صفحه 1:
تغذیه در بیماران همودیالیزی

صفحه 2:
علل بروز سوء تغذیه در بیماران همودیالیزی ۴ کاهش دریافت مواد غذایی: - کاهش اشتهاء تغییر در حس چشایی, افسردگی, بیماری همراه * اتلاف پروتئین حین دیالیز: - در هر جلسه دیالیز ۶-۸ گرم پروتئین از طریق صافی: خونریزی از دست می رود افزایش کاتابولیسم پروتئین: رگرسنگی طولانی مدت. اسیدوز متابولیک

صفحه 3:
عوارض سوء تغدیه اختلال الکترولیتی ضعف و ناتوانی افزايش مرك ومير بسترى هاى مكرر در بيمارستان

صفحه 4:
ارزیابی وضعیت تغذیه ای محاسبه ‎BMI‏ ‏اندازه گیری دور بازو ضخامت چین پوستی در محل عضله دوسر یا سه سر اندازه گیری میزان آلبومین سرم (کمتر از 013/5/ نشانه سوء تغذیه می باشد) اندازه گیری میزان ]12 قبل از دیالیز (در صورتی که شد نشانه سوء تغذیه است) اندازه كيرى ميزان كلسترول (كلسترول توتال كمتر از 1150 تغذيه است)

صفحه 5:
رژیم بیماران: * کالری 35-30 061/16 روزانه که ۵۵-۶۰ کربوهیدرات. ۲۰-۳۰/ چربی و ۱۰ پروتئین باشد. * وزن بیمار باید وزن ایده ال درنظر گرفته شود.

صفحه 6:
مصرف مایعات ‎٠‏ 07/00-500/) بعللهه حجم‌ادرار ۲۴ ساعته ‎

صفحه 7:
مصرف سديم * محدودیت مصرف سدیم به ۲ گرم در ۲۴ ساعت (نصف قاشق چایخوری) در صورت افت فشارخون و ادرار شبانه مى توان نمكه بیشتر مصرف کرد

صفحه 8:
* محدودیت مواد غذایی حاوی پتاسیم به 101*6160 در روز

صفحه 9:
مصرف شسعر * محدودیت مواد غذایی حاوی فسفر مانند مواد غذایی دریایی, لبنیات. جگر. نوشابه. تخم مرغ ۰ ارتباط مستقیم بیم مصرف پروتئین و فسفر * میزان فسفر در فرد سالم غیر اورمیک ۱/۸- روزانه است. ذ د دباليزى به دلا-2/ ‎٠‏ كرم زوزانه محدو 2 رت

صفحه 10:
مصرف پروتئین * رژیم پرپروتئین درحد 0/1601/2 روزانه * هر دو تکه گوشت قیمه ای معادل با 250) پروتئین می باشد

صفحه 11:
۳ 2 ۰ مصرف ویسامین ضرورت در مصرف ویتامین (1 نیاز روزانه ۸۰۰-۲۰۰۰ واحد در روز بوده که بر اساس 17 تنظیم می شود.(حفظ ‎)pG/d1300-150 gy PTH‏ ضرورت در مصرف ویتامین گروه 13 در انتهای دیالیز ویتامین 31: نیاز روزانه 1201/5 کمبود سبب علایم قلبی و عصبی می شود. در دیالیز برداشت می شود وینامین 1/7 1120 :132 نیاز روزانه. کمبود سبب گلودرد و التعاب دهان می شود. در دیالیز برداشت می شود ویتامین 10010 :136 نیاز روزانه که کمبود آن سب نوروپاتی محیطی می شود. شود

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
39,000 تومان