شهید خرازی
اسلاید 1: موضوع : شهید خرازی
اسلاید 2: فعالیت های شهید خرازی :شهید حسین خرازی متولد اول شهریورماه 1336 در اصفهان است.وی به عنوان فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین (ع) در طول جنگ در عملیاتهای طریقالقدس، فتح المبین ، بیتالمقدس، رمضان، والفجر ۴، بدر و والفجر ۸، حضوری مؤثر و فعال داشته است.این شهید والامقام در عملیاتهای مختلفی همچون ثامن الائمه و طریق القدس خوش درخشید و در پاکسازی مناطق اشغالی از وجود دشمن بعثی و پیروزیهای رزمندگان ایران در دوران دفاع مقدس تاثیر فراوان داشت.
اسلاید 3: حسین در زمان فراگیری دانش كلاسیك، لحظهای از آموزش مسائل دینی غافل نبود. به تدریج نسبت به امور سیاسی آشنایی بیشتری پیدا كرد و در شرایط فساد و خفقان دوران طاغوت گرایش زیادی به مطالعه جزوهها و كتب اسلامی نشان داد.در سال 1355 پس از اخذ دیپلم طبیعی به سربازی اعزام شد. در مشهد ضمن گذراندن دوران سربازی، فعالانه به تحصیل علوم قرآنی در مجامع مذهبی مبادرت ورزید. طولی نكشید كه او را به همراه عدهای دیگر بالاجبار به عملیات سركوبگرانه ظفار (عمان) فرستادند.
اسلاید 4: حسین از این كار فوق العاده ناراحت بود و با آگاهی و شعور بالای خود، نماز را در آن سفر تمام میخواند. وقتی دوستانش علت را سئوال كردند در جواب گفت: این سفر، سفر معصیت است و باید نماز را كامل خواند.در سال 1357 به دنبال صدور فرمان حضرت امام خمینی مبنی بر فرار سربازان از پادگان ها و سربازخانهها، او و برادرش هر دو از خدمت سربازی فرار كردند و به خیل عظیم امت اسلامی پیوستند. آنها در این مدت، دائماً در تكاپوی كار انقلاب و تشكل انقلابیون محل بودند.شهید حاج حسین خرازی از همان آغاز پیروزی انقلاب اسلامی، درگیر فعالیت در كمیته انقلاب اسلامی، مبارزه با ضد انقلاب داخلی و جنگهای كردستان بود و لحظهای آرام نداشت.
اسلاید 5: شهید خرازی لباس پاسداری نمی پوشید :ایشان لباس پاسداری کمتر به تنش میکرد. در جبهه اکثراً لباس بسیجی میپوشید. در زمانجنگ ؛ دو نوع اورکت داشتیم، یک نوع اورکت خوب و شیک بود، که فرماندهان اینها را میپوشیدند ولی شهید خرازی آن اورکتهایی که بسیجیها میپوشیدند، میپوشید. شلوار ساده بسیجی، و... .ایشان لباس خاکی میپوشید. به او میگفتند: «آقای خرازی شما چرا لباس پاسداری نمیپوشید؟» گفت «میخواهم بسیجیها نشناسند من فرماندهام.»
اسلاید 6: عملیات هایی که شهید خرازی در آن ها حضور داشت :در عملیات شكست حصر آبادان، فرماندهی جبهه دارخوین را به عهده داشت و دو پل حفار و مارد را كه عراقی ها با نصب آن دو پل بر روی رود كارون، آبادان را محاصره كرده بودند، به تصرف درآورد.شهید خرازی در آزاد سازی بستان بهترین مانور عملیاتی را با دور زدن دشمن از چزابه و تپه های رملی و محاصره كردن آنها در شمال منطقه بستان انجام داد و پس از عملیات پیروزمندانه طریق القدس بود كه تیپ امام حسین (ع) رسمیت یافت.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.