صفحه 1:

صفحه 2:
‘iain دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقیقات مقطع تحصيلي : كارشناسي ارشد مهندسي عمران - مدبریت ساخت موضوع:ٍ جایگاه مهندسی ارزش در مدیریت پروژه استادمحترم : جناب آقاى دكتر حسينعلى بور

صفحه 3:
تعاریف و توصیف های مرتبط با مهندسی ارزش - مهندسی ارزش را بازنگری خلاق و سازمان يافته ارزشها (۷۵1۳6) ر هزینه (051)) به منظور بیشینه کردن شاخص ‎Sl 09a) Uy wi (Function/Cost) vj!‏ - هدف مهندسی ارزش از میان برداشتن یا اصلاح هر عاملی است که موجب تحمیل هزینه های غیرضروری می شود بی آنکه آسیبی به کارکردهای اصلی و اساسی سیستم وارد آید. دستور کار مهندسی ارزش, بهبود مداوم طراحی و اجرا است.

صفحه 4:
مهندسی ارزش صرفاً برنامه ای برای کاهش هزینه ها نیست؛ بلکه روشی برای حداکثر نمودن ارزش طرح ها می باشد» زیرا در بعضی موارد؛ کارفرما خواستار سهولت بهره برداری و کاهش هزینه ها به قیمت افزایش هزینه های مطالعاتی» طراحی و ساخت است. مهندسی ارزش با تحلیل ارزش یک تکنولوژی مدیریتی است كه در پی برقراری توازن عملی مبان هزینه؛ قابلیت اطمینان و عملکرد در یک محصول /خدمت. پروژه» فرآیند/ پا اجزای هریک از آنها است.

صفحه 5:
- برنامه کاری مهندسی ارزش نامه کاری مهندسی ارزش ارایه اي از رویکردها شلكرة لازم براى يدينث دن جولب بهتر و موثرر براى مسأله مى باشد. برنامه مهندسى ارزش شامل هفت فاز به شرح ذيل مى باشد: 01 فاز عمومى 0 فاز اطلاعات ashe ‏فاز‎ 6 6 فاز خلاقيت wid) HG 0 فاز بررسی و توسعه 8 فاز توصيه

صفحه 6:
7( در طول فاز عمومی روند را با سازمان دهی نیروی کار » مشخص نمودن تصمیم گیرنده؛ انتخاب محدوده کار» تخصیص عملکرد به هرکدام از اجزاء و جهت دهی به کار گروهی سامان داده می دهند. ) در فاز اطلاعات مسأله به اشکال خاص تجزیه می شود. از کلی گویی پرهیز می گردد . تمامی اطلاعات مربوط به طور دقیق و معنی دار جمع آوری می شود تا در تصمیم گیری کمک نماید.

صفحه 7:
9) فاز عملکردمشتمل بر ‎AIS‏ لاش هایی است که برای ارزش صورت می گیرد. عملکردهای اصلی و فرحی تعریف می شوند. ج) در فاز خلاقیت» روشهای خلق ایده های جدید بکار گرفته می شود. اين روش براى خلق انبوهى از ايده ها در رابطه با محصولات» فرایندهاء روش ها و غيره براى رسيدن به عملكرد و يا عملكردهاى تعريف شده بكار مى رود.

صفحه 8:
) در فاز ارزیابی » ذهن قضاوت گرا به فعالیت وادار می شود. عفايد و ايده هایی که در فاز خلاقیت ایجاد گردید تصفیه» اصلاح و ترکیب می گردد تا پیشنهاد مورد نظر حاصل شود. ©) ايده هاى خلاقى که در بالا تصفيه؛ ارزیابی و مقایسه شد؛ در فاز تحقيق و بررسى در معرض تجديد نظر قرار مى كيرند؛ با كمك كرقن از مشاورين صنعتى استفاده از استانداردهاى ملى كه مورد استفاده قرار مى كيرد منجربه راه حلهاى منطقى؛ عملى با هزينه بايين مى كردد.

صفحه 9:
7( در فاز اجرا جنبه هایی از قبیل چه چیز احتیاج است؟ (منابع»بودجه زمان؛ افراد» کمک و خیره) مورد نظر قرار گرفته و پس از تأیید تصمیم گيرنده مراحل اجرایی آغاز می شود.

صفحه 10:
اصول بنیادی مهندسی ارزش آنچه از تجربیات اجرای مهندسی ارزش تاکنون حاصل شده است» کشف و تدوین برخی مفاهیم و اصول بنیادی است که اساس رشد و تکامل روشهای مهندسی ارزش قرار گرفته است. این اصول بنیادی حبارتنداز؛ 1 بهره گیری از کارشناسان چند تخصصی برای اعمال تغييرات. © تكميل تدريجى تغييرات از طريق مطالعه و بررسى عينى ‎JS‏ 0 بهره گیری از یک منطق اساسی برای طرح پرسش ها < برنامه ریزی انجام ‎JS‏

صفحه 11:
فرآیند مهندسی ارزش» فرآیندی منطقی و ساختار یافته است که در آن از یک گروه کارشناس چندتخصصی برای هدفهای زیر استفاده می شود: 0 انتخاب پروژه با محصول مناسب برای تحلیل با توجه به زمان صرف شده برای مطالعه. © مشخص کردن و اندازه گیری کردن ارزش جاری یک پروژه ومحصول یا اجزای تشکیل دهنده آن با توجه به عملکردهایی که نیازها» هدفها و خواسته های یک پروژه را برآورده می سازد.

صفحه 12:
0 تدرین و ارزیابی گزینه های جدید برای تخمین یا ارتفای کیفیت بخشهای وابسته با هزینه کمتر. <- انطباق گزینه جدید با بهترین راه عملی کردن آن. گروه مهندسی ارزش از طراحان؛ پیمادکاران ؛ تحليل كران ارزش و کارفرمای یک پروژه اجرایی تشکیل می شود. این گروه گرچه در کنار یکدیگر و در پروژه ای واحدکار نمی ‎ABS‏ ‏اما از لحاظ موضوع به یکدیگر مربوط بوده و با زمینه های تخصصی مجموحه نیز آشنایی دارند.

صفحه 13:
نقش گروه طراحی در به کارگیری موفقیت آمیز تحلیل ارزش ۰ بسیار مهم است» زیرا بیشتر دست اندرکاران عرصه اجرایی بطور کامل به توانایی مهندسی ارزش پی نبرده اند و به بهره گیری عملی از روشهای فنی اين تحلیل نپرداخته اند. تحلیلگر ارزش باید راههای متعادل سازی گروه را دریابد و با آنان همفکری کند تا اعضای مجموعه به تفکر مهلدسی ارزش نزدیک شوند. تحلیل گر ارزش باید با فراهم آوردن فرصت لازم برای بکایک افراد مجموعه» امکان ارائه دیدگاههای آنان را ميسر سازد تا افراد بدون نگرانی از اینکه ممکن است اظهارنظر آنها چندان فنی و عملی ‎calls‏ دیدگاههای خود را مطرح نمایند.

صفحه 14:
مهندسان مشاور در جریان طراحی و پس از ارائه طرح به سختی می پذیرند که ارزش داوری را که برای کار خود قایلند ممکن است با روشهای فلی و عملی که گروه تحلیل ارزش ارائه می دهد» ناسازگاری داشته باشد. حال آنکه مشاور و طراح هر چند که باید از بیشترین داده ها و آمار موجود در طراحی خود استفاده کنند باز ممکن است به دلایلی » دسترسی به کلیه اطلاعات مورد نیاز برای تهپه مناسب ترین طرح را نداشته باشند. گذشته از اين؛ بیشترین اشکالات و نارسایی های طراحی در مرحله اجرا پیش می آید» در مرحله ای که بازشدن جنبه های مختلف کاری عوارض پنهان و ناشناخته کار را آشکار می سازد و شرایط جدیدی را به طرح تحمیل می نماید.

صفحه 15:
پیمانکاران: تقريباً همواره در حين اجرا با مسائل و مشكلات تازه ای روبرو می شوند که لزوم تخییرات در طراحی پا حتی بازنگری طراحی ضرورت می یابد با آنکه بیشترین موارد به کارگیری روشهای فنی تحلیل ارزش, در مرحله اجرا انجام می شوده بايد يذيرفت كه موفقيت كامل اين كار به ثوانايى پیمانکاران مجرب برای مشارکت در تحلیل ارزش بستگی دارد. یکی از مشکلات کلونی در عرصه اجرایی» دوگانگی بين طراحی و اجرا است. به رسمیت شناختن توانایی های مدیر یا سر پرست کارگاه می تراد به کارگیری روشهای تحلیل ارزش را تضمین نمايد.

صفحه 16:
کارفرما مهم تربن و اصلی ترین جنبه مشارکت کار را در حلقه تحلیل ارزش به عهده دارد. پشتیبانی فعالانه کارفرماء ضامن موفقیت و مثر واقع شدن کار است. کارفرما برای آنکه تمايل لازم را برای انجام این پشتیبانی پیدا کند» بايد با مسئولیت های مجموعه تحلیل ارزش و حدود آن مسئولیتها درچهارچوب ساختار حق الزحمه ای موافقت نامه طرح» آشنا باشد.

صفحه 17:
مهندسی ارزش چرن موجب کاهش هزینه های اجرایی و صرفه جویی در هزینه هامی شود از اين رو کارفرمایان تمایل دارند تا با پرداخت حق الزحمه جداگانه ای به تحلیل گران ارزش, همواره از حضور و تداوم فعالیث گروه تحلیل گر ارزش در کدار خود» بهره مند باشند.

صفحه 18:
جایگاه مهندسی ارزش در مدبریت پروژه هر چند تحولات مرتبط با هردو فرایند مدیریت پروژه و مهندسی ارزش, به طور عمده در حوزه کارفرمایان يا در بخش های دولتی صورت گرفته است» اما تعامل میان اين دو فراینده کمتر مورد توجه بوده است. جدایی دو فرایند مدیریت پروژه و مهندسی ارزش نه تنها موجب بروز مشکلات عمده و تحمیل هزینه های سنگین در دوره عمر پروژه ها شده است؛ بلكه اين عدم تعامل» خود موجب بروز سوء‌تفاهم های عمده و پدیدآمدن موانعی در به کارگیری مهندسی ارزش؛ در پروژه ها گردیده است.

صفحه 19:
از يك سوء سازمان های کارفرمایی پروژه هاء انجام اقدام هایی از جنس فعالیت های مهندسی ارزش را جزبی از وظایف حرفه ای مشاوران طرح ها پنداشته الد و معتقد بوده اند که مشاوران باید اصول مهندسی ارزش را در پروژه ها مورد توجه قرار دهند و از سری دیگر؛ اين نگرانی همواره وجود داشته است که به کارگیری مهندسی ارزش ممکن است موجب عدول از استانداردها و مشخصات فنی طرح شود و تحقق هدف های زمانی پروژه را نیز با مخاطره مواجه نماید؛ لذا » چنین اقدام هایی را توام با پذیرش ریسک زیاد دانسته اند.

