صفحه 1:
شت آب 0 مواد ‎eS‏ بهداشت بهداشت مواد غذايى اصول بهداشتى در تغذيه

صفحه 2:
دون رك رن یز رت ‎eer‏ ۳ سختی‌لب کمتر از 6000 میلی‌گرم در نیتر * ور سر [DA Pee COs eee eke ee terre er era یتها : در حد صفر باشد * ا و میکرویبولوژیلب- ‎ees =‏ رم ‎ ‎ ‎ep

صفحه 3:
5 ‏ار را‎ yes ale 007 ) ‏اودكىهاىويروسى ( بيمارىفاج لطفلل هياتييتا‎ 00 » ‏آنودگی‌هیب اکتریایی ( بیماریتیفویید‎ ‏الل ال‎ Male Sad i * ‏اودكىهىوكرمى (أسكاريس .كيستهداتيكي4‎ ۴ ‏آ ودگی‌هاهشیمیایی ( مسمومیت‌ه و لختلااحناشیاز‎ ‏دریافت تدریجی مواد آلاینده‎ (

صفحه 4:
Most Probable Number (M.P.N ) vaste: . وجود کلیفرم ها در آب به معنی آلودگی با فاضلاب می باشد ‎z‏ ‎ANCE Weer ONE NE eS TE‏ ار رد رب . بدون هاگ هستند .شامل میکروب های مدفوعی و هم غیر مدفوعی می بائ از ديدكاه بررسى هاى بهداشتى وجود كلى فرم ها بايد از كروه مدفوعى شناخته ‎eas oer ee‏ ا ‎Reger‏

صفحه 5:
: پالایش آب ‎STORAGEG2-S JL‏ FILTRATION U9-L CHLORINATION ‏کر زنی‎ ا ا 0 5200 از نظر شيميايى ؛ در زمان انبار كردن آب با كمك اكسيزن محلول در آب ميكروب هاى هوارق مواد آلى موجّود را اكسيده مى كنند ‎SEE ee‏ ا

صفحه 6:
‎apace‏ رز ریس كلر عوامل ميكروبى بيماريزا را از بين مى برد ولى بر هاك م ‎Oe ae‏ 0 تعيينمقدار كلر برلىآب * صافو بدونكدورتبودنلب* زمان لازم * * ۳ مناسب

صفحه 7:
لببا مقدار ‎ee‏ به لباضافه ميشود متفاوت( است : مقدار کلر باقی مانده در پایان یک مدت معین( نزم 9 SSE AU is Se Ore eee ‏ا‎ Wreay gen) OL REG = ‏یکساعت می باشد‎ . در ارم رن . لطمینان‌از » از بین‌رفتن‌آنها دلشت . کلر بر تخم انگلها تأثیر ندارد

صفحه 8:
تب = 5-5 Uy Sr ofp wnt me cio Jeers cn oe ce On * ‏بوكر بناتمنيزيم‎ ٠ ‏بمكربناتكاسيم‎ ‎* ‏سولفاتمنيزيم‎ ٠ ‏سولفاتكلسيم‎ ‏ا ا ا د‎ ‏یون مولد یک میلی اکی والان در لیتر عبارت است از‎ : Si AE Sie ere ‏ا‎ en eter ( PPM 50 )

صفحه 9:
اد اد ‎ae‏ وات د 3 ‎oon‏ ل ل ل ا لآ - نرم كا دامنه - ل ا م ‎sini) che ele oni)‏ ا ل )5 ‎Sei jue‏ == آ-اچندم هاوف از اتسنگین‌در کمتر از میز لن‌مجاز

صفحه 10:
‎Tee a‏ لل ان آنزیم. های‌طبیعی‌موجود در مواد غذلیی* ان ‎ria‏ 2 ‎Reo eran ss‏ ‏» زماننكهدارى نور *

صفحه 11:
عوامل بیماریزا در مواد غذایی توکسین باکتریها ۰ قارچها را باكترى ها ( سالمونلاء شيكلا “بروسلا شيرين كدندة ‎ES‏ ‏ویروس ها( هپاتیت » آنتروویروس) طعم دهنده های مصنوعی ا 0 لك پروتوزو[ (آمیییازیس 6 مواد نگهدارنده

صفحه 12:
و ‎ape‏ ات کاهشرطوبت ات 3 ون : حفاظتاز تأثير فعالت نریم ۸ حرارتدادن * لفزودن‌مواد نگهدارندم #۷ Pee ecu

صفحه 13:
‎Fortification *‏ غنوسازعمواد غذليى (تقويت) - ‎Modification *‏ تغير لتلصلاح مواد غذلیی( تصحيح ) -

صفحه 14:
Beker) epee evens ‏مواد مغذی شامل‎ : ماکرونوترینت‌ها ؛ - يروتيينها ‏ * كربوهدرلتط ‏ *جربىط * میکرو نوترینت‌ه ؛ - ويتامينها * لملاح *

صفحه 15:

صفحه 16:
در 2 ‎i‏ ‏سن *ميزانفعالت* تركيببدن * جنس” میز ان‌پروتیین‌مورد نیاز - ‎ES aS RES E ED a Dye aro‏ و ۳۳ سن * شرليط فيزيولوزيك * تركيببدن * نوع فَعللك” ‎ -‏ کمیت و کیفیت رژیم غذایی

صفحه 17:
يروتيينها ©9009 - (9000 كلزى- جربىه 90930 > كلرى- ( جربيهاواشباع شده رزيم (9600> كالرى) فيبر غذليى >(0© كرم روزلنه -

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان