پزشکی و سلامتتغذیهطب سنتی

تغییر کمیت غذا به حسب فصول

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
tb حرارت به سبب گریز از ضد- که برودت باشد- میل بهباطن می‌تماید حرارت ازين در باطن ا و قوی‌تر می‌باشد سزاوار است که غذا در آن به حسب کمیت و مقدار زیاده و قوی‌تر در غلظت و متا باشد اتا آن كه وفا نمايد به قؤٌه فاعله؛ به جهت آن كه اكر قليل المقدار باشد و يا قليلٌ الغ رقیق می‌گردان آن را حرارت و با محترق می‌گرداند و سياه ميسازد.

صفحه 4:
] چون حرارت میل به ظاهر دارد به مناسبت حرارت ظاهری شمس, باطن سرد سزاوار است که غذا در آ به چهت آن که حرارت فصل كرما- به سبب كثرت- تحليل مىخمايد ماه حرارت غريزيه را و ضعيف می‌گردد قوه هاضمه و مسترخى وسست می‌گردد معده و آلات آن عاجز می‌آید از هضم غذای بسیار و غلیظ.

صفحه 5:
ربیع چون معتدل است. سزاوار است که غذای آن نیز معتدل باشد نیز سزاوار است که غذلی آن معتدل باشد؛ و لیکن باید که مايل به رطوبت و لطافت و رقت باشد. خری

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
19,000 تومان