صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
حتما شما هم شنیده اید که خوردن میوه «به» را به
زنان باردار بسیار توصیه می کنند و اغلب دلیل آن را
زیباتر شدن نوزاد عنوان میکنند.اما این مطلب تنها یکی
از اثرات اين میوه بهشتر است.
در ادامه ساير خواص اين ميوه محبوب د
را معرفی می کنیم:
صفحه 4:
ل تقویت معده و دهانه el شست
وشوى معده:
با توجه به اين خاصيت, خانم هايى كه قصد باردارى
دارند وا خانم های بارداری که دچار وبار و نهوع
بارداری هستند با خوردن به میتوانند از ویار خود
جلوگیری کنند.
صفحه 5:
لارفع ویار خاک خوردن.
لا کمک به وزن گیری جنین(با توجه به طبع اين ميوه كه گرم
وتر است)
لاتقویت قلب و معده جنین
صفحه 6:
لاجلوگیری از افسردگی دوران بارداری و پس از
زایمان
(به شادی آور و زایل کننده غم است)
لاجلوگیری از سقط جنین
( به در جلوگیری از خونریزی های رحمی بسیار بسیار موّثر است)
صفحه 7:
روش های مصرف به:
<مصرق آن همراه مصلح:
مصلح به «عسل» است.
در اینصورت است که میتوان شاهد اثرات مفید این میوه و
جلوگیری از اثرات نامطلوب آن بود.
(مصزف زهاة يه ندر یک وعده موطوامد سيت ذل پیچه ودل ورد شیب 1
صفحه 8:
<مربای به (با استفاده از عسل)
*دمنوش به
خورش به
صفحه 9:
۶ خوردن به قبل از غذا مناسب نیست.
سبب حبس شکم وبه دنبال آن یبوست می شود.
< خوردن آب a بعد از غذاءسبب تقویت دهانه معده و
جلوگیری از حالت تهوع ميشود.
میتوان به را در آب جوشاند و آب جوشانده ب» ر۱ 3۱