صفحه 1:
تهیه کننده ‎UW digo:‏ باباخانی #کارشناس آب وفاضلاب مرکز بهداشت قم

صفحه 2:
©1 بيماريهاي ‎Gul‏ از مصرف مستقیم آب ‎gai ! Ly (water borne diseases)‏ 9+ 2°- بيماريهاي ناشي از عدم دسترسي کافي به ‎washed diseases) UI‏ ۲۷۵۵۲ ) تیفوس ؛ عفونتهاي چشمي و... 3°- بيماريهايي که آب محیط مناسب براي رشد و نمو میزبان واسط ‎water based).cuulgil‏ ‎Jou ! log jgimui (diseases‏

صفحه 3:
بيماريهاي منتقله بوسیله آب 4°- بيماريهايي که آب محیط پرورش براي ناقلين ‎water related) cuwlgil‏ 5 مالاریا؛ تب زرد 5° بيماريهاي ناشي از عفونتهاي منتشره بوسیله آب در محیط(۵167 ۷7 ‎awo9gi Mig.) (dispersed infections‏ ۴ بيماريهاي ناشي از بیوتروریسم)وبا؛ اسهال خوني و(...

صفحه 4:
عاسل پیماریرا eat ‏جمپیدوباکتم ووونی.‎ wee Shee ‏اشریشیاتولی بیماری‌زا‎ Ghee agate سالمونلاهای دیگر کونه‌های شیک وميم ‎LA‏ ‏مر سينها نر و ‎Stas‏ ‏کونه‌های آتروموتانسی آنتروم یروس ها احمابيت 22 ‎Shas‏ وير وس ‎OS Bee Seen)‏ ‏ير واتود و ميب ميستوليتيعا ترياردها ‎ted‏ ‎ss‏ وتو یی ربوم یا روم کرم‌ها ‏دراعوتکونوس مدیننسمس ‏عوامل بیماریزای منتقله ‎ ‎ee ‎ ‏دوام ]تما در سیستم ‎WT sel‏ ‎585 ‎uae ‏ممعن ات تفیل بای ممعن اسنت كدير باق ‏اطولاتي ‎ ‏مقاومت آنما در معابل ‎us‏ ‎oh ‎ ‎ ‏دوم یرای ایجاد عدونتج) ‏باس ‎co ‎coy ‎coe ‎ ‎ ‎1 ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 5:
جامهای حفاقت شده . جاهیای عمیق [ فاقد آدودکی سدوعی) متايع حفاقظت تشدء . جاهياى كم عمق | داراى آدودکی سندوعی ) cali ‏مت‎ منابعىكه از حوره أيخيز حفاظت شده تامين مى شدوته [ فاقد آلود كى هاى مدقوعى ‎١)‏ ‏متلیعی که از حوزه آبکیز حفاظت شده تامین می شوت (دارای احتمال آلودگی‌های مدشوعى ) مانتد روبكاته هليى که از ارتفاع الا متضا می عیوند ‎Saeko peo ae‏ مانتد رود لته های پایدن دست. حوزه‌های. حقاظت تشده (داراى الودكى مدقوعي” دور مركى مواقع الوبكى ستكين | حوزه های حفقنت نشده وعاوای آذودقی ag oe a میزان آلودگی آبهای زیر زمیتی + اكوم اهمه 227552 522272 آیهای سعدحی = 529955 ۵۱ رزوی 2295551 =a ae يه عنوان متايع ب كرب بيشتهاد تمى توت كدو كتد تدليى .و فيلشراسيون یرای تامین آب آشامیدتی توصیه نمی شود

صفحه 6:
براساس قانون وزارت بهداشت. درمان و آموزش پزشکی موظف به نظارت بر کنترل کیفی آب آشامیدنی از لحاظ فیزیکی. شیمیلیی. باکتریولوژیکی از نقطه آبگیر تا مصرف عی باشد لین فعالیت توسط پرسنل بهداشت محیط و با استفاده از امکانات

صفحه 7:
آزمایشگاه های آب و فاضلاب معاونتهای بهداشتی صورت می پذیرد و در خصوص بررسی کیفیت تب آشامیدنی استانداردهای ملی را بکار می گیرد یلی از آنجائیکه انجام صحیح توزیع آب آشامیدنی سالم در کشور مستلزم همکاری تنگاتنگ وزراتخانه های نیرو

صفحه 8:
و بهداشت . درمان و آموزش پزشکی است هماهنگی های بین بخشی و مشارکتهای علمی و فنی کارشناسان ذیربط یکی از عوامل مهم در تحقق لین هدف می باشد و بعلاوه بر طبق تبصره ۲ ماده ۳ آئین نامه بهداشت محیط. سازمانها و موسسه های دولتی و خصوصی

صفحه 9:
تامین کننده ب آشامیدنی عمومی موظف به ‎aor cule,‏ ضولبط و معیارهای بهداشتی اعلام شده توسط وزارت بهداشت بوده و بلید همه اطلاعات لازم برای بررسی مورد یا موارد و تسهيلات بازدید از تاسیسات را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهند.

صفحه 10:
در بعضی مناطق آبهای زبرزمینی یا آبهای سطحی ممکن است تنهابا ضدعفونی برای آشامیدن استفاده شود ولی در پاره ای از مناطق آب قبل از مصرف تصفیه و ضدعفونی عى شود هلى در قر ذو عللت لبى که مورد استفاده واقع مى شود بايد براى يارامترهايى

صفحه 11:
سد یی كه ممكن است براى انسان خطرناى باشد يايش شود . سازمان جهلنى بهداشت و ساير موسسات ملى و منطقه اى حدود مجازى را براى جنين پارامترهلیی مقرر کرده لندتا بتوان عناصری را که در طول تصفیه جدا نمی شود با امکان دارد در فر آیند تصفیه دخللت نمایند را مشخص نموده و راندمان عمل تصفیه را افزایش داد.

صفحه 12:
در هر حال منلبع ب‌با توجه‌به تصفیه اندک و یا عدم نیازبه تصفیه لازم است برای متغیرهای مانند پاتوژنها. حلالهای آلی و سموم معدنی پلیش شوند و پتانسیل آلودگی با توجه به آلاینده های محیط, معادن و صنایع موجود. سموم کشاورزی مورد استفاده در هر منطقه بررسی و میزان گّن مشخص گردد.

صفحه 13:
در خصوص نظارت و کنترل کیفی در مورد نمونه برداری و آزمایشات باکتریولوژی و ویژگیهای فیزیکی و شیمیلیی از استانداردهای ملی ابران در دسترس حی باشد. استفاده نمود. که‌با توجه‌به این استانداردها بلید نتلیج حاصل را مورد بررسی قرار داد.

صفحه 14:
استانداردهای ملی مرتبط با آب : ویژگیهای فیزیکی شیمیایی آب آشامیدنی ۱۰۵۲ ویژگیهای باکتریولوژیکی آب آشامیدنی ۱۰۱۱

صفحه 15:
-به لحاظ استفاده از استاندارد ملی تعاریف زیر را "۰ باید مورد توجه قرار داد : آب آشامیدنی : آبی است که عوامل فیزیکی. شیمیایی. بیولوژیکی و رادیو نوکلوئید آن در حدی باشد که مصرف آن جهت آشامیدن, عارضه سوئی در کوتاه مدت با بلندمدت در انسان ایجاد نکند.

صفحه 16:
حل «طلوب : عبارت از كستره اى از غلظت عوامل 2 2 موجود در آب آشاميدنى است كه جنانجه آب حاوى موادى با غلظت بيشتر از آن باشد. از نظر كيفيت در حد پایین تری قرار داشته. اما هنوز براى آشاميدن مناسب مى باشد. ‎de>‏ «متتاز 7 حداکثر عوامل شیمیایی فیزیکی و بیولوژیکی آب آشامیدنی است که استمرار مصرف ‎

صفحه 17:
آن برای انسان زیان آور نباشد. این مقدار بر مبنای متوسط مصرف آشامیدنی روزلنه ۲/۵ ليتر كب برای بیک انسان ۷۰ کیلوگرمی در نظر گرفته شده است. ویژگیها و تفسیر نتایج آزمون باکتریولوتی آلب : به طور کلی آب آشامیدنی باید عاری از باکتریها؛ ویروسها. نک یاختگان و سابر عولمل بیماریزا باشد و میژگیهای آن با جدول شماره یک استاندارد ملی ۱۰۱۱ مطابقت داشته باشد.

صفحه 18:
wil foi ‏میلی لتر‎ 0 ۱-کلیه آبهای آشامیدنی ‏ اشرشیاکلی یا کلیفرم گرماپای ۲-آب تصفیه شده که وارد ‏ اشرشیاکلی با کلیفرم گرماپای شبکه توزیع می شود ۳-آب تصفیه شده در شبکه - اشرشیاکلی با کلیفرم گرماپای توزیع

صفحه 19:
‎٠‏ شاخص های میکروبی (باکتریایی) کیفیت آب : ‏باکت ‏سم کلیفرم گرماپای (60۱1]-ایند ۰ 6 ینتروباکتر- ‎Saat‏ کوکسی مدفوعی کلستریدیاهای احیاء کننده سول سولفیت ‎

صفحه 20:
کلی فاژهاً و دیکر شاخص های متناوب ( ماندکاری ‎“SU‏ ‏داخل کلیفرم) رشد کلیفرم های گرماپای در شبکه توزیع غیرمتحمل است مگر موادغذایی کافی در تماس با آب تصفیه شده وجود داشته باشد . درجه حرارت بالای 613 باشد . کلرباقیمانده آزاد وجود نداشته باشد .

صفحه 21:
lonitoring ~~ #وظيفه يايش کیفیت آب آشامیدنی کنترل مداوم کیفیت بصورت منظم برای بررسی وضعیت تصفیه و شبکه و تطلبق نبا اهداف تعیین شده برعهده مسئولیت سازمان نامین کننده آسب می باشد نظارت دوره ای بر وضعیت میکروبی و بهداشتی آب از منبع تا محل مصرف توسط مسئولین بهداشتی در سطح محلی منطقه ای و کشوری انجام 0<( ‎(Surveillance) .o9‏

صفحه 22:
Leet ‏د‎ ۱

صفحه 23:

صفحه 24:

صفحه 25:

صفحه 26:

صفحه 27:

صفحه 28:

صفحه 29:

صفحه 30:

صفحه 31:

صفحه 32:

صفحه 33:

صفحه 34:

صفحه 35:

صفحه 36:

صفحه 37:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان