خرما
اسلاید 1: www.tabaye.ir
اسلاید 2: خرما
اسلاید 3: طبق آمار سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) ایران جزو 10 کشور برتر صادرکننده خرمای جهان می باشد.خرمای ایران در جهان از کیفیت خوبی برخوردار است و حدود 18 درصد خرمای جهان را تأمین می کند.به عقیده عقیلی خراسانی، دانشمند بزرگ طب سنتی، جهرم (فارس) بهترین مکان شکل گیری خرما و بعد از آن عمان است.
اسلاید 4: اگرخرما به اندازه و در شرایط مناسب و همراه مصلحات مصرف شود: غذاییت زیاد و مصرف به اندازه آن در افراد سالم تولیدکننده خون خوب است.برای بیماری های ناشی از سردی مثل انواعی از فلج و کوفتگی مفید است.همراه با بادام به عنوان چاق کننده و مقوی بسیار خوب است.
اسلاید 5: اگرخرما به اندازه و در شرایط مناسب و همراه مصلحات مصرف شود: خیسانده آن در شیر تازه همراه با کمی دارچین در تقویت نیروی جنسی بسیار خوب است.باعث آفتهای دهانی است و در این حالت اصلاح آن با آب انار و سکنجبین و سماق خیسانده است.
اسلاید 6: شاید شما هم با تصور این که دچار غلبه سردی در بدن شده اید به جمع مصرف کنندگان خرما (آن هم به مقدار زیاد) پیوسته باشید اما خوب است بدانید که مصرف زیاد خرما برای همه انواع سردی مزاج مناسب نیست.
اسلاید 7: عوارض مصرف زیاد و نابجای خرما: مصرف زیاد آن به ویژه در افراد مستعد و در شهرهایی که مصرف آن عادت نیست و در آن شهرها رویش ندارد باعث تولید سودای غیرطبیعی و باعث ایجاد انسداد در جگر و طحال و باعث سوختن اخلاط و خون است.
اسلاید 8: عوارض مصرف زیاد و نابجای خرما: می تواند در افراد دچار سردرد باعث تحریک و تشدید سردرد شود و جزء ممنوعات سردرد است.مگر در کسانی که در اثر ضعف دچار سردرد می شوند که در آنجا هم باید با مصلح (شیر یا بادام ) باشد.در نتیجه بهترین حالت مصرف آن را با شیر تازه یا بادام درختی دانسته اند.
اسلاید 9: مصرف خرما در بارداری و شیردهی:خرما از مناسب ترین خوراکی ها در دوران بارداری و شیردهی است و می توان با توجه به مزاج و در حد مصرف رایج، آن را مصرف کرد.در مقاله ای که دانشمندان ایرانی در سال 2010 به چاپ رساندند؛ مصرف عسل خرما در طی وضع حمل در بهبود زایمان هنگام تولد اولین فرزند مؤثر بوده است.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.