صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
نکته: با ترکیب چای های مختلف. هر کدام از مواة تشکیل دهنده آن چای. خواصٌ خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد. تذگر بسیار مهم: معرفی این دمنوش ها به معنی جواز استفاده عمومی از آنها نیست. بلکه توصیه ما این است که اگر از مزاج شناسی اطلاعات کافی نداربد. با مشورت با پزشک حاذق. نسبت به استفاده از این نوشیدنی ها اقدام کنید. كه 8 :6 85 37 4, 4 ۵ ۵

صفحه 4:
چای گلپر: ترکیبات: گلپر,۱قاشق غذاخوری. طبیعت: گرم و خشک. خواص: * تقویت کننده عالی حافظه؛ * ضد صرع قوی؛ * برطرف کننده تنبلی معده؛ ‎٠‏ کمک کننده به هضم غذا؛ ۰ ضدّ انواع اسهال؛ اشتهاآور؛ تقویت میل جنسی؛ مؤثر در درمان جوش و دمل.

صفحه 5:
چای زیره سیاه: ترکیبات: زیره سیاه, ۱ قاشق غذاخوری. طبیعت: بسیار گرم خواص: * سوزاندن چربی اضافه بدن؛ * افزایش فشارخون؛ * تصفیه خون؛ * تقویت قلب وعروق؛ شستشوى كليه؛ ‎us‏ زردى يوست؛ ‏* افزایش دهنده شیرمادر؛ ‎٠‏ ضدنفخ؛ ‏* مقوی معده. ‎

صفحه 6:
چای بادرنجبوبه: ترکیبات: بادرنجبویه,۲ قاشق غذاخوری. طبیعت: بسیار گرم وا * دربعضی مزاجهاء بالابرنده قوی فشارخون؛ * مقوی قلب و اعصاب؛ * فوق العاده آرام بخش؛ * خون ساز؛ ۶ ضدّ صدای گوش؛ خواب آور؛ * نشاط آور؛ * ضد بیماری های کلیه؛ * برطرف کننده بوی بد دهان.

صفحه 7:
چای بهارنارنج: ترکیبات: بهارنارنج, ۱قاشق غذاخوری. 0 ihe * آرام بخش؛ * تقویت کننده مغز واعصاب؛ ‎٠‏ شادی بخش؛ ۶ اشتهاآور.

صفحه 8:
چای هوفاریقون: ترکیبات: هوفاریقون,۱قاشق غذاخوری. طبیعت: گرم و خشک خواص: * مقوی قلب؛ * مقوی اعصاب؛ * درمان کننده میگرن.

صفحه 9:
چای کوهی(چای پشمی): ترکیبات: چای کوهی,۱قاشق غذاخوری. طبیعت: گرم خواص: _ * ضد آلرژی و حسّاسیت؛ ۰ مقوّی اعصاب؛ ۲ آرام بخش؛ * خواب آور؛ * موثر در درمان اگزمای پوستی.

صفحه 10:
چا ی آلبالو: ترکیبات: آلبالوی بدون هسته, نصف لیوان. طبیعت: سرد وخشک خواض: ضدّ صفرا؛ ضد اسهال؛ کاهش دهنده فشار خون؛ موثر در برطرف نمودن حالت تهوع؛ ضدّ خارش های پوستی؛ ضد سنگ کلیه؛ اشتها آور بسیار عالی. مبتلایان به زخم های گوارشی نباید از آن استفاده کنند.

صفحه 11:
چای ترش(چای مکه با چای گجرات): ترکیبات: چای ترش, ۱ قاشق غذاخوری. * کاهش تدریجی فشار و چربی خون. * مصرف ‎cle Gil‏ در بعضی افراد؛ ممکن است باعث کاهش شدید فشار خون و عوارضی مثل سرگیجه شود؛ لذا لین چای رابا مقادیر بیشتری نبات؛ یا همراه با نوشیدنی هلیی که باعث افزلیش فشار خون می شوند؛ مصرف نمایید.

صفحه 12:
‎JE pw JF cle‏ محمدی): ترکیبات: گل سرخ(تازه یا خشک شده), ۲ قاشق غذاخوری. طبیعت: معتدل ( به سمت سرما وخشکی) ‏خواض: ‏* شادی بخش؛ ۰ مقوی قلب؛ ۵ ضد صفرا؛ ‎٠‏ ضدبلغم؛ * ملیّن بسیار خوب (درمان یبوست های تازه و کهنه ا؛ تقویت لثه و ترمیم زخم های آن. ‎

صفحه 13:
چای زرشک: ترکیبات: زرشک آبگیری, ۲ قاشق غذاخوری. طبیعت: سرد وخشک sole * ضد صفرا؛ * تقویت کننده معده, کبد و قلب؛ خنثی کننده سموم؛ * برطرف کننده عطش و گرمازدگی(و تهوع 9 استفراغ ناشی از آن) و بی اشتهایی؛ * تصفیه خون؛ * _درمان بسیار خوب برای فشار خون بالا(در افراد گرم مزاج).

صفحه 14:
چای قره قات(قراقات): ترکیبات: قره قات, ۱ قاشق غذاخوری. قره قات. میوه جنگل های شمال ایران است. ‎bled a‏ خواص دارویی. بسیار شبیه زرشک می باشد. خوا: * تصفیه خون؛ * کاهش فشار خون؛ ۴ درمان اسهال؛ * موْثر در کاهش میزان قند خون.

صفحه 15:
چای غوره: ترکیبات: غوره, ۲ قاشق غذاخوری. طبیعت: سرد و خشک age * ضد صفرا؛ spake ‏ضد‎ ۶ * برطرف کننده تشنگی؛ * مقوی کبد؛ * کاهش فشار خون در افراد گرم مزاج. برای زخم های معده و ائنی عشر مضرّ است.

صفحه 16:
* تصفیه کننده خون؛ * ضدّ سرفه و تنگی نفس؛ * کاهش دهنده فشار خون؛ * مفید در درمان بواسیر؛ * برطرف کننده خشونت سینه, حلق و گرفتگی صدا.

صفحه 17:
چای گل پنیرک: ترکیبات: گل پنیرک, ۲ قاشق غذاخوری. طبیعت: سرد وتر خواض: ۰ ملیّن؛ ۶ خلط آورا 3 ۴ شستشو دهنده کلیه؛ * ضدّ درد کلیه و سوزش مثانه؛ * درمان کننده زخم ‎slo‏ گوارشی؛ * از بهترین داروها در درمان سینه درد ها و ورم حلق و گلو, Shiateb.com

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
20,000 تومان