پزشکی و سلامتتغذیه

جنبه های تغذيه ای شير مادر

صفحه 1:

صفحه 2:
غذيه اي شير هاي تغذيه ‎a‏

صفحه 3:

صفحه 4:
اهداف آموزشی اخت ترکیبات مختلف شیر مادر و اختلافات عمده شیر مادر و ۶ شیر گاو آگاهی از تغییر ترکیب شیر مادر در مراحل مختلف شیردهی بر ۶ . حسب سن شیرخوار و در طی هر وعده تغذیه با شیر مادر ۲ ‏در مورد مزایای تغذیه ای شیر مادر و برتری آن بر سایر‎ Se ‏شیرهاً‎

صفحه 5:
مراحل تغیبرات پدوسته شیر مادر روز اول 5 :( دای ) آغوز ۲ آویتامین های محلول در چربی و مواد معدنی بیشتری دارد پروتئین ۶ ‏انتقالی‎ jst ( Transitional milk ) : 6 ‏روزيس ان زايمان‎ ٠١ پس از ۱۴ روز :( 11۲ ۸۵6۵۳6 ) شیر رسیده ۲ لاکتوز. چربی و کالری بیشتری دارد

صفحه 6:
کلستروم تسهیل دفع مکونیوم مي شود ۲ ¢ فاکتور رشد ضروري براي لاکتوباسیل ۲۶ برء کاروتنوئید 10 برابر و 3 ۸ویتامین < 3 برابر شیر رسیده دارد 2 ‎E‏ ویتامین -پتاسیم وکلربیشتروچربی ولاکتوز کمتر ۲ ن بعلت بتاكاروتن است <

صفحه 7:
وزاول بطورمتوسط 37 سی سی-روزدوم 84 ۶ سی سی -ازروزسوم حدود 400 ‎cow‏ سی- روزینجم 700 ماه اول : 600 ميلي لیتر در 24 ساعت ۲ , ماه سوم : 750 - 700 ميلي لیتر در 24 ساعت ۶ ماه ششم : 800 ميلي لیتر در 24 ساعت ۶

صفحه 8:
چربی نسبت چربی اشباع نشده به اشباع شده درشیرمادر ۱ ودرشیرگاو ۴ ۲ میزان اسیدلینولیک شیرمادر۷-۸ برابرشیرگاو(رشدمفز) ‏ ۶ اسیداراشیدونیک شیرمادر --» کمبود آن .۲ :ترومیوسیتوپنی اتاخیررشد؛ابتلابه عفونتها ماده درشیرمادر -درساعات آ درشیر ابتدایی کمتر ودرشیرپسین بیشتر متغیردر طول شبانه روز-درشیرمادرشیرخوارنارس بیشتر -اسیدچرب ضروری غیراشباع بازنجیره بلند وفسفولیپید و کلسترول تری گلیسرید -مهمترین چربی (۹۸/)-به آسانی توسط لیپازبه ۲ اسیدهای چرب وگلیسرول تبدیل می شود (لیپازهم درشیرمادرهم دردستگاه گوارش شیرخوارآن )

صفحه 9:
پروستاگلاندین ۲ سلامت مخاط روده . گردش خون موضعی, ترشحات معده و سایر مخاط هاءتعادل الکترولیتهاء جذب روی, ترشح آنزیم های کوارشی, حفاظت مخاط های گوارشی بر ضد سموم

صفحه 10:
کلسترول در شیر مادر بیشتر از شیر گاو است ۲ جلوگیری از عوارض قلبی- عروقی ۶ تشکیل میلین بافت عصبی املاح صفراوی و هورمون های ۲ \ استروئیدی تشکیل آنزيم هاى لازم برای کاتابولیسم ۴ ببرنامه غذایی مادرتغییری درمقدار آن ایجاد نمی کردد ۲

صفحه 11:
چربی های اشباع نشده اسیدهای چرب اشباع نشده به اشباع شده: در شیر > در شیر گاو۴ اسید لیتولتیک: در شیر مادر ۷ تا ۸ برابر است > در ساختمان و رشد مغز نقش دارد آراشیدونیک: کمبود آن موجب درماتیت. ترومبوسیتوپنی, ۴ ابتلای بیشتر به عفونت و تأخیر رشد می شود

صفحه 12:
نقش چربي هاي شیر مادر مهم ترین منبع انرژي (50 ]7 كالري ) ۴ تکامل دستگاه عصبي مركزي ۲ حامل ویتامین هاي محلول در چربي ۶ تکامل بافت شبکیه ۶

صفحه 13:
کربوهیدرات در شیر مادر 7/7 و در شیر گاو 4 7 است ۲۶ لاکتوز در شیر گاو 4/9در آغُوز 5/7 و در شير > رسیده رم درصد منبع انرژي (40/ كا -نجزیه | تسهیل جذب کلسیم و آهن ۲ رشد لاکتوباسیل ۲ 5لا) تولید گالاکتولیپید (سربروزید) براي تکامل ۶

صفحه 14:
پروتئین مادر 7/1 و در شیر گاو 3-4 ‎cowl‏ -د رکلستزوم 3 > ابرشیرمادر-درشیرنوزادنارس 9۵20 بیشترا زشیررسیده کازئین لقا لا-کتا لومین لا-کتوفرین بتا- لاکتوگلوبولین- ‎Whey:‏ > سرم اللومبن-ليزوزيم به كازيين درشيرمادر 1/5 ودرشيركاو 925 ۷6۵۷ نسبت ۶ " است"7۵40پروتیین شیرمادرکازیین و۵60آن لاکتالبومین | وشیرگاو دارای 7۵80کازیین و620ذدکتالبومین می باشد دارد ‎whey‏ 76شیرنوزادنارس تا90 © آمیته هاي ضروري ( سیستین و تورین ) -سیستبن برای رشدجسمی وتورین جهت رشدوتکامل مغزی دآمینه هاي آروماتيك ( فنیل آلانین و تیروزین ) ۲

صفحه 15:
ويتامين ها متغیرباتغییرتغذیه مادر ۶ وكمترين8 و © بیشترین تغییردرویتامینهای محلول درآب مثل ۶ 0 و ۸تغییر در متاثرازرژیم,0, ۸ ید -فلوئور-سلنیوم-منيزیم -وویتامینهای ۲ سغذایی مادر گروه ۶سدیم -کلسیم -مس -آهن -روی -اسیدفولیک وویتامین غیرمتاثرازرژيم غذایی مادرند

صفحه 16:
ویتامین ها ویتامین هاي محلول در چربي ۶ اذى تمس سأر موكلتق سق 8879187191878 فين طبر دروجودةا ردوعدية أن هم خويس تٍاماباتوجه به ‏ ویتامین ‎ond pine aX‏ شیرروزهای اولیه وانتقال جزیی ازجفت -مقدار آن کاقی نیست" ‏ویتامین هاي محلول در آب ۶ ‎soph‏ سید فوليك و اسید آسکوربيك در شیر مادر بیشتر است آن ۷از03۷3آداب 12 شیرمادرخیلی کم است اما ‏فاکتورویژه انتقال دهنده درشیرمادرافزایش 7 یابد

صفحه 17:
مواد معدني. کلسیم (در شیر گاو 4 برابر شیر مادر است) ۲ فسفر (در شیر گاو 6 برابر شیر مادر است) ۶ کلسیم به فسفر در شیر مادر 2 به 1 و در شیر گاو 2/1به 1 است آهن > ردفاکتورانتقال ) لاکتوزفراوان -ویتامین)»جذب آهن شیر مادر 49 شیر گاو 710 و شیرمصنوعی 7/4 است( لاکتوفرین روي وي شیر مادر 41/ شیر گاو 28/ شیر خشك استاندارد 7/31 و شیر خشك سویا 7/14 است rodermatitis enteropathica

صفحه 18:
بالت و سلنیوم :درشیرانسان بیشترازشیرگاواست ۶ ید بستگی به منطقه جغرافیایی ومیزان یدمصرفی ۶ مادردارد کروم ؛ منگنز و آلومینیوم #درشیرگاو تا100 ۶ شیرُمادراست (اثرات سو بریادگیری ورشداستخوانی نیکل -مولیبیدن -فلوریدن درشیپرمادر وجوددارد ۴

صفحه 19:
سایر جنبه ها سمولاریته شیر مادر 286 و شیر گاو 350 ۲ ميلي اسمول به ازاي هر کیلوگرم آب است ير مادر 7/6 تا 4/7 (1/7) و شیر گاو 0۷ ۲ ‎cawl 8/6‏ ازن مخصوص شیر مادر 031/1 و شیر گاو ۲ 1 است

صفحه 20:
آفرومانی ستانع غذایی مواسمحصولی رفیعاسبانه ۶ شیرمادربدنیاعرضه کنند.چنین پیشرفتی قابل مقایسه باکشف آنتی بیوتیکهاخواهدبود ,اماعلیرغم کوششهای فراوان تاکنون چنین توقیقی حاصل نشده واحتمالاهرگزنخواهدشد باوجوداین ,اهمیت وبی نظیربودن شیرمادرباعث شده که رقابت کمپانی های سازنده شیرخشک برمبنای شباهت محصولشان باشیرمادر است

صفحه 21:
3 ١ ‏هنا‎ hh. o/ | |

51,000 تومان