صفحه 1:

صفحه 2:
1 0 ۱ ه: ممنوشهاعطبيلنى؟ »

صفحه 3:
نکته: با ترکیب چای های مختلف. هر کدام از مواد تشکیل دهنده آن چای, خواصٌ خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد. تذگر بسیار مهم: معرفی این دمنوش ها به معنی جواز استفاده عمومی از آنها نیست. بلکه توصیه ما این است که اگر از مزاج شناسی اطلاعات کافی ندارید. با مشورت با پزشک حاذق. نسبت به استفاده از این نوشیدنی ها اقدام کنید.

صفحه 4:
چای آویشن: ترکیبات: آویشن, ۱ قاشق غذاخوری. طبیعت: معتدل * ضد صفرا؛ * بالابرنده فشارخون؛ * مقوی اعصاب؛ * رفع التهاب های مزمن روده بزرگ؛ 2 دفع انگل های گوارشی؛ * افزایش اشتها؛ * تقویت کلی جهاز هاضمه؛ * مفید در درمان زکام, سرفه و آسم .

صفحه 5:
چای اکلیل کوهی(ززماری): ترکیبات: الیل کوهی,۱قاشق غذاخوری. طبیعت. معتدل تا گرم خواض: * ضدٌ صفرا؛ * تقویت کننده کلی بدن و به ویژه اعصاب؛ ( * شستشودهنده کلیه؛ * ضدّ دلهره و اضطراب؛ * برطرف کننده زکام, آسم و سياه سرفه؛ * مقوّى معده؛ضد دردهای روماتیسمی, استخوانی وکمری؛ * حل کننده سنگ های صفراوی.

صفحه 6:
چای گزنه: ترکیبات: گزنه, ۱ قاشق غذاخوری. طبیعت: گرم و خشک خواص: * كاهش قند خون؛ * ‏ضدٌّ صفرا و سنك كيسه صفرا؛‎ ٠ ‏زیادکننده شيرمادر؛‎ * ۶ کاهش غلظت خون؛ * پایین آورنده چربی خون؛ ‎٠‏ شستشوی کلیه؛ ضد سرطان؛ ضد خونریزی؛ برطرف کننده خستگی؛ ضد ریزش موی سر؛ مفید در درمان بیماری های پروستات.

صفحه 7:
چای مرزنجوش: ترکیبات: مرزنجوش,۱ قاشق غذاخوری. طبیعت: گرم عناق * آرام بخش اعصاب؛ * از بهترین داروها در درمان میگرن کهنه, درد شقیقه ها و بسیاری از سردردها؛ درمان بی خوابی؛ * تب پُر و خلط آور؛ »* درمان انواع سرماخوردگی ها؛ * ضدٌ نفخ و ورم معده؛ * ضدّ اسهال؛ * اشتهاآور.

صفحه 8:
چای اسطوخووس: ترکیبات: اسطوخودوس, ۱ قاشق غذ اخوری. طبیعت: گرم و خشک 1 ote * کاربرد در درمان میگرن, زکام, آسم و برونشیت, انواع روماتیسم و اگزما؛ te, < ۳ ۰ * آرام بخش اعصاب؛ * تقویت کننده سلولهای مغز؛ * شستشو دهنده کلیه.

صفحه 9:
چای فلوس: ترکیبات: مغز فلوس,۱قاشق غذاخوری. طبیعت: معتدل خواص: ضدّ صفرا؛ ملیّن ومسهل قوی(با عملکردی ملایم و بی آزار)؛ درمان پیوستهای مقاوم به درمان و مزمن! تسکین ت تورم امعاء واحشاء؛ پایین آورنده فشارخون؛ درمان کننده برفک دهان.

صفحه 10:
چای زعفران: ترکیبات: زعفران کوبیده ,۱ قاشق مریّاخوری. طبیعت: گرم و خشک خواض: * مقوی قلب؛ * محرک قوای مغزی؛ *شادی بخش؛ * ضدکرم خوردگی دندان؛ * شستشودهنده کلیه؛ *مقوّی معده؛ * ضدّسرفه و حساسیت؛ *خلط آور؛ * تسهیل و تسریع روند زایمان ** در دوران بارداری از مصرف زیاد آن خودداری کنید.

صفحه 11:
چای نعناع: ترکیبات: نعناع, ۱ قاشق غذاخوری. طبیعت: معتدل و اندکی گرم خواص: ضدّ اسهال و استفراغ؛ مقوی معده و ضدٌ نفخ آن؛ خوشبوکننده دهان؛ آرام کننده روده ها؛ رفع كننده ناراحتی های کیسه صفرا؛ مفید در درمان ناراحتی های ریوی, تنگی نفس, آسم و سرفه و خستگی های جسمی.

صفحه 12:
چای پونه: ترکیبات: پونه, ۱قاشق غذاخوری. ls ‏پونه, به لحاظ طبىئ, «نعناع خودرو» محسوب می شود و خواص آن‎ ‏مشابه نعناع است.‎

صفحه 13:
چای چلتوک برنج: ترکیبات: چلتوک برنج, ۱ قاشق غذاخوری. طبیعت: گرم خواض: °* سرشار از ويتامين هاى كروه «ب»؛ * يبشكيرى ازسفيد شدن و ريزش موى سرابه صورت خوراکی و ماساژ روی مو و يوست سر)؛ درمان يبوست هاى مزمن. * استفاده از این چای برای خانم های باردار ممنوع است. Shiateb.com

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
20,000 تومان