صفحه 1:

صفحه 2:
‎.١‏ - لطيف و كثيف ‎re poten g‏ 0 ‎West cots le eae‏ ۱۳

صفحه 3:
قانون: لطيف هوالذى بتولد منه دم رقيق کثیف هو الذی بتولد منه دم خین ا ل ا و 3 ‎e-9‏ ا ا ار ا ‎er pee TCI) Ry‏ ات 7 ‎SMS aero!‏ ل ات ‏غذاى كثيف آنست كه از كن خون غليظ توليد ميشود و خاصيت وى ‏آنست كه منفعل نميشود از قوت مغيره به سهولت

صفحه 4:
غذای لطیف غذای اد د ردم ولك شود و پس از هضم از آن خون رقبق تولید ‏ غذای کثیف غذایی است که به سختی هصم میشود و پس از هضم از آن خون غلیظ تولید شروت

صفحه 5:
هدابة المتعلمين: ‎es vec‏ و را يد کامل الصناعه: قلیل الغذا: هو الذی المقدار الکثیر منه یغذی البدن ذاءٌ بسیرا ل را رل ملس لاس ‎False Sodas‏ كثير التغذيه: اكثر جوهره يستحيل الى الغذا ‎FU eps eg Peo rape ree VE)‏

صفحه 6:
آل 2 ‎=a‏ — سس 9 کثیر الغذا آنست که اکثر آن تبدیل شود به خون بعنی بیشتر متولد شود قلیل الغذا آنست که خون از وی کمتر تولد کند مخزن الادویه: = ‎ke! [eet‏ و

صفحه 7:
‎re oe Ua Ur a)‏ ی ار ار تعریف) ‏اشاره به محمود الکیموس و ردیءالکیموس شده (بدون ذكر تعريف)

صفحه 8:
و نباشد به آن اخلاط دبگر مکر اندکی بقدر احتیاج فاسد الکیموس: به خلاف آنست صالح الکیموس آنست که متولد شود از آن خون طبیعی صاف که مخلوط باشد به آن اخلاط دیگر مگر اندکی بقدر احتیاج ل

صفحه 9:
* بطور خلاصة: ‎ip‏ و تالضفم ا مير کیفی تولید می شود

صفحه 10:

صفحه 11:
0 ا ۱ * كوشت قديد ل ل * شش(جگر سفید) 5 انجیر خشک؟! ‎eet CS ee AE Te Sa‏ 6م ‎ese‏

صفحه 12:

صفحه 13:
۳- شلعم ۵- چهارمغز ۶- زرد ک(جزر) 384 ماهى ‎oweS‏ در

صفحه 14:
‎yg‏ ا ات رو ‎Galea? ‎9 ‏۸ زرده تخم مرغ آب پز ‎٩‏ بادنجان ‎-١١‏ ينير(نه تازه نه كهنه)

صفحه 15:

صفحه 16:
* ۶- پاچه حیوانات ؟ ۷- گوشت گوساله © 8- كوشت صيدها مثل آهو

صفحه 17:
تا او ۶ شلغم ‎coe al‏ /- جزر ‎ee‏ ‏5- ينير(نه تازه نه كهنه)

صفحه 18:
جدول ترکیبات مواد غذایی ترجمسه و تسدویسن: آریو موصدی روبا روستا انتشارات انستیتوتحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

صفحه 19:
etek ps ٠٠١ ‏اتركيات‎ انس تقناتتغی ایو ماع غذایی کنور سا

51,000 تومان