صفحه 1:
صفحه 2:
به دليل اينكه قوت غالب مردم ما نان
مي باشد وجودهركونه مشكل بهداشتي در
آن مي تواند به سلامت مردم لطمه وارد
د
صفحه 3:
صفحه 4:
تن بيداشتي و الم ۰ فاني ااست که در
. تهيه آن تخمیر صورت گرفته باشد
صفحه 5:
از مايه خمير و خمیر ترش جهت عمل آوري نان
استفاده مي شود .
صفحه 6:
تخمير سبب مي شود :
اه زا 2
رزش غذا ۰
25200
ل ا ا
Sea Ve 44) 2
jg 5
تداز فعال ده ۳
eee عع د
کر یل نی سر هه
صفحه 7:
در
ا تشكيلفيتات
eae 7 7 ۱ كلسيم
» يتاتها me en
۳ 0 7 مو جبات.-
ره 0
- ناندان الك 3 طعم
وب
وطبوع
ی
شود
صفحه 8:
زمان ماندگاري زیا د مي شود -
. - ضا يعات ودور ريز نان كاهش مي يابد
صفحه 9:
مصرف جوش شيرين در نان به جاي مايه خمير
يا خمير ترش مانع از انجام عمل تخمير شده و
نان حاصل از آن فقط ظاهر نان را دارد نه
ee ل
صفحه 10:
0ت استفاده tae) ۱
- ارزش غذايي نان كاهش مي يابد
- آنزيم فيتاز فعال نمي كردد و اسيد فيتيك تجزيه
er Peep ert Pr ye م
re ee ee ee ee rene لك
و 50000 مي كردد
صفحه 11:
كان
0
طعم و بويطبيعيندارد --
- ضايعاتدورر نانزياد موشود
لیر 0 9
.- ۳ ماندگار ان
| و “
صفحه 12:
بهداشت نانوائيها جكونه تامين مي شود؟
PDS Toe Serre rer cere
معتبر بهداشتي
- رعايت بهداشت فردي
- استفاده از رويوش كار و كلاه به رنك
صفحه 13:
ار ۱
- ديوارساختمان ( بخش يخت » سرويس هاي
بهداشتي ) بايستي تا زير سقف سنك كردد.
- کف ساختمان بايستي سنگ شودو کف شور به
pee ren Fes Ws gran v ee)
- انبار آرد پالت گذاري گردد