صفحه 1:
الح 5
7 كر ١
سد ۱ ۳ ۱ ۶
Patch pate 7 Gah
صفحه 2:
توس
قبل و بعد از غذا کمی نمک بخورید
=»
9 YOU 3
ll a و 0۵
ieee hin اا وی
5 =
صفحه 3:
000-777 7
حدیثی از پیامبر اکرم (ص): ۲
سه بار نمک خوردن قبل از غذا از فرزند آدم هفتاد و دو
نوع بلا را میگرداند که از جمله آنها جنون و جذام و
برص استد و نیز فرموده اند: هر کس پیش از هر چیز
نمکییحورد سنصد و سب دوع ملا ازبای دفعآمیستود که
آسانترین انها جذام است.
رساله طب النبی [روش تندرستی در اسلام)؛ ص ۳۵
صفحه 4:
= ۷ ۳
دلیل این توصیه از دیدگاه طبی
* نمك دارای مزاجی گرم و خشک است که می تواند
رطوبت. و سرمای معده را ان بدن ببرد.
* مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود سستی
و کم تحرکی را به دنبال دارد.
* معده هر جه به سمت سردی و:رطوبت برود. تنبل قن
شده و در هضم غذا و نيز ارسال احساس سیری كندتن.
4 : ~ عمل می کنه. *
صفحه 5:
۳ W "70 1
و
تاثیر نمک در هضم غذا
* خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث می شود
معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و
سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود
* این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد ان
خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و
بهداشت معده باری,می کند.
صفحه 6:
= ۷ ۳
یک سوء تفاهم! ۴
* نمکی که در اینجا ذکر شد نمکی است که فرآیندهای
شیمیایی روی آن صورت نگرفته و محصول طبیعت است.
* نمک طبیعي از منابعی مانند دریاچه ها بدست مي آید و
فقط تصفیه فیزیکی (جداسازی ناخالصی هایی مانند گل و
...) روی آن انجام می شود.
* در آنالین نمک طبیعی به اثبات رسیده که نمک طبیعی
,, سرشاراز عناصری مانند کلسیم. منیزیم. يتاسيم: اهن 4
و.. است که می تواند نقشٍ مهمى در بق نیازی بدن يه
: رم a) BSF
FE la كيد
a ae ‘ee i