صفحه 1:
‎ee)‏ تست ‎cared‏ ادا ارات

صفحه 2:
به كليه مواد خوراكى و آشاميدنى كه موجودات زنده مصرف و منبعی از ‎eee‏ ار ‎Ce he pre)‏

صفحه 3:
‎eed Choate‏ ات م دست آبد

صفحه 4:
‎Sloe! 15s sp pleat _‏ ل محصوب می گرد : \ وت زر و فروش روغن افتابركردا بجاى روغن زد ‎Te ee Sed el‏ ‎Te Sane Trelis od‏ 0 ‏به شير ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 5:
هرت ریم در سادد فناری که از و الف ) ارزش کیفی بکاهد سا اد ار سس آنراتلیل دهد اس ‎cl Peeper rape ee nee) Fyre RP pee poy‏ ‎tC Bad‏ ا ‎Ca NS Oe TOY‏ ‎TS See eer Del 8)‏

صفحه 6:
مر مل و و ‎٩‏ ‏شكر و خشكبا ‎f‏ شمه ار نكهدارى شود مى توان در شرايط آسان و طولانى اا ‎Bre‏ ‏ی ‏نشود به سرعت فاسد می شود مانند میوه ها و سبزیها » گوشت » ماهی » تخم مرغ و شیر .

صفحه 7:
۱۰ اتفال آلودگی بطور مکانیکی» تخم ریزی از طريق مدفوع يا استفراع ... مثل مكس . سوسى ال ‎S aS 5 sind pd (S05)‏ زر( هیداتیک ) لاروکرم کدو در گوشت . 5 = Pe ‏ا‎ ay re yd eee

صفحه 8:
تخريب ود بش ( ‎pepe‏ رن ‎igi‏ 3 ۲ 3 3 ‏تم براى جلو‎ re a ae اذى ‎te‏ =U 3 7 سم غذلیی جذب آن بو ez Ox أذ حار یبیل نی 7 سح( ی

صفحه 9:
زمانی که یک ماده غذایی دچار تغیبرات ن ‎ep Lee Se SPE‏ در این صورت جنین ماده غذایی را فاسد تغییرات از لحاظ ظاهری ( رنک بو مزه و فوام کونه ای اتفاق می افتد که مصرف کننده متوجه واز مصرف آن خودارى مى ورزد ‎٠‏

صفحه 10:
فساد مواد غذایی را میتوان به طور کلی به دا تقسيم بندى ذمود : 000 0

صفحه 11:
لا لل ابحادشده در اثر تکثیر میکرونها در تک ما3ه بطوری که رنک » طعم و بوی آن ماده غذایی عبر ۱۲ طبیعی شده و ارزش غذابی آن كاملاً بايين آمدة و" ‎rend umes een) rc reer a‏ رت ‎ed aol LS che TOLD DET Sed‏ ‎Be ert Sa}‏

صفحه 12:
مواد غذایی بدون دخالت میکووبها : مانند تند شدن كره يا روغن 0

صفحه 13:
‎ee =‏ رت ا ‎eae hee)‏ ۰۰( جس لامسه ) لمس نمودن با انگشتان جون در حافظه انسان در اثر سالها ديد رن ‎=e FORO at oss 2 ۳‏ انسان رنىف 211 اير 10 ن سر و گا )= مى داند بنابراین از این اندام ها حتی جهت تشخیص فساد مواد غذابی استفاده می كد ‎

صفحه 14:
RRS 5) aaa pene ppp rer reel eel ey wee en Gaye) الف ) تغیبر رنگ بوى نامطبوع ج) خارج شدن از شكل طبيعى و ظاهري (شل شدنى ) مى توان غبر في بودن ( به عبارت دیکر فاسد بودن ) آنرا تشخیص داد ‎NaC Sy ate Be whee Cr wey ee py oy)‏ ره ‎ER SD ee My LS) ae TG et DY eel seed‏ ‎ee Bt tee ESOL US Ip a7.)‏ آن ماده غذايى را اعلام نماييم ‎

صفحه 15:

صفحه 16:
نط به اینکه اکثر مولد غذایی فاسد نا نز دیک به د شود ( در مقایسه با حالت طبیعی وسالم بودن آنبا) گودند از این روی یکی ازروشهای تشخیص بعضی 50 غذایی فاسد با نزدیک به فساد استفاده از حس لامسه ( انگشتان )است به عنوان مثال در تشخیص ماهی فلس 1۵ ۰ فاسد یکی از راه های تشخیص فرو بردن انگشت در بدن ۱ دص( ما مس

صفحه 17:
با توجه به اینکه در مواد غذابی فاسد همیمان با تغیبر تغبیو بو +تغییر شکل » طعم ماده غذایی هم و ار آن قضاوت نماید چون بعضی مواد غذایی فاسد ( نظبر الل 0 مقدار بار كمى مى توانند انسان را بيمار نمايند » لذا چشیدن ‎Ne Lr)‏ ا سم مس مس درل ‎Re caed‏ سا

صفحه 18:
اب 1[ ددرن ( بتدعرس دراد تذايى تتشروى ) |

صفحه 19:
5 ‏بای نامطبوع‎ io . ‏بوی کهنگی - کپک زدگی‎ : er ‏سريف - رسوب بیش از حد - کیک در سطح - نگ زدگی درب‎ 0

صفحه 20:
سل درا ار ۱ جوشاندن خردش شدن آسان : (ee ‏مد رس‎ Me Deh ‏اا‎ ‎(Cee آره : وجود لارو و شپشک وجود حشره » گلوله شدن » تغیبر نگ » بوی نامطبوع وجود ذرات خارجی » فضله موش و...

صفحه 21:
‎irs rl‏ رز سل رم و يبر رنك محتويات و بوى أن كنده مدن سره ت۲۳ ‎ ‎ ‎oe id‏ ل يت ل ل طبيعى » كبك زدكى نوجه : = علائم مهم فساد در گوشت مرغ و ماهی و. .. بخته داشتن” اسلا رس سرت مى باشد ‎

صفحه 22:
رل ‎PNAS‏ 56 لواحت ‎ere‏ )5 مواد غذایی ندارند افراد سود جو از این فرص لا ی ارس 77 شما عزیزان و آموزش مداوم به اهالی و کسبه رو دقت در امر بلزرسی مواد غذایی می تواند از ورود و فروش اس ات خطرات بهداشتى جلوكيرى به عمل آورد

صفحه 23:
۲.مواد غذلیی آلوده که وس سس ينك » طعم وببو ) براى تشخيص آنها وحود ار ملی ممکن است دارای عوامل بیماری زا بوده و تباز ۳ ‎td‏ ال ‎eo‏ سس ee ree re eae eee es er es ‏روغن حیوانی و انواع مواد غذایی تقلبی دیکر‎

صفحه 24:

صفحه 25:
Soares 2 ‏اوليه با مواد خام‎ داوم.١‎ 3 ‏دستگاه ها و ظروف مورد استفاده در کار‎ طیحم‎ ۲ ‏قوطی » شیشه با ظروف حاوی مواه کنسرو شد5‎ ۳

صفحه 26:
5 5 5 زنگ زده دارای آلودگی می باشند حتی آگر استفاده قرار گیرند ۷ ماس با دس زر 2 ee ‏توبور است ولى اكر كازموجود باشد صداى طبل مانند دارد‎

صفحه 27:
.نام محصو ۲ نام و نشانی کار خانه سازنده ۱ ۴ شماره بروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان ‎Ae ۳‏ 3 بنابرلين ماده غذييى + ‎eh) aad‏ و از 00 0 غذايى ب شده و هر چند [ 3 ابن شا مت بس ا ‎rer CTP‏

صفحه 28:
م 0 مشخصات غير مجاز ممنوع است از ( به فروشندکان آموزش داده شود که در سس از مس ول رز 0 با مراکز بهداشتی درمانی خود مشورت و كسب تكليف نمايند

صفحه 29:
ار بو تفاده( در وزن و کیفیت) ‎re‏ ل 0 )54 ا ۳9 ۳ 1 ‏یس سا سا‎ e ی ۱۱۳

صفحه 30:
آرد نان خشک» پوست پسته » 3 جوبه ؛ استخوان 1 و آرد و مک ) روعن نبانی» اسانس و گل سب( توليسم » بجو 1۱ ‏ساق : ی‎ ‏رل‎ er yee ee 4 ee eee sy Peles ee re yan pe ‏اسید استیک صنعتی » آب مقطر » رنگ ( فاقه ویتامین)‎ : ۰7 ,.<

صفحه 31:
joy شده نع ‎ey‏ کدو بخته و رب گوجه فرنکی و کل < |..... آب جوهر ليمو بوست ليمو يا يك اسيد وو آب جوهر ليمو : ‏و ‏< ,۶۰ ۰:۱ 2 ووغن مایع خوراکی با روغن پارافین » رنک » طعم ده ‎essere eS eel ee‏ ‎ees‏ ا ‎eS ed eT Cer ae CTT‏ : قرمزء هسته البالو

صفحه 32:
ی و 2 .بات : حبوبات آفت زده » سنک » ریک » حبوبات سالم <آب بر ننال : جوهر ل شکر و آب

صفحه 33:
در رز ‎aah‏ فلفل » زر ان ۰ روفن فاسد » ناخالصی گوشت ‎ee 6‏ اسید استیک میوه های نامرغوب <<مرابای بالنک : پوست ۳ ‎pee hy eee nen‏ 2 === ‎

صفحه 34:
أ.لزوم أهميت 5-5 1 ۲. هرکز از فروشندگان دو کرد مواد غذایی نخرید - ‎gree] Ke aol en pa coe)‏ بسته بندى شده دقت دماتينا ‎Oe Bee rary‏ لاك ‎۱۱۳ ere ‏ب: آدرس محل تهيه ( كارخانه ) ‏ج: مواد تشکیل دهنده ‏73 5 سل ساخت ‎Re 6

صفحه 35:
‎eer)‏ ار ‎eed Sa ar)‏ و ‎eT Tel hed‏ ‎Re yer re oO eed 0 ‎eae la‏ ا ا لل منزل براى خود بياوريد.

صفحه 36:
Ree OLS dere Te ero Leon)

صفحه 37:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
32,000 تومان