صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
بهداشت مواد غذايي
0
يولوذيكي را در حدي
۳۳ ات
a a
9
|
صفحه 4:
بطور كلي عوامل که موجب فساد مواد غذايي مي شوند
عبارتند ال :
Seep pee Carer eee asc
م
rt كروب ١
با ) عوامل فيزيكي » حررارت » نور » رم بت ء زمان ١ ۱
ا لس aes ومن \ ۱ 1 | أ
i 1
\ |
|
صفحه 5:
صفحه 6:
بهداشت گوشت :
كدح اد دي نوی تیان
م بودن. دام به بیماز
3
۴ os
ی
eed
ree لي ۱
بطور کامل نشود و سرما یه تمام نقاط نفوذ ere 2
١ . نكند.» هاك جوانه ازده و رشدٍ مي كند
ره
اد هم م
صفحه 7:
علائم فساد در گوشث خام
صفحه 8:
صفحه 9:
علائم فساد در گوشت ماهي
صفحه 10:
علائم فساد در فرآورده هاي گوشتي
صفحه 11:
عد داح غود
صفحه 12:
۱ بل ریق بده وه زردهمتصل ات - a
۳ ۳ 5 سوت
صفحه 13:
صفحه 14:
beat gale يدانت
ore Eke aes GJ)
| anne
Pee Pe eee eee ere
Win HRSA ae fa Ls beds]
۱ a جرارت م | | ا
20 رسد
خن
صفحه 15:
5 |
Veen مات
2 rere
صفحه 16:
صفحه 17:
5 اي ره hal
0 \
۳ 0 ا 50 ا
۳ 00 sis"
صفحه 18:
صفحه 19:
عوامل مهم در ابتلا به مسمومیت هاي غذابي
es ۱ mn) epee Pe ae oi
صفحه 20:
تقلبات مواد غذابي
Coals
صفحه 21:
تقسیم بندي دیگر تقلب در حجم و وزن
» فرمو
ER Seer: mes 1 a ۱ ۳
کل ۳۳0۹ oo و دد . ۲-1
صفحه 22:
صفحه 23:
va نار
te
ely Ls
x) ia
رم زره 3 sari)
نی ار
ا ا أذ گلوي لیخته
شناسايي ۰رقیق کردن رب
رتى و
|
ار زره 2
صفحه 24: