صفحه 1:
به نام خدا موضوع تحقیق : بیوتکنولوژی غذایی تهیه کننده ۰ فروغ جان نثاری شماره دانشجويى : 6900999066 استاد مربوطه : دكتر بهشتى مآل

صفحه 2:
۱ 4 ا مقدمه : ۰ بیومس(حجمسبن())میکروبی یکی ازفراورده هاى میکروبی می باشد که کاربردهای آن عبارت است از؛ 0 . استفاده به عنوان مخمر‌های نانوایی ۱ 9 . خوراک دام و طیوروافزودنی های آن 9 افزودنی های غذایی. * صنايع تخميرى بيوتكنولوزى)الكل هاء آنتى بادی ها . اسیدهای ‎wll‏ ‘ آنزییم ها)

صفحه 3:
بیوتکنولوژی غذایی عبارت است از: استفاده از سلول‌های زنده يا بخشی از آن‌هاء به‌منظور تولید یا اصلاح محصولات غذایی یا مواد افزودنی مورد استفاده در صنایع غذایی.

صفحه 4:
3 کاربردهای بیوتکنولوژی : ‎٩‏ . تولید فرآورده های تخمیری . تولید پروتئین برای تغذیه دام ‎als.‏ آنزيمهاء ویتامینها واسیدآمینه ها . تولید انواع اسانس ها و ‎layke‏ ‏. پرورش قارچ های خوراکی ND © ۵ 5 و

صفحه 5:
1 4 بحث : تحقيقات در اين زمينه در محورهاى اساسى زير صورت ميكيرد: (0) فراوردههاي جديد * توليد تركيبات طبيعي جایگزین افزودني‌هاي سننتيك ( استفاده از باکتریوسین های طبیعی ۰ ويتامين ها و رنگ دانه ها ) * تولید محصولات جدید غذايي با خصوصیات فراویژه ( پروبیوتیک ها وپریبیوتیک ها )

صفحه 6:
(0) طراحي فربايندهاي جدید ‏ ۰ جداسازيي و اصلاح میکروارگانیسم‌ها ) منبع منحصر به فرد آنزیمی 0.0)های مقاوم به حرارت و فشار بالا در اعماق اقیانوس ها ) ۰ سیستم بيولوژي )اصلاح .)ها بر پایه ی اطلاعات ژنومیکس . پروتئومیکس و متابومیکس استوار است ( + طراحي صنعتی (توجه به ثبات بیوشیمیایی بیوکاتالیست ها و کل واکنش)

صفحه 7:
(9) روش‌هاي تشخیص براساس 200000 تست‌هاي منوکلنال آنتي‌بادي» بیوسنسور هاء استفاده از روش‌هاي مختلف ‎ODE Geos 2 5 POR‏ تشخیص باکتری های ‎Listeria Jie age is!) Golan‏ لو سول ۰ )

صفحه 8:
میکروارگانیسم های مهم در میکروبیولوژی مواد غذایی: ).كيك هاى مهم صنعتى : ‎O.posths) 3S 9‏ « #اده.() آنزيم هاى پروتئولیتیک شبه رنین تولید می کند ) ‏«آسپرژیلوس (آسپرژیلوس گلاکوس مهمترین کپک در ژامبون هاست » آسپرژیلوس نایجر در تولید اسید سیتریک و گلوکونیک و برخی آنزیم ها کاربرد دارد » آسپرژیلوس فلاووس-اوریزآ در تولید آنزیم ها و غذاهای شرقی اهمیت دارد ) ‏*پنی سیلیوم (در رسیدن پنیر کاممبرت نقش دارد )

صفحه 9:
©.مخمرهاى مهم صنعتی : ۰ساکارومایسس (تولید الکل » شراب » آبجو ...) + کلایورومایسس (کاربرد در صنایع لبنی وتولید ‎sop‏ ( +كانديدا (توليد مجح (

صفحه 10:
توليد مايه كشت براى تخمیرهای غذایی : (6)های لازم براى تخمير به صورت كشت خالص ويا مخلوط استفاده مى شود. + انتخاب مايه كشت عمدتا بر مبناى توانايى حفظ فعاليت وتوليد محصولات مطلوب مى باشد. + حفظ فعاليت مايه كشت ها : آن را جندين مرتبه به محيط كشت منتقل كرده و برياى جلوكيرى ان ريشد بيشتر در دمای پائین نگهداری می کنند. برای تولید مایه کشت های پایدار استوک ( لیوفیلیزه كردن و انجماد در ازت مایع (

صفحه 11:
+ حفظ خلوص مايه کشت : (0) كنترل ميكروسكويى (©) كشت مايه كشت مورد نظر در محيط كشت آگار اختصاصی ().()های آلوده کننده * فعاليت مایه کشت با سرعت رشد و سرعت تولید محصولات آن سنجیده می شود .

