صفحه 1:
صفحه 2:
استفاده از دان بلت در يرورش طيور
(محابين و مخاطرات)
كارك
serene لت 0
SS ES cs
eg
لستند 55 105
صفحه 3:
uy
(CHINEH CO. rst sites
تایلک سر
با بهبود ژنتیکی طیور و کاهش دوره پرورش
اهمیت و تاثیر دان بر روند رشد و سلامت كله
افزایش یافته است. اين موضوع در چند روز اول
,پس از هچ از اهمیت بیشتری برخوردار است
صفحه 4:
uy
(CHINEH CO. rst sites
چند روز اول دوره پرورش: Sos
٩ هضم و جذب کربوهیدراتها ءچربی ها وآمینواسیدها به خوبی انجام
نمیشود
@ توسعه پانکراس ؛کبد و روده کوچک بلافاصله پس از هچ آغاز و روند
آن تحت الشعاع تغذیه اولیه است
© توسعه گاسترواینتسنینال سیستم و ترشح موکوس معده به کیفیت و زمان
اولین تغذیه پس از هچ بستگی داردظرفیت هضمی
٩ توسعه سیستم ایمنی
یکنواختی گله
* وزن نهایی
صفحه 5:
0۵۵ mes
فرآیند تولید دان شامل موارد زیر میباشد:
© تامين وحمل و نقل مواد اولیه
© فرمولاسيون
۰ بچینگ
© آسياب
© ميكس
© فرايند حرارتى
© بسته بندی
© ارسال
صفحه 6:
فرایندهای حرارتی خوراک: RCS pens
* پات کاندیشنیگ
e اکسپندینگ
Sirs ys! @
صفحه 7:
uy
عوامل موثر بر کیفیت دان: SANE gees
شرح دان مش(آردی) __ | _دان پلت و کرامبل
اجزاء جیره UF | 1۴ |
آسیاب 2۲ | 7۰ |
میکس ۰ | Bis |
فرایند حرارتی : | UN |
ساير عوامل 2۰ | 7۰ |
صفحه 8:
ty
NEC :فرايند يلت سازی
© افزايش رطوبت تا ©) درصد
اعمال حرارت 20 تا (00) درجه سانتیگراد
© مدت عمل آوری 000 ثانیه تا 000 دقیقه
© شوک حرارتی و اعمال فشار حین عبور از دای و شکل گرفتن
خوراک
٩ خشک کردن و خنک کردن
٩ کرامبلینگ و دانه بندی(در صورت تولید دان بصورت کرامبل)
صفحه 9:
0
Ses
فواید فرآیند پلت سازی:
کاهش بار میکروبی
کاهش بازدارنده های تغذیه ای
بهبود ارزش غذایی نشاسته » پروتنین وفیبر دان
افزایش خوش خوراکی
حذف تغذیه انتخابی
کاهش پرت خوراک
aby Ge pe POR He?
حذف جداشدن مواد غذایی از یکدیگر(دمیکس)
کاهش زمان وانرژی مصرفی جهت
افزایش یکنواختی گله
کاهش نسبت وزنی دستگاه گوارش به وزن بدن و بهبود ضریب لاشه
صفحه 10:
ty
INL ملاحظات پلت سازی:
٩ تخریب ویتامینهای خوراک
٩ تخریب آنزیمهای مصرفی در دان
© تغيير احتياجات غذایی
© افزايش مصرف آب و رطوبت بستر
© كاهش زمان خوردن دان دركله هاى مادر
لك
صفحه 11:
سبيت (CHINE CO. pate
صب یتک سس
عوامل مخرب ویتامینها:
© رطوبت
ITF
٩ حرارت
se =
دور عم
هوا-اکسیژن =
© مواد شیمیایی-اسیدها ءقلیاهاء عناصر معدنی و....
.... عوامل مكانيكى-فشارءآرد كردن»خرد كردن و ٩
زمان
صفحه 12:
0
تایلک سر
نکات مهم :
© اثبات كرديده نقش رطوبت در تخریب ویتامینها به علت تسریع
اکسیداسیون از سایر عوامل -حتی حرارت- بیشتر است
© اثبات گردیده تخریب ویتامینها طی فرآیند انبارداری دان کامل
کمتر از فرآیند تولید نمی باشد
٩ اثبات گردیده چربیهای دان بعلت آزاد سازی رادیکالهای آزاد
باعث تسریع تخریب ویتامینها مخصوصا ویتامینهای محلول در
چربی میشوند
صفحه 13:
شکل مولکولی و عوامل محیطی موثر
بر ماندگاری ویتامینها
By
Br
Pantotenic acid
Niacin
تکل مولکولی
استات- (بالميتات-يروييونات)
کوله کلسیفرول
استات
عنادیون سدیم بی سولفایت
هيدر وكلرايد-(مونونيترات نامخلول)
ريبوقلاوين
کلسیمسدی- پنتوتات(دی ال)
تیکوتن امید
هيدر وكلرايد ببروكسيدين
فولیک اسید
uy
(CHINEH CO. rst sites
حت ایک ام
عوامل موثر بر ماده موترهویتامین
چربی ها-"کسیدکتنده ها
چربی ها-اکسیدکتنده ها
مينرالها-نور-حرارت-رطوبت
قلياها-سولفيدها- مينرالها-كولين-حرارت
رطويت-نور- قلياها-حرارت
حرارت
حرارت
تورسرطویت-حرارت
(OV) o>
حرارت
تور-رطویت ححرارت
همه عوامل
یافته و موم ویتامین اهستنده
صفحه 14:
درصد افت ماده موثره ویتامینها در ty
اثر فرایند پلت كاذ 35 نیز 5 co. cones رو
نوع ويتامين 5 ۰ درجه سانتیگراد ۰ #درچه سانتیگراد
0 ۷ ۲
Dy ۷ ۷
yy ۸ 5 7
K
wv ۴ By ۴
By ۴ ۳۲ ۵
yy 1 [Pantotenic acid) ۵
ve ۳ Niacin ۴
yo ۶ Br ۶
Ba ۴" ۲۳ ۵
Bir
۳۳ ۴ ۲۳ ۵
yo 6 ۵۵ ۳۵
صفحه 15:
درصد افت ماده موثره ویتامینها در
اثر فرایند اکسترودینگ
Pantotenic acid
Niacin
BF
Be
5۲
HY
9
7
Fh
ae VFO سانتيكراد
9
wv
xo
۳
۷
ay
HINEH CO pase stot
مت یکت ام
۱۱۸درجه سانتیگراد
ale
صفحه 16:
چگونه زیان حاصل از تخريب ويتامين ها ... .._, 337
را طى فرآيند توليد به حداقل برسانيم؟ >عيمعدد:5
٩ پریمیکس های ویتامینه بدون کولین و مواد معدنی ساخته و نگهداری
دند.
6 در فرکیب آنها از آنکی اکشیدان ماب رکافی انتفاده گزدد.
. دور از نور » رطوبت ۰ حرارت و هوای آزاد نگهداری گردند ٩
* پریمیکس ویتامینه در فرمول دان يلت (0)درصد بيشتر از دان آردى در
گرفته شوند.
* از نگهداری بلند مدت دان کامل اجتناب گردد.
© در دانهای حاوی چربی بالا از آنتی اکسیدان بیشتری استفاده گردد.
٩ دانهای رطوبت بالا سریعاً مصرف گردند.
صفحه 17:
‘CHINE CO. pate ssi
aes
BASE, 1991 Vitanin stability m premixes and feeds. A practical approach
Downs, K. M., 1B. Hess, K. W. Macklin, andR A. Norton, 2000. Dieiary zine
complexes and vitamin E For reducing cellulitis incidence in becilers. T. Appl
Poult, Res, 9.519.
|Gadient, M., 1986, Effect of pelleting on nutvitional quality of feed Maryland
Nutrition Conference
ational Research Conncil, 1984 Nutrient Requirements of Poultry. 9! Rev. Edition
‘Washingron, DC.
Ross Breeders Inc., 2000. Technical Service Report. (Persoanel Commincation),
Keith C. and R, Scot Beyer ,2004 Effect of Feed Processing on broiler performance
‘ansas State University, Manhattan, Kansas
Albert G.J. Tacon,1991. Vitamin Nutrition ia Sheimp and Fish, FAO 00100 Reme,
baly
صفحه 18:
با تشکر از بر و حوصله شما عزيزان
پایان