صفحه 1:

صفحه 2:
رخ تست 3 نوشیدنی بسیار مناسب برای پاییز و زمستان

صفحه 3:
كج وتا به مقوی قلب. معده و اعصاب است. و نوشب ۱ بسیار مناسب برای پاییز و زمستان است. * مراحل تهیه دمنوش به . از این قرار است:

صفحه 4:
كج © نو 2 3 a براى تهيه اين دمنوش نخست بايد" به "رسيده و شیرین ایرانی بخرید. Se ‏"به "های وارداتی با اینکه ظاهر هندسی آراسته تری‎ * ‏دارند در بیشتر موارد از بو و مزه لازم بی بهره اند و‎ بیشتر برای تزئین ظرف میوه مناسب اند تا کاربرد و

صفحه 5:
ata ‏و‎ ۱ ست ۲ "به" را خوب بشویید تا پرزهای روی آن برود. * اگر پوست به کاملاً زرد باشد نیازی به گرفتن آن

صفحه 6:
هه و 7 7 ۳.چس از شستن آلبه " بلیدآن را با رنده فلزی خلال > کنید تا قطعلتی‌به طول حدوداً ۲ سانتی متر و قطر حدود ۲ میلی متر به دست آورید. فیس ها * قطعات ریزتر یا درشت تر ممکن است در مراحل بعدی شما را با مشکل روبرو کنند.

صفحه 7:
© و ۷ 3 قطعات رنده شده‌به را در یک سینی بگسترانید و روی وسیله گرمازلبی.با گرمای مللیم و پیوسته. مانند شوفاژ. قرار دهید. a @\@ ea بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین 1 تا 2 روز طول می کشد تا قطعات به خشک شوند. * خشکی نباید آنقدر باشد که خلالها مانند چوب

صفحه 8:
كج © نو —_ مرحله پایانی در تهیه دمنوش به. بو دادن آنهاست ك>كك” که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش خوب از کار درنياید. ۷ ۲ ی یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف فص خوب خوب داغ شود به قدری که اگر قطره ای آب در آن ریختید به پرش دراید و زود بخار شود.

صفحه 9:
esis © و 7/۱ *" سپس خلالهای به خشک شده را یکباره در ماهیتابه 0 ]سپس خلای ريخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو كنيد تا حرارت به طور یکسان به همه خلالها برسد. a @\@ * این کار را تا وقتی که خلالها قهوه ای پررنگ شود, ‎=a‏ ادامه بدهید. * کمی دود بلندشدن از اين خلالها عیبی ندارد.

صفحه 10:
كج © نو ‎p‏ سم ۶.پس از تغییر ینگ و بوداده شدن‌به هاء ماهيتابه را از حرارت دور کنید و بگذارید خنک شود. آن ها را در ظرف دربسته شيشه ای نگهداری کنید و از رطوبت هم دور نگهدارید.

صفحه 11:
@ هو 5 ۱ ۷ برای تهیه دمنوش برای هر نفر حدود یک قاشق ست غذاخوری معمولی از ن را دریک قوری‌با یک لیوان آب جوش بربزید. به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار. خوب دم کنید و سپس نوش جان کنید.

صفحه 12:
كج © نو ل ا ‎OT cc‏ 07 سم # افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن ۷ را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد. a @\@ ** اكر به كاملا شیرین بوده باشد نیاز چندانی به فص شیرین کننده نداربد ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
20,000 تومان