پزشکی و سلامتتغذیهدامپزشکی

دان پلت در پرورش طیور

صفحه 1:

صفحه 2:
استفاده از دان بلت در يرورش طيور (محابين و مخاطرات) كارك ‎serene‏ لت 0 ‎SS ES cs‏ ‎eg‏ ‏لستند 55 105

صفحه 3:
uy (CHINEH CO. rst sites ‏تایلک سر‎ با بهبود ژنتیکی طیور و کاهش دوره پرورش اهمیت و تاثیر دان بر روند رشد و سلامت كله افزایش یافته است. اين موضوع در چند روز اول ,پس از هچ از اهمیت بیشتری برخوردار است

صفحه 4:
uy (CHINEH CO. rst sites چند روز اول دوره پرورش: ‎Sos‏ ‎٩‏ هضم و جذب کربوهیدراتها ءچربی ها وآمینواسیدها به خوبی انجام نمیشود ‏@ توسعه پانکراس ؛کبد و روده کوچک بلافاصله پس از هچ آغاز و روند آن تحت الشعاع تغذیه اولیه است ‏© توسعه گاسترواینتسنینال سیستم و ترشح موکوس معده به کیفیت و زمان اولین تغذیه پس از هچ بستگی داردظرفیت هضمی ‎٩‏ توسعه سیستم ایمنی ‏یکنواختی گله ‏* وزن نهایی

صفحه 5:
0۵۵ mes فرآیند تولید دان شامل موارد زیر میباشد: © تامين وحمل و نقل مواد اولیه © فرمولاسيون ۰ بچینگ © آسياب © ميكس © فرايند حرارتى © بسته بندی © ارسال

صفحه 6:
فرایندهای حرارتی خوراک: ‎RCS pens‏ * پات کاندیشنیگ ‎e‏ اکسپندینگ ‎Sirs ys! @‏

صفحه 7:
uy عوامل موثر بر کیفیت دان: ‎SANE gees‏ شرح دان مش(آردی) __ | _دان پلت و کرامبل اجزاء جیره ‎UF‏ | 1۴ | آسیاب 2۲ | 7۰ | میکس ۰ | ‎Bis‏ | فرایند حرارتی : | ‎UN‏ | ساير عوامل 2۰ | 7۰ |

صفحه 8:
ty NEC ‏:فرايند يلت سازی‎ © افزايش رطوبت تا ©) درصد اعمال حرارت 20 تا (00) درجه سانتیگراد © مدت عمل آوری 000 ثانیه تا 000 دقیقه © شوک حرارتی و اعمال فشار حین عبور از دای و شکل گرفتن خوراک ‎٩‏ خشک کردن و خنک کردن ‎٩‏ کرامبلینگ و دانه بندی(در صورت تولید دان بصورت کرامبل)

صفحه 9:
0 Ses فواید فرآیند پلت سازی: کاهش بار میکروبی کاهش بازدارنده های تغذیه ای بهبود ارزش غذایی نشاسته » پروتنین وفیبر دان افزایش خوش خوراکی حذف تغذیه انتخابی کاهش پرت خوراک aby Ge pe POR He? ‏حذف جداشدن مواد غذایی از یکدیگر(دمیکس)‎ ‏کاهش زمان وانرژی مصرفی جهت‎ ‏افزایش یکنواختی گله‎ کاهش نسبت وزنی دستگاه گوارش به وزن بدن و بهبود ضریب لاشه

صفحه 10:
ty INL ‏ملاحظات پلت سازی:‎ ‎٩‏ تخریب ویتامینهای خوراک ‎٩‏ تخریب آنزیمهای مصرفی در دان ‏© تغيير احتياجات غذایی ‏© افزايش مصرف آب و رطوبت بستر ‏© كاهش زمان خوردن دان دركله هاى مادر لك

صفحه 11:
سبيت ‎(CHINE CO. pate‏ صب یتک سس عوامل مخرب ویتامینها: © رطوبت ITF ‎٩‏ حرارت ‎se‏ = دور عم ‏هوا-اکسیژن = ‏© مواد شیمیایی-اسیدها ءقلیاهاء عناصر معدنی و.... ‎.... ‏عوامل مكانيكى-فشارءآرد كردن»خرد كردن و‎ ٩ ‏زمان‎

صفحه 12:
0 تایلک سر نکات مهم : © اثبات كرديده نقش رطوبت در تخریب ویتامینها به علت تسریع اکسیداسیون از سایر عوامل -حتی حرارت- بیشتر است © اثبات گردیده تخریب ویتامینها طی فرآیند انبارداری دان کامل کمتر از فرآیند تولید نمی باشد ‎٩‏ اثبات گردیده چربیهای دان بعلت آزاد سازی رادیکالهای آزاد باعث تسریع تخریب ویتامینها مخصوصا ویتامینهای محلول در چربی میشوند

