صفحه 1:
صفحه 2:
رخ تست 3
نوشیدنی بسیار مناسب برای پاییز و
زمستان
صفحه 3:
كج
وتا به مقوی قلب. معده و اعصاب است. و نوشب
۱
بسیار مناسب برای پاییز و زمستان است.
* مراحل تهیه دمنوش به . از این قرار است:
صفحه 4:
كج
© نو
2 3
a
براى تهيه اين دمنوش نخست بايد" به "رسيده و
شیرین ایرانی بخرید.
Se
"به "های وارداتی با اینکه ظاهر هندسی آراسته تری *
دارند در بیشتر موارد از بو و مزه لازم بی بهره اند و
بیشتر برای تزئین ظرف میوه مناسب اند تا کاربرد و
صفحه 5:
ata
و
۱
ست ۲ "به" را خوب بشویید تا پرزهای روی آن برود.
* اگر پوست به کاملاً زرد باشد نیازی به گرفتن آن
صفحه 6:
هه
و 7
7 ۳.چس از شستن آلبه " بلیدآن را با رنده فلزی خلال
> کنید تا قطعلتیبه طول حدوداً ۲ سانتی متر و قطر
حدود ۲ میلی متر به دست آورید.
فیس ها
* قطعات ریزتر یا درشت تر ممکن است در مراحل
بعدی شما را با مشکل روبرو کنند.
صفحه 7:
© و
۷ 3 قطعات رنده شدهبه را در یک سینی بگسترانید و
روی وسیله گرمازلبی.با گرمای مللیم و پیوسته. مانند
شوفاژ. قرار دهید.
a
@\@
ea
بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین 1 تا 2 روز
طول می کشد تا قطعات به خشک شوند.
* خشکی نباید آنقدر باشد که خلالها مانند چوب
صفحه 8:
كج
© نو
—_ مرحله پایانی در تهیه دمنوش به. بو دادن آنهاست
ك>كك” که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش
خوب از کار درنياید.
۷
۲ ی
یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف فص
خوب خوب داغ شود به قدری که اگر قطره ای آب در
آن ریختید به پرش دراید و زود بخار شود.
صفحه 9:
esis
© و
7/۱ *" سپس خلالهای به خشک شده را یکباره در ماهیتابه
0 ]سپس خلای
ريخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو كنيد تا
حرارت به طور یکسان به همه خلالها برسد.
a
@\@
* این کار را تا وقتی که خلالها قهوه ای پررنگ شود, =a
ادامه بدهید.
* کمی دود بلندشدن از اين خلالها عیبی ندارد.
صفحه 10:
كج
© نو
p سم ۶.پس از تغییر ینگ و بوداده شدنبه هاء ماهيتابه را
از حرارت دور کنید و بگذارید خنک شود.
آن ها را در ظرف دربسته شيشه ای نگهداری کنید و از
رطوبت هم دور نگهدارید.
صفحه 11:
@ هو 5
۱ ۷ برای تهیه دمنوش برای هر نفر حدود یک قاشق
ست غذاخوری معمولی از ن را دریک قوریبا یک لیوان
آب جوش بربزید.
به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار. خوب دم کنید و سپس
نوش جان کنید.
صفحه 12:
كج
© نو
ل ا OT cc 07
سم # افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن
۷
را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می
دهد.
a
@\@
** اكر به كاملا شیرین بوده باشد نیاز چندانی به فص
شیرین کننده نداربد ولی اگر دوست داشتید خوب
است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.