صفحه 1:
Laie! ye
ب cj ف حرم مزال م
۳۲
ele, ew iv
۱
صفحه 2:
صفحه 3:
گروههای اصلی غذایی:
صفحه 4:
KEY
۵ ۴۵۱ (naturally occurring and added)
Ea Sugars (added)
Those symtals sow fl and added sugars fds
Meat, Poultry, Fish, Dry Beans,
Eggs & Nuts Group
2.9 SERVINGS
Fruit Group
2-4 SERVINGS
Fats, Oils & Sweets
USE SPARINGLY
2:3 SERVINGS.
Vegetable Grou
3:5 SERVINGS
صفحه 5:
صفحه 6:
انواع «Bx soli
ماکارانی
سب ری
گندم و جو
صفحه 7:
"بیش از نیمی از کل انرژی روزانه باید از گروه نان و غلاتتامین شود
"برای افراد بزرگسال سالم:۱۱-۶ واحد روزانه وک
بهتراست برنج را به صورت کته مصرف شودا
"بیشتر از نانهای سبوس دار مانند نان جو.
نان سنکک . نان های تنوری و... استفاده شود
"از نان هایی استفاده شودکه در تهیه آن ها
جوش شي
"مصرف غلات کامل باعث کنترل جذب چربی ها ميشود.
۷استفاده از گروه نان و غلات کامل باعث می شود که انسان سریح تر شیر
شود و مدت زمان زیادی طول بکشد تا گرسنه شود.
Gly” کامل کردن پروتئین گروه نان و غلات بهتراست آنها رابه صورت
مخلوط با حبوبات مصرف شود(مانند عدس پلو.عدسی با نان,باقلا پلو و)
بن به کار نرفته است
صفحه 8:
صفحه 9:
منابع غذایی مواد مغذى مهم نقش آن دربدن مقدار معادل یک واحد
8 كينو كالري از
عقاو در رایر نصف لیوان سبزی
سبزی های عفونت . پخته
برگی(کاهو کلم. .اسف 3 یک لیوان سبزی
اج).هویج.گوجه | خام
فرنگی.کدو.خیار نصف لیوان آب
بادمجانءبيازءقارج سبزی
صفحه 10:
۲ رنگ قرمز:گوجه فرنگی,فلفل قرمز.فلفل دلمه قرمز,چفندر
۶ حاوی لیکوپن و آنتوسیانین و ویتامین ث.فولات و پتاسیم
< آنتی اکسیدان قوی(ضدسرطان)
Y رنگ زرد و نارنجی:هویج.زردک.سیب زمینی. کدوحلوایی.فلفل دلمه زرد یا نارنجی
< حاوی بتا کاروتن (پیش ساز وبتامین آ)
© آنتی اکسیدان (ضدسرطان) =
5 \ 5 9
< افزايش قدرت ايمنى بدن ٩ Ni مد
J \
<< کند شدان روند پیری سلول ها(مخصوصا پوست) ay
۶ افزایش قدرت بینایی a
صفحه 11:
۲ رنگ سفید:سیر,پیاز:شلغم, کلم سفید.گل کلم پیازچه
< حاوی آلیسین (آنتی بیوتیک .آنتی اکسیدان) - ایندول(آنتی اکسیدان)
کاهش کلسترول خون
کاهش فشارخون
8 یش قدرت سیستم ایمنی A
2 ضد آترواسكلروز (جلوكيرى از ايجاد يلاك هاى جربى در عروق)به كمك آليسين
۶ ضدقارج های پوستی
۶ نكته:حرارت زياد وطولانى مدت و ريز كردن زياد سبب نابودى آليسين
< ايندول در كلم فراوان:كاهش خطر و افزايش توانايى بدن در مقابله با انواع سرطان ها و
تنظيم هورمونهاى جنسى
iN
>
% رنگ آبی.ارغوانی با بنفش:بادمجان و انواع کلم
۶ حاوی آنتوسیانین و فنول ها
< پیش گیری از التهاب
خواصضد سرطانی
ش گیری از بیماری های قلبی-عروقی
<< تاخير در روند پیری
صفحه 12:
صفحه 13:
منابع غذایی مواد مغذی مهم نقش آن در بدن مقدار معادل یک واحد
۰ كيلو كالرى انرزى
سيب.كلابى.مركبات مقاومت دربرابر عفونت يك عدد ميوه متوسط
(يرتقال:ليمو.نارنكى يك ليوان طالبى يا
و...)طالبى.هندوانه. خربزه يا هندوانه متوسط
زرد آلو,گیلاس,هلو ۳عدد زردآلو
انگور كدو ارو میوه یب تنظیم سوخت و سازبدن ۰ ۴ عدد عناب یا سنجد
های خشک ويتامين هاى كروه 8 تنظیم کلسترول نصف لیوان آب میوه
(انواع برگه هاءانجیر) طبیعی یا گیلاس یا دانه
انگور يا دانه انار
صفحه 14:
cl ane فا
ورد ۰ ۰ ۰
ا رات وس مرح باتش
این در مقابل برخی بیماری ها نتواند از خود واکنش
به موقع نشان دهد
اگر میوهها را بعد از خوردن غذا میل شود. موجبات
مبیموم کردن سیستم گوارش رافراهم میکند چراکه زمان
مارا
زمانی میوه را بایدخورید که معده خالی باشد
خوردن سیب بصورت ناشتا میتواند در سم زدایی بدن مفید باشد
از باهم خوردن انواع میوه هایی که هضم متفاوتی دارند باید صر نظر نمود( میوها
های سردرختی هضم یکسان و میوه های بوته ای هضم یکسان دارند)
صفحه 15:
صفحه 16:
منابع غذایی
شیر . ماست ۰ کشک
» بستنی . دوغ
مواد مغذی مهم
پروتئین .کلسیم.
ووى: السفرء
ویتامین های 8 و
نقش آن در بدن
رشد و استحکام
استخوان و دندان
تنظیم هورمون
پارا تیروئید
مقدار معادل یک واحد
۱۵۰-۰ کیلو گالری
انرژی
آلیوان دوغ رقیق
صفحه 17:
¥ برای افراد بزرگسال سالم:۲-۳ واحد روزانه
خامه و کره جزء گروه لبنیات محسوب نمیگردد
بیشترازلبنیات پاستوریزه وکم چرب استفاده
شود چراکه علاوه بردریافت کمترکالری؛
موجب میشود کلسیم بهتری جذب شود.
بهترین روش جوشاندن شیر محلی اینست که
مقداری آب به شیر اضافه شود و روی شعله قرار گیرد
تا همان مقدار آب بخار شده و خارج شود.
” بهتر است از خوردن شیر همراه با میوه خودداری گردد چراکه موجبات
فساد شیر و هضم سخت میگردد. شیر را با خرما و عسل می توانید
خورد 5
پنیر تازه در صورتی قابل مصرف است که به مدت ۲ ماه از آب نمک و
داخل یخچال باقی بماند تا عاری از آلودگی های میکروبی گردد
v
صفحه 18:
گروه گوشت و بروتنین
صفحه 19:
منابع غذایی
انواع گوشت قرمز و
اسفيد . لحم مرخ +
حبوبات . پنیر .
(مغزیجات)
مواد مغذی مهم نقش آن در بدن مقدار معادل یک واحد
۰- ۵۵ کیلو کالری
انرژی
say orl cation رشد و نمو ۰ گرم (۱ قوطی
منيريم ٠. فسفر: | تنظيم متابوليسم
وبتامين هاى 8 ول افزايش سطح ايمنى
افزایش تودهی | عدد تخم مرغ
عضلانی و قدرت eT تن
بدنی
صفحه 20: