صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
eRe ES rp ne Ty ye
در تهبه کباب کوبیده ۲
000
0 ل ye}
July ul و ده a ACCP geal ds مش ور خیرات ولاك ؛
صفحه 4:
رل ۱۳۳
0 eh ree eee relents
1 مردم در سنین مختلف قرار می گیرد.
ا ترکیب کوست چرحخ
. کرده- پیار - تخم مرغ وافزودنی ها تهیه میگردد
۱ te we ee eee
ig eee ie BS
واغلب زعفران و... خوب ورز داده شده وبه سيخ كشيده
۱ Cee)
صفحه 5:
۱0
در این تحقیق اعضاء گروه ابتدا روش تهیه کباب کوبیده را از زبان یکی از متصدیان تهیه کباب کوبیده
eM ENE RNttl NEVE Ny Preeley ey ا PENNE eared pee ever
ی ی را لیس سل
مانندباكتريهايى بيماريزا از قبيل اشريشا اک - کامپیلوباکتر که منشاء اصلی آنها دستگاه
ا ل ا ا
ااا ااا ام ا 000
YP ااا ااا 11111111
ا ا ا لت ۱
Peay Or Teg TRS Pein [een 0[
32721000000 ۰ سبزیجات وازودني هاى غيرمجاز مى توانند احتمال آلودكى
ree eee eg raceme ien ۳-۲ ۳ 000
PURER rep cert PO eye vn ey ۳ PRE paced ere een icy
ONE Pt) 0 ۹ از 190 1۳۳۲/۳۳
1
0000 ECL Re CH ESN re eS Ev rer Rte} bs
Pence
۱ Te et eset rete tonnes Tee Tt oles
طبخ سرو شود
صفحه 6:
4 بسعنولنسکم رکزیت
5 ریک
35 شرایط خوب ساخت oe
5 ی a, he
و 0 <<
0 ! د
a مت 5 HACCP حفند ونگهدادی پیشگیرانه
سیستم های مدیریت کیقیت. تعیم وتربیت وآموزش پرستل
صفحه 7:
نمودار جریان فرآیند کباب کوییده
as 5 زرده تخم مرغ نمك مت
Pees
| خروج roe) بالاى صفو
5 57
aaa
ES oH
تهدریعردن
سپ کردن.
صفحه 8:
سیستم تجزیه وتحلیل خطرونقاط 0
صفحه 9:
سيستم ار تا
صفحه 10:
سيستم تجزبه وتحليل خطرو نقاط كنترل بحرانى درتهيه كباب كوبيده _شناسايى 6088:0017
صفحه 11:
تلاصا ی تن
صفحه 12: