صفحه 1:
بسم الله الرحمن الرحیم

صفحه 2:

صفحه 3:
۵ سال قبل معتقد بود ها و با منشا اختلال مغزی ی ها و با

صفحه 4:
* صرع یک واژه پونانی به معنی مورد حمله قرار گرفته و یکی از اختلالات مزمن شايع نورولوژی است. صرع رویداد مکرر تشنج است که در واقع خودنمایی فیزیکی تخلیه الکتریکی غیرطبیعی نورون های مغز است و با نوار مغزی تایید می شود. *تشنج های منفرد می تواند در هر کسی که به هیپوکسی مغز مبتلا است پا در کودکان تبدار ایجاد شود.

صفحه 5:

صفحه 6:

صفحه 7:

صفحه 8:

صفحه 9:
۷"گاه علت صرع وجود یک اختلال ساختمانی در مغز مانند تومور است اما در اغلب موارد هیچ علت خاصی بافت نمی‌شود. در برخی از کودکان مبتلاء حملات تشنج به دنبال یک محرک حسی مثل نورهای شدید بروز می‌کنند و گاه هیچ عامل شروع کننده‌ای وجود ندارد. از علل شناخته شده صرع تومورهای مغزی . بیماری هایی که بر عروق مغز اثر می‌گذارند و انواع سموم برای تشنج وجود دارد که یکی از آنها تب بالاست (تشنج ناشی از تب).

صفحه 10:
که غالبا در کودکان رخ می‌دهد. کودک به یکباره - فعالیت خود را متوقف می‌کند و برای حدود یک دقیقه با نگاهی بی‌حالت به اطراف خیره می‌شود بدون اينكه بفهمد در اطراف او چه می‌گذرد. از علایم دیگر در کودکان. افت تحصیلی و مشکل تحصیلی. به خصوص در درس املا مى باشد. ممکن است در طول یک جمله چندین کلمه را جا بیاندازند. اين نوع تشنج خوش خیم می باشد و اگر زود درمان شود. بهبود خواهد یافت.

صفحه 11:

صفحه 12:
حالت تکان خوردن به قسمت‌های دیگر بدن گسترش می‌یابد و ممکن است تمام بدن ان خوردن نماید. اما فرد هوشیاری خود را از دست نمی‌دهد.

صفحه 13:
* در برخی انواع صرع علایم موضعی مانند اينکه يك دست در کنترل فرد نباشد. گزگز شدن و مورمور شدن ناگهانی یک طرف بدن, تغییر خلق به صورت گذرا و بعضی از اختلالات رفتاری و رفتارهای نامناسب که با شخصیت فرد جور در نمی آید دیده می شوند. * قبل از بروز حمله صرع. فرد ممکن است علایم هشداردهنده‌ای را احساس کند: احساس عصبی بودن؛ اختلالات بینایی ؛ احساس بوی بد ؛ با شنیدن صداهای عجیب و غريب ...

صفحه 14:
صرع یکی از شایع ترین اختلالات نورولوژیک مزمن دوران کودکی است که در تمام کشورهای جهان دیده می شود و در کشورهای در حال توسعه شیوع و بروز بیشتری دارده میزان بروز سالیانه در کشورهای توسعه یافته ۴۰ تا ۷۰ در صد هزار و در کشورهای درحال توسعه ۱۰۰ تا ۱۹۰ در صد هزار برآورد شده است. بالاترین میزان بروز اختصاصی سنی در کودکان و افراد مسن دیده می شود. نیمی از تمام موارد صرع در کودکی و اوابل بلوغ روی می دهد و میزان بروز در مردان اندکی عم

صفحه 15:
* در یک مطالعه سیاهپوستان آمریکا و افراد طبقه اقتصادی اجتماعی پایین میزان بروز بالاتری داشتند. * روند زمانی صرع نشاندهنده کاهش بروز آن در کودکان و افزایش بروز آن در بزرگسالان است. * حدود ۷۵ از ۵۰ میلیون نفر بیمار مبتلا به صرع در کشورهای درحال توسعه زندگی می کنند که امکانات تشخیصی و درمانی کمتری دارند و تحت درمان کافی برای صرع قرار نمی گيرند.

صفحه 16:
ميزان هاى بروز و شيوع شیوع عمری نشاندهنده افرادیست که حداقل یی له ری در ول تاش ند و ۵ درهزار در نروژ و ۱۰/۷ درهزار در آمریکا متغیر است. شیوع لحظه ای نشاندهنده تعداد مبتلایان به صرع فعال در یک روز خاص است که در کشورهای توسعه یافته از ۳/۷ تا ۸ متغیر بوده است . شیوع مشابهی از برخی کشورهای درحال زارش شده ولی در برخی مناطق شیوع لاتری بین ۳۷ تا ۵۷ درهزار دیده شده است.

صفحه 17:
دياك نك فقون

صفحه 18:
عوامل خطر ‎Tee‏ ال ‎ ‎

صفحه 19:
‎as la‏ منوت یار سار سابقه خانوادگی صرع ‏در خواهران و برادران ؛ ‏پدر و مادر (به ویژه مادر ) ‏یا بستگان درجه اول ۰ ‏اسکلروز منتشر و ‏سوء استفاده مزمن از الکل یا هروئین . ‎

صفحه 20:
عوامل خطر

صفحه 21:

صفحه 22:
*پیشگیری از علل شناخته شده اصلی صرع به احتمال زياد شامل پیشگیری از آنوکسی در نوزادان . عفونت های دستگاه عصبی مرکزی در کودکان . بیماری عروق مغزی در بزرگسالان, ضربه مغزی و سوء مصرف الکل و هروئین است. * در بیشتر مبتلابان به صرع مصرف منظم و مناسب داروهای ضد صرع می تواند از عود تشنج ها با مرگ زودرس پیشگیری کند. * دست کم ۷۰ مبتلایان به یک تشنج منفرد واحد عود ندارند نباید به عنوان صرع در نظر گرفته شوند.

صفحه 23:
بیشتر مبتلایان تحت درمان (۷۰ تا 1۸۰) با مصرف منظم دارو تشنج نمی کنند. احتتال رهای از مرح برای تماراني كه عود تشنج داشته اند و برای ۵ سال تحت درمان بوده اند و کودکان مبتلا به عقب افتادگی ذهنی با فلج مغزی کمتر است.

صفحه 24:
"مهم ترين إقدام بيشكيرى ار صرع در شطع اول مرافیتهای دقیق دوران بارداری و پیشگیری از هرگونه استرس و آسیب به است. "مایه کوبی علیه سرخجه قبل از بارداری به پیشگیری از عفونت در دوران بارداری و ایجاد سندروم سرخجه ی مادرزادی کمک می کند. * مراقبت های دوران بارداری برای پیشگیری از هرگونه عفونت در دوران بارداری . در پیشگیری از عوارض مغزی و تشنج های متعاقب آن سودمند است. پیشگیری از رویداد هیپوکسی در نوزادان اقدام بسیار موثری در پیشگیری از آسیب های مغزی است : * کنترل تشنج متعاقب تب . پیشگیری از تب با داروهای تب بر و کاهش درجه حرارت در کودکان از اصول مهم در کنترل تشنج متعاقب تب است.

صفحه 25:
"در پیشگیری سطح دوم درمان مبتلایان به صرع و اطمینان از ادامه درمان توصیه می شود. کنترل عوارض دارو نیز از عوامل مهم در این سطح می باشد. "صرع معمولا با دارو کنترل می شود ولی درمان نمی شود. تشنج در بیش از ۳۰ مبتلایان به صرع حتی با بهترین داروهای موجود کنترل نمی شود. کنترل صرع شدید در صورت عدم پاسخ به درمان دارویی در برخی موارد عمل های جراحی روی سیستم عصبی مرکزی را ایجاب می کند. *نحریک عصب دهم جمجمه ای واگ و رژیم کتون زاد ( استفاده از مقدار زیاد چربی ومقدار کم کربوهیدرات در رژیم غذابی) نیز از دیگر روشهای درمانی است. *تمام سندرم های صرع برای همه عمر باقی نمی مانند با اشکال آن محدود به اصی ازدوران کودکی است.

صفحه 26:
عوارض جسمی و روانی ناشی از بیماری است. درمان افسردگی و اضطراب در مبتلایان به صرع همراه با درمان بیماری از اهمیت بسزایی برخوردار است.

صفحه 27:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان