محیط زیست و زیست‌شناسیعلوم پایه

روش های جلوگیری از اتلاف مواد غذایی

تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۱۴ اسلاید پسماند مواد غذایی چیست؟ + ۹ راه حل کاهش مواد غذایی

zahra1374

صفحه 1:

صفحه 2:
"يسماند مواد غذايى" به تمام مواد غذايى هدر رفته اشاره دارد ا ل ا ۱ خراب شود به علت اينكه آن را به موقع نخورده ايد يا زيادى در بشقاب خود غذا كشيده ايد و به جاى اينكه اضافه آن را بعدا بخوريد باقى مانده ها را دور بيندازيد ... اين ها يسماند غذايى «7

صفحه 3:
ما باید از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنیم, زيرا: هدر دادن مواد غذايى به معناى هدر دادن يولء نيروى كار و منابعى مانند انرّىء: زمين و آب است كه براى توليد مواد غذايى كلخانه اى را افزايش مى دهد و به تغبيرات آب و هوا كمك مى كند.

صفحه 4:

صفحه 5:
‎alge clos‏ وایی| ‎

صفحه 6:
کار درست را انجام بدهید: نجات مواد غذایی! 5200 به جاى اينكه مواد غذايى باقيمانده را درون سطل آشغال بريزيد؛ از آنها به عنوان مواد اوليه وعده غذايى فردا استفاده كنيد: يا اتها را دوباره مانند همان وعده غذايى مجدداً كرم كنيد. به ياد داشته باشيد: اكر مى ع ا ا ‎Dp sw sree] iY Yo‏ در مدت دو ساعت پس از تهیه غذای خود در بخچال يا فریزر ذخیره

صفحه 7:

صفحه 8:
کار درست را انجام بدهید: نجات مواد غذایی! ۴- میوه و سبزیجات زشت را بخرید بسيارى از مغازه ها و بازارهاى كشاورزان ميوه و سيزيجات سالم اما با ‎glo JSs‏ 016 5 ا ل ل ل ا وس ی ۱۳ ارائه مى دهندء که خوردن آن به اندازه غذاهای زیبا و تر و تميز مناسب است. ميوه و سبزیجات "زشت" بخرید تا نشان دهید که شما هیچ غذایی را هدر نمی دهید!

صفحه 9:
کار درست را انجام بدهید: نجات مواد غذایی! ۵- یخچال و فريزر خود را جك كنيد براى اطمينان از اينكه مواد غذايى به درستى ذخيره شده و براى مدت طولائى ترى در يخجال شما تازه نكه داشته مى شوند: دماى يخجال را بر روى دماى مناسب (بين ‎١‏ تاج درجه سانتيكراد) قرار دهيد: محصولات را در مكان هاى مناسب در يخجال نكهدارى كنيد و دستور العمل هاى بسته بندى را دنبال كنيد يا كتابجه راهنماى يخجال را بخوانيد. يخجال را خيلى ير نكنيد: به اين ترتيب انرى كمترى مصرف مى شود و استفاده از مواد غذايى را كه قبلا خريدارى كرده ايد را فراموش 022

صفحه 10:
کار درست را انجام بدهید: نجات مواد غذایی! ‎ES BO at‏ اولين خروج هنكامى كه خريدهاى خود را در يخجال يا كابينت مى كذاريد: مواد غذايى را بجرخانيد تا غذاهاى قديمى تر به جلو بيايد و جديدترين خريد - كه مهلت مصرف طولانى ترى دارد - به عقب برود. اما به تاريخ استفاده و انقضا توجه داشته باشيد - ممكن است برخى از غذاهاى جديدى كه خريدارى كرده نياز ‏باشد که سریعتر مصرف شوند. قانون: اولین ورود. اولین خروج.

صفحه 11:
کار درست را انجام بدهید: نجات مواد غذایی! 00 مى دانيم كه غذاها يس از تاريخ انقضا قابل خوردن نيستند. اما از طرفى تاريخ انقضاى درج شده روى برخى غذاها در واقع مدت زمانى را نشان مى دهد كه اكر آن خوراكى در شرايط مطلوب نككهدارى شودء بهترين طعم: بو و بافت را خواهد داشت. بسیاری از غذاهای فاسد نشدنی, چند روز بعد از تاريخ انقضا هنوز هم قابل خوردن هستند. البته اكر بو و طعم دن ها به شكل محسوسى تغيير نكرده باشد.

صفحه 12:
کار درست را انجام بدهید: نجات مواد غذایی! ۸- پسماندهای غذایی را به کود (کمپوست) تبدیل کنید اگر می خواهید دیگر غذاهای خود را هدر ندهید. با تبدیل آن به غذای باغجه. أن را بازيابى كنيد: به جاى ريختن آن در سطل زباله خود و كمك به انتشار كازهاى كلخانه اى كه به حمل و نقل و دفع زباله مربوط استء جرا سطل كميوست براى زباله هاى مواد غذايى و يوست ميوه و سبزيجات راه اندازی نکنید؟

صفحه 13:
کار درست را انجام بدهید: نجات مواد غذایی! 89- با اشتراك كذارى غذاء به يكديكّر اهميت بدهيم غذاهاى مازاد خود را بدهيد به کسانی که به آن نیاز دارند. وقتی شرایط ‎ns ee eRe ee ae See eR ee re ede‏ ‎aC] OS ee)‏ ال 1۱۳ مى توانيد ببينيد رستوران ها و كافه هاى شهر شما غذاهاى اضافى را به كجا اهدا مى كنند.

صفحه 14:

39,000 تومان