کشاورزی و دامپروریصنایع غذاییمراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامت

بهداشت مواد غذايی و نقش آن در سلامت

صفحه 1:
SS ‏ونقش آن در‎ hs ‏بهداشت مواد‎ ‏سلامت‎ دفتر يهبود تغذيه جامعه ‎A‏ وزارت بهداشت. درمان و آموزش بزشكي ‎“i‏

صفحه 2:
براي این که سالم بمانیم باید غذا و آب سالم بخوریم: آب و غذایی سالم است که: * آلوده به هيج میکروارگانیسم مضري نباشد (مثل انواع باكتريهاء ویروسها (.... * آلوده به هیچ نوع انگلي نباشد (مثل انواع کیستها. کرمها و راو * آلوده به هیچ نوع سمي نباشد (مثل آفلاتو کسین..) * آلوده به هیچ نوع ماده شيميايي مضر با آفت كشي نباشد. <i

صفحه 3:
خوردن آب و غذايي که به هر يك از اين مواد آلوده باشند موجب بروز مسمومیت و بيماري مي شود. * كاهي عوارض ناشي از مصرف غذا يا آب آلوده ار ا رد ولي كاهي اين عوارض بتدریج و به آرامي ظاهر مي شود. * بيماريباي که از طریق آب و غذاي آلوده به انسان منتقل مي شود بسيار زياد و متجا | 0 نوع است. 5

صفحه 4:
" کلیه اصولي که باید در تولید ؛ تهیه؛ نگهداري؛عرضه و فروش مواد غذايي باید رعایت گردد تا غذاي سالم و با کیفیت مطلوب به دست مصرف کننده برسد . گفته میشود <i

صفحه 5:
* هنگامی که يك ماده غذایی از نظر رنگ؛ ‎ee‏ ا تغييراتي گردد که ارزش غذايي ان از بين رفته يا كاهش يابد دراين صورت جنين ct 0 ‏دا‎ reals

صفحه 6:
* مواد غذايي که خيلي زود فاسد مي شوند. (فرآورده هاي حيواني مثل شیر. گوشت و غیره) * مواد غذايي نیمه فساد پذیر (مثل سبزیها و میوه ها) * مواد غذایی در فساد (مثل حبوبات و دانه (dis ove ‏هاي‎

صفحه 7:
باكتريباي هوازي باكتريباي بي هوازي باسيل هاي هوازي سموم قارجي و كيك ها مواد شيميايي و داروها سموم دفع آفات نباتي حشرات و حيوانات موذي ك5

صفحه 8:
"استفاده از سرما *انجماد مواد غذایی "استفاده از گرما <i

صفحه 9:
mice ‏گوینت چرخ كريه‎ oft Enea ادرجه حرارت سلنتیگراد _از 40 0 :2 :6 0 :4 2 نلك روز

صفحه 10:
ماغذایرهنجمشده گوشت چرخ کرده ماهي چربي زمانگهداري ‎old 267‏ 4تا هاه ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 11:
* رعایت بهداشت فردي © رعایت بهداشت غذا * رعایت بهداشت آشپزخانه <i

صفحه 12:
Naw Bw Re پوشیدن لباس تمیز در حين كار دور کردن زیور آلات از خود پوشاندن موي سر پوشاندن بيني و دهان هنگام عطسه و سرفه پوشاندن خراشها و زخم ها شستن کامل دستها با آب و صابون قبل از نهیه غذا کوناه نگه داشتن ناخن ها

صفحه 13:
" خوب پختن غذا “ذاغ یا سرد نگه داشتن غذا * دور نكه داشتن غذاي خام از پخته <i

صفحه 14:
* خوب پختن غذا *داغ یا سرد نگه داشتن غذا * دور نكهداشتن عذاي خام از غذاي پخته شده *؟ رعایت بهداشت آشپزخانه

صفحه 15:
* ايجاد يك فضاي فيزبكي مناسب و بهداشتي جهت بوفه مدارس (نور. تهویه» توريیخچال, قابلیت شستشوي * دارا بودن کارت بهداشتی مسئولین بوفه های مدارس * استفاده از مواد غذابی سالم و بهداشتی در بوفه های * مدارس (دارا بودن تاریخ تولید. تاریخ انقضاء علامت

صفحه 16:

51,000 تومان