تعداد اسلایدهای پاورپوینت : 19 اسلاید فاكتورهاي محيطي متنوعي مانند استرس گرمايي و سرمايي، رطوبت، بيماري‌ها و … بر توليد در طيور اثر منفي مي گذارد. صدا ( آلودگي صوتي ) نيز بر توليد تاثير منفي دارد.

arash

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
تنش صوتی در طیور * فاكتورهاي محبطي متنوعي مانند استرسٍ گرمايي و سرمايي, رطوبت, بيماري‌ها و ... بر توليد در طیور اثر منفي مي گذارد. صدا منفي دارد.

صفحه 4:
تاثیر ضدا بر استفاده از وراک که در مجاورت صداي زیاد بودند (83 دسي بل) کمبود رشد و وزن شدند و بازده خوراك در آنها نیز بود. کاهش بازده خوراك مصرفي این گروه در اثر ات هورموني مانند کاهش ترشح آدرنال کورتکس بود سبب کاهش هضم خوراك گردید صدا تاثيري در میزان پروتئین و ماده خشك نداشته است ولي قابلیت چريي در طيوري که در سر و صداي بالا بودند پایین

صفحه 5:
صدا و فرآيندهاي متابوليکي * راديكال‌هاي آزاد مانند ماالوندي آلدهید ‎.(MDA)‏ سوپراکسیددیسموتاز ‎ASOD)‏ گلوتاتیون پراکسیداز (6-۳) که در طي روند متابولیسم طبيعي تولید مي شوند, در شرایط استرس مانند سر و صداي زیاد سطح تولید اين رادیکال‌هاي آزاد به علت تولید ناكافي آنتي اکسیدان ها افزایش یافته است.

صفحه 6:
تاثیر صدا بر سیستم هورموني * در صداي زیاد غدد آدرنال مقدار کمي آدنوزین منوفسفات حلقوي ‎(no rugs (CAMP)‏ کنند و نیز بر آدرنال کورتکس اثر گذاشته و طبور انگیزه اي براي خوردن خوراك نشان نمي دهند. همچنین گزارش شد تولید گلوکوکورتیکوئیدها تحت تاثیر صدا افزایش مي یابد و باعث تسریع شکستن گلیکوژن در سلول هاي ماهیچه مي شود و هورمون هاي تولید مثل(استروژن و پروژسترون) نيز كاهش مي يابد

صفحه 7:
صدا و تولید تخم‌مرغ > استرس کوتاه مدت مانند صداي هواپیما بر تولید تخم‌مرغ اثري ندارد ‎wy‏ ‏صداهاي طولاني مدت میزان ز ذاري را کاهش مي دهد که این کاهش متاثر 4 دز ترا قوزاك و آب است:

صفحه 8:
پاسخ‌هاي رفتاري متفاوتي در اثر استرس صدا دیده شده است که شامل عكس العمل هاي ترس ناراحتي. شوکه ‎low Lai‏

صفحه 9:
نوع کاهش صدا * محل نصب ژنراتورهاي الكتريكي در مزارع باید تا حد امکان از نزديكي به فارم طبور دور باشد. فارم ها بايد حتي الامکان از فرودگاههاي عمومي یا نظامي و سایر راههاي هوايي دور باشند. ۴ اگر نمي توان از صداي زياد اجتناب كرد بايد به خوراك طیور مکمل هاي آئتي اکسیدان, ویثامین ها و مواد معدني اضاقه کرد : چگ 7 8

صفحه 10:
اثر تنش هاي قبل از كشتار بر كيفيت كوشت طيور ماهيجه فزاوان ترين بافت بدن است و 30 تا 40 درصد کل توده ى بدن را تشكيل مى دهد. متابولیسم انرژی در ماهیچه های اسکلتی و تولید گرما در شرايط تنش های فیزیکی و محیطی, تولید و کیفیت گوشت حاصل شده را تحت تأثیر قرار می دهد. عواملی مانند نژاد. مدت زمان ماندن در قفس, تعداد پرنده در هر قفس (در مراحل حمل) و روش های آماده سازی قبل از کشتار متابولیسم ماهیچه را تحت تأثیر قرار دهند. بررسی چگونگی متابولیسم ماهیچه ‎sb‏ مختلنی بدن و اثر

صفحه 11:

صفحه 12:
رنگ گوشت طیور بستگی به وجود و مقدار رنگدانه های میوگلوبین و هموگلوبین در ماهیچه ها دارد. کمرنگ بودن گوشت به ویژگی های شیمیایی رنگدانه ها و چگونگی اتعکاس تور از آن ارتباط پیدا می کند. بر خالتخامزگوشت سیله.ی:طیور به رگ صوزتی گهرنگ دیده ست شود. در حالی که گوشت ران و ساق پا پررنگ تر بنظر می رسد هرگاه طیور تحت تأئیز تنش های سرماین و گرماین: خشکی: تخریک و هیجان, کمبود اکسیژن و غیره قرار گیرند ترشح هورمون های بخش قشری غدد فوق کلیوی افزایش می یابد. غلظت بالای این هورمون ها سبب تغیبر در میزان گلیکوژٍن کبدی و ماهیچه ها می شوند و اين تغییرات بر ۵۱ ماهیچه ها اثر گذاشته و رنگ و کیفیت گوشت را تغییر می دهند

صفحه 13:
نکتوو بای فهم,در مطلولک آن بای ۱ ‎oR‏ کر ار(

صفحه 14:
* تردی گوشت به شدت و مقدار تغییرات فیزیکی و شیمیایی حین کشتار بستگی دارد. > با گشتار پرنده جریان حون در ندن فظع می شود و دز ‎sake sles anus‏ و اکسژن به بافت ‎cle‏ عاهیچه ای نمی رسد. در غیاب اکسیژن و مواد مغذی, ماهیچه ها از ‎wae aden al‏ سوید. و ‎aS xl ae yo yeaa ello a‏ به عنوان جمود نعشی شناخته می شود ۹ Bech ‏كه‎ lols ‏هر‎ ۶ شت شود, به ترا 7

صفحه 15:
عوامل موثر برتردی لاشه پرندگانی که فبل از کشتار و یا در طول کشتار فعالیت و مقاومت زیادی دارند(ماهیچه های بدن سییع تر انیژی خود را از دست مى دهند و جمود نعشى سريعتر اتفاق مى اقتد و بنابراب :الات ماهيجه اق آنها بدت تروف شين 0 « تنش هاى محيطى قبل از كشتار مانند درجه > فدت زمان کشنار. بالا بودن درجه حرارت دیگ های بخار و چگونگی عملکرد ما پرش دهنده لاشه چنانچه ماهیچه ها بسرعت از لاشه جدا می شوند منقبض و می شوند(به منظور جلوگیری از این حالت. فرآوری و جداکرد استخوان ها ی گوشت نباید زودتر از 6 تا 24 ساعت بعد از انجام شود)

صفحه 16:
ظرفيت نگهداری آب در كوشت * کاهش ظرفیت نگهداری آب در گوشت تازه به صورت تیرگی و تراوش آب. در گوشت منجمد به صورت چکیدن آب و در وت ویس شوه موز ‎eas‏ قدت وه شدن و تیرگی رنگ گوشت ظاهر می شود. رابطه ی بسیار نزدیکی بین تردی و آبداری گوشت وجود دارد. گوشت طیور بلافاصله پس از کشتار و قبل از انجماد آبدار و دارای ظرفیت بالای نگهداری آب می باشد, اما با آغاز گلیکولیز پس از کشتار و کاهش ‎PH‏ گوشت, ظرفیت نگهداری آب به سرعت کاهش می یاند و در حدود 24 تا 48 ساعت پس از کشتار به-حدافل من رسد

صفحه 17:
2 1 5 : أب ماهيجه هنا 85 ورضه آل :موجود د ماهيجة:ها در داخل شلول :ها ى ای و در فضای بین رشته های اکتین و میوزین جای دارد و تنها 1 درصد أب بين رشته ساى فنیزی:ناهیچه:قراز دازد. همجون : إلأساكرومر. قدرت يونى, 1ام, فشار اسمزی و إشاى بين يرونئين هاى ميوفييريلى بر روى ظرفيت نكهدارى أب در ها تاثير دارند

صفحه 18:

صفحه 19:
بگو : مرگ بر امتحان پایان ترم :|

39,000 تومان