صفحه 13:
شکل مولکولی و عوامل محیطی موثر بر ماندگاری ویتامینها By Br Pantotenic acid Niacin تکل مولکولی استات- (بالميتات-يروييونات) کوله کلسیفرول استات عنادیون سدیم بی سولفایت هيدر وكلرايد-(مونونيترات نامخلول) ريبوقلاوين کلسیمسدی- پنتوتات(دی ال) تیکوتن امید هيدر وكلرايد ببروكسيدين فولیک اسید uy (CHINEH CO. rst sites ‏حت ایک ام‎ عوامل موثر بر ماده موترهویتامین چربی ها-"کسیدکتنده ها چربی ها-اکسیدکتنده ها مينرالها-نور-حرارت-رطوبت قلياها-سولفيدها- مينرالها-كولين-حرارت رطويت-نور- قلياها-حرارت حرارت حرارت تورسرطویت-حرارت ‎(OV) o>‏ حرارت تور-رطویت ححرارت همه عوامل یافته و موم ویتامین اهستنده

صفحه 14:
درصد افت ماده موثره ویتامینها در ‎ty‏ ‏اثر فرایند پلت كاذ 35 نیز 5 ‎co. cones‏ رو نوع ويتامين 5 ۰ درجه سانتیگراد ۰ #درچه سانتیگراد 0 ۷ ۲ ‎Dy‏ ۷ ۷ ‎yy ۸ 5‏ 7 ‎K‏ ‎wv ۴ By‏ ۴ ‎By‏ ۴ ۳۲ ۵ ‎yy 1 [Pantotenic acid)‏ ۵ ‎ve ۳ Niacin‏ ۴ ‎yo ۶ Br‏ ۶ ‎Ba‏ ۴" ۲۳ ۵ ‎Bir‏ ‏۳۳ ۴ ۲۳ ۵ ‎yo 6‏ ۵۵ ۳۵

صفحه 15:
درصد افت ماده موثره ویتامینها در اثر فرایند اکسترودینگ Pantotenic acid Niacin BF Be 5۲ HY 9 7 Fh ‎ae VFO‏ سانتيكراد ‎9 ‎wv ‎xo ‎۳ ‎۷ ‎ay ‎ ‎HINEH CO pase stot ‏مت یکت ام‎ ‏۱۱۸درجه سانتیگراد ‎ale ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 16:
چگونه زیان حاصل از تخريب ويتامين ها ... .._, 337 را طى فرآيند توليد به حداقل برسانيم؟ ‏ >عيمعدد:5 ‎٩‏ پریمیکس های ویتامینه بدون کولین و مواد معدنی ساخته و نگهداری دند. ‏6 در فرکیب آنها از آنکی اکشیدان ماب رکافی انتفاده گزدد. ‎. ‏دور از نور » رطوبت ۰ حرارت و هوای آزاد نگهداری گردند‎ ٩ ‏* پریمیکس ویتامینه در فرمول دان يلت (0)درصد بيشتر از دان آردى در گرفته شوند. ‏* از نگهداری بلند مدت دان کامل اجتناب گردد. © در دانهای حاوی چربی بالا از آنتی اکسیدان بیشتری استفاده گردد. ‎٩‏ دانهای رطوبت بالا سریعاً مصرف گردند. ‎

صفحه 17:
‘CHINE CO. pate ssi aes BASE, 1991 Vitanin stability m premixes and feeds. A practical approach Downs, K. M., 1B. Hess, K. W. Macklin, andR A. Norton, 2000. Dieiary zine complexes and vitamin E For reducing cellulitis incidence in becilers. T. Appl Poult, Res, 9.519. |Gadient, M., 1986, Effect of pelleting on nutvitional quality of feed Maryland Nutrition Conference ational Research Conncil, 1984 Nutrient Requirements of Poultry. 9! Rev. Edition ‘Washingron, DC. Ross Breeders Inc., 2000. Technical Service Report. (Persoanel Commincation), Keith C. and R, Scot Beyer ,2004 Effect of Feed Processing on broiler performance ‘ansas State University, Manhattan, Kansas Albert G.J. Tacon,1991. Vitamin Nutrition ia Sheimp and Fish, FAO 00100 Reme, baly

صفحه 18:
با تشکر از بر و حوصله شما عزيزان پایان

51,000 تومان