علوم مهندسیتکنولوژی

تكنولوژی توليد بچه ماهی

صفحه 1:
تكنولوژيي تولید بچه ماهي 0 . انتخاب و اماده سازي استخر مشخصات استخر خاكي پرورش لارو + مساحت حدود 0000))متر و حداکثر (00(0)()متر اب با کیفیت مناسب * جاده مناسب

صفحه 2:

صفحه 3:
آماده سازي استخر + پاكسازي کف و دیواره از گیاهان آهك پاشي کف لستخر كود آلي در ابتداي دوره 0-0 تن كود نیتروژن و فسفره در طول دوره

صفحه 4:

صفحه 5:
۷ ||

صفحه 6:

صفحه 7:
+ شرایط ایده ال براي رشد فیتئو پلانکتون ۰ و بعد رشد سخت پوستان

صفحه 8:
موجودات زنده استخر

صفحه 9:

صفحه 10:

صفحه 11:

صفحه 12:

صفحه 13:

صفحه 14:

صفحه 15:
كود دهي ©-0 روز افزايش جلبكي از روز *6 به بعد افزايش روثيفر و يارامسي هفته دوم و سوم سيكلويس بالغ و نايليوس در هواي كرم بعد از هفته سوم دافني سمياشى و باور نمودن استخر دو عامل عمده كنترل

صفحه 16:
جلوگیری از ورود ماهیان مهاجم

صفحه 17:
تغذیه بچه ماهي دستگاه گوارش در ابتدا از رشد کافی برخوردار نیست

صفحه 18:

صفحه 19:
۰ رشد به دما و وجود غذا بستگي دارد ۰ دماي مناسب رشد ‎Oy‏ 00-000 رجه ۰ بعد از 9-0هفته ماهیان به وزن 6-1 گرم میرسند

صفحه 20:
شمارش بچه ماهي بر اساس وزن یا حجم میباشد

صفحه 21:
حمل و نقل بچه ماهیان

صفحه 22:
پروار بندي ماهيان انگشت قد 0 آماده سازيي استخر خشك نمودن استخر. هر چند سال

صفحه 23:
© آهك پاشي ۰ بالا بردن راو قدرت خنثي سازي آب ۰ فراهم سازي کلسیم براي بیمهرگان ۰ تسریع تجزیه و معدني شدن ۰ عامل ضدعفوني کننده ۰ رسوب مواد آلي معلق

صفحه 24:
عملیات ۲عکت پاشی در یکی از استخرهای کارگاه شهید رجایی

صفحه 25:
©. كوددهي هدف فراهم آوردن محيط براي كياهان و جانوران آبزي توليد را يك تا هشت برابر افزايش ميدهد دو نوع كوددهي (كوددهي اوليه و كوددهي مجدد)

صفحه 26:
۰ کود آلي قبل از آبگيري به استخر اضافه میشود به میزان 0-0 تن در هکتار ۰ کود معدني معمولا در جریان پرورش اضافه میگردد ۰ میتوان قبل از آبگيري 000)-16)0)کیلو کودازته (00()کیلو کود فسفره اضافه نمود 0

صفحه 27:
كوددهي مجدد اپ ميزان مواد مغذي بعد از مدتي بابين مي آيد كود ازته “6كيلو در هكتا ر در روز كود فسفره ©-2كيلو در هكتا ر در روز + شيرابه كود آلي

صفحه 28:
ارتباط زیادی با حاصلخیزی زمین استخر دارد سه عنصر مهم ۳,6),() را به آب اضافه میکنند © | @.0, | «0 99-98 | - | ۰ ado =| 6۵40 | 8 wa | g | ©

صفحه 29:
۰ باروري آب و افزایش جلبك . حل شدن تدريجي در آب ۰ به عنوان غذا براي بي مهرگان + غلضت کم ماده مغذی نیاز به کارگر بیشتر میزان زیاد کود آلي کف استخر را لجن و فاقد اکسیژن نماید

صفحه 30:
ماهیدار کردن استخر یس سس سس بعد از فرايندهاي زیر ۰ آهك پاشي ۰ کود پاشي ۰ فرايندهاي زيستي شروع پرورش در اواخر زمستان در حرارت بالاي 0)درجه شروع میشود

صفحه 31:

صفحه 32:
۰ کپور . کرمهاء لارو حشرات. گیاهان پوسیده ۰ آمور -- گیاهان آلی موجود در استخر ۰ فیتوفاک - فیتو پلانکتون ۰ سرگنده -. زئو پلانکتون

صفحه 33:
چرخه غذا در سیستم نیمه متراکم واکنشهای اتوتروفی و هتروتروفی

صفحه 34:

صفحه 35:

صفحه 36:
افزایش تراکم و کمبود غداي افزودن غذاي دستي غلات یا پلت در کپور علوفه در آمور The Grass carp Common carp Ctenopharyngodon idellus Cyprinus carpio carpio ‎<a‏ الس

صفحه 37:
فزايش تغذیه تكميلي روند افزایش

صفحه 38:
به حرارت محیط وابسته است ‎٠‏ کپور در بالاي 0) درجه تغذیه آغاز میکند ۰ بین 06-0 به حد بهینه میرسد ‏۰ ماهي كيور بين©-00)درصد وزن بدن تغذيه كند

صفحه 39:
۰ بوسیله ظروف غذا دهي + ریختن غذا با قایق در جاي مشخص غذاي غلات قبل از مصرف باید خیسانده شود

صفحه 40:
غذای تر : ماهی چرخ کرده یا ضایعات کشتارگاهی غذای ترکیبی: ترکیبی آرد غلات و سویا به همراه ماهی تر غذای آردی : ترکیبی از پودر ماهی یا گوشت به همراه مواد ‎ALS‏ ‏غذای پلت: ترکیب آماده مواد غذای مورد نیاز ماهی

صفحه 41:

صفحه 42:

صفحه 43:
در انتهای دوره پرورش نیاز به غذای دستی افزایش مییاید * افزایش بیومس ماهی + کاهش تولیدات طبیعی

صفحه 44:
‎٠‏ تغذيه زياد باعث جاقى ميشود ‏+ مصرف غذاى دستى در كيور علفخوار موجب بيمارى ميشود

صفحه 45:
تعیین دقیق میزان محصول در آب مشکل است صید یک نمونه تصادفی 1)60)تایی و تعیین وزن متوسط برای تخمین بیومس استخر

صفحه 46:
تولید کنندگان مصرف کنندگان جلبكها و كياهان د 5-9-5 آلى زئويلانكتونها عدم تعادل بين اين دوكروه موازنه را به خطر مى اندازد

صفحه 47:
راههای مقابله با کمبود اکسیژن ۰ شروع با افزایش جریان اب تازه ۰ پمپاز آب و پخش مجدد آن ‎٠‏ هوادهی مستقیم بادمنده ‎

صفحه 48:
ابتدا عمق آب استخر کم میشود ۰ هدایت به سمت کانال خروجی ۰ هدایت به گوشه استخروتورکشی رقم بندی ماهی قبل از عرضه به بازار

صفحه 49:

صفحه 50:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان