صفحه 1:
Jhttp://baghe86-pyh-blogta.eom
صفحه 2:
صفحه 3:
3 ل Rs od
86-pgubl 3
صفحه 4:
مدر و ملایم است. خوردن انار
باعث باز شدن و روشن شدن پوست و ایجاد نشاط
و شادی می شود. انار خون را تصفیه می کند و 1
سبب فعال ot کبد و درمان اوره. کلسترول و | tC
سموم خون مى شود.
آب انار در درمان ترشحات سفيد زنانه. ناراحتى های کیسه صفرا زكام. عفونت ريه. تب.
اسهال خونى. ناراحتى هاى ادرارى و خونريزيهاى داخلى خوردن آن توصيه مى شود. انار قابض
است. عطش. را تسكين مى بخشد و سبب خوش رنك شدن بوست مى شود.
در درمان ويار در دوران حاملكى خوردن انار توصيه مى شود. جنانجه
خيسانده يوست ريشه انار را در آب بجوشانند و هر روز از آن ميل
كنند بهترين دارو براى درمان كرم كدو مى باشد.
دم کرده گل خشک انار در لب اسهال خونییا ساده را
بند می آورد.به شکل استعمال خارجی و غرغره جوشاننده
پوست یا گل انار در تب بهترین دارو براي 33 لوزه ها
است.غرغره دهان با این جوشاننده سبب
محکم شدن لثه ها و ممانعت از خونریزی
آنا می شود. شستشوی پاها با این جوشانده
سیب لطافت پوست پاشنه پا می شود.
Thttp://baghe86-pgu.blogfa.com
صفحه 5:
شیرین با ترکیبات خود نیازهای بدن را برطرف کرده و در جذب
مواد غذایی بدن مفید هستند.
۱)پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتفال بهترین كارو برأی:کاهش کلتتترول خون ات
۲)پرتقال گرچه اسیدی است هلی خاصیت قلیلیی به بدن می دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان
اسیدی شده است مفید است.
۳)خواص گفته شده فقط منحصربه پرتقال رسیده می باشد لب پرتقال موجود در فروشكاهها و سوير ماركت ها اين
خواص را ندارند .
۴)پرتقال ضد سم . ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است..
۵)اسانس پرتقال ضد عفونت های میکروبی است .
۶ پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است
۷)خوردن پرتقال کلسترول را پائین می آورد
۸)پرتقال خون را تمیز می کند
صفحه 6:
خواص نعناع
نعناع در درمان تهوع. اسهال, سوءهاضمه: روماتیسم مفصلی و
نفخ موثر است. این گیاه عضلات معده را تسکین می دهد و روند
٠ 03 ی هم چربی بدن نیاز رده بهبود 1
می بخشد. در نتیجه غذا از طریق معدهبه سرعت ali deal re رفع بسیاری از ناراحتیهای
هاضمه کمک می کند. نعناع همچنین عضلات را آرام می کند که لین کاربه بدن کمک ی کند تا از گازهای
هاضمه دردآور رهایی یابد.
روغن نعناع دارای خواص رشد ویروسی قوی است که می تولند با ويروسهاى عامل آنفلونزاء گوشک.
عفونتهای مخمری. سینوزیت. كلودرد. التهاب ناشى از سرماخوردگیها و لهابهای لت تنسلی ناشی نی خال
مبارزه و آنها را از پای درآورد.
نعناع روی ناراحتیه و بیماربهای پوست ناشی از كهير. پیچک سمي نب
یا بلوط سمی اثرات تسکین بخش و خنک کننده دار هی
چندین مطالعه تحقیقی اثبات کرده است که
مالیدن تنتور روغن نعناع روی پیشانی می تواند به
اندازه مصرف دو قرص استامینوفن کارساز باشد.
تقطه مورد نظر را با لایه نازکی بپوشانید به طوری که تنتور
مصرفی فرصت و امکان تبخیر داشته باشد.
صفحه 7:
Sa Sg penile 2
طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین 8 است و معلو از
پعاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین 8 می شود.
۱-طالبی میوه ای خنک واشتها آور است.
۲- طالبی. ادرار آور. نرم کننده (ملین) و موجبطراوت و شادابی پوست بدن است.
۳- خوردن طالبی.بعد از غذا برایدرمان کم خونی مفید است.
۴- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و با مبتلا به یبوست و بواسیر هستند. مفید است.
8- كرمف سرشار از ويتامين هاى 3 و© و سلولز است. 7
۶ گرمک خنک و هلين است؛ مخصوضا برای کسانی که از یبوست می نالند منب. ی
0 ای تتتنگی را در تابننتان تسکین می دهد
۸- گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و,با,درمان eee
4- آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.
احتياط لازم در مصرف طالبی :
۱- کسانی که مرض قند دارند باید در خوردن
طللبی جلنب احتیاط را رعلیت کنند و یا آن را
مصرف نکنند.
۲- کسانی که ورم معده دارند. نبلید در مصرف
طالبی زیاده روی کنند.
Inttp:s/baghe86-pgu.blogfa.com
صفحه 8:
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی دارلی مقادیر متفاوتی از ویتامینهای + 1
yee wal EGBA
كلسيم. پتاسیم. مس منيزیم. کبللت بوده وبه تازگی وجود ۳1
ید نیز در گوجه فرنگی گزارش شده است.
ee ۶رد و عشجن است و ای خواس لشتتها ور انزار راسد شم EE call gah
تصفیه کننده خون. ربوت» ضد تعفن؛ هضم کننده غذا: نشاط آور نیروبخش ضد میکروب و
اسهال است .گوجه فرنگی. ترشی معده را از بين میبرد همچنین بدن را در مقلبل امراض عفونی و کمبود
ويتامين -) حفظ م ىكند.
'كوجه فرنكى به هضم غذا كمك مىكند . حس بينايى را تقويت كرده و به علت دا
ويتامين 8 مقوى اعصاب است. آب كوجه فرنكى تازه در رفع لكدهاى يوست
مانند كك و مك اثر مقيد دارد؛ همجنين درموارد كمبود عناصر معدنى
بدنء درمان برافروختكى . رماتيسم. نقرس و جلوكيرى از ييرى
زودرس خاصیت درمانی دار
گوجهفرنگی در بعضی افراد آیجاد مساسیت مىكند كه بايد به
آن تومه کرد. دانههای گوجهفرنگی دارای روغن میباشند که hy
تهیه مارگارین. سالاد و صابون مصرف میشود.
Ihttp://baghe86-pgu.blogfa.com
صفحه 9:
خواص خيسار
- خیار از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و خنک کننده
بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند. ۳
- خیار حل کننده اورات و اسید اوریک است بنابراین مرض
را درمان می کند.
خيار ادرار آور است خون را تصفیه می کند. عطش را تسکین می دهد ۰ خیار ملین است
الى جارشن مقید است(پوست خیار را در آب پجوشانید و بعد از سرد شدنزوی محل خارشی
يده
ار يل حلقه حلقه كرده و روى يوست صورت بكذاريد جين و جروكهاى صورت را از
جوان می کند. گر مي خواهيد هميشه لطافت بوست خود زا حفظ كنيد
مضرات :
اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف خیار زیاده
روی کنند زیرا ممکن باعث است اختلال در دستگاه هضنع گرده.
نفاخ است چون سریعا در معده فاسد مبی شود هميشه
باید آنرا قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند . کسانیکه
تمی توانند خبار را خوب هضم کنند باید آنرا با نمک بخورند.
برد و سورت بل
اده كنيف :
صفحه 10:
خواص هندوانه
هندوانه میوهای شیرین و آبدار است که نه تنها باعث
رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود . بلکه اثرات
بسیار مفید دیگری نیز دلرد که برای ما نا شناخته است.
هندوانه منبع غنى ويتامين 8/ابه شكل بتاكاروتن) و ويتامين©.مئ باشد؛ لين أميوه يرفايداه 3 = که در
بیماری هایی مثل آسم. تصلب شرائین, سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد. از بين مى,برد.
همچنین منبع خیلی خوبی از آنتی اکسیدان کاروتنونیدی بنام یک قی باشد. لیکوپن یگ رنگدانه
شیمیایی است که باعث ایجاد رنگ قرمز در متدولنه می شود 132 1 فرع دارن. ابر Gls
اکسیدان به تمامی نقاط بدن رفته و راديكال هاى آزاد را خننى فلل کنذ,رادیکا ۲
كه باعث تخريب بسيارى از باقت هاى بدن مى شوند.
هتدولنه از لحاظ ويتامين هاى كروه 8 نيز كه براى ie IS
لازم هستنده غنى است و منبع خوبى از ويتامين هاى 1.86.85 ١. |
بیوتین (یک نوع ویتامین 3) و نیز منیزیوم پتاسیم و فیبر غذلیی |
يس مى توان گفت که دارای ارزش غذایی بالایی است. هندوانه
ار رت کمی است در نتيچة نسبت به ساير.ميوة مم
alge مغذی بیشتری در هر کالری دارد که نشان دهنده اثرات مة
آن در بهبود سلامتی بدن است
pri/baghe86-pgu.biogfa.com
صفحه 11:
خواص انسكور
انگور میوه ای است بهشتی که شامل ویتامین های , ۸
2 8 هی باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم . کلسیم ,
آهن . فسفر , پتاسیم و آلبومین است . ۳1
۳ ور و هردو میوه بهشتی هستندکه برای افراد مبتلابعناواطتی هایقلب و اماب مفید ات
% یکی از خواص انگو . صاف کننده و «مولد خون بودن » آن است انگور قند خون را نیز تنظيم مى كند
۳ او کی موه های ضد سرطان شتاخته شده است و این:به خاطر خواص ضد عفونی کنتدگی آن است:
باند لنگور بتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف ندن کمک می کند.
انگور برای سلامتی قلب » ری و کلیه نلفع است وبه علت دلشتن املاح و مواد سلولزی؛ ملين و مدر بود
برای مبتلایان به اوره ی خون مناسب و سازگار است
این نکته را هم بدانید پبوست که عوارض آن بی اشتهایی . نفخ ۰ سردرد
بد بویی دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف می شود
انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده . بدین گونه
که اگر انگور رالز صبح تا ظهر . خللی میل کنید لاغر کننده
است و اگر آن را همراه با غذا عیل کنید چاق کننده است
توجه داشته باشید وقتی انگور ميل مى كنيد يشت آن آب
سرد ننوشید و یا میوه های خشک مانند برگه ی هلو و غیره
را با انگور و آب میل نکنید زیار دچار دل درد می شوید
inttp:/fbaghe86-pgu.blogfa.com
صفحه 12:
: ف هل يد عد ب
as ser lye AS syle Say HL re 00 00
عنصری است که برای کنترل فشار خون به کار می رود.
انجیر, منبع خوبی از فیبرهای غذایی می باشد. فيبر. اثر مفیدی بر ل 2# eS
کاهش وزن دارد و گرسنگی را به تاخیر می اندازد. به خاطر داشتن ع
فیبر بالء از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری می کند.
انجیر دارای مقدار زیادی کلسیم می باشد. تحقیقات نشان داده است که کلسیم در آنجیر به همان اندازه
کلسیم موجود در شیر می باشد. انجیر برای بهبود سردرد. دندان درد تهوع. تب. نقرس, گوش درد. سوختگی,
معده دردء ورم چرکی(آیسه) . بیماری های ریوی و بیماری های مقاربتی مفید است.
امک ۳ و امگا ۶ دارد. پس برای سیستم اعصاب. مغز و قلب بسیار مفید می Ba
اجب هت کم یمین > رد وب 2 ۳۳00
انجیر برای هضم بهتر غذا بسیار مفید است. ببلی کم خونی منینولیا .
" انجیر برای لفراد دارای کلسترول بالا و اسید اوریک باا ۳
لین و ضد یبوست است. ۹
به بهبود سرفه و نفس کشیدن راحت کمک می کنهی ۲
انجیر خشک نسبت به انجیر تازه. ۵ برابر بیشتر ک ۳99
17 خشک درمان کننده نفخ و باد معده می :6062۱۲
۲ انجیر خشک دارای مقدار زیادی آهن می باشد. ۱
صفحه 13:
خواص كلسم
كلم تصفيه كننده خون است.. كلم, رخسار را جلا مى دهد :
و نيكو مى سازد. كلم خواب آور بسیار خوبی است.
حرکت کودکان نو پا را آسان می گرداند. مصرف کلم. صدا
را صاف می کند. 1
کلم پخته» بدن را از اخلاط فاسد و عرق زیاد پاک می کند. کلم.پخته در درمان صرفه کهنه و ذرد کمر و زلنو
موثر است. کلم پخته. سردرد را تسکین می دهد. تخم کلم» ضد خونریزی لثه و ضد کرم دستگاه گوارش است.
تخم کلم ضد کم خونی است و قوه بینایی و نور چشم را افزایش می دهد. مداومت در خوردن کلم» باعث از
بین رفتن سنگ های ادراری و تناسلی خواهد شد.
كلم به علت دارا بودن مواد گوگردی برای خارش و شستشوی موی سر شوره دار, داروی بسیار خوبی است. کلم
دارای یک اسانس سلفوره است که برای معالجه کرم امعاء به کار می رود. بای درمان زخم های عمیق.
سرطانی, يماد برك كلم با آرد جو مفید است. سوخته کلم برای درمان جوش های دهان. رفع زردی
از ريزش مو موّثر است. برای این منظور باید سوخته کلم را در محل مورد نظر بمالندو این AS
تکرار کنند تا اثر خود را ببخشد.
کلم اکسیری است که دوای همه دردهاست و تما
اعضای بدن از آن استفاده می کنند و هیچ
دردی نیست که در مقابل کلم دوام آورد.
کلم زخم های بواسیر را التیام می دهد.
کلم گوش را درمان می کند.
برگ های خام کلم سبز یا قرمز را قبل
| به صورت سالاد 2
ار را
صفحه 14:
نتيجه كلى:
غذاهای گیاهی مانند میوه هاء سبزی هل و غلات کامل. 0 1 aor
حاوى تركيباتى به نام آنتى اكسيدان هستند كه براى سلامت 3 0 8
انسان مقيد هستند. اين مواد بسيلرى از بيمارى هاى مر تبط ل
با افزايش سن را به تاخیر انداخته و از بیماری های واگیردار cl
ازجمله بیملری های قلبی و عروقی, دیابت و انواع سرطلن ها پیشگیری می کنند.
آنتی اکسیدان هانه تنها در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر نقش دارند بلکه در حفظ سلامت پوست و
۹ لوطت تيز موثر هستند. برخى از ویتمین ها و موانمعدنی.به مان آنتی اکسیدان ها
شناخته شده اند. مهمترین لین مواد که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی هستند عبا
بتاکاروتن. سلنیوم. روی, منیزیوم و ترکیبات لیکوپن.
00 الى السيدان هابا يفف هابى خاس در مواة
ه رنگ قرمز تیره در میوه هایی
غذلیی مشخص می شهند از جمله
مانند گیلاس. آلبالو و گوجه فرنگی:
نارنجی در هویج. رنگ زرد در 6ه
درك انه و را ورگ
صفحه 15: