صفحه 1:
لیر ۳۳

صفحه 2:
۱ Electrothera py Amir H. Bakhtiary 24 PD, PT were Professor 0 1 ۷ eee ‏ا ايا‎ sree 3

صفحه 3:
كرما و سرما ا ‎eee‏ ل ا ل رار * روشهاى اندازه كيرى حرارت * کالری (مقدار گرمای لازم برای افزایش ۱۴ 6 دمای ۱ گرم آب ) ‎Coe RRs eae RCTS) RCSB COED ions‏ * اين ميزان با توجه به دمای ویژه رای مواد مختلف متفاوت است (جدول 1-۱۰ ‎Seren Teta Rr bee ee CA Mens iC eed a‏ 30 فرد ‎٠١‏ كيلوكرمى ‎emcee‏ ‏0ك سن كنا * قانون 110115 1/012 جيست؟

صفحه 4:
0 كرم كردن مواد منجر به جه تغييراتى م ىكردد؟ * اناما OER ed © eaten ey seculesmen nay ‏افزايش سرعت واكنشهاى شيميايى.‎ * * ایجاد پرتوهای الکترومغناطیسی. * کاهش ویسکوزیته مایعات.

صفحه 5:
روشهای انتقال حرارت در بدن چگونه است؟ ا * جابجايى (55خ0057605) يا بصورت حرارتى يا تحت فشار * تشعشعى (بطهناةنههق.

صفحه 6:
5 ‏ار‎ berms elev * راههاى كسب حرارت در بدن اا ا ا ل ل * جذب پرتوها از محیط ا ل لاا ا لان ا ‎Se ee OS‏ ‎cto Laie‏ ۱ aie ‏تبخير آب روى يوست‎ * * تبخير عرق روى بوست rot Sis shal sale guts Saye ج‎

صفحه 7:
چیسگ Be ee cred Tee Re Towel ‏دست دادن و بدست آوردن حرارت‎ ۱ ‏اا تت ا ا‎ ‏اا ا ا ل كن‎ ‏لايه هاى جربى براى ايجاد يك حرارت ثابت مركزى عمل مى كنند‎ * ‏اثر قرار گرفتن در محیطهای سرد بر عملکرد گردش خون در انتقال حرارت‎ * ‏اثر قرار كرفتن در محيطهاى كرم بر عملكرد كردش خون در انتقال حرارت‎ * ‏لابه‌های چربی ضخیم زير جلدی در زنان. امکان کنترل حرارتی بهتری نسبت‎ * ‏به مردان فراهم می‌کند.‎ ‏تبادل حرارتى جارى جيست؟‎ * ‏انتقال حرارت شریانهای گرم به وربدهای سرد برای حفظ حرارت مرکزی‎ *

صفحه 8:
Warm environment: Allisotherms close together near surface. Cold environment: Region of core temperature confined to head and trunk.

صفحه 9:
اثر حرارت روى كيرنده هاى حس حرارت تشريح كنيد * كيرنده هاى حرارتى مختلف واكنشهاى متفاوتى به حرارتهاى مختلف نشان می دهند * كيرندههاى حسى به سرعت خود را با حرارت جديد مطابقت مىدهند * این واکنش در محدوده حرارت قابل تحمل (۱۵ تا ۴۵۴ » اتفاق می‌افتد. ‎ie re oe‏ | گروه 1۷ بدون میلین) به علت تجمع مواد زاید متابولیسمی یا مولکولهای آزاد ‎Ter ere be nes‏ 1 ee ae en) Nols Ay ont oe ا ال 1 ‎need‏ ا ‎ee‏ * اين اطلاعات براى ادراك ميزان دماى يوست ناشى از تغييرات حرارتى و همينطور تنظيم ميزان حرارت مورد استفاده قرار مى كيرد

صفحه 10:
= 2 2 Heat / receptors / / / / / Aeain receptors 4 ele 45 50 55 60 NEUTRAL COLD COOL WARM HOT Cold receptors 1 1 اج 1 15 20 25 30 35 40 Temperature (°C) Painfully COLD ۱ 0 5 Nerve firing frequency (arbitrary scale)

صفحه 11:
Co oe ey لك ‎eee‏ ‏* متابوليك جربى * كنترل وازوموتور * آناستموزهای شریانی- وریدی تحت کنترل سیستم عصبی سمپاتیک * تعریق ار سس سن 5 0 ‏ل‎ oer oa ‏ا لك‎ ane

صفحه 12:
ON Ns TES ‏ات‎ SB تغیرات فیزیکی: * متابولیسم با حرارت افزایش و با سرما کاهش می‌یابد )قانون ۳30188 ۰۷ ا الا ا اا ل اللا * انجماد مایمات منجر به تخریب بافتی میشود. ۱ با 0 ا 0 تغييرات فيزيولوزيكى: * تحریکاتاعصاب حسی توسط گرم و سرما Ce Ree sara ae * كرما موجب البساط فورى و سرما موجب انقباض سريع شريانجههاى بوست ميشوند. * انبساظ متعاقب عروق يوست ذر بعضى از مناطق توسط سرما ل و

صفحه 13:
اثار درمانى كرم كردن موضعى بافتها ‎tae‏ ا | ‎eee‏ 1 ؟ تسکین درد * خروج عوامل آغاز کننده درد از طریق افزایش گردش خون ‎Pc err‏ 1 * اثر مهارى روى نرونهاى حركتى از طريق كرم كردن انتهاهاى اعصاب آوران: ‎aren‏ ا 00 * اثر آرام بخشى ‎Creel erates‏ * كنترل عفونت

صفحه 14:
| اسباسم عضلاتى أأجريان خون مو | ترميم /التيام أنبساط عروق خونى كوجك گیرنده های گرمای سطحی گيرنده های عمقی رفلکس أكسونى peso 7 فعالیت سلولی تحریک عصبی Me

صفحه 15:
‎el eee eS MUS oe ei are‏ سا © دس رت تس ‎tea ie‏ 0 * عمق بافتهای تحت درمان *؟ ماهیت ضایعه مورد درمان * روش كرما دهى نوع بافت .تحت درمان * نحوه انتشار حرارت در بافت 80 كدان بيس ارصن صن ۲ رتست مر رت تا رد

صفحه 16:
انواع روشهاى كرمادهى كرماى سطحى بطری آب دلغ ‎eer nema es Les‏ 1 م ‎ert Tees ene ee renee eet ward‏ وت کند. كل داغ حمام يارافين كيسه كرماى برقى هواى داغ / سشوار اهيدروترابى پرتوهای مادون قرمز كرماى عمقى ی شكلى از انرزى تبديل شده به كرما در بافت. از موانع امواج کوتاه دپ دياترمى

صفحه 17:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان