صفحه 1:
تقلبات در مواد غذایی 3 است سهرستان صدوق نحمیه بنی فاطمه-کا ‎a bare Cail‏ اس مرکز بهدا صد ‎ot‏ اس بهدا ‎A‏ ستا 1 ار Xi.

صفحه 2:
فلینطر الانسان الی طعامه پس انسان به قوت و غذای خود به چشم خرد بنگرد (سوره عبس آيه ‎(YF‏ با افزایش روز افزون جمعیت تهیه غذای کافی یکی از مسائل پیچیده و مهم ممالک مختلف دنیا بویژه کشورهای جهان سوم به شمار میرود علاوه بر مشکلات کمبود مواد غذایی معضلاتی چون تقلبات در مواد غذایی , فساد مواد غذلیی , عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه , تبدیل و نگهداری و توزیع و مصرف این مواد موجب بروز مشکلاتی شده است

صفحه 3:
تقلبات در مواد غذابی دسته بندی انواع تقلب به لحاظ میزان خطر: ۱ - تقلب کم خطر : مانند افزودن نشاسته به ماست به منظور قوام بیشتر آن ۲ - تقلب خطرناک : استفاده از رنگ سبز صنعتی برای زیبا ساختن خیارشور

صفحه 4:
انواع دیگر تقلب ۱- فروش یک ماده غذایی به جای ماده غذایی دیگر مانند پودر لوبیا سبز به جای پودر پسته ۲ - مخلوط کردن یک ماده غذایی با مواد غذایی مشابه ارزان قیمت مثل اضافه کردن روغن نباتی جامد به کره ۳ - عدم رعایت استاندارد یا فرمول ثبت شده در تولید محصول مانند کم بودن درصد چربی شیرهای استریلیزه و هموژنیزه نسبت به میزانی که در فرمول ترکیبات آنها ثبت شده | ۴- فروش و عرضه ماده غذایی فاسد یا عرضه ماده غذایی تاریخ گذشته ۵ - استفاده از رنگ ها و اسانس ها و سایر مواد افزودنى غير مجاز مانند رنگهای صنعتی برای خوش رنگ کردن شیربنی جات ع - كم و زياد كردن تركيبات يك ماده غذايى : گرفتن چربی شیر یا اضافه كردن آب به ان

صفحه 5:
اهمیت مبارزه با تقلبات از نظر بهداشتی: بعلت مضر و خطرناک بودن مواد اضافه شده از نظر اقتصادی: ارزش ماده خربداری شده کمتر از پول پرداخت شده است از نظر اجتماعی : کاهش اعتماد مصرف کننده به فرایند تولید و اشاعه تقلب در جامعه

صفحه 6:
نمونه هایی از تقلب در مواد غذایی

صفحه 7:
تقلب در شیر - مخلوط کردن شیر حیوانات مختلف - اضافه کردن آب اضافه کردن نشاسته - اضافه كردن جوش شيرين - افزودن كرومات و بى كرومات

صفحه 8:
تقلب در ‎oS‏ ‏اضافه کردن آب به کره:. - اضافه کردن چربی های حیوانی یا نباتی -اضافه كردن مواد رنكى - افزودن بى كرومات به كره

صفحه 9:
‎١ lay‏ در کشک وماست ‏استفاده ازمخلوط آرد و روغن نباتی و اسانس:در نهيه و عرضه يعتوان كشى مرغوب ‏افزودن نشاسته ‏استفاده از دستمال كاغذى

صفحه 10:
تقلبات در فر آورده های کوشتی

صفحه 11:
هام ست قرمز افزودن مواد ازته غير يروتئينى به نحوى كه در آزمون هاى کنترل. مقدار ازت بالاتر به نظر برسد افزودن پودر استخوان به فرآورده هایی مانند سوسیس و کالباس مخلوط کردن گوشت با گوشت حیوانات ارزان قیمت افزودن پودر خون به همبرگر و سوسیس و کالباس ‎cule,‏ نکردن فرمول و استاندارد فر آورده های گوشتی و افزودن مقادیر زیاد محصولات ارزانتر مثل آرد و سویا در تهیه سوسیس وکالباس و همی گر افزودن نیتربت و نیترات به مقدار بیش از حد. برای بهبود رنگ جلوکیری از رشد میکروارگانیسم ها در تهیه سوسیس وکالباس همیر

صفحه 12:
ماهی و مرغ رنگ کردن شش ماهی های فاسد و مانده با مرکور کوروم ‎PERCOROCWROOME)‏ & خون حبوانات و فروش به نام ماهی تازه انداختن مرغ کشته در آب تا مقداری آب به خود گرفته و سنگین تر شود.

صفحه 13:
تقلب در ادویه ها

صفحه 14:
زعفران ۱- استفاده از پرچم گیاه گل رنگ و گیاهان مشابه و مخلوط با زعفران ۲- استفاده از ربشکهای اطراف ذرت و تبدیل آن با کمک رنگ های مصنوعی به زعفران

صفحه 15:
فلفل و زرد چوبه مخلوط موادی نظیر خاک اره نرم. پوست گردوو فندق آسیاب شده. ارد نخودچی. هسته خرما آسیاب شده. تفاله زیتون و مواد مشابه با پودر فلفل فرنگی یا خردل سیاه. مخلوط موادی نظیر آرد پا نان خشک. پوست پسته وکمی زردچوبه با یکدیگر

صفحه 16:
آب لیمو و آب غوره ۱- اضافه کردن اسیداستیک یا جوهر لیمو به عصاره حاصل از مخلوط آب ولرم و کاه زبر. ۲- اضافه کردن آب به لیموی آب گرفته و چرخ شده سپس قسمت مایع را جدا کرده و جوهرلیمو به آن اضافه می کنند. مخلوط جوهر لیمو با آب و کمی آب غوره.

صفحه 17:
رب گوجه فرنگی جوشاندن مخلوط رب گوجه فرنگی و پوره ی کدو یا کدوی پخته و له شده. ۲- افزودن سیب زمینی پخته و له شده به رب ۳- اضافه كردن نشاسته به رب گوجه فرنگی برای سفت و غلیظ شدن آن

صفحه 18:
چای نوعی مصو ستفا طعم نگ و نفادم از ر ۳ شده حا ‎vet,‏ ی 4 در نام جاى مرغوب عرضه آن به نام ج 5

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان