صفحه 1:
نمى و جربى 29 آذر لغايت 14
دى ماه
راضيه راستى
كارشناس ارشد علوم بهداشتى در
تغذیه شبکه بهداشت ودرمان
شهرستان فلاورجان
صفحه 2:
* بیماری ای غیرواگیر مهمترین
علل مرك و مير در كشور به
شمار مى روند و يكى از مهمترين
عوامل خطر اين بيمارى ها تغذيه
نامناسب و مصرف زياد قند. نمک
و جربى مى باشد
* الگوی غذایی بیشترین علت بروز
اضافه وزن و چاقی.
بیماری های قلب و عروقی, cubes
و برخی از سرطان ها
صفحه 3:
با راهبردهای آموزش همگانی ثمر بخش و آموزش گروه های
خاص موثر بر فرهنگ و سواد غذا و تغذیه ای جامعه, در قالب
های ذیل :
مشارکت سایر دستگاه ها از طریق جلسات منطقه ای بین
بخشی ۱ ۲
مراجعه به سایت آوای سلامت وزارت بهداشت و درمان آموزش
پزشکی , کمپین سلامتی همچنین سایت شبکه بهداشت و درمان
شهرستان , واحد تغذیه و گرفتن مطالب آموزشی مرتبط با
موضوع
اعلام آمادگی ادارات سطح شهرستان جهت برگزاری جلسات
آموزشی برای کارکنان
اجرای برنامه نمادین و همگون میان وعده سالم در مدارس,
ادارات, کارخانجات و ..
- برگزاری مسابقات تغذیه ویژه کارکنان و خانواده ها
صفحه 4:
* درج ييام های تغذیه ای در سربرگ نامه های اداری
۰ - پخش پیام های آموزشی به صورت زیرنویس
تلویزیون و پیام sh آموزشی در مطبوعات
* تهيه كزارشات:مصور (فيلم و عكس) از فعاليت
هاى انجام شده در سطح شهرستان توسط نماينده
صدا و سيما در شهرستان
باركزارى مطالب آموزشى در سايت ادارات
٠ استفاده از ظرفيت هاى موجود شهردارى ها براى
انجام فعالیت هایی همچون چاپ پوستر و بروشور.
نصب بنر, پارچه نوشته, استند در سطح شهر و...
صفحه 5:
صه غذا و تغذیه ی
تشکر از فعالان عر
رن
سالم
صفحه 6:
° مستند سازی و گزارش اقدات به واحد
بهداشت و درمان حداکثر تا 20 دی ماه
صفحه 7:
* با تشکر از همراهی و همدلی شما