صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
* طبق آمار سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) ایران جزو ۰
کشور برتر صادرکننده خرمای جهان می باشد.
* خرمای ایران در جهان از کیفیت خوبی برخوردار است و حدود
درصد خرمای جهان را تأمین می کند.
به عقیده عقیلی خراسانی. دانشمند بزرگ طب سنتی»7چهر
فاوس) بهترین مکان شکل گیری خرما و بعد از آن عمان آست.
صفحه 4:
خرما به اندازه و در شرایط مناسب و همراه مصلحات مصرف شود:
* غذاییت زیاد و مصرف به اندازه آن در افراد سالم تولید کننده <
خوب است.
* برای بیماری های ناشی از سردی مثل انواعی از فلج و کوفتگی
مفید است.
اه با بادام به عنوان چاق کننده و مقوی بسیار خوب است.
صفحه 5:
خرما به اندازه و در شرایط مناسب و همراه مصلحات مصرف شود:
خیسانده آن در شیر تازه همراهبا کمی دارچین در تقویت نیروی
جنسی بسیار خوب است.
باعث آفتهای دهلنی است و در لین حللت اصلاح نبا آب انار و
سکنجبین و سماق خیسانده است.
صفحه 6:
! شاید شما هم با تصور این که دچار غلبه سردی در بدن شده اید به
جمع مصرف کنندگان خرما (آن هم به مقدار زیاد) پیوسته باشید
اما خوب است بدانید که مصرف زباد خرما برای همه انواع سردی
مزاج مناسب نیست.
صفحه 7:
ارض مصرف زیاد و نابجای خرما:
مصرف زیاد آنبه ویئه در افراد مستعد و در شهرهلیی که مصرف
ن عادت نیست و در آّن شهرها ریش ندارد باعث تولید سودای
غیرطبیعی و باعث ایجاد انسداد در جگر و طحال و باعث سوختن)
اخلاط و خون است.
صفحه 8:
اکن
ارض مصرف زیاد و نابجای خرما:
می تولند در افراد دچار سردرد باعث تحرییک و تشدید سردرد
شود و جزء ممنوعات سردرد است.
مگر در کسانی که در آثر ضعف دچار سردرد می شوند که در آنجا هم باید
با مصلح (شير يا بادام ) باشد.
الا در نتيجه بهترين حللت مصرف آن رابا شير تازهیا بادام درخت
اند.
صفحه 9:
ف خرما در بارداری و شیردهی:
خرما از مناسب ترین خوراکی ها در دوران بارداری و شیردهی !
و می توان با توجه به مزاج و در حد مصرف رایج. آن را مصرف کرد.
* در مقلله ای که دانشمندان ایرلنی در سال ۲۰۱۰ به چاپ رساندن
مصرف عسل خرما در طى وضع حمل در بهبود زايمان هنكام تو