تجزیه و تحلیل پارکینگ هتل ها با تاکید بر هتل قصر مشهد
اسلاید 1: فصل اول:پارکینگ:بخش های فنی و تاسیسات:سازه:
اسلاید 2: ضوابط شهرداری و نکات مهم در طراحی پارکینگ:شعاع داخلی مسیر گردش در کلیه پارکینگ ها 4.57متراست.شیب رامپ پارکینگ 15درصذهر واحد بالای 100متر در طبقه اول و دوم به یک پارکینگ نیاز دارد.حداکثر ارتفاع پارکینگ 2.20 مترحداقل ارتفاع مفید ورودی پارکینگ 1.80متر.ابعاد مفید آسانسور 2*1.60مترحداقل ارتفاع چاله آسانسور 1.5مترقرارگیری یک پارکینگ حداقل دهانه 2.5 مترقرارگیری دو پارکینگ کنار هم حداقل دهانه 4.5 مترقرارگیری سه پارکینگ کنار هم حداقل دهانه 7 مترطول مورد نیاز جهت پارکینگ 5 مترحداقل فضای یک پارکینگ 2.5*5مترشعاع گردش جهت مانور 5 مترحداقل عرض در ورودی پارکینگ 3 مترعرض رامپ یکطرفه 3متر و دوطرفه 6مترعرض رامپ قوسی یکطرفه 3.65متر ودوطرفه 7متر.
اسلاید 3: مدارک قابل ارائه و نقشه های فنی:نقشه هاي معماري شامل نقشه هاي : مجموعه و محوطه سازي ، كليه طبقات، مقاطع طولي و عرضي، نماها ( بايد مناسب مهمانخانه طراحي شده و بامقياس بزرگتري نشان داده شود) ، پاركينگ( مانور اتومبيلهاي مشخص شده باشد) ، نقشه هاي جزئيات از قسمتهاي مخصوصي كه طرح داده شده، نقشه معماري داخلي ( نحوه قراگيري مبلمان و تجهيزات) اطاقها و نقشه جزئيات سرويسهاي بهداشتي اطاقها( بامقياس بزرگتر) ضمنا طرح حتي المقدور بايد رعايت شرايط اقليمي و معماري محلي تهيه شود.تبصره : در مهمانخانه سه، چهار و پنج نقشه معماري داخلي نشيمن (لابي) سالنها و قسمتهاي مورد لزوم نيز ضروري است.د: نقشه هاي محاسباتي شامل كليه نقشهاي لازمه: نقشه هاي تاسيساتي شامل كليه نقشه هاي الكتريكي و مكانيكي تبصره 2: نقشه هاي محاسباتي و تاسيساتي بايد توسط متقاضي پس از تاييد نقشه هاي معماري ارائه شود.
اسلاید 4: بخش فنی:بخش فني جهت نگهداري و تعميرات ساختمان و تاسيسات شامل نقاشي، نجاري، الكتريكي، تاسيساتي، بنائي و غيره.پيش بيني محل مناسب جهت استقرار تابلوهاي برق اصلي ساختمان و كنتورهاي مربوطه.پيش بيني محل مناسب جهت استقرار دستگاه مولد برق اضطراري (ژنراتور) بطوريكه دور از ديد مهمانان بوده و از نظر صدا ايجاد مزاحمت براي مهمانان ننمايد.تامين انرژي الكتريكي مورد نياز دستگاههاي تامين كننده آب مصرفي، تهويه مطبوع، سردخانه و آسانسورها نيز باشد.
اسلاید 5: فضاهاي آماده سازي غذا وانبار آذوقهدر بين تمامي فضاهاي خدماتي هتل در طراحي،آشپزخانه ها وفضاهاي مربوط به آماده سازي غذا،به بيشترين توجه نياز دارند ودليل آن اين است كه سيستم هاي مكانيكي الكتريكي ولوله كشي بايد با پلان تجهيزات و وسايل آشپزخانه تلفيق گردد. در طراحي بايد مسافت ها تا جاي ممكن كوتاه بوده و فعاليت هايي كه به هم مرتبط مي باشند نزديك هم قرار گيرند مهمترين هدف در طراحي اين بخش قرار دادن انبار آذوقه،آشپزخانه و تمامي اماكن عرضه غذا ونوشيدني مثل رستوران ها وفضاهاي ضيافتي در يك طبقه مي باشد.
اسلاید 6: نمودار مجاورت خدمات غذایی
اسلاید 7: نمودار مجاورت بار انداز و انبار
اسلاید 8: نمودار مجاورت فضاهای مربوط به کارکنان
اسلاید 9: رختشويخانه وخانه داري فضاي رختشويخانه وخانه داري چهارمين عنصر كليدي از فضاي خدماتي يك هتل بزرگ را تشكيل ميدهد. فضاي رختشويخانه وخانه داري داراي ارتباط نزديك به يك ديگر بوده و بايد در مجاورت هم باشند. عملكرد اصلي اين فضا شستشو و توزيع ملحفه ،حوله ،رو ميزي،روپوش ها و شستشوي وسايل پارچه اي آشپزخانه والبسه ميهمانها است. رختشويخانه ها بايد ترجيحا، در پايين ترين طبقه واقع گردد تا از مزاحمت صوتي ولرزش ايجاد شده توسط دستگاه ها براي فضاهاي مربوط به ميهمانان اجتناب شود.
اسلاید 10: نمودار مجاورت فضاهای رختشویخانه و خانه داری
اسلاید 11: بررسی پارکینگ هتل قصرمشهد:
اسلاید 12:
اسلاید 13: تاسیسات مکانیکی و الکتریکیبالا بربالا برسونا و جکوزیpppppppحمامبدنسازیورودی سونارختکنآسانسور اداری
اسلاید 14: مرکزیت قسمت فضا بدلیل سهولت دسترسی پیادهتاسیسات بعنوان تودهسونا/تودهپارکینگ بعنوان فضااداری وآسانسور /توده
اسلاید 15: تفکیک قسمت مکانیکی از الکتریکی در تاسیساتفضای پیشنهادی بعنوان زباله دان مرکزیفضای پیشنهادی بعنوان بالابر برای آشپزخانه
اسلاید 16: رختکنرامپ پارکینگاتاق نظارت بر پارکینگبالابر برای آشپزخانهفضای پارک ماشین
اسلاید 17: بررسی حوزه اقامتی:
اسلاید 18: طبقات اتاق هاي خواب ومحل قرار گيري آسانسورها و پلكان_از آنجا كه اتاق هاي خواب سطحي بين 65 تا 85 درصد از كل مساحت هتل را اشغال مي كنند ، لذا هر گونه صرفه جويي در طراحي يك طبقه اتاق خواب ، چندين مرتبه در طبقات مختلف تكرار مي شود . بنابراين ، هدف اصلي در طراحي بايد به حداكثر رساندن فضاي قابل واگذاري و به حداقل رساندن فضاي مربوط به سيركولاسيون و فضاهاي پشتيبان باشد ._ هنگام تركيب و طرح هر طبقه ، بايد تا حد امكان مسافتهاي پيمودني ميهمانها و كاركنان بخش خانه داري را كاهش داد ._ در طرح ريزي پلان طبقات آسانسورها و پلكان را ترجيحا بر ديوارهاي داخلي قرار دهيد تا بر ديوارهاي خارجي .
اسلاید 19: _ پلان راهروها را بر اساس سهولت سيركولاسيون مهمانها طرح ريزي نمائيد ._ لابي آسانسور را در ثلث مياني قرار دهيد ._ فضاي فروش را در نزديكي آسانسورهاي عمومي قرار دهيد ._ اسانسورهاي خدماتي ، انبارهاي مايحتاج پارچه اي و شوتها را در بخش مركزي قرار دهيد ._ عرض راهرو را حداقل 1/5 متر و يا ترجيحا 1/6 متر بگيريد . فاصله اتاق هاي خواب را تا پلكان فرار حداكثر 45 متر در نظر بگيريد (در صورتي كه سيستم كامل آب فشان تعبيه شده باشد)، در غير اينصورت بر حسب ضوابط محلي يكي از عوامل محدود كننده تعداد اتاق هاي خواب در طبقات ،رعايت يكي از ضوابط ساختماني است كه در آن فاصله بين پلكان هاي خروج اضطراري نبايد بيش از 61 متر باشد .
اسلاید 20: انواع اتاق در در هتلها :1 ـSingle Room : اتاقي است كه شامل يك تخت يك نفره است و جهت سرويسدهي به يك نفر در نظر گرفته ميشود . 2ـ Twin Room : اتاقي است داراي دو تخت سينگل بوده و براي سرويسدهي به 2 نفر در نظر گرفته شده است . 3ـ Double Room : اتاقي است كه داراي يك تخت دو نفره ميباشد . 4ـ Twin/Double Room : شامل دو تخت دبل ميباشد و جهت سرويسدهي به چهارنفر و يا دو خانواده 2 نفره در نظر گرفته شده است . 5ـ Triple Room : اتاق است شامل يك تخت دبل و يك سينگل و يا 3 تخت سينگل جهت سرويسدهي به 3 نفر ميباشد . 6ـ Suite : اتاقي است كه فضاي نشيمن ، سرويس بهداشتي و فضاي خواب بصورت مجزا در نظر گرفته ميشود .
اسلاید 21: 7 ـ Parlour : به اتاقي گفته ميشود كه جهت گفتگوهاي اختصاصي ميهمانان مثلاً افراد تاجر در نظر گرفته ميشود . اين اتاق داراي سرويس ، فضاي نشيمن و تعدادي ميز و صندلي ميباشد . 8ـ Single Suite : به سوئيت داراي يك تخت يك نفره گفته ميشود . 9ـ Double Suite : سوئيتي كه داراي يك تخت 2 نفره است . 10 ـ Cabana : اتاقي است در كنار و نزديك استخر و معمولاً هتل دور از ساختمان اصلي واقع است و افراد چنين اتاقي ميتوانند از آن به عنوان رختكن براي رفتن به استخر استفاده نمايند . 11 ـ Connected Room : اتاق تو در تو ميباشد كه هر كدام به تنهايي يك اتاق كامل و داراي حمام و سرويس جداگانه ميباشد . اين اتاقها با يك يا دو درب از يكديگر جدا شده و اتاقها با يك يا دو درب از يكديگر جدا شده و هر كدام يك درب به راهروي اصلي دارند .
اسلاید 22: 12 ـ Hospitally Room : اتاقهايي هستند كه جهت پذيرايي از همراهان و يا ميهمانان مسافران در نظر گرفته ميشوند . 13 ـ Feista Suite : سوئيتي است مخصوص عروس و داماد ميباشد كه مجلس خود را در هتل برگزار نمودهاند و معمولاً هزينه آن جزء هزينههاي عروسي منظور ميگردد . 14 ـ Apartment : واحدي است با يك يا چند اتاق مجزا كه داراي سرويس ، فضاي پذيرايي و نشيمن ، خواب و فضاي آشپزخانه ميباشد .
اسلاید 23: اطاقهاي مهمانان نبايد داراي پنجره هاي مشرف به يكديگر و در ورودي كتيبه دار باشند. در صورت تعبيه كتيبه بايد از شيشه مشجر طرح دار، رنگي و يا جنس كدر ديگري نظير چوب و .. استفاده شود.آب سرد و گرم برای تمام اتاقها.- دمای کافی و تضمین شده اتاقها.- فرستادن پیام.- دسترسی به جعبه کمکهای اولیه،- همه پریزها برای ریش تراشهای الکتریکی باید یک ولتاژ آشکار داشته باشد.
اسلاید 24: اطاق هاي مهمانان عموما در طبقه اول ( بالاي همكف) و بالاتر پيش بيني شده و حتي المقدور نبايد در طبقه هكف، اطاق مهمان در نظر گرفته شود بديهي است در صورت پيش بيني در طبقه همكف جهت جلوگيري از اشراف عابرين بداخل اطاقها ارتفاع كف پنجره نسبت به كف محوطه اطراف ساختمان نبايد از 2 متر كمتر باشد در اين صورت ارتفاع كف طبقه همكف نسبت به محوطه نبايد از 20/1 متر كمتر باشد)
اسلاید 25: اطاق مهمانان معلول بايد در اولين طبقه ايكه به اطاقهاي مهمانان اختصاص داده ميشود پيش بيني شود. و ساير تسهيلات نيز بايد بر اساس ضوابط و مقررات شهرسازي و معماري براي معلولين جسمي و حركتي مصوبه مورخ 8/3/68 شورايعالي شهرسازي و معماري ايران تامين شود.در هتل ها باید امکاناتی را برای معلولین در حداقل 2-1 درصد اتاق ها و ترجیحا در طبقه همکف و با حداقل مشخصات زیر پیش بینی نمود.
اسلاید 26:
اسلاید 27:
اسلاید 28:
اسلاید 29:
اسلاید 30:
اسلاید 31:
اسلاید 32:
اسلاید 33:
اسلاید 34: اتاقهای هتل قصر
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.