صفحه 20:
مشاوران طراحی نیز به دلیل تمایل به داشتن روابط بلندمدت با کارفرما و سوء تفاهم هایی که از این ناحیه داشته اند و به اين گمان که بهبود طرح ها ممکن است به اين روابط و شخصیت حرفه ای آنها خدشه وارد کند» با به کارگیری مهندسی ارزش موافق نبوده اند. در این بین» بخش پیمانکار اجرا نیز انگیزه کافی برای تغيير طرح ها نداشته است» زيرا از يك سو هركونه بيشنهاد تغيير» به مشاور طراحى ارجاع مى كردد و روند تأييد در اين بخش (با وجود سوءتعبيرها) بسيار طولانى است و از سوى ديكرء فعاليث هاى اجرا را با مشكل مواجه كرده و حاشيه سودآنها را کاهش خواهد داد.

صفحه 21:
رویکردی که می تواند موجب تعامل منطقی میان فرایندهای مدیریت پروژه و مهندسی ارزش گردد» با توجه به جايكاه اين دو فرایند در چرخه عمر پروژه ۰ حاصل می شود. با اين نگرش © بسیاری از مشکلات مرتبط با زمان اجرای مهندسی ارزش در چرخه عمر پروژه» ارتباط میان شیوه های اجرای پروژه ها (استراتژی پیمان)» چگونگی به کارگیری مهندسی ارزش اعمال مدیریت پروژه مهمتر از همه توجه به نقش و جایگاه عوامل ذی تفع به ویژه بهره برداران(اعم از بهره بردار فنی و کاربر نهايى) و نيز تأمين کنندگان مالی پروژه ها (به ویژه دولت) در مت مدیریت پروژه و مهندسی ارزش مرتفع خواهد دید.

صفحه 22:
دستورالعمل ارجاح کار و انعفاد قرارداد با واحدهای خدمات مهندسی ارزش شریه شماره 06606 معاونت امور فنی دفثر امور فنی و تدوین معیارها انتشارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشرر 49/9 029 ©0660

صفحه 23:
مهندسی ارزش 0 کلیات مهندسی ارزش ابتدا در سال های پس از جنگ جهانی دوم مطرح و در دو دهه اخیر به طور جدی در ساخت و سازها مورد توجه قرار گرفت و به طوان یک روش مهم در عرصه فعالیت های مهندسی شناخته شده است. مهندسی ارزش به عنوان شیره ای کارآمد برای شناسایی و حذف هزینه های خیرضروری و کوتاه کردن زمان اجراء و بهینه سازی طرح ها به کار گرفته می شود. لازم به توضیح است که بررسی های مهندسی ارزش تنها به مرحله طراحی و ساخت طرح ها محدود نمی شود بلکه شامل مرحله بهره برداری و نگهداری نیز می باشد و حتی ممکن است هدف طرح را نیز گسترده و پا تکمیل نماید.

صفحه 24:
مهندسی ارزش با اراه راهکارهای نو و ابتکارها و خلاقیت ها و استفاده از تجریه هاء نتايج سودمندی را در زمینه های بهبود کیفیت و صرفه جوبی به عنوان دو عامل بسیار اساسی در پی داشته است. تجربه جهانی نشان می دهد که هر واحد هزینه برای مهندسی ارزش تا 00 راحد صرفه جویی در پی دارد. از آنجا که در کشور ما طرح های مختلف و متتوعی در حال اجراء می باشد که اعتبارات زیادی را به خود تخصیص می دهند» لزوم بکارگیری مهندسی ارزش و تهیه دستورالعملی برای کاربرد آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

صفحه 25:
در مهندسی ارزش فرض بر این است که هزینه هر طرح را می توان با مقایسه گزینه های محثمل در هر فعالیت و انتخاب گزینه بهینه» با حفظ کیفیت و کارآیی به حداقل رساند . © تعريفه مهندسى ارزش تلاشی سازمان یافته است که با هدف بررسی و تحلیل فعالیت های طرح در مراحل طراحى؛ اجراء » بهره برداری و نگهداری انجام می شود. این بررسی با استفاده از تجارب» ابتکارها و خلاقیت های متخصصان در جهت تحلیل کارکرد سپستم هاء عوامل» تجهیزات تأسپسات به منظور دستیابی به کارکردهای پیش بینی شده با کمثرین هزینه و با حفظ و یا ارئقای کیفیت و قابلیت اطمینان و کارایی انجام می شود.

صفحه 26:
به بیان دیگر مهندسی ارزش مجموعه ای از چند روش فنی به منظور بازنگری و تحلیل اجزای کار و استفاده از خلاقیت ها وروش های تحلیل سیستمی برای بهینه سازی طرح است. مهندسی ارزش این چنبن نیز تعریف شده است: مهندسی ارزش مجموعه روش های نظام یافته و کاربردی برای تشخیص و بررسی فحالیت های یک خدمت و یا محصول و انجام آنها با حداقل هزینه است.

صفحه 27:
زمان شروع کار مهندسی ارزش ناسد ‎Ot‏ زمان شروع کار مهندسی ارزش قبل از اجرای ‎ee‏ یه وج رم طراحى (مرحله ذوم) اسث.البته برائ طرح های مانند سد و توئل كه در ارتباط مستقیم با طبیعت هستند په لت کسب اطلاعات دقيقتر در حين اجراء و پا طرح هایی که مطالعات آنها بهنگام نشده» لازم است در مرحله اجراء نیز مهندسی ارزش اعمال كردد.

صفحه 28:
‎<P‏ شربایط و روش انتخاب طرح بربای اعمال مهندسی ارزش مراحل روش انتخاب طرح برای احمال مهندسى ارزش به شرح زين است : 46-0 فهرست طرح هايى كه بايد مهندسی ارزش در مورد آنها احمال شود از طرف محاونت فنی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور هماهنگی مدیریت بخشی مربوط ‏ به دستگاه اجرایی اعلام می ‏گردد. ‎PO‏ چنانچه انتخاب واحد مهندسی ارزش قبلاً در موافقتنامه طرح عمرانى درج نشده باشد؛ باید در اصلاحیه موافقتنامه بيش بينى لازم ‏صورت گیرد. ‎

صفحه 29:
0- ضوابط ارجاع کار و انعقاد قرارداد با واحدهای خدمات مهندسی ارزش © 4 دستگاه اجرایی پس از اطلاع از تصمیم سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور(مطابق با مندرجات ردیف"4 این دستورالسل) به منظور ارجاع کار» مدارک انجام کار شامل: شرح موضوع طرح و محدوده آن» موافقتنامه؛ شرایط عمومی» شرح خدمات و مدت قرارداد مربوط را تهیه میکند.

صفحه 30:
مه دستگاه اجرایی از بين واحدهای مهندسی ارزش موجود و با واحدهایی که خدمات مشابه را به صورت موردی انجام داده اند و همچنین در اداره ثبت شرکتها و مالکیت های صنحتی به ثبت رسیده و صلاحیت های فلی» مدیریتی و اخلاق حرفه ای آنها مورد تأید دستگاه اجرایی می باشد» تعدادی را انتخاب و مجموعه مدارک تهیه شده را در صورت تمایل آنهاء با تعبین مهلت تسلیم پيشنهادها برای آن واحدها » ارسال می کند.

صفحه 31:
©-©- راحدهای مهندسی ارزش دعوت شده مدارک استعلام را بررسی کرده؛ نمودار سازمانی انجام خدمات و مشخصات و سایق افراد کلیدی و حق الزحمه پیشنهادی خود را تهیه و در مهلت مقرر به دستگاه اجرایی تسلیم مى کنند. 6 دستگاه اجرایی پیشنهاد واحدهای مهندسی ارزش را رسیدگی کرده و مناسب ترین آنها را انتخاب می نماید» پیشنهاد خود را همراه با تمام مدارک استعلام(پیشنهادهای واحدهای خدمات مهندسی ارزش) برای رسیدگی و تصویب به معاونت فلی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ارسال می نماید.

