پزشکی و سلامت بیماری‌ها

خواص میوه ها و سبزیجات

Khavas_miveha_va_sabzijat

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “خواص میوه ها و سبزیجات”

خواص میوه ها و سبزیجات

اسلاید 1: http://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 2: خواص میوه ها و سبزی جاتکاری از: عنایت خستوhttp://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 3: میوه ها از اینکه خورده نمی شوند ، ناراحتند ؛ مصرف میوه برای حفظ سلامتی بدن ضروری است. http://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 4: خواص انــار میوه انار ملین، مدر و ملایم است. خوردن انار باعث باز شدن و روشن شدن پوست و ایجاد نشاط و شادی می شود. انار خون را تصفیه می کند و سبب فعال شدن کبد و درمان اوره، کلسترول و سموم خون می شود. آب انار در درمان ترشحات سفید زنانه، ناراحتی های کیسه صفرا، زکام، عفونت ریه، تب، اسهال خونی، ناراحتی های ادراری و خونریزیهای داخلی خوردن آن توصیه می شود. انار قابض است، عطش را تسکین می بخشد و سبب خوش رنگ شدن پوست می شود. در درمان ویار در دوران حاملگی خوردن انار توصیه می شود. چنانچه خیسانده پوست ریشه انار را در آب بجوشانند و هر روز از آن میل کنند بهترین دارو برای درمان کرم کدو می باشد. دم کرده گل خشک انار در آب اسهال خونی یا ساده را بند می آورد. به شکل استعمال خارجی و غرغره جوشاننده پوست یا گل انار در آب بهترین دارو برای ورم لوزه ها است.غرغره دهان با این جوشاننده سبب محکم شدن لثه ها و ممانعت از خونریزی آنا می شود. شستشوی پاها با این جوشانده سبب لطافت پوست پاشنه پا می شود.http://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 5: كاهش ابتلا به سرماخوردگي، مقاومت بخشي بدن، خاصيت ضد سرطاني، حفظ سلامت استخوان‌هاو دندان‌ها، تقويت عضله قلب و كاهش فشار خوناز ديگر خواص اين ميوه است.  پرتقال و مجموعه مركبات از جمله گريپ فوروت، نارنج و ليمو شيرين با تركيبات خود نيازهاي بدن را برطرف كرده و در جذب مواد غذايي بدن مفيد هستند.4)پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم كننده سینه و ضد استفراغ است . 5)اسانس پرتقال ضد عفونت های میكروبی است . 6)پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است .7)خوردن پرتقال كلسترول را پائین می آورد . 8)پرتقال خون را تمیز می كند .خواص پرتــقال1)پوست سفید پرتقال و ورقه های نازك بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای كاهش كلسترول خون است .2)پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصیت قلیایی به بدن می دهد و برای كسانیكه گوشت زیاد مصرف می كنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است .3)خواص گفته شده فقط منحصربه پرتقال رسیده می باشد وآب پرتقال موجود در فروشگاهها و سوپر ماركت ها این خواص را ندارند .http://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 6: خواص نـعناع نعناع در درمان تهوع، اسهال، سوءهاضمه، روماتيسم مفصلي و نفخ مؤثر است. اين گياه عضلات معده را تسكين مي دهد و رونـد جريان صفرا را كه بـدن براي هضـم چربي بدن نـياز دارد، بـهبود مي بخشد. در نتيجه غذا از طريق معده به سرعت عبور مي كند كه اين امر به رفع بسياري از ناراحتيهاي‌ هاضمه كمك مي كند. نعناع همچنين عضلات را آرام مي كند كه اين كار به بدن كمك مي كند تا از گازهاي هاضمه دردآور رهايي يابد. روغن نعناع داراي خواص رشد ويروسي قوي است كه مي تواند با ويروسهاي عامل آنفلونزا، گوشك، عفونتهاي مخمري، سينوزيت، گلودرد، التهاب ناشي از سرماخوردگيها و التهابهاي آلت تناسلي ناشي از تب خال مبارزه و آنها را از پاي درآورد. نعناع روي ناراحتيها و بيماريهاي پوست ناشي از كهير، پيچك سمي يا بلوط سمي اثرات تسكين بخش و خنك كننده دارد. چندين مطالعه تحقيقي اثبات كرده است كه ماليدن تنتور روغن نعناع روي پيشاني مي تواند به اندازه مصرف دو قرص استامينوفن كارساز باشد. نقطه مورد نظر را با لايه نازكي بپوشانيد به طوري كه تنتور مصرفي فرصت و امكان تبخير داشته باشد.http://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 7: خواص طالبـي و گرمك1- طالبي ميوه اي خنك واشتها آور است. 2- طالبي، ادرارآور، نرم كننده (مليّن) و موجبطراوت و شادابي پوست بدن است. 3- خوردن طالبي، بعد از غذا برايدرمان كم خوني مفيد است. 4- مصرف طالبي براي كساني كه سل ريوي دارند و يا مبتلا به يبوست و بواسير هستند، مفيد است. 5- گرمك سرشار از ويتامين هايa وc و سلولز است. 6- گرمك خنك و ملّين است؛ مخصوصاً براي كساني كه از يبوست مي نالند مفيد است. 7- گرمك و طالبي، تشنگي را در تابستان تسكين مي دهد. 8- گوشت طالبي براي تسكين سوختگي هاي سطحي و يا درمان ورم پوست موثر است. 9- آب طالبي براي نرم نمودن پوست مفيد است. احتياط لازم در مصرف طالبي :1- كساني كه مرض قند دارند بايد در خوردن طالبي جانب احتياط را رعايت كنند و يا آن را مصرف نكنند. 2- كساني كه ورم معده دارند، نبايد در مصرف طالبي زياده روي كنند. طالبي يكي از بهترين منابع ويتامين a است و مملو از بتاكاروتن است كه در بدن تبديل به ويتامينa مي شود.http://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 8: گوجه فرنگي به هضم غذا کمک مي‌کند ، حس بينايي را تقويت كرده و به علت داشتن ويتامين B مقوي اعصاب است. آب گوجه فرنگي تازه در رفع لکه‌هاي پوست مانند کک و مک اثر مفيد دارد؛ همچنين درموارد کمبود عناصر معدنيبدن، درمان برافروختگي ، رماتيسم، نقرس و جلوگيري از پيري زودرس خاصيت درماني دارد. گوجه فرنگي داراي مقادير متفاوتي از ويتامين‌هاي K ، E ، C، B ، A ، آهن، املاح معدني مخصوصاً فسفر، کلسيم، پتاسيم، مس، منيزيم، کبالت بوده و به تازگي وجود يد نيز در گوجه فرنگي گزارش شده است.خواص گوجه فرنـگي طبع گوجه فرنگي سرد و خشک است و داراي خواص اشتهاآور، ادرار آور، ضد نفخ، مقوي اعصاب، خنک کننده، تصفيه کننده خون، ضد اسکوربوت، ضد تعفن، هضم کننده غذا، نشاط آور، نيروبخش، ضد ميکروب و ضد اسهال است .گوجه فرنگي، ترشي معده را از بين مي‌برد همچنین بدن را در مقابل امراض عفوني و کمبود ويتامين C حفظ مي‌کند. گوجه‌فرنگي در بعضي افراد ايجاد حساسيت مي‌كند كه بايد به آن توجه كرد. دانه‌هاي گوجه‌فرنگي داراي روغن مي‌باشند كه براي تهيه مارگارين، سالاد و صابون مصرف مي‌شود‌.http://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 9: خيار از نظر طب قديم ايران سرد و تـر است و خنك كننـده بدن مي باشد و به هضم غذا كمك مي كند. - خيار حل كننده اورات و اسيد اوريك است بنابراين مرض نقرس را درمان مي كند. - خيار ادرار آور است . خون را تصفيه مي كند، عطش را تسكين مي دهد ، خيار ملين است . - آب خيار براي رفع خارش مفيد است.(پوست خیار را در آب بجوشانید و بعد از سرد شدن‌روی محل خارش بریزید) - خيار را حلقه حلقه كرده و روي پوست صورت بگذاريد چين و چروكهاي صورت را از بين مي برد و صورت را جوان مي كند. گر مي خواهيد هميشه لطافت پوست خود را حفظ كنيد همه روزه از خیار استفاده كنيد .مضرات : اشخاصي كه ناراحتي معده دارند نبايد در مصرف خيار زياده روي كنند زيرا ممكن باعث است اختلال در دستگاه هضم گردد . خيار نفاخ است چون سريعا در معده فاسد مي شود هميشه بايد آنرا قبل از غذا خورد كه به هضم غذا كمك كند . كسانيكه نمي توانند خيار را خوب هضم كنند بايد آنرا با نمك بخورند.خواص خيــارhttp://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 10: هندوانه منبع غنی ویتامینA(به شكل بتاكاروتن) و ویتامینC می باشد. این میوه پرفایده التهاباتی را كه در بیماری هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می برد. همچنین منبع خیلی خوبی از آنتی اكسیدان كاروتنوئیدی بنام لیكوپن می باشد. لیكوپن یك رنگدانه شیمیایی است كه باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه می شود و اثرات ضد اكسیدانی قوی دارد. این آنتی اكسیدان به تمامی نقاط بدن رفته و رادیكال های آزاد را خنثی می كند.رادیكال های آزاد مولكول هایی هستند كه باعث تخریب بسیاری از بافت های بدن می شوند. هندوانه میوه‌ای شیرین و آبدار است كه نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود ، بلكه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد كه برای ما نا شناخته است. خواص هنــدوانه هندوانه از لحاظ ویتامین های گروه B نیز كه برای تولید انرژی لازم هستند، غنی است و منبع خوبی از ویتامین هایB1،B6،B5 ، بیوتین (یك نوع ویتامینB) و نیز منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی است. پس می توان گفت كه دارای ارزش غذایی بالایی است. هندوانه دارای آب فراوان و انرژی كمی است در نتیجه نسبت به سایر میوه ها ، مواد مغذی بیشتری در هر كالری دارد كه نشان دهنده اثرات مفیدآن در بهبود سلامتی بدن است .http://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 11: انگور وسیب هردو میوه بهشتی هستندكه براي افراد مبتلا به ناراحتی های قلب و اعصاب مفيد است.یكی از خواص انگور ،‌ صاف كننده و « مولد خون بودن » آن است . انگور قند خون را نیز تنظیم می كند .انگور یكی از میوه های ضد سرطان شناخته شده است و این، به خاطر خواص ضد عفونی كنندگی آن است .خوب است بدانید انگور پتاسیم زیادی دارد كه به جبران ضعف بدن كمك می كند .انگور برای سلامتی قلب ، ریه و كلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره ی خون مناسب و سازگار است .این نكته را هم بدانید یبوست كه عوارض آن بی اشتهایی ، نفخ ، سردرد تشــنگی مفرط وبد بویی دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف می شود . انگور هم لاغر كننده است و هم چاق كننده . بدین گونه كه اگر انگور را از صبح تا ظهر ، خالی میل كنید لاغر كننده است و اگر آن را همراه با غذا میل كنید چاق كننده است . توجه داشته باشید وقتی انگور میل می كنید پشت آن آب سرد ننوشید و یا میوه های خشك مانند برگه ی هلو و غیره را با انگور و آب میل نكنید زیار دچار دل درد می شوید .انگور میوه ای است بهشتی كه شامل ویتامین های A , B ،C می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، كلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است .خواص انــگورhttp://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 12: انجير تازه مقدار کمي ويتامين C دارد و بهترين منبع ويتامين B6 مي باشد.انجير براي هضم بهتر غذا بسيار مفيد است. براي کم خوني مفيد است.انجير براي افراد داراي کلسترول بالا و اسيد اوريک بالا ، بسيار مفيد است.ملين و ضد يبوست است.به بهبود سرفه و نفس کشيدن راحت کمک مي کند.انجير خشک نسبت به انجير تازه، 5 برابر بيشتر کالري دارد.انجير خشک درمان کننده نفخ و باد معده مي باشد.انجير خشک داراي مقدار زيادي آهن مي باشد. انجير منبع خوب پتاسيم مي باشد و همان طور که مي دانيم، پتاسيم، عنصري است که براي کنترل فشار خون به کار مي رود. انجير، منبع خوبي از فيبرهاي غذايي مي باشد. فيبر، اثر مفيدي بر کاهش وزن دارد و گرسنگي را به تاخير مي اندازد. به خاطر داشتن فيبر بالا، از ابتلا به سرطان سينه جلوگيري مي کند. انجير داراي مقدار زيادي کلسيم مي باشد. تحقيقات نشان داده است که کلسيم در انجير به همان اندازه کلسيم موجود در شير مي باشد. انجير براي بهبود سردرد، دندان درد ، تهوع، تب، نقرس، گوش درد، سوختگي، معده درد، ورم چرکي(آبسه) ، بيماري هاي ريوي و بيماري هاي مقاربتي مفيد است.امگا 3 و امگا 6 دارد. پس براي سيستم اعصاب، مغز و قلب بسيار مفيد مي باشد.خواص انــجيرhttp://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 13: کلم پخته، بدن را از اخلاط فاسد و عرق زیاد پاک می کند. کلم پخته در درمان صرفه کهنه و درد کمر و زانو موثر است. کلم پخته، سردرد را تسکین می دهد. تخم کلم، ضد خونریزی لثه و ضد کرم دستگاه گوارش است. تخم کلم ضد کم خونی است و قوه بینایی و نور چشم را افزایش می دهد. مداومت در خوردن کلم، باعث از بین رفتن سنگ های ادراری و تناسلی خواهد شد.  کلم اکسیری است که دوای همه دردهاست و تمام اعضای بدن از آن استفاده می کنند و هیچ دردی نیست که در مقابل کلم دوام آورد. کلم زخم های بواسیر را التیام می دهد. کلم سنگینی گوش را درمان می کند. برگ های خام کلم سبز یا قرمز را قبل از غذا به صورت سالاد بخورید. کلم تصفیه کننده خون است . کلم، رخسار را جلا می دهد و نیکو می سازد. کلم خواب آور بسیار خوبی است. حرکت کودکان نو پا را آسان می گرداند. مصرف کلم، صدا را صاف می کند. کلم به علت دارا بودن مواد گوگردی برای خارش و شستشوی موی سر شوره دار، داروی بسیار خوبی است. کلم دارای یک اسانس سلفوره است که برای معالجه کرم امعاء به کار می رود. برای درمان زخم های عمیق و زخم های سرطانی، پماد برگ کلم با آرد جو مفید است. سوخته کلم برای درمان جوش های دهان، رفع زردی دندان و جلوگیری از ریزش مو مؤثر است. برای این منظور باید سوخته کلم را در محل مورد نظر بمالندو این کار را تکرار کنند تا اثر خود را ببخشد. خواص كلــمhttp://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 14: غذاهاي گياهي مانند ميوه ها، سبزي ها و غلات كامل، حاوي تركيباتي به نام آنتي اكسيدان هستند كه براي سلامت انسان مفيد هستند. اين مواد بسياري از بيماري هاي مرتبط با افزايش سن را به تاخير انداخته و از بيماري هاي واگيردار ازجمله بيماري هاي قلبي و عروقي، ديابت و انواع سرطان ها پيشگيري مي كنند. آنتي اكسيدان ها نه تنها در پيشگيري از بيماري هاي غيرواگير نقش دارند بلكه در حفظ سلامت پوست و كند شدن روند پيري در پوست نيز موثر هستند. برخي از ويتامين ها و موادمعدني، به عنوان آنتي اكسيدان ها شناخته شده اند. مهمترين اين مواد كه داراي فعاليت آنتي اكسيداني هستند عبارتند از ويتامين هاي A,C,E، بتاكاروتن، سلنيوم، روي، منيزيوم و تركيبات ليكوپن. وجود بسياري از آنتي اكسيدان ها با رنگ هايي خاص در مواد غذايي مشخص مي شوند از جمله رنگ قرمز تيره در ميوه هايي مانند گيلاس، آلبالو و گوجه فرنگي، رنگ نارنجي در هويج، رنگ زرد در ذرت، انبه و زعفران و رنگ آبي مايل به بنفش در تمشك، شاتوت و انــگور.نتيجه كلي:http://baghe86-pgu.blogfa.com/

اسلاید 15: پايانhttp://baghe86-pgu.blogfa.com/

16,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید