صفحه 1:
ششبكه يجداشح و درمان بجستان > واكد تسلامك- جمعبد و
صفحه 2:
ا
de Seer Te See Dee Berd
نوزادان . شیر خواران و کودکان تا پایان
ا ا ل
ی
پایان 6 ماهگی و سپس ادامه شیر مادر
. همراه با تغذيه تكميلى نا 2 سالكى
eet ل ا لل ا
صفحه 3:
به علت وجود آب كافى در شير مادر به
eK eS) ل ۱
برطرف و اشتهاى او تحريك مى شود . لذا
با تغذیه انحصاری با شیر مادر به مدت 6
ماه تمام حتی در شرایط اقلیمی خیلی گرم
VOY Se) ا 020
صفحه 4:
مزابای شیر مادر :
مزایای مربوط به کودک
مزایای مربوط به مادر
* مزاياى اقتصادى و اجتماعى
صفحه 5:
مزایای مربوط به کودک :
<< جلوگیری از بیماریهای عفونی
ECE ORO T R even e reid
ا 0
<جلوگیری از ابتلا به آسم » آلرژی ناراحتیهای
گوارشی و گوش درد
ا قت
۱9 eg
صفحه 6:
neh Sere) ss
fern ES eat SY OS ORE ro ae
رد ae
برگشت سریع به وزن اولیه
9
صفحه 7:
مزاياى اقتصادى و اجتماعى :
هزینه خرید شیر مصنوعی و غذاهای آماده
براى شيرخواران محروم از شير مادر به
مراتب بيش از هزينه ايست كه مادر براى
تغذيه صحيح خود در دوران شيردهى لازم
دارد.
صفحه 8:
زمان شروع تغذیه با شیر مادر :
هر چه زودتر پس از تولد نوزاد
صفحه 9:
SPP SB rs Bem Ree Cini Rey
در شبانه روز:
Sevens ل كت
منظم نداردو بنابر میل و تقاضای
کودک می باشد.
صفحه 10:
> -
نحوه صحیح در آغوش گرفتن کودک :
۶ بدن و سر کودک در امتداد هم باشد.
eae
۶بدن کودک چسبیده به بدن
نکن( ریق بات مر
2 توا که بت بان مرس در پر
صفحه 11:
9 ere ed ee RYE
* شستن دستها با آب و صابون قبل از هر بار
شير دادن
** روزی یکبار استحمام
* حداقل روزی یکبار شستن پستانها با آب سالم
صفحه 12:
eee) ا اس
< عدم انجام كار سنكين و اجتناب از خستكى
۶ تغذیه مناسب و دریافت انرژی کافی
< نوشيدن مايعات
۶ مصرف دارو با تجویز پزشک
PSC EST Toe ا
ظ عدم نگرانی و اضطراب
صفحه 13:
۳
ل تعر
Ten laid مر
Ye EN SW es err eye rete Bey
صفحه 14:
آخرین تغذیه کودک با شیر مادر قبل
از خروج از منزل و اولین تغذیه او
بعد از وارد شدن مادر به منزل
باشد.
صفحه 15:
* .= ,~~ ۱
آمادگی برای دوشیدن شیر و تحریک. .
Tee 0
” در زمانى كه مادر آرامش بيشترى دارد.
شستن دستها با آب و صابون
ae ا BESO Ri Ie BT oe
” بغل كردن شيرخوار يا نكاه كردن و لمس كردن
5
۷ نوشیدن مایعات گرم » دوش گرفتن و یا کمپرس گرم
پستانها
صفحه 16:
Bere Sere Cre Te)
در حرارت اتاق ( دور از منبع حرارتی ) تا 6
ساعت
*# در یخچال تا 6۳6 ساعت
*# در جایخی » ۵ تا ٩ هفته
oO UG Aid 5 oi a
* در فریزرهای صنعتی تا 6 ماه
صفحه 17:
* 60/9 حجم ظرف از شير ير شود.
* نوشتن تاريخ دوشيدن شير روى ظرف
صفحه 18:
چگونگی مصرف شیر دوشیده ذخیره شده :
ظرف را در حرارت اتاق یا روی اجاق ذوب نکنید.
ل ۱
3
صفحه 19:
شیر دوشیده شده ذوب شده ر دمای اتاق باید ظرف
0 Beene er kh oe!
آن را فريز كرد ولى مى توان آن را در يخجال نكه
داشت و اگر ظرف 06 ساعت مصرف نشد باید آن
۳-0
صفحه 20:
www.delidana.com