کشاورزی و دامپروریصنایع غذاییمراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتتغذیه

تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در برنامه HACCP در تهیه کباب کوبیده

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
eRe ES rp ne Ty ye ‏در تهبه کباب کوبیده‎ ۲ 000 0 ‏ل‎ ye} ‎July ul‏ و ده ‎a ACCP geal ds‏ مش ور خیرات ولاك ؛ ‎

صفحه 4:
رل ۱۳۳ 0 eh ree eee relents 1 ‏مردم در سنین مختلف قرار می گیرد.‎ ‏ا ترکیب کوست چرحخ‎ . ‏کرده- پیار - تخم مرغ وافزودنی ها تهیه میگردد‎ ۱ te we ee eee ig eee ie BS ‏واغلب زعفران و... خوب ورز داده شده وبه سيخ كشيده‎ ۱ Cee)

صفحه 5:
۱0 در این تحقیق اعضاء گروه ابتدا روش تهیه کباب کوبیده را از زبان یکی از متصدیان تهیه کباب کوبیده ‎eM ENE RNttl NEVE Ny Preeley ey‏ ا ‎PENNE eared pee ever‏ ی ی را لیس سل مانندباكتريهايى بيماريزا از قبيل اشريشا اک - کامپیلوباکتر که منشاء اصلی آنها دستگاه ا ل ا ا ااا ااا ام ا 000 ‎YP‏ ااا ااا 11111111 ا ا ا لت ۱ ‎Peay Or Teg TRS Pein [een‏ 0[ 32721000000 ۰ سبزیجات وازودني هاى غيرمجاز مى توانند احتمال آلودكى ‎ree eee eg raceme ien ۳-۲ ۳‏ 000 ‎PURER rep cert PO eye vn ey ۳ PRE paced ere een icy‏ ‎ONE Pt)‏ 0 ۹ از 190 1۳۳۲/۳۳ 1 0000 ECL Re CH ESN re eS Ev rer Rte} bs Pence ۱ Te et eset rete tonnes Tee Tt oles ‏طبخ سرو شود‎

صفحه 6:
4 بسعنولن‌سکم رکزیت 5 ریک 35 شرایط خوب ساخت ‎oe‏ ‏5 ی ‎a, he‏ و 0 << 0 ! د ‎a‏ مت 5 ‎HACCP‏ حفند ونگهدادی پیشگیرانه سیستم های مدیریت کیقیت. تعیم وتربیت وآموزش پرستل

صفحه 7:
نمودار جریان فرآیند کباب کوییده ‎as‏ 5 زرده تخم مرغ نمك مت ‎Pees‏ ‏| خروج ‎roe)‏ بالاى صفو 5 57 ‎aaa‏ ‎ES oH‏ تهدریعردن سپ کردن.

صفحه 8:
سیستم تجزیه وتحلیل خطرونقاط 0

صفحه 9:
سيستم ار تا

صفحه 10:
سيستم تجزبه وتحليل خطرو نقاط كنترل بحرانى درتهيه كباب كوبيده _شناسايى 6088:0017

صفحه 11:
تلاصا ی تن

صفحه 12:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان