پزشکی و سلامتتغذیهطب سنتی

به میوه بارداری

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
حتما شما هم شنیده اید که خوردن میوه «به» را به زنان باردار بسیار توصیه می کنند و اغلب دلیل آن را زیباتر شدن نوزاد عنوان میکنند.اما این مطلب تنها یکی از اثرات اين میوه بهشتر است. در ادامه ساير خواص اين ميوه محبوب د را معرفی می کنیم:

صفحه 4:
ل تقویت معده و دهانه ‎el‏ شست وشوى معده: با توجه به اين خاصيت, خانم هايى كه قصد باردارى دارند وا خانم های بارداری که دچار وبار و نهوع بارداری هستند با خوردن به میتوانند از ویار خود جلوگیری کنند.

صفحه 5:
لارفع ویار خاک خوردن. لا کمک به وزن گیری جنین(با توجه به طبع اين ميوه كه گرم وتر است) لاتقویت قلب و معده جنین

صفحه 6:
لاجلوگیری از افسردگی دوران بارداری و پس از زایمان (به شادی آور و زایل کننده غم است) لاجلوگیری از سقط جنین ( به در جلوگیری از خونریزی های رحمی بسیار بسیار موّثر است)

صفحه 7:
روش های مصرف به: <مصرق آن همراه مصلح: مصلح به «عسل» است. در اینصورت است که میتوان شاهد اثرات مفید این میوه و جلوگیری از اثرات نامطلوب آن بود. (مصزف زهاة يه ندر یک وعده موطوامد سيت ذل پیچه ودل ورد شیب 1

صفحه 8:
<مربای به (با استفاده از عسل) *دمنوش به خورش به

صفحه 9:
۶ خوردن به قبل از غذا مناسب نیست. سبب حبس شکم وبه دنبال آن یبوست می شود. < خوردن آب ‎a‏ بعد از غذاءسبب تقویت دهانه معده و جلوگیری از حالت تهوع ميشود. میتوان به را در آب جوشاند و آب جوشانده ب» ر۱ 3۱

51,000 تومان