پزشکی و سلامت بیماری‌ها

تغذیه در بیماران همودیالیزی

hamoodiaalizi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تغذیه در بیماران همودیالیزی”

تغذیه در بیماران همودیالیزی

اسلاید 1: تغذیه در بیماران همودیالیزی

اسلاید 2: علل بروز سوء تغذیه در بیماران همودیالیزیکاهش دریافت مواد غذایی:کاهش اشتها، تغییر در حس چشایی، افسردگی، بیماری همراهاتلاف پروتئین حین دیالیز:در هر جلسه دیالیز 8-6 گرم پروتئین از طریق صافی، خونریزی از دست می رودافزایش کاتابولیسم پروتئین:گرسنگی طولانی مدت، اسیدوز متابولیک

اسلاید 3: عوارض سوء تغذیهضعف سیستم ایمنیاختلال الکترولیتیضعف و ناتوانیافزایش مرگ ومیربستری های مکرر در بیمارستان

اسلاید 4: ارزیابی وضعیت تغذیه ایمحاسبه BMIاندازه گیری دور بازوضخامت چین پوستی در محل عضله دوسر یا سه سراندازه گیری میزان آلبومین سرم (کمتر از g/dl3/5 نشانه سوء تغذیه می باشد)اندازه گیری میزان BUN قبل از دیالیز (در صورتی که کمتر mg/dl50 با شد نشانه سوء تغذیه است)اندازه گیری میزان کلسترول (کلسترول توتال کمتر از mg/dl150 نشانه سوء تغذیه است)

اسلاید 5: رژیم بیماران:کالری kcal/kg 35-30 روزانه که 60-55% کربوهیدرات، 30-20% چربی و 10% پروتئین باشد.وزن بیمار باید وزن ایده ال درنظر گرفته شود.

39,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید