تغذیه در زنان ۶۰ – ۴۵ سال سالم
اسلاید 1: به نام خداتغذیه در زنان 60- 45 سال سالم
اسلاید 2:
اسلاید 3: مقادیر دریافت غذایی توصیه شده برای درشت مغذی ها برای زنان (گرم در روز)
اسلاید 4: دریافت های توصیه شده برای ویتامین ها
اسلاید 5: دریافت های توصیه شده برای مواد معدنی
اسلاید 6:
اسلاید 7: مقدار توصیه شده: 11 – 6 سهماندازه هر سهم: یک برش (قطعه 10 * 10 سانتی متر) نان تافتون؛ سنگک؛ بربری یا 4 برش نان لواش، نصف لیوان برنج، سه چهارم لیوان غلات پختهتامین کننده:ویتامین B6، تیامینپروتئین گروه نان و غلات
اسلاید 8: گروه سبزیهامقدار توصیه شده: 5 – 3 سهماندازه هر واحد: یک لیوان سبزی خام، نصف لیوان سبزی پخته، ¾ لیوان آب سبزیهاتامین کننده:ویتامین Aویتامین Cریبوفلاوین، اسید فولیک (سبزیهای سبز برگی شکل)املاح (منیزیم، پتاسیم، آهن)فیبر
اسلاید 9: مقدار توصیه شد 3– 2 سهماندازه هر سهم: يك عدد سيب كوچك، 4 عدد زرد آلوي تازه يا 8 نيمه زرد آلوي خشك، يك عدد موز كوچك، يك سوم يك طالبي كوچك، 12 عدد گيلاس، 3 عدد خرما، 2 عدد متوسط انجير تازه يا 5/1 عدد خشك، نصف يك گريپ فروت بزرگ، 17 عدد انگور كوچك، يك عدد پرتقال كوچك، يك عدد گلابي متوسط، نصف يك هلوي بزرگ، دو عدد آلوي كوچك، 2 قاشق غذاخوري كشمش، يك عدد شليل كوچك، سه چهارم آناناس تازه يا نصف ليوان كنسرو شده، يك برش هندوانه معادل 400 گرم، يك عدد كيوي متوسط، نصف ليوان آب ميوه تازهتامین کننده:ویتامین ها ( ویتامین B6، ویتامین C)فیبر گروه میوه ها
اسلاید 10: مقدار توصیه شده: 3 – 2 سهماندازه هر سهم: 60 گرم انواع گوشت، نصف لیوان حبوبات خام یا یک لیوان پخته، دو عدد تخم مرغ، یک سوم لیوان مغزها تامین کننده: پروتئینگوشتها: آهن، روی، نیاسین، ویتامین B12،حبوبات: آهن و مس (لوبیاها)، روی، فسفر، منیزیم، اسید فولیک، فیبرمغزها: روی، منیزیم، B6، ویتامین E، نیاسین (بادام زمینی)، اسیدهای چرب ضروریتخم مرغ: ویتامین های A، D و E، نیاسین، ویتامین B12، آهن گروه گوشتها، حبوبات و مغزها
اسلاید 11:
اسلاید 12:
اسلاید 13: اجزاي عملكردي در غذاها و منابع غذايي آن
اسلاید 14: اجزاي عملكردي در غذاها و منابع غذايي آن
اسلاید 15: اجزاي عملكردي در غذاها و منابع غذايي آن
اسلاید 16: اجزاي عملكردي در غذاها و منابع غذايي آن
اسلاید 17: مقدار توصیه شده: 3 – 2 سهم اندازه هر سهم: یک لیوان شیر یا ماست، 60- 45 گرم پنیر، یک لیوان کشک، 1/5 لیوان بستنیتامین کننده:کلسیمرویویتامین B12ویتامین B6ویتامین B2نیاسین (شیر غنی از تریپتوفان است که پیش ساز نیاسین می باشد)پروتئین گروه لبنیات
اسلاید 18: شامل قندها (قند و شکر، شیرینی، مربا، عسل)، چربی ها (روغن، خامه، کره، سس مایونز)، نوشابه های گازدار، ترشی ها و شورها می باشد.روغن ها تامین کننده:انرژیویتامین Eویتامین Kاسیدهای چرب امگا- 3 و امگا- 6 گروه متفرقه
اسلاید 19: مصرف آب: 8- 6 لیوان
اسلاید 20: اسیدهای چربغیر اشباعاشباعضروریغیر ضروریغیر ضروریω-3ω-6ω-6ω-3ω-9 اسید بوتیریک اسید اولئیک GLA EPA اسید لینولئیک اسید آلفا لینولنیک اسید پالمیتولئیک و اسید استئاریک DHA
اسلاید 21: منابع غذایی اسیدهای چرب ضروری و عوارض کمبود آنها
اسلاید 22: اسیدهای چرب امگا – 3 در بیماریکاهش بیماری قلبی – عروقی (کاهش خطر آریتمی، کاهش تجمع پلاکتها، کاهش تری گلیسرید پلاسما، افزایش HDL، کاهش فشار خون و بهبود وازودیلاسیون)دیابت چاقیسندرم متابولیکاختلالات گوارشیآرتریت روماتوئیدبیماری نورولوژیکبیماریهای چشمبارداری (کاهش خطر تولد نوزاد نارس و افزایش هوش جنین و نوزاد)
اسلاید 23: فيتواستروژنها مواد غير استروئيدي كه خود يا متابوليتهاي آنها داراي فعاليت استروژني هستند. فيتو استروژنها شامل:ايزوفلاونها كه در حبوبات به ويژه سويا يافت مي شوند.ليگنانها كه در دانه كتان، غلات، نخود، سبزيها و ميوه ها يافت مي شوند.كومستانها مانند آفتابگردان
اسلاید 24: اثرات سویااثرات قلبی عروقی (کاهش فشار خون، کاهش پراکسیداسیون چربی ها)ضد سرطان سینه و پروستاتسلامت استخوان هادر زنان یائسه موجب دیلاسیون شریانی با جریان متوسط خونی می شود.مصرف 25 گرم سویا در روز اثرات مفیدی را دارد.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.