صفحه 32:
0.0 رسیدگی و تأیید پیشنهاد دستگاههای اجرابی بعهده هیأتی متشکل از اعضای مشروح زیر با دبیری مدیر کل دفتر امور فنی و ثدوین معیارها میباشد: - مدیر کل دفتر امور مشاوران و پیمانکاران سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور - مدير كل دفتر امور فنى وتدوين معيارهاى سازمان مديريث و برنامه ريزى كشور

صفحه 33:
- معاون دفتر بخشی مربوط در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور (در مورد طرح های حمران ملی) یا نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مربوط (در مورد طرح های عمرانی استانی). - کارشناس متخصص مهندسی ارزش به انتخاب معاونت فنی سازمان مدیریث و برنامه ریزی کشور - هیأت یاد شده ظرف مدت دو هفته پس از دریافت پیشنهاد دستگاه اجرایی با توجه به بند 0 به موضوع رسیدگی نموده و نتیجه رأ به دستگاه اجرایی ابلاغ میکند تا براساس آن اقدام به انحقاد قرارداد شود.

صفحه 34:
I "" ‏ضرابط کلی انتخاب واحد خدمات مهندسی ارزش‎ © 0-0 تعداد اعضای واحد مشاوره مهندسی ارزش با توجه به نوع» اندازه و ویژگی های طرح و نیز تخصصهای لازم تعیین می شود. و راحدمشاوره باید تمام تخصصهای اصلی لازم برای طرح را دارا بوده و بهثر است یک فرد تحلیلگر ارزش جزو افراد واحد باشد(تحلیلگر ارزش فردی است دارای مدرک تحلیل سیستم ها و با سابقه کار در مهندسی ارزش).

صفحه 35:
6 افراد راحد باید مجرب (دارای حدود 10سال سابقه مفید و مزثر)» متخصص, خلاق» تواناء امین و دارای دقت کافی باشند. 2 افراد راحد در مجموع باید دارای سابقه در امر طراحی باشند. 0ه6. افرادی که دارای سابقه کار مهندسی ارزش باشند اولویت خواهند داشت. 00 راحد مهندسی ارزش نمی تواند متشکل از افراد ارائه دهنده خدمات مشاوره در طرح مورد بحث باشد. مج بهتر است یکی از اعضای واحد دارای سوابق در امر بهره برداری نیز باشد.

صفحه 36:
‎OO ""‏ © حق الزحمه خدمات مهندسی ارزش ‏عن حتت مياد ۰ ۳ ‎۰۷۷ 0.111 + 0.450.9 + 0.011 1 2+T) ‏که در اين رابطه ‏7 حقا-لرحماه مهندسىار زرب رحسدويال. 1 حقالرحماه مرحله اولخدماتشاوره برلوطرح طبق دا سازمازمديريثو برنامه ريزىوكشور برحسب ‎

صفحه 37:
۸ سیلفیکه در لثر احمالههندسیارزفردر لجراه صرفه جودی شده استب رحس وال د تعداد ماههاييكه در لثر لصالمهندسرارزشردر لجراء

صفحه 38:
شرح عمومی خدمات مهندسی ارزش 0 اخذ اطلاعات » مدارک» گزارشها و نقلسه های مربوط به طرح 0 بررسی مدارک فوق و اطمینان از کافی بودن و در صورت لزوم تكميل آنها © بازديد از منطقه طرح و آكاهى از مسايل مخثلف آن (محدوده .)... ‏ویژگیهای ساختگاه و‎ Coke <- مشورت با طراح و آگاهی از جزییات طرح

صفحه 39:
0 مذاکره با کارفرما و بررسی اهداف و نیازهای طرح 0 شداخت منابم» امکانات و تواناییها در منطقه ©- شناخت نيازهاء مشکلات و محدودیتها 0. آگاهی ازمشخصات طرح؛ ظرفیتها و هزینه ها شناخت روش هاء خط مشی اجرای طرح؛ فناوری لازم و تتخصه‌های اور 0- بررسی و شناخت شرایط اقلیمی منطقه» شرایط اجتماعی» مسایل زیست محیطی و ...

صفحه 40:
0- بررسی مبانی طرح و مقایسه آن با اهداف طرح ‎IO‏ بررسی ضوابط واستانداردهای به کار گرفته شده در طراحى؛ فرايندهاء سيستم ها و تجهیزات ‏1 بررسی گزینه های پیشنهادی» مقايسه آنها و حصول اطمینان از انتخاب گزینه برتر ‏<6- تشکیل همایشی یک یا دو روزه با شرکت تمامی متخصصان و دست اندرکاران طرح و ثبت نظرها و پيشنهادها ‏16 مشخص نمودن اجزای طرح و تعیین نقش و اهمیت هریک از آنها(اجزاء به قسمت های اصلی و قابل تفکیک طرح ها که هریک عملکرد مشخصی داشته باشد؛ اطلاق می شرد). ‎

صفحه 41:
19 ارزیابی راه حلها 09 بررسى علل انتخاب راه حلهاء روشهای اجراء» مصالح؛ ‎eae‏ نی 20-6 مقایسه راه حلهای مخلف با استفاده از خلاقیت ها وابتکارهای تمام افراد ‎IP‏ بررسی محدودیت ها و تحلیل موانع برای راه حلهای جدید 1 بررسی و انتخاب سه پا چهار گزینه برتر ‎

صفحه 42:
- مشخص نمردن هزینه هر یک از فعالیت ها و درنهایت هزینه هر یک از گزینه ها ‎OO‏ مشخص نمودن درآمدهای حاصل از هر گزینه ‏0 تمیین شاخص ارزش برای هریک از گزینه ها (شاخص ارزش برابر است با مجموع درآمدهای حاصل از هر گزینه تفسیم بر مجموع هزینه های آن) ‏شاخص ارزش بزرگتر از یک نشانه ارزش بیشتر و کوچکتر از یک نشانه ارزش کمتر است. ‏شاخص ارزش گزینه < 10 مجموح هزینه های آن گزینه / ‎١‏ لتيوزيننى حاحب تفص ‎

صفحه 43:
0 بررسی گزینه ها از بزرگترین شاخص ارزش شروع می شود. به اين ترئیب که گزینه ای که بزرگترین شاخص ارزش را كسب نموده؛ به لحاظ تطابق با استانداردهای کیفیت» ایمنی» آثار زیست محیطی و مسایل اجتماعی و سهولت در بهره برداری مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت پذیرش انتخاب می شود. جنانجه كزينه ياد شده با مشکلی روبرو شود نسبت به اصلاح آن اقدام می شود» در غير اين صورت گزینه بعدی باید به همین روش مورد ارزیابی قرار گیرد.

صفحه 44:
‎CO‏ بازنگری و تکرار عملیات در صورت نیاز» با توجه به اینکه انتخاب در فرایند مهندسی ارزش به طور معمول مبتنی بر روش آزمون و خطاست. ‏<06 محاسبه کل صرفه جویی های حاصل از بررسی و اعمال مهندسی ارزش برای گزینه مرجح(مقدار صرفه جویی های به عمل آمذه بايد به طور مشخص و مستند ارائه شود).

صفحه 45:
0 بررسی زمان های لازم برای اجرای هریک از فعالیت ها و اراثه برنامه زمانی بهینه اجرای کل طرح و درنتیجه مشخص نمودن زمان های صرفه جویی شده (مقدار زمان صرفه جویی شده بايد به طور مشخص و مستند ارائه شود.) 00 ارائه گزارش های نهایی همراه با مستندات و توصیف پيشنهادها ر صرفه جویی های به عمل آمده به دستگاه اجرایی.

صفحه 46:

صفحه 47:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
39,000 تومان