمه و ماليات را هم مى توان براى كل ماشين آلات به كرد. بنابراين. سرشكن كردن اين هزينه به هر يك از اقلام مورد به لازم مى باشد. اين كار را معمولا با تبديل كل هزينه ساليانه به بر حسب درصد كه با تقسيم اين هزينه ها به ارزش كل ماشين ‎ee‏ وت اد نام اه کار جر ماد و

صفحه 63:
هزینه مالکیت ینه مالکیت ماشین آلات مجموع مقدار استهلاک, سرمایه گذاری, بیمه, مالیات و اای ات و فان که گفتتم اجزاء بر حسب هزیته مالکیت را اغلب بر اساس سالیانه در نظر می گيرند. به هر حال چه اين اجزاء بر حسب هزینه سالیانه محاسبه شوند و چه برحسب هزینه ساعتی به دست آیند. هزینه کل مالکیت را صورت هزینه ساعتی بیان نمود های اجرایی (عملیات) ‎ee‏ ۰ ب باشین آلات کار کنند. ایجاد میشوند و بنابراین. هایی هت که با مقذار استفاده از ماشین آلات و شرایط کار اجرایی تغییر ‏های اجرایی دستمزد مسئولان کار با ماشین را نیز شامل می شود. که معمولاً ز محاسبه بقیه هزینه های اجرایی و به عنوان جزیی جداگانه محاسبه میگردد اعلى هينه اجرات عبار ينداز

صفحه 64:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
39,000 تومان