صفحه 1:
صفحه 2:
م
ا روزانه
on ct |
لل 0
ا 2070
۳
ا ات
Ceara آب خوردن
"رعايت موازين بهداشتى را نكردن.
صفحه 3:
SYLAR ELAS Ne
در اينها نكاتى عملي براى داشتن , 0 3200 pert) 0۳
00010
کلید های اصلی در یک رژیم غذایی سا
UCC RON CES Ts ۱
200000
“* خوردن مواد غذايى متنوع به منظور داشتن
يك ريم غذايى متعادل
“* يك ريم غذايئ متعادل سالم حاوى انواع كودحون مج
مقادير زيادى إز كروه ميوه جات. سبزيجات و مواد کی كروه
)3(
مثل نان تهبه لد ( و غلات ييه Ivrea ar
صفحه 4:
نان و ماکارونی و غلات
صفحه 5:
برای تغذیه سالم سه کلمه را بايد به خاطر سيرد
الاك ا PETC Rn SSH
مصرف کرد. پس غذای اصلی باید شامل نان. برنج. ماکارونی.
ميوه 9 سبزى باشد و قند و حربى كمتر از همه مصرف شود.
Gigs :¢9i5° ازهمه مواد مومود در هرم تغذيه بايد مصرف شود و
غذا متنوع باشد و هيج يك از طبقات هرم حذف نشود.
ا ا ا ا 0
فرد متناسب باشد. مثلا زنان باردار و شيرده, كودكان و نوجوانان.
انرثى و يروتنين بيشتري نياز دارند 9 مجازند از كندها مورب 1
توشت و حبوبات بيسترى در رزيم روزانه فود 1 اده کنند.
صفحه 6:
” هشت نكته براى خوب خوردن “
-١ وعدهاى غذايى را بر يايه مواد غذاين >- فعال باشيم و سعى كنيد وزن
نشاسته ای (گروه نان و rents 7 7
ماس /- آب (ياد بنوشيم.
ee als بت میوه و سبزیجات م- خوردن صبحانه را فراموش نکنیم.
.از أنواع
ا ا 7
CAEL Fac ل Net Re ty
شكر را كاهش دهيم.
7 0 200
ا ا ا تا(
ا 0
Coca ipeneemoy iene tire te
در روز نباشد.
صفحه 7:
۱- وعده های غذایی خود را بر بایه مواد غذایی
كروة نان و غلات قراردهيم
صفحه 8:
(۱ وعدة هاى غذايخ فود ی <١
خروه نان و غلات فراردهیم
۱/۰ گروه نان و غلات 0 نان ٠ غلات , برنج . ماكارونى و
۱
۱ ۱ 22
“مواد غذايى نشاسته اى بايد يك سوم غذايى را كه مى خوريم را تشكيل
دهد. مواد غذايي نشاسته اى منيع ل 0 رت اصلى انواع مواد
مغذی در رژیم غذایی ما هستند. این مواد هاوی فیبر . کلسیم . آهن .
ويتامين ) #ويتامين هاى كرود( اهستند.
ال ا ا 2 0 9300001
يك نوع مادة غذایی 5000 ای به هر یک از وعده های غذایی املی خود
۲۱
* بنابراين شما مى توانيد روز خود را با غلات كامل در وعده صبحانه شروع
نماييد. يك وعده غذا از اين كَروه براى ناهار مصرف نماييم.
ras فكر مي Cain UOT ۱ ای چاق کننده هستند. اما مقایسه
كرم به كرم لن با يربى نشان مى دهد كه حأوى كمتر از نصف كالرى موجود
0
صفحه 9:
# ر ۱
(oat) Cota کامل هاوی فیبر و مواد مغذى بيشتر نسبت به مواد
غذايى نشاسته اى تصفيه شده يا سفيد هستند.
7 200 5 غلات كامل اهسته 5 تت
مى كيرد بنابراينت مى توانند ذر ما احساس سيرى بيشترى
52
*1 جمله مواد غذايى حاوى غلات كامل مى توان از نان سنكك و
بربرى . ماكارونى سبوس دار و اش يا سوب جو نام برد.
صفحه 10:
'ا- مقدار زيادى ميوه و سبزيجات مصرف نماييم
صفحه 11:
- مقدار زیادی موه و سبزیمات مصرف نماییم.
*اغلب افراد می دانند که باید از میوه و سبزیجات بیشتری استفاده نمایند.
اما اغلب ما هنوز به اندازه كافى از اين كروه استفاده نمى كنند.
* سعى كنيد حداقل ه الى 8 واحد از انواع ميوه و سبزى را در روز مصرف
نماييد. احتمالا از انهه فكر مى كنيد راحت تر است .
ا ا ا ا ل 5
ha للك ا لان
ال ل ل ا ل ا 0
سالاد را برای تاهار پیش بینی نماییم
ee ors 1
" یک واهد سبزیجات برای وعده شام
صفحه 12:
یک سیم با واهد هیست؟
“يك سهم از ميوه 9 سبزى -8.0 كرم ء يا هر يك از موارد زير :
" یک عدد سیب متوسط ٠ موز . كلابى . يرتقال يا ميوه جات ديكر با اندازه
مشابه
ROTM Wen CT RUM EMEA Soll OWEN ROC 1۱
فروت
a A د آلو)
" یک لیوان سبزیجات مثل کاهو و سبزی خوردن یا نصف لیوان سبزیجات
نته یا سبزی خام
' يك ليوان آب ميوه جات ( 15٠ ميلى ليتر)
نصف ليوان إ[ انواع انكور ؛ كيلاس و توت
صفحه 13:
0 ا 0
*ماهی منبع بسيار عالى يروتئين و حاوى تعداد زيادى ويتامين و مواد
معدنى اسحت
*برای تنظیم یک برنامه غذایی مناسب حداقل استفاده از دو سهم
ماهى ذر هفته توصيه مى شود كه يك سهم كن ازماهى روغنى باشد.
بدين منظور ازانواع تازه . منجمد و كنس رو شده كن مى توان
استفاده نمود.اما بخاطر داشته باشيد كه ماهى كنسرو شده و دودى
ا 517
۱
است .
صفحه 14:
ماهى (وغنى ميست >
#ماهى هاى غنى از نوعى جربى به نام ” اسيدهاى جرب امكا - د“ را
ماهى هاى (وغنى مى نامند مانند ماهى سالمون . قزل الا و.... مصرف
اين نوع ماهی به سلامت قلب ما کمک می کند و استفاده از یک
سهم ماهى روغنى در هفته توصيه شده است ( هر سهم ماهى معلا
گرم است).
*مصرف حداكثر دو سهم ازاين نوع
ماهى درهفته در زنان باردار توصيه
مى شود.
#برای سایر بزرگسالان مصرف هداکتر
۴ سهم ماهی روغنی در هفته توصیه
می شود.