مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتتغذیه

بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی

صفحه 1:
نمى و جربى 29 آذر لغايت 14 دى ماه راضيه راستى كارشناس ارشد علوم بهداشتى در تغذیه شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فلاورجان

صفحه 2:
* بیماری ای غیرواگیر مهمترین علل مرك و مير در كشور به شمار مى روند و يكى از مهمترين عوامل خطر اين بيمارى ها تغذيه نامناسب و مصرف زياد قند. نمک و جربى مى باشد * الگوی غذایی بیشترین علت بروز اضافه وزن و چاقی. بیماری های قلب و عروقی, ‎cubes‏ ‏و برخی از سرطان ها

صفحه 3:
با راهبردهای آموزش همگانی ثمر بخش و آموزش گروه های خاص موثر بر فرهنگ و سواد غذا و تغذیه ای جامعه, در قالب های ذیل : مشارکت سایر دستگاه ها از طریق جلسات منطقه ای بین بخشی ۱ ۲ مراجعه به سایت آوای سلامت وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی , کمپین سلامتی همچنین سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان , واحد تغذیه و گرفتن مطالب آموزشی مرتبط با موضوع اعلام آمادگی ادارات سطح شهرستان جهت برگزاری جلسات آموزشی برای کارکنان اجرای برنامه نمادین و همگون میان وعده سالم در مدارس, ادارات, کارخانجات و .. - برگزاری مسابقات تغذیه ویژه کارکنان و خانواده ها

صفحه 4:
* درج ييام های تغذیه ای در سربرگ نامه های اداری ۰ - پخش پیام های آموزشی به صورت زیرنویس تلویزیون و پیام ‎sh‏ آموزشی در مطبوعات * تهيه كزارشات:مصور (فيلم و عكس) از فعاليت هاى انجام شده در سطح شهرستان توسط نماينده صدا و سيما در شهرستان باركزارى مطالب آموزشى در سايت ادارات ‎٠‏ استفاده از ظرفيت هاى موجود شهردارى ها براى انجام فعالیت هایی همچون چاپ پوستر و بروشور. نصب بنر, پارچه نوشته, استند در سطح شهر و...

صفحه 5:
صه غذا و تغذیه ی تشکر از فعالان عر رن سالم

صفحه 6:
° مستند سازی و گزارش اقدات به واحد بهداشت و درمان حداکثر تا 20 دی ماه

صفحه 7:
* با تشکر از همراهی و همدلی شما

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان