صفحه 1:
شت آب 0 مواد eS
بهداشت
بهداشت مواد غذايى
اصول بهداشتى در تغذيه
صفحه 2:
دون رك رن یز رت
eer ۳
سختیلب کمتر از 6000 میلیگرم در نیتر *
ور سر
[DA Pee COs
eee eke ee terre er era
یتها : در حد صفر باشد *
ا و
میکرویبولوژیلب-
ees = رم
ep
صفحه 3:
5 ار را yes ale
007 ) اودكىهاىويروسى ( بيمارىفاج لطفلل هياتييتا
00 » آنودگیهیب اکتریایی ( بیماریتیفویید
الل ال Male Sad i
* اودكىهىوكرمى (أسكاريس .كيستهداتيكي4
۴ آ ودگیهاهشیمیایی ( مسمومیته و لختلااحناشیاز
دریافت تدریجی مواد آلاینده (
صفحه 4:
Most Probable Number (M.P.N ) vaste:
. وجود کلیفرم ها در آب به معنی آلودگی با فاضلاب می باشد z
ANCE Weer ONE NE eS TE ار رد رب
. بدون هاگ هستند .شامل میکروب های مدفوعی و هم غیر مدفوعی می بائ
از ديدكاه بررسى هاى بهداشتى وجود كلى فرم ها بايد از كروه مدفوعى شناخته
eas oer ee ا Reger
صفحه 5:
: پالایش آب
STORAGEG2-S JL
FILTRATION U9-L
CHLORINATION کر زنی
ا ا 0
5200
از نظر شيميايى ؛ در زمان انبار كردن آب با كمك اكسيزن محلول در آب ميكروب هاى هوارق
مواد آلى موجّود را اكسيده مى كنند
SEE ee ا
صفحه 6:
apace رز ریس
كلر عوامل ميكروبى بيماريزا را از بين مى برد ولى بر هاك م
Oe ae 0
تعيينمقدار كلر برلىآب *
صافو بدونكدورتبودنلب*
زمان لازم *
* ۳ مناسب
صفحه 7:
لببا مقدار ee به لباضافه ميشود متفاوت(
است : مقدار کلر باقی مانده در پایان یک مدت معین(
نزم 9
SSE AU is Se Ore eee ا Wreay gen) OL REG
= یکساعت می باشد .
در ارم رن
. لطمیناناز » از بینرفتنآنها دلشت
. کلر بر تخم انگلها تأثیر ندارد
صفحه 8:
تب = 5-5
Uy Sr ofp wnt me cio Jeers cn oe ce On
* بوكر بناتمنيزيم ٠ بمكربناتكاسيم
* سولفاتمنيزيم ٠ سولفاتكلسيم
ا ا ا د
یون مولد یک میلی اکی والان در لیتر عبارت است از :
Si AE Sie ere ا en eter
( PPM 50 )
صفحه 9:
اد اد ae وات د 3
oon ل ل ل ا لآ
- نرم كا
دامنه - ل ا م
sini) che ele oni) ا ل )5 Sei jue ==
آ-اچندم هاوف از اتسنگیندر کمتر از میز لنمجاز
صفحه 10:
Tee a لل
ان
آنزیم. هایطبیعیموجود در مواد غذلیی*
ان
ria 2
Reo eran ss
» زماننكهدارى نور *
صفحه 11:
عوامل بیماریزا در مواد غذایی
توکسین باکتریها ۰ قارچها را
باكترى ها ( سالمونلاء شيكلا “بروسلا شيرين كدندة ES
ویروس ها( هپاتیت » آنتروویروس) طعم دهنده های مصنوعی
ا 0 لك
پروتوزو[ (آمیییازیس 6 مواد نگهدارنده
صفحه 12:
و ape ات
کاهشرطوبت ات 3
ون
: حفاظتاز تأثير فعالت نریم ۸
حرارتدادن * لفزودنمواد نگهدارندم #۷
Pee ecu
صفحه 13:
Fortification *
غنوسازعمواد غذليى (تقويت) -
Modification *
تغير لتلصلاح مواد غذلیی( تصحيح ) -
صفحه 14:
Beker) epee evens
مواد مغذی شامل :
ماکرونوترینتها ؛ -
يروتيينها * كربوهدرلتط *جربىط *
میکرو نوترینته ؛ -
ويتامينها * لملاح *
صفحه 15:
صفحه 16:
در 2 i
سن *ميزانفعالت* تركيببدن * جنس”
میز انپروتیینمورد نیاز -
ES aS RES E ED a Dye aro
و ۳۳
سن * شرليط فيزيولوزيك * تركيببدن * نوع فَعللك”
- کمیت و کیفیت رژیم غذایی
صفحه 17:
يروتيينها ©9009 - (9000 كلزى-
جربىه 90930 > كلرى-
( جربيهاواشباع شده رزيم (9600> كالرى)
فيبر غذليى >(0© كرم روزلنه -