صفحه 1:
www.tabaye.ir
صفحه 2:
صفحه 3:
نکته:
با ترکیب چای های مختلف. هر کدام از مواد تشکیل دهنده آن چای,
خواص خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد.
تذکر بسیار مهم:
معرّفى لين دمنوش هابه معنی جواز استفاده عمومی از آنها نیست. بلکه
توصیه ما لین است که اگر از مزاج شناسی اطلاعات کافی ندارید. با
مشورت با پزشک حاذق. نسبت به استفاده از این نوشیدنی ها اقدام کنید.
صفحه 4:
۲- چای به لیمو- زیرفون:
ترکیبات: به لیموء ۱ قاشق مریّاخوری؛ زیرفون, ۱ قاشق غذاخوری.
خواص: طبیعت این چای گرم بوده؛ در درمان سرماخوردگی. تشنج. نقرس:
دردهای سیاتیکی. غلظت خون. روماتیسم. بی خوابی های شبانه. میگرن.
اضطراب. طپش قلب. سردرد. آسم. فشارخون و اسهال موثراست؛
همچنین این چای. تقویت کننده حافظه. شستشودهنده کلیه و مقوی معده
است.
١
زيرفون: براى خانم هاى باردار ممنوع است.
صفحه 5:
۳- چای بادرنجبویه- زیرفون:
ترکیبات: بادرنجبوبه.۱ قاشق مربّاخوری و زیرفون, ۱قاشق غذاخوری.
خواص چای: طبیعت بسیارگرم. مقوی قلب و اعصاب. خون ساز. تقوی
کننده ستولهای مغزی. فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالابرنده قوی
فشارخون.
بادرنجبویه:مقوی مغزء ضد صدای گوش, ضد بيماريهاى كليه. ضذ خوابهای
وحشتناک. ضة بوی بد دهان. خواب آور و نشاط آور.
زیرفون برای خانم های باردار ممنوع است.
صفحه 6:
۱- چای گل گاو زبان- سنبل طیب:
گل گاوزبان. ۲ قاشق غذاخوری؛ سنبل طیب. ۱ قاشق مزباخوری؛ لیموعمانی.اعدد.
خواص:
گل گاو زبان:دگرم و تر. ضد"سودا و صفراء آرام بخش
اعصاب. خواب آور مسکن سردردهای عصبی و
دردهای کلیوی و کاهش دهنده فشار خون.
سنبل طیب:طبیعت گرم؛ ضّ قولنج و اسپاسم های
عضلانی و مفید در درمان تشنج و صرع؛ 7 38
باه(میل جنسی)
صفحه 7:
۴- چای بابونه:
ترکیبات: بابونه»اقاشق غذاخوری.
خواص:
طبیعت آن. معتدل و در بابینه های صحرایی به سمت گرم و خشک است. ضة بلغم و
صفرا و آرام بخش اعصاب,به ویئه اعصاب معده و روده و مقوي آنها و شستشودهنده
بسیارقوی کلیه ها و کننده کلی سیستم عصبی است.
ud تب. ضد انگل. ضة یبوست و اشتها آور است.
صفحه 8:
۵- چای به لیمو:
ترکیبات: به لیموء ۱ قاشق غذاخوری.
خواص: اين جاى آرام بخش. طبیعتی گرم دارد و مناسب برای درمان بی خوابی
های شبانه. میگرن. سردرد. طبش قلب وآسم بوده؛: ضمن تقوبت معده و آثار
خ. حافظه را نیز بهبود می بخشد.
صفحه 9:
۶- چای دارچین:
ترکیبات: دارچین. چندقلم آسیاب نشده.
خوا: طبیعت کرم و خشک. محزکه عالی اعصاب. نشاط آور و رفع دلهره.
شستشودهنده کلیه. دفع کننده اخلاط رطوبتی. تقویت کننده قوه باه و موثر در درمان
پادردهای رطوبتی.
دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده. اشتهاآور نیز بوده. بوی بد دهان را برطرف می کند.
جللب است که بدانید طبق نظر اطبّای قدیم. لثر مثبت دارچین براعصاب. تا ۵(سال در
بدن ماندگار است.
زنان باردار بهتر است در مصرف دارچین کمی
احتیاط کنند.
صفحه 10:
۷- چای زنجبیل:
ترکیبات: زنجبیل قلم(نکوبیده)؛ ۲قطعه متوسّط.
خواص: گرم و خشک. ضد بلغم و صفراء بالابرنده قوی فشارخون. مقوّی اعصاب.
تقهبت کننده حافظه, تنظیم کننده جربان ادراره ضد"رطوبت مزاج. خونساز: ضّ
درد مفاصل. تقهیت کننده قوّه باه. مقوّی دستگاه گوارش. حل کننده سنگ
همای صفراوی. ضشمسمومیت های غذایی. درمان کننده بسیار خوب . تب
مالت و ضت سرطان می باشد.
زیاده روی در مصرف زنجبیل. می تواند باعث افزایش فشار خون و ضعف نیروی
جنسی شود.
r
صفحه 11:
-٩ چای زیرفون:
ترکیبات: زیرفون, ۱ قاشق غذاخوری.
خواص: طبیعت زیرفون. گرم است و مصرف زیاد آن می تواند فشارخون را
کاهش دهد.
این چای در درمان ناراحتی های عصبی وتشنّج هاء مسیسگرن های مزمن. بی
خوابی. سردرد. بیماری های ریوی و زکام. غلظت خون, استفراغ. روماتیسم.
آرتروز. نقرس و دردهای سیاتیکی کاربرد دارد.
مصرف زیرفون برای خانم های باردار ممنوع است.
صفحه 12:
۸- چای میوه گل نسترن:
ترکیبات: میوه گل نسترن. ۱۵عدد.
خواض: طبیعت معتدل و تا حی خشک؛ سرشار از ویتامین ث. پیشگیری و
درمان سرماخوردگی.
میوه گل نسترن. فشارخون را کم کرده؛ ورم و درد کلیه را التيام و آن را
شستشو می دهد؛ معده را تقویت می نماید و اثرات ضد اسهالی دارد.