بیماری‌هامحیط زیست و زیست‌شناسیمراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتتغذیهعلوم پایه

تأثیر فیتو کمیکال های موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی و نقش محرک های پس از برداشت

صفحه 1:
1 - SS ‏اتتح‎

صفحه 2:
Ft ie eh BYR WRIT ET Sere Cen wcp nt ‏روی سلامتی و نقش محرکهای پس از برداشت‎ 3 ‏استاد مربوطه‎ ۱۳ ۰۳ CPt aren 0 گوهر دلیری

صفحه 3:
Ma: ig, es 5 1 ۱ ۳ غیرمغذی گیاهی ‎he‏ ‏۳ دارند 1 1 سد تي

صفحه 4:
: ماهیت فیتوکمیکالها ‎SCIENCES S SESE SESS ee et eres gr Lens ry}‏ VEN Pree rere ree hiS ES Senet Sea Is Sohne nies DSS yr SS ek ee eT en SES carr péa struktura aglikona saponina

صفحه 5:
: فیزیولوژی تغذیه ای فیتوکمیکال ها فیتوکمیکال ها به عنوان آنتی اکسیدان در بهبود سلامت انسان موثر است وفشار خون و قند خون تحت تاثیر مواد موثره آن قرار می > va ‏,گیرند‎ ‎eS >» y

صفحه 6:
: دلایل مصرف میوه سح بيماريهاى مزمن ‎eee ee xe ES rE Swen‏ .بیماریهای قلب و عروق و به علت دارا بودنٌ"طیفزیادی از فیتوکمیکالها شناخته شده اند ‎i‏ -

صفحه 7:
: مطالعات انجام شده ۱ Se Slee ee ty nko) ‏بروز سرطان را کاهش وارزیابی جدید به وضوح کاهش سرطان ریه را در اثر مصرف‎ ‏دو گونه گیاهی سبزیجات(ععسسمسییسی)) و میوهم(سجهحه(6). نشان داده است‎

صفحه 8:
May help neutralize free radicals that cause cell damage May help neutralize free radicals and reduce the risk of some cancers May reduce the risk of colon and/or breast cancer May neutralize free radicals and reduce the risk of some cancers May lower LDL cholesterol. Carotinoids, such as lycopenes, beta-carotene Sulforaphane Dietary fiber Flavonoids Sulfides, thiols CARROTS, TOMATOES, AND TOMATO PRODUCTS, AND VARIOUS FRUITS AND VEGETABLES BROCCOLI, AND OTHER CRUCIFEROUS VEGETABLES, SUCH AS KALE, HORSERADISH WHEAT BRAN, OATS TEA, CITRUS FRUITS, AND OTHER FRUITS AND VEGETABLES GARLIC, ONIONS, LEEKS, OLIVES, SCALLIONS

صفحه 9:
Nutrient: Carotenoids (includes beta carotene) gives orange juice its colour Recommended dietary intake (RDI) in glass: 4% of the RDI for vitamin A (derived via beta carotene) Health Effect: itioxidant, boosts immune system, ‘may protect against cancer, heart disease, cataracts and infection, enhances iron and zinc absorption from other foods. Nutrient: Potassium Recommended dietary intake (RDI) in glass: 10% of the RDI Health Effect: High potassium plus low sodium may help prevent high blood pressure. Nutrient Vitamin C (ascorbic acid) Recommended dietary intake (RDI) in glass: Almost 3 times the RDI Health Effect: Antioxidant, boosts immune system, may protect against cancer, heart disease, cataracts and infection, enhances iron and zinc absorption from other foods. Nutrient: Folate Recommended dietary intake (RDI) in glass: 18% of the RDI Health Effect: Prevents neural tube defects, stabi- lizes genetic material, may protect against cancer and heart disease.

صفحه 10:
۱ : اثرات #حرکهای پس از برداشت را کاربرد محرکهای پین از برداشت»می تواند دز مناد .گیاهان تغییر بیاندازد رفتارهای محرکها محتوای مواد شیمیایی گیاهی را افزایش می دهد

صفحه 11:
oa Seok Doan bei ‏الكرجه‎ 1 35 ‏لل‎ بیشتر در دماهایبالاراز 0 : ‎a‏ ‎a -‏ | و ۴

صفحه 12:
: ترکیب‌گازهایدگرگون‌شده 6۰ در توت فرنگی ها 006 بالا موجب افزایش‌رل/۳) شده در نتیجه تجزیه تجمع اسیدهای آلی افزايش می يابد. در ميوه آنار نیز کاهش سطوح آنتوسیانین با بالا رفتن 006 مشاهده می گردد که مربوط به کاهش فعالیت فنیل آلانین .آمونیا-لیاز می باشد

صفحه 13:
‎gle 9 ULE dal =‏ ۳ج ‎enero Orne o sis tree 20 0 ‏افزايئن فعاليت فنيل” آلانين أمونيا‎ ‏لياز مى كردد. اين افزايش‎ - ‏فعاليت موجب بالا رفتن بيوسنتز‎ ‏تركيبات فنولى مانند فلاون ها در‎ 1 ‏ا ل‎ ‏.رسوراترول در انكورمى شود‎ ‎

صفحه 14:
: محركهاى شيميايى شامل 0 ا ل کاربرد متیل-1) چاسموناتبس از برداشتلفزلیشی‌در محئولی ‎CoE Ect earn Cree ne‏

صفحه 15:

صفحه 16:
آنها در جهت جلوگیری از ان شناسایی شدند ویامینها -فیدرها و متدار ۲9۳ باشند

صفحه 17:
QePereuwes Gchrerer 0. COOO. phyupckewirds to Prat ued . weyptbles hedk prowotod wid post korvest elicitors . 6۵ - ‏و‎ Lown desbuck 6,9) ‏وش متام‎ OP the Pulee Crary, .0098 .phytochewirds: Guards of pur hed. 1۵06.9 )00(:۵096- 0606

صفحه 18:

صفحه 19:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان