مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتتغذیهطب سنتی

خوردن نمک قبل و بعد از غذا

صفحه 1:
الح 5 7 ‏كر‎ ١ ‏سد‎ ۱ ۳ ۱ ۶ Patch pate 7 Gah

صفحه 2:
توس قبل و بعد از غذا کمی نمک بخورید =» 9 YOU 3 ll a ‏و‎ 0۵ ‎ieee hin‏ اا وی ‎5 =

صفحه 3:
000-777 7 حدیثی از پیامبر اکرم (ص): ‏ ۲ سه بار نمک خوردن قبل از غذا از فرزند آدم هفتاد و دو نوع بلا را می‌گرداند که از جمله آنها جنون و جذام و برص استد و نیز فرموده اند: هر کس پیش از هر چیز نمکییحورد سنصد و سب دوع ملا ازبای دفعآمی‌ستود که آسانترین انها جذام است. رساله طب النبی [روش تندرستی در اسلام)؛ ص ۳۵

صفحه 4:
= ۷ ۳ دلیل این توصیه از دیدگاه طبی * نمك دارای مزاجی گرم و خشک است که می تواند رطوبت. و سرمای معده را ان بدن ببرد. * مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود سستی و کم تحرکی را به دنبال دارد. * معده هر جه به سمت سردی و:رطوبت برود. تنبل قن شده و در هضم غذا و نيز ارسال احساس سیری كندتن. 4 : ~ ‏عمل می کنه.‎ *

صفحه 5:
۳ W "70 1 ‏و‎ تاثیر نمک در هضم غذا * خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث می شود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود * این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد ان خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده باری,می کند.

صفحه 6:
= ۷ ۳ یک سوء تفاهم! ۴ * نمکی که در اینجا ذکر شد نمکی است که فرآیندهای شیمیایی روی آن صورت نگرفته و محصول طبیعت است. * نمک طبیعي از منابعی مانند دریاچه ها بدست مي آید و فقط تصفیه فیزیکی (جداسازی ناخالصی هایی مانند گل و ...) روی آن انجام می شود. * در آنالین نمک طبیعی به اثبات رسیده که نمک طبیعی ,, سرشاراز عناصری مانند کلسیم. منیزیم. يتاسيم: اهن 4 و.. است که می تواند نقشٍ مهمى در بق نیازی بدن يه : رم ‎a) BSF‏ ‎FE la‏ كيد a ae ‘ee i

19,000 تومان