صفحه 1:
صفحه 2:
.١ - لطيف و كثيف
re poten g 0
West cots le eae ۱۳
صفحه 3:
قانون: لطيف هوالذى بتولد منه دم رقيق
کثیف هو الذی بتولد منه دم خین
ا ل ا و 3
e-9 ا ا ار ا er pee TCI) Ry ات 7
SMS aero! ل ات
غذاى كثيف آنست كه از كن خون غليظ توليد ميشود و خاصيت وى
آنست كه منفعل نميشود از قوت مغيره به سهولت
صفحه 4:
غذای لطیف غذای اد د ردم ولك
شود و پس از هضم از آن خون رقبق تولید
غذای کثیف غذایی است که به سختی هصم
میشود و پس از هضم از آن خون غلیظ تولید
شروت
صفحه 5:
هدابة المتعلمين:
es vec و را يد
کامل الصناعه:
قلیل الغذا: هو الذی المقدار الکثیر منه یغذی البدن ذاءٌ بسیرا
ل را
رل ملس لاس False Sodas
كثير التغذيه: اكثر جوهره يستحيل الى الغذا
FU eps eg Peo rape ree VE)
صفحه 6:
آل 2 =a —
سس 9
کثیر الغذا آنست که اکثر آن تبدیل شود به خون بعنی
بیشتر متولد شود
قلیل الغذا آنست که خون از وی کمتر تولد کند
مخزن الادویه: =
ke! [eet و
صفحه 7:
re oe Ua Ur a) ی ار ار
تعریف)
اشاره به محمود الکیموس و ردیءالکیموس شده
(بدون ذكر تعريف)
صفحه 8:
و
نباشد به آن اخلاط دبگر مکر اندکی بقدر احتیاج
فاسد الکیموس: به خلاف آنست
صالح الکیموس آنست که متولد شود از آن خون طبیعی صاف که مخلوط باشد
به آن اخلاط دیگر مگر اندکی بقدر احتیاج
ل
صفحه 9:
* بطور خلاصة:
ip و تالضفم
ا مير
کیفی تولید می شود
صفحه 10:
صفحه 11:
0 ا ۱
* كوشت قديد
ل ل
* شش(جگر سفید)
5 انجیر خشک؟!
eet CS ee AE Te Sa 6م
ese
صفحه 12:
صفحه 13:
۳- شلعم
۵- چهارمغز
۶- زرد ک(جزر)
384 ماهى oweS در
صفحه 14:
yg ا
ات رو
Galea?
9
۸ زرده تخم مرغ آب پز
٩ بادنجان
-١١ ينير(نه تازه نه كهنه)
صفحه 15:
صفحه 16:
* ۶- پاچه حیوانات
؟ ۷- گوشت گوساله
© 8- كوشت صيدها مثل آهو
صفحه 17:
تا او
۶ شلغم
coe al
/- جزر ee
5- ينير(نه تازه نه كهنه)
صفحه 18:
جدول ترکیبات مواد غذایی
ترجمسه و تسدویسن:
آریو موصدی
روبا روستا
انتشارات انستیتوتحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
صفحه 19:
etek ps ٠٠١ اتركيات
انس تقناتتغی ایو ماع غذایی کنور
سا
