صفحه 1:
= ۱ www.tabaye.ir

صفحه 2:
تهوع و استفراغ بارداری ‎d‏ ‏سس ۳ راهکارهای درمانی 1 ~~ 1), 53 >

صفحه 3:
علت ایجاد تهوع و استفراغ دردوران بارداری: در سه ماه اول بارداری که جنین کوچک است. مقدار کمی از خون قاعدگی را برای تقذیه مصرف میکند. از طرفی» جنین از بهترین خونی که در بدن مادر وجود دارد. اين كار را انجام می دهد» در نتیجه خون باقی مانده» سمی و فاسد است:

صفحه 4:
از آنجا که در دوران بارداری دفع این فضولات از طریق خون قاعدگی انجام نميشود. فضولات باقی مانده در دهانه معده جمع شده و در نتیجه سبب عوارضی چون کاهش اشتها. امتناع از غذا. ضعف هضم. تهوع و استفراغ ميشود.

صفحه 5:
لین حالات بیشتر در ماه دوم تا چهارم صورت میگیردنبه طور طبیعی و معمول در ماه چهارم حاملگی, وقتی جنین بزرگتر شده و به غذای بیشتری احتیاج داردء بیشتر از خون قاعدگی تغذیه میکند و رفتن فضولات به معده کاهش می ‎uk‏ بنابر لین اگر تا قبل از ماه چهارم موجب ناراحتی برای مادر و جنین نشود علاح لازم نیست. ولی در صورتی که موجب خطر شود و یا پس از ماه چهارم ادامه یابد. باید درمان را شروع کرد.

صفحه 6:
راه های درمان و کاهش حالت تهوع:

صفحه 7:
١.مالش‏ دادن دائم دست و ياءيياده روى» ورزش های آرام که بدون سختی باشد. که اگر در مکان خوش منظره همراه استنشاق هوای خوب باشد» مؤثرتر است. ۲.استعمال رایحه های خوشبو ( میوه هاو گل هایی مثل نارنج لیموء سیب. گلابی)

صفحه 8:
۴اسفاده از غفاهایی که به سهولث حضم شوند و ظیرین و فایشن فباشتد: ‎go ga Wal an alley ge wy le‏ ۴.پرهیز از غذاهای بسیار شیرین. چرب. سرخ کرده و پر ادویه ۵نوشیدن آب کم شود. آب خیلی سرد و یخ نخورد.

صفحه 9:
ع.تعداد دفعات غذا خوردن را زياد كند. خوردن يك مرتبه و زياد غذا به معده فشار وارد ميكند. ۲خواب راحت و آسایش داشته باشد. ۸مربای سیب و زنجبیل بخورد.

صفحه 10:
٩مصرف‏ میوه های اناره سيب. به. آلو گیلاس تهوع را کم میکند. *#_ میوه به را در فویل پیچیده و در فر پخته. بعد از غذا مصرف کند. ۴ رب انار بویژه رب انار ترش بسیار موثر است. مربای به . پا خوردن آب به. بعد از غذا نیز مفید ! ‎ *‏ سیب تقویت کننده و پاک کننده معده است و آن را به شکل های مختلف ‏ن مصرف کرد.زمان مصرف آن نیز ناشتا و یا آخر شب یک ساعت قبل از تخوای متاندیچ آسسته: ‏قوب اس سیپ را رنکه ثموقه با پوست:به.صورت:پالو3ه ذزآورقه وباعسل میل ۴۰۰۲ ‎

صفحه 11:
‎BP EL‏ زا ممتكدورب ‎Bd gl WU‏ شفک بو رن پاقینه اند تيق مفید است. ‎١‏ .نوشيدن شربت عسل. ‏. فرد كرم مزاج. چای زنجبیلی و فرد گرم مزاج. آبانر بنوشد. (فراط نکند)

صفحه 12:
۲ برهیز از بوهای شدید وتحریک کنتده ‎VF‏ پرهیز از مواد غذایی مضر معده: مانند خیار (مخصوصاً خیار شور)؛ ماکارونی» ترشی. خوردن چیزهای ترش و تندوتیز و ماست. ‏۵ از شربت غوره نیزموثر است.

صفحه 13:
‎VF‏ هنگام بارداری, باید از مصرف سرکه اجتناب کرد و اگر زن بارداز ‏ميل به ترشی دارد. بهتر است این ترشیجات را مصرف کند: آلوزرد. آلو سیاه. گوجه درختی. زرشک. آّش سماق, آب نارنج» پرتقال و امثال اینها. و همچنین میتواند به غذای خود مقدار کمی گرد غوره بزند واز ‏سبزیجات. ریحان زیاد بخورد.

صفحه 14:
۷. خوب جویدن غذا و پرهیز از مصرف مایعات همراه غذا (بهتر است با فاضله ؟ سامت بعد ‎do Mk‏ شود ‎Gal Gui ss‏ حالت ‎oh owed‏ ۸ از مصرف هموهان چتد غذا درا یک نوعده نیز پرهیر کنید.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
20,000 تومان