صفحه 1:
ee) تست
cared ادا ارات
صفحه 2:
به كليه مواد خوراكى و آشاميدنى كه
موجودات زنده مصرف و منبعی از
eee ار
Ce he pre)
صفحه 3:
eed Choate ات م دست آبد
صفحه 4:
Sloe! 15s sp pleat _ ل
محصوب می گرد :
\ وت زر و
فروش روغن افتابركردا بجاى روغن زد
Te ee Sed el
Te Sane Trelis od 0
به شير
صفحه 5:
هرت ریم در سادد فناری که از و
الف ) ارزش کیفی بکاهد
سا اد ار سس آنراتلیل دهد
اس
cl Peeper rape ee nee) Fyre RP pee poy
tC Bad ا Ca NS Oe TOY
TS See eer Del 8)
صفحه 6:
مر مل و
و ٩
شكر و خشكبا
f شمه ار
نكهدارى شود مى توان در شرايط آسان و طولانى
اا Bre
ی
نشود به سرعت فاسد می شود مانند میوه ها و سبزیها »
گوشت » ماهی » تخم مرغ و شیر .
صفحه 7:
۱۰ اتفال آلودگی بطور مکانیکی» تخم ریزی
از طريق مدفوع يا استفراع ... مثل مكس . سوسى
ال S aS 5 sind pd (S05) زر(
هیداتیک ) لاروکرم کدو در گوشت .
5 = Pe ا ay re yd eee
صفحه 8:
تخريب ود
بش (
pepe رن
igi 3
۲ 3
3
تم براى جلو re
a ae
اذى
te
=U
3 7
سم غذلیی جذب آن بو
ez Ox
أذ حار
یبیل نی 7
سح(
ی
صفحه 9:
زمانی که یک ماده غذایی دچار تغیبرات ن
ep Lee Se SPE
در این صورت جنین ماده غذایی را فاسد
تغییرات از لحاظ ظاهری ( رنک بو مزه و فوام
کونه ای اتفاق می افتد که مصرف کننده متوجه
واز مصرف آن خودارى مى ورزد ٠
صفحه 10:
فساد مواد غذایی را میتوان به طور کلی به دا
تقسيم بندى ذمود :
000
0
صفحه 11:
لا لل
ابحادشده در اثر تکثیر میکرونها در تک ما3ه
بطوری که رنک » طعم و بوی آن ماده غذایی عبر ۱۲
طبیعی شده و ارزش غذابی آن كاملاً بايين آمدة و"
rend umes een) rc reer a رت
ed aol LS che TOLD DET Sed
Be ert Sa}
صفحه 12:
مواد غذایی بدون دخالت میکووبها :
مانند تند شدن كره يا روغن 0
صفحه 13:
ee = رت
ا eae hee)
۰۰( جس لامسه ) لمس نمودن با انگشتان
جون در حافظه انسان در اثر سالها ديد رن
=e FORO at oss 2 ۳
انسان رنىف 211 اير 10 ن سر و گا )=
مى داند
بنابراین از این اندام ها حتی جهت تشخیص فساد مواد غذابی استفاده
می كد
صفحه 14:
RRS 5) aaa pene
ppp rer reel eel ey wee en Gaye)
الف ) تغیبر رنگ
بوى نامطبوع
ج) خارج شدن از شكل طبيعى و ظاهري (شل شدنى ) مى توان غبر في
بودن ( به عبارت دیکر فاسد بودن ) آنرا تشخیص داد
NaC Sy ate Be whee Cr wey ee py oy) ره
ER SD ee My LS) ae TG et DY eel seed
ee Bt tee ESOL US Ip a7.)
آن ماده غذايى را اعلام نماييم
صفحه 15:
صفحه 16:
نط به اینکه اکثر مولد غذایی فاسد نا نز دیک به د
شود ( در مقایسه با حالت طبیعی وسالم بودن آنبا)
گودند از این روی یکی ازروشهای تشخیص بعضی 50
غذایی فاسد با نزدیک به فساد استفاده از حس لامسه
( انگشتان )است به عنوان مثال در تشخیص ماهی فلس 1۵ ۰
فاسد یکی از راه های تشخیص فرو بردن انگشت در بدن
۱
دص(
ما مس
صفحه 17:
با توجه به اینکه در مواد غذابی فاسد همیمان با تغیبر
تغبیو بو +تغییر شکل » طعم ماده غذایی هم
و
ار
آن قضاوت نماید چون بعضی مواد غذایی فاسد ( نظبر
الل 0
مقدار بار كمى مى توانند انسان را بيمار نمايند » لذا چشیدن
Ne Lr) ا سم مس مس درل
Re caed سا
صفحه 18:
اب 1[
ددرن ( بتدعرس دراد تذايى تتشروى ) |
صفحه 19:
5 بای نامطبوع io
. بوی کهنگی - کپک زدگی : er
سريف - رسوب بیش از حد - کیک در سطح - نگ زدگی درب
0
صفحه 20:
سل درا
ار ۱
جوشاندن
خردش شدن آسان :
(ee مد رس Me Deh اا
(Cee
آره : وجود لارو و شپشک وجود حشره » گلوله شدن » تغیبر نگ »
بوی نامطبوع وجود ذرات خارجی » فضله موش و...
صفحه 21:
irs rl رز سل رم و
يبر رنك محتويات و بوى
أن كنده مدن سره ت۲۳
oe id ل يت ل ل
طبيعى » كبك زدكى
نوجه : =
علائم مهم فساد در گوشت مرغ و ماهی و. .. بخته داشتن”
اسلا رس سرت
مى باشد
صفحه 22:
رل PNAS 56 لواحت ere )5
مواد غذایی ندارند افراد سود جو از این فرص
لا ی ارس
77
شما عزیزان و آموزش مداوم به اهالی و کسبه رو
دقت در امر بلزرسی مواد غذایی می تواند از ورود و فروش
اس ات
خطرات بهداشتى جلوكيرى به عمل آورد
صفحه 23:
۲.مواد غذلیی آلوده که وس سس
ينك » طعم وببو ) براى تشخيص آنها وحود ار
ملی ممکن است دارای عوامل بیماری زا بوده و تباز ۳
td ال eo سس
ee ree re eae eee es er es
روغن حیوانی و انواع مواد غذایی تقلبی دیکر
صفحه 24:
صفحه 25:
Soares
2 اوليه با مواد خام داوم.١
3 دستگاه ها و ظروف مورد استفاده در کار طیحم ۲
قوطی » شیشه با ظروف حاوی مواه کنسرو شد5 ۳
صفحه 26:
5 5 5
زنگ زده دارای آلودگی می باشند حتی آگر
استفاده قرار گیرند
۷ ماس با دس
زر
2 ee
توبور است ولى اكر كازموجود باشد صداى طبل مانند دارد
صفحه 27:
.نام محصو
۲ نام و نشانی کار خانه سازنده
۱
۴ شماره بروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان
Ae ۳ 3
بنابرلين ماده غذييى + eh) aad و
از 00 0
غذايى ب شده و هر چند [ 3
ابن شا مت بس ا rer CTP
صفحه 28:
م 0
مشخصات غير مجاز ممنوع است از (
به فروشندکان آموزش داده شود که
در سس از مس ول رز
0 با مراکز بهداشتی درمانی خود
مشورت و كسب تكليف نمايند
صفحه 29:
ار بو
تفاده( در وزن و کیفیت)
re ل
0 )54 ا
۳9 ۳ 1 یس سا سا e
ی
۱۱۳
صفحه 30:
آرد نان خشک» پوست پسته » 3
جوبه ؛ استخوان 1
و آرد و مک ) روعن نبانی» اسانس و گل سب(
توليسم » بجو
1۱ ساق : ی
رل er yee ee
4
ee eee sy Peles ee re yan pe
اسید استیک صنعتی » آب مقطر » رنگ ( فاقه ویتامین) : ۰7 ,.<
صفحه 31:
joy
شده نع
ey کدو بخته و رب گوجه فرنکی و کل
< |..... آب جوهر ليمو بوست ليمو يا يك اسيد وو آب
جوهر ليمو :
و
< ,۶۰ ۰:۱ 2 ووغن مایع خوراکی با روغن پارافین » رنک » طعم ده
essere eS eel ee
ees ا eS ed eT Cer ae CTT :
قرمزء هسته البالو
صفحه 32:
ی و
2
.بات : حبوبات آفت زده » سنک » ریک » حبوبات سالم
<آب بر ننال : جوهر ل شکر و آب
صفحه 33:
در رز aah فلفل » زر ان
۰ روفن فاسد » ناخالصی گوشت
ee 6 اسید استیک میوه های نامرغوب
<<مرابای بالنک : پوست ۳
pee hy eee nen 2 ===
صفحه 34:
أ.لزوم أهميت 5-5 1
۲. هرکز از فروشندگان دو کرد مواد غذایی نخرید -
gree] Ke aol en pa coe) بسته بندى شده دقت دماتينا
Oe Bee rary لاك
۱۱۳ ere
ب: آدرس محل تهيه ( كارخانه )
ج: مواد تشکیل دهنده
73 5 سل ساخت
Re 6
صفحه 35:
eer) ار
eed Sa ar) و
eT Tel hed
Re yer re oO eed
0
eae la ا ا لل
منزل براى خود بياوريد.
صفحه 36:
Ree OLS dere Te ero Leon)
صفحه 37: