دان پلت در پرورش طیور
اسلاید 1: استفاده از دان پلت در پرورش طیور (محاسن و مخاطرات)بخش اول: عوامل موثر بر ماندگاری و ثبات ویتامینها شرکت چینهابوالفضل جعفری11اسفند1388
اسلاید 2: با بهبود ژنتیکی طیور و کاهش دوره پرورش اهمیت و تاثیر دان بر روند رشد و سلامت گله افزایش یافته است. این موضوع در چند روز اول پس از هچ از اهمیت بیشتری برخوردار است.
اسلاید 3: چند روز اول دوره پرورش:هضم و جذب کربوهیدراتها ،چربی ها وآمینواسیدها به خوبی انجام نمیشود توسعه پانکراس ،کبد و روده کوچک بلافاصله پس از هچ آغاز و روند آن تحت الشعاع تغذیه اولیه استتوسعه گاسترواینتستینال سیستم و ترشح موکوس معده به کیفیت و زمان اولین تغذیه پس از هچ بستگی دارد←ظرفیت هضمیتوسعه سیستم ایمنییکنواختی گلهوزن نهایی
اسلاید 4: فرآیند تولید دان شامل موارد زیر میباشد:تامین وحمل و نقل مواد اولیهفرمولاسیونبچینگآسیابمیکسفرایند حرارتیبسته بندیارسال
اسلاید 5: فرایندهای حرارتی خوراک:پلت کاندیشنیگاکسپندینگاکسترودینگ
اسلاید 6: عوامل موثر بر کیفیت دان:
اسلاید 7: فرایند پلت سازی:افزایش رطوبت تا 18 درصداعمال حرارت 70 تا 110 درجه سانتیگرادمدت عمل آوری 20 ثانیه تا 20 دقیقهشوک حرارتی و اعمال فشار حین عبور از دای و شکل گرفتن خوراکخشک کردن و خنک کردنکرامبلینگ و دانه بندی(در صورت تولید دان بصورت کرامبل)
اسلاید 8: فواید فرآیند پلت سازی:کاهش بار میکروبیکاهش بازدارنده های تغذیه ایبهبود ارزش غذایی نشاسته ، پروتئین وفیبر دانبهبود کیفیت فیزیکیافزایش خوش خوراکیحذف تغذیه انتخابیکاهش پرت خوراکبهبودFCRوسرعت رشدحذف جداشدن مواد غذایی از یکدیگر(دمیکس)کاهش زمان وانرژی مصرفی جهت تغذیهافزایش یکنواختی گلهکاهش نسبت وزنی دستگاه گوارش به وزن بدن و بهبود ضریب لاشهتغذیه روی بستر
اسلاید 9: ملاحظات پلت سازی:تخریب ویتامینهای خوراکتخریب آنزیمهای مصرفی در دانتغییر احتیاجات غذاییافزایش مصرف آب و رطوبت بسترکاهش زمان خوردن دان درگله های مادرمدیریت پوسته تخم مرغ
اسلاید 10: عوامل مخرب ویتامینها:رطوبتحرارتنورهوا-اکسیژنمواد شیمیایی-اسیدها ،قلیاها، عناصر معدنی و....عوامل مکانیکی-فشار،آرد کردن،خرد کردن و ....زمان
اسلاید 11: اثبات گردیده نقش رطوبت در تخریب ویتامینها به علت تسریع اکسیداسیون از سایر عوامل -حتی حرارت- بیشتر است اثبات گردیده تخریب ویتامینها طی فرآیند انبارداری دان کامل کمتر از فرآیند تولید نمی باشداثبات گردیده چربیهای دان بعلت آزاد سازی رادیکالهای آزاد باعث تسریع تخریب ویتامینها مخصوصا ویتامینهای محلول در چربی میشوندنکات مهم :
اسلاید 12: شکل مولکولی و عوامل محیطی موثر بر ماندگاری ویتامینها
اسلاید 13: درصد افت ماده موثره ویتامینها در اثر فرایند پلت کاندیشنینگ
اسلاید 14: درصد افت ماده موثره ویتامینها در اثر فرایند اکسترودینگ
اسلاید 15: چگونه زیان حاصل از تخریب ویتامین ها را طی فرآیند تولید به حداقل برسانیم؟ پریمیکس های ویتامینه بدون کولین و مواد معدنی ساخته و نگهداری گردند.در ترکیب آنها از آنتی اکسیدان مناسب وکافی استفاده گردد.دور از نور ، رطوبت ، حرارت و هوای آزاد نگهداری گردند .پریمیکس ویتامینه در فرمول دان پلت 10درصد بیشتر از دان آردی در نظر گرفته شوند.از نگهداری بلند مدت دان کامل اجتناب گردد.در دانهای حاوی چربی بالا از آنتی اکسیدان بیشتری استفاده گردد.دانهای رطوبت بالا سریعاً مصرف گردند.
اسلاید 16: Refrences:
اسلاید 17: پایانبا تشکر از صبر و حوصله شما عزیزان
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.