صفحه 1:

صفحه 2:
به دليل اينكه قوت غالب مردم ما نان مي باشد وجودهركونه مشكل بهداشتي در آن مي تواند به سلامت مردم لطمه وارد د

صفحه 3:

صفحه 4:
تن بيداشتي و الم ۰ فاني ااست که در . تهيه آن تخمیر صورت گرفته باشد

صفحه 5:
از مايه خمير و خمیر ترش جهت عمل آوري نان استفاده مي شود .

صفحه 6:
تخمير سبب مي شود : اه زا 2 رزش غذا ۰ 25200 ل ا ا ‎Sea Ve 44) 2‏ ‎jg‏ 5 تداز فعال ده ۳ ‎eee‏ عع د کر یل نی سر هه ‎

صفحه 7:
در ا تشكيلفيتات ‎eae‏ 7 7 ۱ كلسيم ‎» ‏يتاتها‎ me en ‏۳ 0 7 مو جبات.- ره 0 ‏- ناندان الك 3 طعم وب ‏وطبوع ‏ی ‏شود ‎

صفحه 8:
زمان ماندگاري زیا د مي شود - . - ضا يعات ودور ريز نان كاهش مي يابد

صفحه 9:
مصرف جوش شيرين در نان به جاي مايه خمير يا خمير ترش مانع از انجام عمل تخمير شده و نان حاصل از آن فقط ظاهر نان را دارد نه ‎ee‏ ل

صفحه 10:
0ت استفاده ‎tae)‏ ۱ - ارزش غذايي نان كاهش مي يابد - آنزيم فيتاز فعال نمي كردد و اسيد فيتيك تجزيه ‎er Peep ert Pr ye‏ م ‎re ee ee ee ee rene‏ لك و 50000 مي كردد

صفحه 11:
كان 0 طعم و بوي‌طبيعيندارد -- - ضايعاتدورر نانزياد موشود لیر 0 9 .- ۳ ماندگار ان | و “

صفحه 12:
بهداشت نانوائيها جكونه تامين مي شود؟ PDS Toe Serre rer cere ‏معتبر بهداشتي‎ - رعايت بهداشت فردي - استفاده از رويوش كار و كلاه به رنك

صفحه 13:
ار ۱ - ديوارساختمان ( بخش يخت » سرويس هاي بهداشتي ) بايستي تا زير سقف سنك كردد. - کف ساختمان بايستي سنگ شودو کف شور به ‎pee ren Fes Ws gran v ee)‏ - انبار آرد پالت گذاري گردد

51,000 تومان