صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
بهداشت مواد غذايي 0 يولوذيكي را در حدي ۳۳ ات ‎a a‏ 9 |

صفحه 4:
بطور كلي عوامل که موجب فساد مواد غذايي مي شوند عبارتند ال : Seep pee Carer eee asc م rt ‏كروب‎ ١ با ) عوامل فيزيكي » حررارت » نور » رم بت ء زمان ‎١‏ ۱ ا لس ‎aes‏ ومن \ ۱ 1 | أ i 1 \ | |

صفحه 5:

صفحه 6:
بهداشت گوشت : كدح اد دي نوی تیان م بودن. دام به بیماز 3 ۴ os ‏ی‎ ‎eed ‎ree ‏لي‎ ۱ ‏بطور کامل نشود و سرما یه تمام نقاط نفوذ‎ ere 2 ١ . ‏نكند.» هاك جوانه ازده و رشدٍ مي كند‎ ره اد هم م

صفحه 7:
علائم فساد در گوشث خام

صفحه 8:

صفحه 9:
علائم فساد در گوشت ماهي

صفحه 10:
علائم فساد در فرآورده هاي گوشتي

صفحه 11:
عد داح غود

صفحه 12:
۱ ‏بل ریق بده وه زردهمتصل ات‎ - a ۳ ۳ 5 ‏سوت‎

صفحه 13:

صفحه 14:
beat gale ‏يدانت‎ ore Eke aes GJ) | anne Pee Pe eee eee ere Win HRSA ae fa Ls beds] ۱ a ‏جرارت م | | ا‎ 20 رسد خن

صفحه 15:
5 | Veen ‏مات‎ 2 rere

صفحه 16:

صفحه 17:
5 اي ره ‎hal‏ 0 \ ۳ 0 ا 50 ا ۳ 00 sis"

صفحه 18:

صفحه 19:
عوامل مهم در ابتلا به مسمومیت هاي غذابي es ۱ mn) epee Pe ae oi

صفحه 20:
تقلبات مواد غذابي Coals

صفحه 21:
تقسیم بندي دیگر تقلب در حجم و وزن » فرمو ‎ER Seer: mes 1 a ۱‏ ۳ کل ۳۳0۹ ‎oo‏ و دد . ۲-1

صفحه 22:

صفحه 23:
va ‏نار‎ te ely Ls x) ia رم زره 3 ‎sari)‏ ‏نی ار ا ا أذ گلوي لیخته شناسايي ۰رقیق کردن رب رتى و | ار زره 2

صفحه 24:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان