شیمیپزشکی و سلامتتغذیه

تاثیر گاز اتیلن روی میوه ها

این پاورپوینت 12 اسلاید دارد . درباره تاثیر گاز اتیلن روی میوه ها می باشد و به همراه عکس و مطلب می باشد.

الهام

صفحه 1:
تثیر کاز اتیلن روی میوه ها

صفحه 2:
> گاز اتیلن(2۳۱4)) ترکیبی از گازی آلی است که ساده‌ترین ساختار شیمیایی آلکن را دارند (آلکن‌ها حاوی پیوند دوگانه کربن-کربن هستند). گازاتیلن تجاری‌ترین ترکیب آلی است که در جهان تولید و در بسیاری از کاربردهای صنعتی استفاده می‌شود. اتیلن همچنین گاز هورمون گیاهی است.

صفحه 3:
تاثیرات هورمونی گاز اتیلن بر رشد عمومی گیاهان در سال ۱۸۶۴ برای اولین بار مشاهده شد. در این زمان نشت گاز در سیستم‌های روشنایی خیابان منجر به توقف رشد و تغییر شکل در گیاهان ‎Kay‏ ده در سال:۹۰۹۱ ۱ میلاهی» فیلجویو موافه فا از زا شنانایی کرد که همان مان اتيلن بود اما اين امر تا سال ۱۹۳۴ مشخص نشده در این زمان جانی مشخص کرد که گیاهان می‌توانند اتیلن را سنتز کنند و در سال ۰۱۹۳۵ کروکیر پيشنهاد کرد که گازاتیلن برای پاسخ هورمونی برای رسیدن میوه و پیری بافت رویشی مورد استفاده قرار بگیرد.

صفحه 4:
گاز اتیلن و رسیدن میوه “ل نمونه‌های اولیه از استفاده انسانی از اتیلن مربوط ‎ay‏ ارتقاء فرآیند رشد میوه است. در پوثان باستان از: برش انجیر برای ارتفا .پاسخ‌هاي رشد استفاده می کردنن. ” ارتباط اساسى بين اتيلن و میزان تنفس میوه در طول رسیدن یف ستظور مفپریت برذاشت:« خغیره‌سازی ‎Ss) By‏ وزيم الزامی اس و ivlene Gas ‏مناه انيع‎

صفحه 5:
‎dye ۲ 5‏ و داه ۴ به دلیل صرفه اقتصادى برخى سودجويان بازار ميوه و تره بار ميوه هاى خوش رنك و براق ‏نارس كه با كاز اتلين رنك شده اند در بازار ميوه بسيار زياده شده اند كه اين موضوع باعث از ‏بين رفتن خواص و طعم ميوه ها مى شود. ‎ ‎

صفحه 6:
““ این روزها پرتقال. ناینگی. خرمالو و انواع میوه‌های خوش رنگ را در میوه فروشی‌ها به وقور مىبينيم كه با رنگ‌های چشم نواز خودنمایی می‌کنند فرایند تغییر رنگ اين نوع ميودها با كاز اتیلن رخ می‌دهد که با افشاندن اين گازء پرتقال و نارنگی سبز طی چند ساعت تا چند روز زرد و نارنجی می‌شود. به عبارت دیگر میوه‌های کال با گاز اتیلن به شکل میوه رسیده درمی‌آیند و در فرایند رنگآوری در دمای بالا حدود ۷۵ درجه ظاهری خوشرنگ می‌گيرند.

صفحه 7:
By Tee Bod

صفحه 8:
نون ؤاى 0ن يان

صفحه 9:
رسیدن اصطلاحی برای توصیف میوه‌ای است که از بلوغ فیزیکی به پیری (سن بالا یا مرگ بافت گناه)نرسینه است: این مرسله لسع برای هی ولد فوباره با انستفافه از آسافه‌سازی آرگان, داد دار برای جدایی از گیاه است. رسیدن به طور کلی بعد از زمانی آغاز می‌شود که میوه به حداکثر اندازه و بلوغ فیزیولوژیکی می‌رسد. وقتی میوه از گیاه برداشت یا چیده می‌شود. گیاه به صورت ارگانیسمی زنده به زندگی ادامه می‌دهد. اما دیگر نمی‌تواند آب و مواد مغذی را از گیاه برای تامین نیازهای انرژی و تکمیل فرآیندهای رسیدن بگیرد.

صفحه 10:
لام “ میوه‌های بحرانی اغلب در مرحله فیزیولوژیکی برداشت می‌شوند که از نظر تجاری به بلوغ رسیدند. عموماً هنوز سبز هستند. اما مرحله بلوغ پیش از رسیدن را آغاز کردند. میوه‌هایی مانند موز, انبه. گوجه فرنگی آووکادو به این صورت هستند. این امر این امکان را می‌دهد تا زمان برداشت. سردسازی» ذخیره وانتقال میوه تا حد قابل توجهی با ارائه در بازار و مصرف فاصله داشته باشد.

صفحه 11:
استفاده از اتیلن برای رسیدن میوه در خانه “« درک تاثیرات اتیلن بر میوه تازه می‌تواند در رسیدن و انبار میوه تازه در آشپزخانه منزل مفید با پیشنهاداتی مانند قراردهی موز رسیده در بسته کاغذی با آووکادو نارس منجر به افزایش سرعت رسیدن این امر پاسخ بحرانی در آووکادو را آووکادو براساس این مفهوم می‌شود که موز رسیده اتیلن آزاد می‌کند. آغاز می‌کند. قراردهی پاکت کاغذی داخل پلاستیک شاید اين عمل را ارتقاء دهد. این امر منجر به حفظ گاز اتیلن تولیدی موز می‌شود. اما زمانی بهتر است که میوه رسیده میوه‌ای باشد که میزان زیادی اتیلن را منتشر می‌کند. میوه‌هایی مانند: سیب. گلابی» موز آووکادو» پشن‌فرودت(گل ساعتی).

صفحه 12:
محصولاتی که برای کاهش اتیلن در بخچال وارد بازار شدند <* گهگاه محضولات فروشی جدیدی ایجاد می‌شوند که ادعا می‌کنند اتیلن میوه و سبزیجات را از یخچال‌های شما حذف می‌کند. آنها همچنین براساس چندین تغییرات دن استقاذه :ازا يتاسيم يرمتكتات هسکتت» که سافه شیمیایی اسف ‎Hy by GUT AS‏ دیاکسیدکرین و آب تجزیه می‌کند. این محصولات شاید اتیلن را جذب کنند و زمان ذخيره را تا حدى افزايش دهند: اما تخريب كارآمد اتيلن به محدوده سطحى تماس بزرگی نیاز دارد.

39,000 تومان