صفحه 12:
۱ 4 لد انواع مايه كشت : * مايه كشت هاى باكتريايى ( در فراورده های شیر» نان و سوسیس ازاسید لاکتیک و در سرکه سازی از اسید استیک باکتری ها استفاده می شود ) + مایه کشت های پروپیونیکی ( به صورت لیوفیلیزه تهیه می شود ) ۰ مایه کشت های کپکی ( روی محیط کشت مناسب به حالت اسپور. نگهداری می شود )

صفحه 13:
Za & فراورده های لبنی تخمیری ( تخمیر لاکتیکی مهمترین است ( + دوغ و خامه ترش تخمیری (استفاده از مایه کشت مخلوط استرپتوکوکوس لاکتیس زیبر گونه های لاکتیس وکرموریس برای تولید اسید واز استرپتوکوس لاکتیس زير گونه ی دی استیل لاکتیس و لوکونوستوک مزنتروئیدس زیر گونه ی کرموریس برای تولید عطر و طعم ) + شیر اسیدوفیلوس (تلقیح لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به شیر استریل )

صفحه 14:
قهوه ( تخمیر باکتریایی برای بهبود عطر و طعم » حذف لایه ی پالپی توسط آنزیم پکتینولیتیک قارچی ) کاکائو ( حذف پالپ میوه به وسیله عمل تخمیر. ) بالنگ ( 0.) های غالب به هنگام تخمیر: مخمر ساکارومایس ستیری مدیکا و باکتری باسیلوس سیتری )

صفحه 15:
مواد غذایی و آنزیم های حاصل از 0.)ها : 60 (پروتئین تک ‎(8b‏ 0.0 ۰های مورد استفاده(جلبکهاءباکتریها شامل گونه های سودوموناس»مخمرها شامل گونه های کاندیدا) + مزایای مخمرها نسبت به باکتریها و جلبکها (».رشد در رل".) پانین .بازیافت آسان تره. 8)کمتر .پذیرش عمومی بهتر) + مزایای استفاده از ‎GC‏ + دلایل نگرانی استفاده از 6005 (0.سنك كليه .سرطان زا و. واکنش های معده ای و روده ای م. واکنش های پوستی )

صفحه 16:
©.توليد جربى : اركائيسم هاى مورد استفاده ( مخمرهاى كانديدا » ساكارومايسس وكيك زئوتريكوم كانديدوم ) ©.توليد اسيدآمينه : اركانيسم هاى مورد استفاده )آرتروباكتر » ميكروكوكوس كلوتاميكوس ) 6.توليد افنودنى هاى غذايى : دكستران:صمغ يلى ساكاريدى به دست آمده از لوكونوستوك گزانتان:هیدروپلی ساکارید به دست آمده از كزانتوموناس

صفحه 17:
تولید آنزیم ها : + آمیلاز ها ( آلفا-آمیلازبتا-آمیلاز» آمیلوگلوکوزیداز ) + توليد آميلازها با استفاده ا كيكها ( توسط آسپرژیلوس اوریزا از سبوس گندم یا برینج ) ‎Phd hg‏ با استفاذه ان باكترريها روش ها کشت سطحی یا غوطه وری توسط باسیلوس سوبتی لیس ‎ )‏ ‏+ کاربرد آمیلازقارچی ( تولید پکتین از سیب تولید شربت شیرین ۰ جایگزین مالت در صنایع نانوایی ) «کاربرد آمیلاز باکتریایی ( شفاف سازی آبجو» تولید شربت ذرت وشربت شکلات )"

صفحه 18:
Za Ow be Pood tadustqy ‏سا له‎ qlobe is urder AR products to cswer the yrowiey Pood 6 dewoud oP ‏و مور ات ری و‎

صفحه 19:
requested to be built oo the busis oP: the feost eoviroeved potion, the feost coer pousuvption, the highest productivity ord the Jeust woste production

صفحه 20:

صفحه 21:
Za This puper discusses brieAly the waic 5 ‎in today's Pood Ag‏ وه مور وج ‎situaiivd oP Pood iechusiry it Teer oer its‏ اوه هه ‎Putune nequests bused oc‏

صفحه 22:
STH

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان