علوم تجربیپزشکی و سلامتپرستاری و پیراپزشکیتغذیهتحقیق و پژوهشعلوم پایه

سمینار بررسی اثرات مفید سین بیوتیک در بیماری ها

این پاورپوینت که از 56 اسلاید با کیفیت علمی بسیار بالا تشکیل شده است به بررسی اهمیت سین بیوتیک در انواع بیماری ها می پردازد.ارائه سمینار و تهیه پاورپوینت همیشه یکی از دغدغه های دانشجویان گرامی می باشد. در ارائه سمینار باید ازتعداد زیادی ازمقالات به عنوان رفرنس استفاده گردد که در این محصول از بروزترین و مفیدترین مقالات در این زمینه استفاده گردیده تا شما عزیزان با کمترین هزینه و بدون اتلاف وقت از یک سمینار با ارزش بهره ببرید. در این سمینار 12مقاله بکار رفته که یکی از نکات ارزشمند آن محسوب می گردد و به همین دلیل ارائه آن توانسته است نمره 19/75 را از اساتید سختگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز کسب کند. فهرست عناوین : آشنایی با سین بیوتیک (تعریف ، منابع غذایی ، خواص کلی )- اثرات سین بیوتیک بر شاخصهای خونی – سین بیوتیک و دیابت نوع 2 -سین بیوتیک و چاقی -سین بیوتیک و کبد چرب -سین بیوتیک و سنرم متابولیک چرا باید این محصول را خرید : استفاده ازمقالات معتبر، تصاویرو قالب زیبای پاورپوینت همراه با هزینه ناچیز آن کیفیت این محصول را چندین برابر کرده است. همچنین با توجه به اصول سمینار نام منابع در زیر هر اسلاید قید شده است.

afbiz1778

صفحه 1:

صفحه 2:
بیوتیک دربیماری ها

صفحه 3:
۱»

صفحه 4:
پره بیوتیک ها ۲دسته ای از مواد مغذی هستند که شامل ‎sb ohare‏ غير قابل هضم 0 'اينولين' و "فروکتوالیگوساکاریدها" بوده ‎i‏ در واقع خوراک لازم برای پروبیوتیک ها هستند. کرت بیوتیک ها قادرند رشد و فعالیت باکتری های مفید روده را ارتقا داده و شمار آنها را نیز افزایش دهند.

صفحه 5:

صفحه 6:
پروبیوتیک ها 7پروبیوتیک مشتق شده از کلمه یونانی پرولایف به معنی یرای زندفی است. "پروپیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند كه به تغيير 2 در نوارك ودى روده فنجردبة برور ائرات مفيد در وصعيت جسمائى مصرف كننده مى شوند.

صفحه 7:
"برویوتیک در غذاها و مکمل های رژیمی یافت شده و شامل "لاکتوباسیلی" و بیفیدوباکتریا است که در فرایند

صفحه 8:
بیفیدوباکتریها لاتاثیرات بیفیدوباکتریها در سلامتی انسان عبارت | 1 ممانعت در برایر رشد باكتريهاي بیماریزا در بدن 2 افزایش ایمنی بدن در برابر امراض 3) فعالیت ضد سرطانی در بدن Roberfroid, M.B. (1995) Dietary modulation of the human colonic microbiota: introducing ۲

صفحه 9:
لاکتوباسیلی ها لاتاثیر لاکتوباسیلی ها در سلامتی انسان عبارت ا 1 بهبود در قابلیت هضم شیر در افراد مبتلا به عدم تحمل #) 2 تولید ویتامین هاي گروه ب در بدن 3 تاثیرات ضد کلسترولی در بدن 4 کاهش ویژگی عدم تحمل به گلوکز در برخی از افراد 5) تولید پپتيدهاي ضد میکروبی ‎sl» culled (6‏ ضد سرطانی در بدن Gibson,G.R., Roberfroid, M.B. (1995) Dietary modulation of the human colonic microbiota: introducing ‏هم‎ 5 eae

صفحه 10:
Strength of the evidence for improvement of body functions by probiotics and prebiotics Strength of evidence’ Functional effects Probiotics Prebiotics Lactose intolerance Strong (7. 33. 34) Unknown Immunostimulation Preliminary (8.12.35) Unknown Fecal mutagenesis Preliminary (10. 29.36) Unknown Hypocholesterolemia No effect (37) Preliminary (25) Hypolipidemia Unknown (37) Promising (13. 31.38, 39) Colonic flora Preliminary (36) Strong (2. 16, 31) Calcium bioavailability Unknown Promising (21. 22) 1 The classification of evidence is the result of the evaluation. by the author, of the scientific data reviewed in this article. It also relies on previous evaluations of the properties of probiotics (28—30) and prebiotics (15, 31, 32). mites une Fae ae Rel ica

صفحه 11:
* سين بیوتیک ها متشکل از پروبیوتیک ها بعلاوه پره بیوتیک ها می ‎col Isl‏ شده انست که مصرف محصولات سین سوك فشكل از اینولین به عنوان یک ترکیب پري بیوتیک و شیر تخمیر شده حاصل از باكتري بیفیدوباکتریوم بیفیدوم می تواند محتواي باكتريهاي بیفیدوس روده بزرگ را نسبت به حالتی که هر یک از این ترکیبات به طور جداگانه مصرف شوند افزایش دهد. ‎ ‎Bartosch S et al, (2005) Microbiological effects of consuming a synbiotic containing Bifidobacterium ‎ ‎

صفحه 12:
ی خونی

صفحه 13:
در اه يبان رن اسيم هاي دحیل درستر اس سر ‎engi‏ ‏اینولین “اثر بر سیستم ایمنی وسایتوکین های پیش التهابی Hossein Shakeri et al;Consumption of Synbiotic Bread Decreases Triacylglycerol and VLDL Levels While ‏نل اسيك فص خن‎ Abe ‏لمك رين‎ ۳ 9:695-70

صفحه 14:
“”تعديل میکروفلورای گوارشی ۷کاهش در غلظت اندوتوکسین افزایش در ۴۲۱ مدفوع ۷کاهش تولید وجذب توکسین های روده |

صفحه 15:
"تغییرات معنی دار در فعالیت فلور میکروبی روده "افزایش 56۸ در روده ‎Ube uals Boal nary Lays?‏ زن ها التهابى ازقبیل ‎J‏ اینترلوکین 6 اینترلوکین 8, 6 ‎sbeebs‏ 2 و اینترلوکین 1می شود . “افزايش تولید خانواده متیل کتون ها( 2-پر نون, 2- بوتانون, 2- پنتانون, 2 ‎ie ie‏ نون 3 3- بوتاندیون) د وده به دنبا > يافت سر فج آثرات ضدالتهابی "ممانعت ازتولید پروستاگلاندین و کاهش بیان پروتئین سیکلواکسیژناز 2 30 0 ‏و ی تون عب ل‎ 8 ۳ with type 2 diabetes. Arak een ‏ناه‎ ae (AMU))

صفحه 16:
اثر بردا65 "تولید 50۳۵ (بوتیرات) در روده و تامین ۱۵۲۳۳۱ براي سنتز تاتیون ۳ ‏ی‎ lees cetera elite lalla "اثر بر روى سایتوکین های پیش التهایی ‎GSHp‏ Zatollah Asemi et al, Effects of synbiotic food consumption on metabolic status of diabetic patients, ages poe 0 ey Mel al

صفحه 17:
سین بیوتیک وبیماری ها

صفحه 18:

صفحه 19:
اثرات سین یر روی مارکرهای "این مطالعه کارآزمایی بالینی دو سوکور بر روي 44بیمار دیابتی انجام شد. *بیماران به طور تصادفی به 2 گروه مساوی براي مصرف کپسول سین بیوتیک يا پلاسبو براي 8 هفته تقسیم شدند. ney kooshki et al, Effects of ee Jee on Inflammatory Markers in Patients With Type 2 Diabetes

صفحه 20:
6 9 روش کار ‎vy‏ 7 *افراد روزانه 1عدد کپسول مصرف می کردند. خون ناشتا در ابتدا و 8 هفته بعد از مداخله برای اندازه گيري مر ی *مارکرهای التهابی توسط کیت های ‎ELISA‏ اندازه ‎Sys‏ شدند.

صفحه 21:
¥ hs-CRP (P < .05) YIL6 (P < .05) / Y TNFa (P < .05)

صفحه 22:
*آين مطالعه كار] ‎pyle ley‏ سوکور بر روي 8 بیمار دیابتیک در محدوده سنی 20 3 سال انجام شده است. *بیماران به طور تصادفی به 3 گروه مساوی براي مصرف نان سین بیوتیک یا نان پروبیوتیک يا نان کنترل براي 8 هفته تقسیم شدند. Pe ‏ا‎ ‎1 0

صفحه 23:
ترکیبات نان ها نان سين ‎Ges‏ ا لاكتوباسيلوس اسبوروزنز(1*لا5ن) + اينولين )0/079( نان پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسپوروژنز(0۳۱*1)

صفحه 24:
6 9 روش کار ‎vy‏ 9 *ازبیماران خواسته شد که نان ها را 3بار درروز در بسته های 40 گرمی *نمونه گیری خون در ابتدا و آخر 8 هفته گرفته شد. *پارامترهای لیپیدی دراین دوبازه مورد ارزیابی قرارگرفت.

صفحه 25:
TAG (P = 0.005) YVLDL-C (P= 0.005) YTC/HDL-C (P= 0.002) / YHDL-C (P = 0.01) TC, LDL-C (P> 0.05)

صفحه 26:
¥ NO(P<0.01) ¥ MDA(P = 0.001) Y TAC,GSH,BP(P> 0.05) i

صفحه 27:
¥ serum insulin(P = 0.007) Y HOMA-IR(p = 0.03) Y FPG(P> 0.05) ¥ hs-CRP(P> 0.05)

صفحه 28:
غذاى سين بيوتيك غنى شده با بنا روتن این مطالعه کارازمای بالیس دو سوکور بر روی 102بیماز اك مدت 6 هفته انجام شد. این عدا محتوی لاتوباسبلوس اسیور ونر (1 ۳۱۳ ۲ انتولین (0/19) + بتاکاروتن (0/059) بود. *غذای کنترل بدون پروبیوتیک .اینولین و بتاکاروتن بود. Zatollah Asemi et al,Effects of beta-carotene fortified synbiotic food on metabolic control of patients inles ian sew (90 eK

صفحه 29:
6 9 روش کار ‎vy‏ 9 "از بیماران در هرگروه خواسته شد که این غذا را (بسته های 9 گرمی ) 3 بار در روز مصرف کنند. ۴سونه کیری خون در ایند و آخر 6۵ هفته كرفتة شد. *پارامترهای لیپیدی و انسولین سرمی دراین دوبازه مورد ارزیابی فرارگرفت.

صفحه 30:
7۲6 )۴ < 0.02( ¥ VLDL-C (P= 0.02) Y TC/HDL-C (P= 0.001 ) Y NO(P = 0.001) en Y GSH(P = 0.01)

صفحه 31:
¥ serum insulin(P = 0.002) Y HOMA-IR(p = 0.02) Y HOMA-B (p = 0.01)

صفحه 32:
بتلا به دیابت تیپ این مطالعه کارآزمایی بالینی ‎oe re ae‏ بر روي 62 بیمار دیابتی در محدوده سنی 70 م شده است. بیماران به طور تصادفی براي مصرف گز سین بیوتیک یا گز معمولی براي 6هفته تقسیم شدند. ‎aw>‏ هفته دوره استراحت ‎(Wash-out)‏ در نظر گرفته شد. ‎ ‎9 ella a 6 az CO aloe ‏تور‎ ii and oxidative stress parameters in patients with type 2 diabetes. Arak Medical University Journal (AMUJ) ‎

صفحه 33:
ترکیبات گزها <گز سین بیوتیک حاوي 107 باکتری لاکتوبا سیلوس اسپوروژنز,0/04گرم آینولین و 0/005گرم شیرین کننده استویا به ازای هر گرم بود.

صفحه 34:
6 9 روش کار ‎vy‏ 9 <بیماران روزانه 3 عدد گز سین بیوتیک یا گز معمولی 7 گرمی مصرف می کردند. < نمونه خون ناشتا در ابتدا و 6 هفته بعد از مداخله براي اندازه گيري مقاومت به انسولین, پروتئین واكنشكر(88© -6) ) سرمی و ار ها رن

صفحه 35:
RY ‏سب‎ <کاهش معنی دار انسولین سرم 0</02)) کاهش معنی دارسطوح (00/008) 5-68۴( <افزایش معنی دار گلوتاتیون توتال پلاسما (0>0/001)

صفحه 36:

صفحه 37:
چاقی <اين مطالعه کارآزمایی بالینی سه سوکور بر روي 70 کودک ‎a ala (alles CUS) sls Glee‏ <افراد به طور تصادفی 1 به 2 گرو ه براي مصرف 1 عدد کپسول سین بیوتیک ‎L (Protexin)‏ ترل اك خض ی ‎Sa eer on ee cardio-metabolic risk factors in‏ ءناه(۱0 و ‎Safavi et al, The effects of‏ ی ‎

صفحه 38:
prebiotics (frocto oligosacchari des), Vitamin E, Vitamin A and Vitamin 9 Lactobacillus Rhamnosus, Streptococcus Thermophilus, Bifidobacterium Breve, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Longum and actobacillus

صفحه 39:
2.3% 0.24% 16 “1.7% 0.38% LDL -1.32% 1.32% 76

صفحه 40:
1) مهار آنزیم های سنتز کلستر کاهش تولید کلسترول 2 تسهیل ازبین بردن کلسترول در مدفوع 3 تداخل با ۲6۷۱/۴9 نمک های صفراوی وتسهیل ازبین بردضیآن افزایش نیازبه ساخت ‎Soi‏ هایی‌ی‌فراوی مصرف کلسترول بدن 4 جذب لاکتیک اسید

صفحه 41:
Stages of liver damage car tissues forms www. HerbalProvider.com

صفحه 42:
كبد جرب "اين مطالعه كارآزمايى بالينى دو سوكور بر روي 52 بيمار به مدت 8 هفته انجام شد. *بیماران به طور تصادفی به 2 گروه مساوی براي مصرف 2عدد کیسول سین بیوتیک (۳۳۵۲۵) يا پلاسبو تقسیم شدند. Tannaz Eslamparast et al , Synbiotic supplementation in nonalcoholic fatty liver disease. Am J Clin Nutr

صفحه 43:
6 9 روش کار ‎vy‏ 7 ارات در هرک وه خواست راع ري سمال وتات فيز داشته باشند. "بيماران هر7 هفته ‎follow-up‏ شدند و بسته هاى كيسول به آنها تحويل داده شد. ‎aan yoshi areas”‏ های 1790و 2و0 2 نبا ند ‎ ‎

صفحه 44:

صفحه 45:
TABLED ‘Mean changes (85% CIs) feum baseline in ALT, AST, GGT, and HOMAIR by weament group! ‘Syabiote group Placebo soup ‘Quang from baseline (n= 25) 6020 P value? ALT eonoentraion Week 7 80 (-107, -53) 49 (64, -31) ‏تدده‎ ‎Week 14 3 )-134: 91 ‏لق گس او‎ 0 Week 21 153 (176, 13.1) 25 (44. -05) 0001 Week 28 251 (262-240) 73-95, -51) <0001 AST eonoentation Week 7 44-173, -1.5) 49 (66, 32) ‏او‎ ‎Week 14 1911-2156, ~166) 17 (116, ~38) <0001 Week 21 225 (248, 202) 50 (-81, =18) 0 Week 28 ‏هف الات و و اف قرو‎ > ‏ات‎ ‎7 ‏ده‎ (-3, -02) =0.11 (-02, 002) ons ‘Week 14 038-04, 0.2) 012-02, 008 <0001 Week 21 0.43 (05, -03) =0.13.(-02, 008 0 Week 28 0.68 (08, -05) =039(-08, 0 000 GGT concentration Week 1 ‏رقا بجت مج ردح روف يعد‎ 0 ‏)اک ۸7 كوت ممعت ما‎ 39) 200

صفحه 46:
a} ۳ ۳1 Nu ns (54%) se end amen infer fas yea gu (Chia ram bento end of teat ‏لد ابسلا ا‎ Pre DCR? (al) “30-1 111-10 4 TNE (tl) ‏ا11-1-)140-‎ 20) <A

صفحه 47:
۶ ۳ ow ۷اثرات مفید سین بیوتیک بر مارکرهای التهابی ۷کاهش ۲۱۱۳۰ در اين یطوق بهبود مقاومت به انسولین ‎ee‏ يه اصلاح شیوه زندگی در مقایسه با اصلاح شیوه زندگی (به تنهایی) ‎ ‎

صفحه 48:

صفحه 49:
سندرم متابولیک “اين مطالعه كارازمابي بالينى دو سوكور بر روي 38 بيمار به هدث 8 هفته انجام شد. بیماران به طور تصادفی به گروه مساوی براي مصرف 1عدد کپسول سین بیوتیک (۳۲۳۵۲۵۱۲) یا پلاسبو تقسیم شدند. arr ‏او اه تا یت تج‎ , ۶۲۲665 ۲ BAG Sea ae ‏صلاناكما مم‎ eM) [led

صفحه 50:
۹ 9 روش كار 04 <از بيماران در هركروه خواسته شد كه يك رزيم متعادل وفعاليت فيزيكى دل داشته باشند. *بيماران هر7 هفته هنا-/الاه!|0؟ شدند و بسته هاى كيسول به آنها تحويل داده شد. ۶پارامترهای مرتبط باسندرم متابولیک ومقاومت به انسولين هر 7 هفته اندازه گیری شد.

صفحه 51:
5 ۳ TG (P > 0.001) LDL(P> 0.05) ۴ ) < 0:01 WC(P> 0.05) HDL (P > 0.01) BP(P> 0.05) FBG (P > 0.01) HOMA-IR (P > 0.01) "افزایش انررژیم درمانی در سندرم متابولیک

صفحه 52:
پروبیوتیک وسین بیوتیک در جوانان این مطالعه کارآزمایی بالینی یک سوکور بر روي 45 فردسالم در ‎Seon‏ ۱ خافراد به طور تصادفی به 3 گروه براي مصرف مکمل پر ‎S+FOS) Suigu yawa(L.salivarius UBL $22)‏ با ‎anes‏ تون 6هفته تقسیم شدند. ‏ما ات ۱۱۱/۵۱2 ود ام 4 ‎ ‎

صفحه 53:
6 9 روش کار ‎vy‏ 9 افراد روزانه 2عدد کپسول(500 ۲۱9) مصرف می کردند. ۶ نمونه خون ناشتا در ابتدا و 6 هفته بعد از مداخله برای اندازه گيري پروفایل لیپیدی ومارکرهای التهابی ازافراد گرفته شد.

صفحه 54:
کاهش معنادار (05. > ۴) در7باصارع؟ افزایش معنادار (05. > ۴)دراظ!۲ا hs-CRP,IL-1,IL6,TNFayo (P > ‏<کاهش معنادار(05.‎

صفحه 55:
۶تغییرات محسوس تر درگروه سین بیوتیک ‎aon‏ ل ‎real‏ وك <نقش مهم سین بیوتیک در افزایش کیفیت زندگی

صفحه 56:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
12,000 تومان