برنامه های تغذیه ای استان
اسلاید 1: برنامه هاي تغذيه اي استانيوسف نقياييكارشناس مسئول تغذيه مركز بهداشت استان
اسلاید 2: اصلاح الگوهاي غذايي خانواراصول تغذيه صحيحالگوي صحيح مصرف روغنالگوي صحيح مصرف نمكالگوي صحيح مصرف قند و شيريني ها
اسلاید 3: هرم غذايي
اسلاید 4:
اسلاید 5:
اسلاید 6: الگوي صحيح مصرف روغندرجه اشباع شدگي اسيدهاي چربسيس و ترانسوضعيت پيوندهاي دوگانه
اسلاید 7: Stearic acid H H H H H H H H H H H H H H H H H OH-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-O-H H H H H H H H H H H H H H H H H H Stearic acid is the simplest of the 18-carbon fatty acids. Stearic acid is a saturated fatty acid. A saturated fatty acid carries the maximum number of hydrogen atoms and NO double bonds between carbon atomsMethylgroupCarboxyl group
اسلاید 8: Oleic acid H H H H H H H H H H H H H H H O H-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-O-H H H H H H H H H H H H H H H H H H Oleic acid, an 18-carbon monounsaturated fatty acid
اسلاید 9: Cis-Trans fatty acidsCHCCCCCHHHHHHHSaturated Fatty AcidCis Fatty AcidTrans Fatty AcidCarbon-Carbon Single BondCarbon-Carbon Double BondHydrogen atoms are on opposite sides of the chain of carbon atoms at the carbon-carbon double bond.
اسلاید 10: Linoleic acid H H H H H H H H H H H H H OH-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-O-H H H H H H H H H H H H H H H H H H Linoleic acid, an 18-carbon polyunsaturated fatty acidLinoleic acid is an essential fatty acid
اسلاید 11: Disorders of deficency
اسلاید 12:
اسلاید 13: نوع روغن مصرفي خانوارروغن گياهي جامد(سال 86) 60روغن گياهي مايع 36/6ساير 3/5
اسلاید 14: الگوي صحيح مصرف قندها
اسلاید 15: شيوع ديابتبا توجه به طرح سلامت و بيماري :شيوع ديابت در جمعيت بالاي 15 سال كشور : ٢.٣% شيوع ديابت در جمعيت بالاي 15 سال استان يزد :٤.٧% بيش از دو برابردر مطالعه سال 1386 11 درصد افراد 64-15 ساله يزدي قند خون بالا دارند
اسلاید 16: ميانگين گروه مواد قندي سرانه گرم در روز در استانهايزدكشور
اسلاید 17: الگوي صحيح مصرف نمك
اسلاید 18: شيوع فشار خونفراواني فشار خون بالا(SBP ≥140 , DBP ≥ 90)سنين 64-15 مردان 13/25زنان 14/2كل 13/72
اسلاید 19: ميانگين مصرف سديم
اسلاید 20: انتظاراتاطلاع از الگوي صحيح مصرف روغننظارت بر وضعيت الگوي مصرف روغن در منطقهنظارت و مشاركت بر آموزشهاي انجام شدهاطلاع از وضعيت بيماريهاي مزمن تغذيه اي ( ديابت ، فشارخون ، قلبي- عروقي ) در منطقهنظارت و مشاركت بر آموزشهاي تغذيه اي گروه سني سالمندان
اسلاید 21: برنامه ريز مغذيها
اسلاید 22: Prevalence of anemia among children 0 – 4 years old آهن
اسلاید 23: برنامه پيشگيري از كمخوني ناشي از فقر آهن طرح ارتقاءسطح سلامت دختران نوجوان از طريق آموزش تغذيه و آهن ياري مكمل ياري كودكانمكمل ياري زنان باردار
اسلاید 24: برنامه پيشگيري از اختلالات ناشي از كمبود يد طرح پايش يد ادرار دانش آموزان 10-8 ساله سنجش ميزان يد موجود در نمك از طریق کیت تعيين ميزان شيوع گواتر ، يد ادرار دانش آموزان و يد موجود در نمك
اسلاید 25: نتايج استاني طرح شيوع گواتر و ميزان يد ادرار دانش آموزان و اندازه گيري يد موجود درنمكها(86)در صد گواتر درجه 1 درمناطق روستايي: %1/7= 43 600 در صد گواتر درجه 1 درمناطق شهري : %3/5= 32 600درصد نمكهاي غير يدداردر مناطق روستايي:6% = 12 200 درصد نمكهاي غير يدداردر مناطق شهري: 8% = 16 200
اسلاید 26: ريز مغذي هاي مهمكلسيم(47 درصد زنان و 44 درصد مردان بالای 50 سال در ايران دچار کمبود تراکم استخوان)ويتامينD(حدود 50 تا 60 درصد دانش آموزان کمبود ویتامین D دارند ، بیش از 50 درصد زنان ایرانی دچار كمبود ویتامین D هستند)روي(۲۸درصد مردم كشور دچار كمبود روي هستند)
اسلاید 27: انتظاراتبررسي مردم منطقه از نظر گواتر درجه دونظارت در برگزاري كارگاه يا كلاسهاي آموزشي در زمينه IDDنظارت و اطلاع ازوضعيت نوع نمك مصرفي( يدداربودن و تصفيه بودن) نظارت بر آموزشهاي مربوط به IDA به گروه هاي هدف(مادران،دختران نوجوان و عموم مردم)نظارت و مشاركت بر اجراي طرح آهن ياري دختران دبيرستاني
اسلاید 28: برنامه كودكان
اسلاید 29: برنامه بهبود رشد كودكان : طرح حمايتي – مشاركتي كودكان زير 6 سال طرح تامين يك وعده غذاي گرم در روستا مهدها كودكان 6 – 3 سالمشاوره كودكان دچار اختلال رشد و سوء تغذيه
اسلاید 30: انتظارات
اسلاید 31: ادامه
اسلاید 32: yosofnaghiaee@yahoo.comCancer &AntioxidantAn Agent that prevents or inhibits oxidation.Antioxidants are substances that may protect cells from the damaging effects of oxygen radicals, highly reactive chemicals that play a part in atherosclerosis, some forms of cancer, and reperfusion injuriesAlthough free radical damage can’t be stopped all together, it can be minimized.
اسلاید 33: TypesVitamin EVitamin CVitamin A and B – caroteneBHA(Butylated Hydroxyanisole)Selenium ,ZincPhytochemicals(licopene,bioflavanoids,…)
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.