صفحه 1:
1
صفحه 2:
"تغییرات نویسکوزیثه تعسل
1/۲۵ آبنو «درجه حرازت ۵1۱۶
459° تالا
adie pada? ۴
صفحه 3:
ویسکوزیته میزان درصد آب
420 13.7
138 15.5
48 18.2
20 20.2
صفحه 4:
صفحه 5:
صفحه 6:
صفحه 7:
OS li:
* عسل حاوی تعدادی آنزیم از جمله گلوکز اکسیداز.
انورتاز. دیاستاز( آمیلاز), کاتالاز و اسید فسفاتاز| ۱|
میباشد.
* - گلوکز اکسیداز: این آنزیم گلوکز را تبدیل به
گلوکولاکتون. اسید گلوکونیک و پراکسید هیدروژین می
نماید.
-انورتاز : این آنزیم توسط زنبوران بصورت.
گلو کوانورتاز یا فرو کتوانورتاز به شهد اضافه میشود و
سوکروز را بسه فروکتوز و گلوک ز تجزیه میکند.
[ل] Iovertase, ,ولمم Choose
Cutdase , (عجه ]برج 3 )ججهوه00.
صفحه 8:
- دیاستاز (آمیلاز) : این آنزیم زنجیره های نشاسته را به
دکسترین و مالتوز تبدیل می نماید. دیاستاز از زنبوران
عسل و كرده منشأ مى كيرد ودر هنكام عمل آورى شهد
توسط زنبوران به شهد اضافه ميشود. ميزان دياستاز عسل
بر حسب منشأ كل تفاوت دارد. نكهدارى طولانى عسل و
حرارت بالا منجر به بى اثر شدن اين انزيم ميشود.
محققين معتقدند كه حرارت 80 درجه به مدت 0 دقيقه
دياستاز رادر عسل غير فعال ساخته و همجنين PW
خارج از ۶/۵ نا ۳/۵ نيز فعاليت اين آنزيم را كاهش
ميدهد.
صفحه 9:
- کاتالاز : اين آنزيم به ميزان محدود در عسل وجود دارد
و يراكسيد هيدروثين رابه اكسيزن و كب تبديل ميكند. از
ارتباط معكوس موجود بين فعاليت كاتالاز و ميزان
يراكسيد هيدروثين براى تشخيص سطح موجود يراكسيد
هيدروثين موجود در عسل استفاده مى شود كه عدد
ممانعت کننده ١ | ناميده ميشود.
عصحادصس () له [01]
صفحه 10:
* . عسل حاوی خیلی از اسیدهای آلی دیگر مثل بوتریک-
استیک- فرمیک- لاکتیک- سوکسینیک- مالینک-
سیتریک- مالئیک- اگزالیک و پیرو گلوتامیک میباشد.
همانند بسیاری دیگر از اجزاء عسل, میزان اسیدهای آلی
نیز بر حسب منشاً گل تفاوت میکند.
* . میانگین میزان اسید موجود در عسل ۵۷/۰درصد و
,00 عسل بين ۴/۳/ تا ۱/۶ میباشد.
* اسیدهای آلی کمی طعم ترش را در عسل ایجاد می کنند
و در خاصیت ضد باکتریایی عسل دخالت دارند. اسید
گلو کونیک بعنوان اسید آلی اصلی عسل, محصول واکنش
آنزیمی گلوکز اکسیداز میباشد و نشان داده شده که
جذب کلسیم را افزایش میدهد
صفحه 11:
۶ اسیدهای آمینه :
* با اینکه میزان اسیدهای آمینه عسل محدود است اما طیف
وسیعی از اسیدهای آمینه یعنی حدود ۱۸ اسید آمینه
ضروری و غیر ضروری در عسل وجود دارد. که منحصر به
فرد و بستگی به منشأً شهد یا نوع گل دارد. پرولین اسید
آمینه اصلی عسل و لیزین در مرحله دوم قرار دارد. سایر
اسید های آمینه شامل فنیل الانین, تیروزین, اسید
گلوتامیک. و اسید آسپار تیک میباشند.
صفحه 12:
صفحه 13:
صفحه 14:
Staphylococcus aureus
صفحه 15:
Escherichia
صفحه 16:
تسش( ۷
بأل ah
صفحه 17:
زخم معده و روده:
از قدیم الایام مصرف عسل در درمان زخم معده و
روده بکار رفته و امروزه نیز این مسئله پذیرفته شده
است.
* کشف نقش هلیکوباکتر پیلوری| ۱| بعنوان عامل زخم
معده منجر به انجام تحقیقاتی جهت تعيين نقش
درمانی عسل شده است. تحقیقات نشان داده که این
باکتری نسبت به عسلهایی با قدرت ضد میکروبی
متوسط در غلظت ۰/۲۰ به دلییل حضور پراکسید
هيدرو ن. حساس اس ت.
صفحه 18:
صفحه 19:
صفحه 20:
صفحه 21:
‘to the Antibacterial Activity of Honey®
a
Anthea Bali rte
ا تاه
حم وا
wound inestons
اس rap Taos lie
sinusitis تمعن
Pacis, Kitt prom
Menge Ter mange
Tiles Scr ruler
ines anal ies Poseurs wah
Sepuesiia unary وليه وا wound Proves spies
infection:
[0 سهان wound eons Tals weno
Barber Sitar spec
و ‘Solr a ae
و Sete
Fun infin Stns pinnrine ا
Spins wand nkeiom ا mare
Dineen
Thecees, Fak eran peas
ناساس
ا اه تزا
اسان ایح
prea 0 تساوا مب
Eis infects bapctign pocrpeal Ray Sapo pre
rheumatic eer sce fxer ene teat,
sven nests
سس سس
صفحه 22:
مواد شيميايى با منشأً گیاهی| ۱]:
وجود برخی از مواد شیمیایی با منشأً گیاهی در عسل باعث
تقویت فعالیت های حیاتی در بدن می شود. آنتی
اکسیدانها بخش اصلی آنها را تشکیل داده, این مواد در
بدن واکنشهای اکسیداتیو را که باعث تخریب بافتها
میشوند. کاهش میدهند.
]0[ @hytockewivds
صفحه 23:
عسل غنی از آنتی اکسیدانهای آنزیمی و غیر آنزیمی از
جمله کاتالاز, اسید آسکوربیک, فلاونوییدها و آلکالوییدها
pois
پینوسمبرین فلاونویبدی است که به میزان بالایی در بره
موم و عسل وجود دارد.
فلاونوییدهای دیگر عسل شامل پینوبانکزین» کریزین؛
«on HUE, کرستین, لوتئولین و کامپفرول می باشند
صفحه 24:
Antioxidant
2
Free radical
8
(©1993 Mayo Foundation for Medical Education and Research. All rights reserved.
صفحه 25:
صفحه 26:
Table 4b - Summary of the Concentration of Various Honeys That Have
Been Reported to Inhibit the Growth of Selected Fungi Species”
Concentration
ad
ولا وموم
16 هدهل 6
et معام م
Inhibition of Inhibition of
Growth (%tyvol.) Growth (% byvol.)
60-5
3.1
7
60
*1.6-100
1 concentration is lower hecause Boney is diluted by diSiusion in agar
completion of inbibition listed as “sensitive to Boney.”
eel
Caen
ed
Microbicidal
Action (% byvol.)
Aspergillus fumigatus
Aspergillus niger
Aspergillus parasiticus
Candicda albicans
Candidta psuedotropicalis
Candida rewkaufii
Candida stellatoidea
Candida tropicalis
Penicillivun spp
Penicillinan chrysogentan
[50]
Saccharomyces spp
"Signifes ac
Brackets signi’)
صفحه 27:
- خاصیت ضد قارچی
آلود گی های قارچی پوستی (کچلی ها): توسط قارچ های
درماتوفيت رايج ايجاد ميشوند و مشکل به درمان معمولی
ياسخ ميدهند. معمولا بدليل ضعف ايمنى ميزبان با
باکتریهای عفونی همراه میباشند. خاصیت ضد میکروبی
عسل توانایی درمان هر دو عامل قارچی و باکتریایی را
دارد.
صفحه 28:
کاندیدیوز:
عفونت قارچی که بوسیله کاندیدا آلبیکانس ایجاد
میشود ممکن است باعسل درمان شود. تحقیقات
درمانگاهی نشان داده که درمان توسط عصاره های عسل
همانند مواد ضد قارچی تجاری از رشد کاندیدا ممانعت
مینمایند. تحقیقات دیگری نشان داده که ۱/۰ و ۲/۰
میلی لیتر روغن فرار عسل بلغاری نیز مانع رشد این
قارج ميشود.
زخم ها و جوش هاى يوستى :
خاصيت درمانى عسل در زخم هاى يوستى كاملاً بررسى
و نشان داده شده که استفاده از عسل طبیعی رقیق نشده.
با پاک نمودن زخم و پانسمان ساده آتن باعث ترمیم
سریع آن میشود.
صفحه 29:
صفحه 30:
صفحه 31:
صفحه 32:
Anne Gepprs